Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τα επόμενα βήματα του Συστήματος ενάντια στην εθνικιστική παράταξη


Το 1ο βήμα της Νέας Τάξης των Διεθνών Επικυρίαρχων ήταν η προβοκάτσια.
Το 2ο βήμα ήταν οι συλλήψεις και οι διώξεις.
Αφού όμως η Χρυσή Αυγή επιμένει να μην πέφτει στις δημοσκοπήσεις κι ο ελληνικός λαός επιμένει να την στηρίζει, θα ακολουθήσουν άλλα δυο βήματα.
Το 3ο βήμα θα είναι η ολική απαγόρευση της οργάνωσης και του κόμματος της Χρυσής Αυγής και η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των μεγαλύτερων στελεχών της. Μην ρωτάτε πως θα γίνει αυτό, θα βρεθούν αστείες δικαιολογίες ή θα στηθεί μια ακόμη προβοκάτσια.
Αν η εθνικιστική παράταξη επιμείνει να κατέβει στις εκλογές έστω και με άλλο όνομα, το 4ο βήμα θα είναι η ωμή και απροκάλυπτη νοθεία στις εκλογές.
Το σύστημα των «περιούσιων» και των υπηκόων τους
(Σαμαροβενιζέλοι, Τσίπρας, Κουβέλης) δεν πρόκειται να κατέβει σε βουλευτικές εκλογές αν δεν είναι σίγουροι ότι είτε κερδίζουν τις εκλογές από μόνοι τους είτε ότι έχουν διασφαλίσει τόσο τα συστήματα νοθείας ώστε να κόψουν έως και 10-15% από την εθνικιστική παράταξη.
Ακόμη και στις ευρωεκλογές του Μαΐου, θα εφαρμόσουν ευρείας κλίμακας νοθεία. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν μια, κατά πάσα πιθανότητα 2η, Χρυσή Αυγή με ποσοστά κάπου στο 20%.
Και το ερώτημα είναι, αν το εθνικιστικό κίνημα έχει τα κότσια και την οργάνωση να αντέξει αυτή την ολομέτωπη επίθεση. 
Έχει την οργάνωση να αποτρέψει την νοθεία;
Έχει την οργάνωση να κινητοποιήσει κόσμο και να κατεβάσει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα ακόμη κι αν απαγορευτεί το όνομα «Χρυσή Αυγή»;
Αν αντέξει, σε λίγα χρόνια ίσως να κυβερνά την Ελλάδα.
Αν αποτύχει, θα παραμείνουμε σκλάβοι και οι ελπίδες μας για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση με ειρηνική πολιτική λύση θα έχουν γκρεμιστεί, έστω και προσωρινά.

Ηλιόπουλος Θωμάς