Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Για κορόιδο τον έχετε; Σιγά μην έστελνε ο Mr Alexis τα παιδιά του σε παιδικούς σταθμούς με αλβανάκια και πακιστανάκια.




ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΔΑΚΤΡΑ 6.600 ΕΥΡΩ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΑΒΡΟΔΙΑΙΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ Ο MISTER TSIPRAS, ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!


Μια αποκάλυψη σχετικά με τα ακριβά γούστα του… leader of SYRIZA, mister Alexi Tsipra, έκανε στην «Καθημερινή» ο δημοσιογράφος Ζούλας, σε δημοσίευμα με τίτλο «Μια άγνωστη συνιστώσα του Αλέξη». Ιδού:

«Όσοι είμαστε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις για την επιλογή του πρώτου σχολείου του παιδιού μας, με τους συνακόλουθους προβληματισμούς: «Ιδιωτικός ή δημόσιος σταθμός»; «Αγγλόφωνο ή ελληνόφωνο σχολείο»; «Μοντεσοριανή ή άλλη διδακτική μέθοδος;». Μεσούσης της κρίσης, μάλιστα, τα διλήμματα αυτά έχουν αποκτήσει υπερβολικές διαστάσεις, με τους γονείς να θέλουν ευλόγως να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι καλύτερο μπορούν, ακόμη και με σημαντικές περικοπές σε άλλα έξοδα της οικογένειας.

Κάνω αυτόν τον πρόλογο διότι ανάλογους προβληματισμούς είχε προσφάτως και ο Αλέξης Τσίπρας.


Έτσι μόνον μπορώ να εξηγήσω ότι επέλεξε να στείλει τον πρωτότοκο γιο του σε έναν από τους καλύτερους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, στην Πλάκα. Και είμαι βέβαιος ότι ο κ. Τσίπρας έκανε -και τον τιμά αυτό- εκτενέστατη έρευνα πριν λάβει την απόφασή του, καθώς το εν λόγω σχολείο τυγχάνει και από τα ακριβότερα της πρωτεύουσας, με ετήσια δίδακτρα που φτάνουν τις 6.600 ευρώ. Αν το επιλέξει, δηλαδή, και για τον δευτερότοκο γιο του, η νηπιακή εκπαίδευση των παιδιών του θα του στοιχίζει περισσότερο από 1.000 ευρώ τον μήνα…».

Καθόλου περίεργο! Όλοι οι αριστεροί που σέβονται την… αριστεροσύνη τους, κάνουν το ίδιο. Στέλνουν τα αβροδίαιτα τέκνα τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδος ή της αλλοδαπής και την ίδια ώρα κάνουν κήρυγμα για τη «δημόσια και δωρεάν παιδεία»! Εννοώντας ότι αυτή πρέπει να ισχύει για όλους τους άλλους, αλλά όχι γι’ αυτούς τους λίγους και… εκλεκτούς! Για κάτι τέτοια άλλωστε, δεν τους πιστεύει κανείς άλλος εκτός από τους βολεμένους!

(ΥΓ): Πάλι καλά να λέμε που ο… εκλεκτός mister Leader στέλνει το (επίσης εκλεκτό) τέκνο του σε ελληνικό παιδικό σταθμό. Γιατί η συντρόφισσα Αλέκα έστελνε την κορούλα της στο αμερικάνικο κολέγιο της Αγίας Παρασκευής, το διαβόητο Deree. Ή μήπως περιμένει να μεγαλώσει για να το στείλει εκεί και ο mister Alexis;