Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Το παχύδερμο ο πορνοΘέμος αντί να είναι φυλακή για τις σακούλες με τα 5.000.000 ευρώ προκαλεί το πανελλήνιο με τα εμετικά του άρθρα.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Όποιος αγοράσει ξανά την βρωμοφυλλάδα του είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Μποικοτάζ και σε όσες επιχειρήσεις διαφημίζονται στο πορνο-ιστολόγιο και στην πορνοφυλλάδα του.

Χωρίς δικά μας σχόλια, παραθέτουμε απόσπασμα του άρθρου του Θέμου Αναστασιάδη από την εφημερίδα του:

"Ο Τζακ Νίκολσον σε μια απο τις τελευταίες και πιο συγκλονιστικές ερμηνείες του ως αρχηγού εγκληματικής συμμορίας στην ταινία "Ο πληροφοριοδότης", λέει στον τριπλό πράκτορα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: "Μπορεί να είσαι ο πιο έντιμος μπάτσος, μπορεί να είσαι ο πιο σκληρός και πιο βρόμικος κακοποιός. Όταν, όμως, σε σημαδεύει η κάννη ενός όπλου, τίποτε δεν έχει σημασία και όλοι είμαστε το ίδιο". Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η σφαγή του Παύλου Φύσσα έχει τα ίδια ποιοτικά, ηθικά και πολιτικά χαρακτηριστικά με την εν ψυχρώ εκτέλεση των δυο Χρυσαυγιτών μπροστά στα γραφεία τους από "ακροαριστερούς", όπως υποθέτουν όλοι, κουκουλοφόρους τρομοκράτες. Γιατί ο γεμάτος ανθρωπιά ράπερ έχασε τζάμπα τη ζωή του από έναν μανιασμένο φανατικό φασίστα χωρίς να έχει ανακατευτεί σε τίποτε. Ενώ οι δυο επίσης αδικοχαμένοι, όπως κάθε άνθρωπος που πέφτει θύμα βιας, νεαροί Χρυσαυγίτες είχαν κάνει την "συνειδητή" επιλογή να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βιας ακόμη και έπειτα από όλα όσα είχαν γίνει. Γνώριζαν δηλαδή τι έκαναν και, σύμφωνα με την δική τους θεωρία- όπως τη διακηρύττουν οι ίδιοι τουλάχιστον- ήταν έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για τις γνωστές αποκρουστικές ιδέες τους. Άλλο όμως αυτό στα λόγια, ιδίως όταν τους υποβάλλονται από τους επιτήδειους "επαγγελματίες" βουλευτές- πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τους καθοδήγησαν σε αυτό τον δρόμο των εκατέρωθεν φονικών, κι άλλο το να γίνεται το σύνθημα "Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή" πραγματικότητα...."

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ