Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ.
Σοκ: Αλβανός έσφαξε τη Ναταλία Βουτσινά σύντροφο του Πατρινού Δημοσιογράφου Ανδρέα Βρή
Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό. Ηταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.
Ιχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα κτυπήματα με το μαχαίρι η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του, ενώ δύο είναι τελικά οι μαχαιριές στο λαιμό της που έκοψε την καρωτίδα. 
Ο 33χρονος δράστης στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν και τη σκότωσε πάνω στον καυγά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr o δράστης  περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.
Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές . Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο κτύπημα της έκοψε την καρωτίδα. 
Το θύμα είναι η σύντροφος του Δημοσιογράφου και εκ των εκδοτών  της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας Ανδρέα Βρή.O δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της.Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς και το περιβάλλον της 43χρονης. 

patrastimes.gr