Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Το παρακράτος εν δράσει: Παραλίγο νέα MARFIN στην Κατεχάκη για αντιπερισπασμό!



Φρικτές υποψίες ότι ο χθεσινός εμπρησμός ενός αυτοκινήτου και η παραλίγο δολοφονία μητέρας και κόρης που επέβαιναν σε αυτό, στην λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα. μπορεί να σχετίζεται με την τριπλή δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη λεωφόρο Ηρακλείου, διατυπώνονται από κύκλους αποστράτων της αστυνομίας οι οποίοι έχουν άριστη γνώση των παρακρατικών μηχανιχμών.


"Χθες παραλίγο να είχαμε νέα MARFIN. Πληροφορήθηκα το τι ακριβώς έγινε και πιστεύω ότι έχουν δράσει παρακρατικοί μηχανισμοί οι οποίοι ήθελαν να προκαλέσουν αντιπερισπασμό στην κοινή γνώμη σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Όπως και με την MARFIN η ενέργεια λειτούργησε αποσυσπειρωτικά και κατεύνασε τις αντιδράσεις για το Μνημόνιο, έτσι και χθες παρακρατικοί προσπάησαν να κάψουν ζωντενές τις δύο γυναίκες για να στραφεί αλλού η προσοχή της κοινής γνώμης".

Είναι γεγονός ότι ο εμπρησμός του αυτοκινήτου με την ρίψη βόμβας μολότοφ στο ΙΧ μια μάνας που περνούσε από το σημείο με την μικρή της κόρη, έγινε σχετικά μακριά από το σημείο των συγκορύσεων και σε καμία περίπτωση οι δύο γυναίκες δεν σχετίζονταν με την μάχη των οπαδών.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι χθες στη Λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος του Καρέα λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τριγλία Ραφήνας, συναντήθηκαν με κάποιους του Ιωνικού, οι οποίοι πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Δόξα στον Βύρωνα.

Ακολούθησε σύγκρουση των οπαδών επί μία ώρα περίπου και εμπρησμός του αυτοκινήτου με τις δύο γυναίκες πριν η αστυνομία να επέμβει.

Ξαφνικά πετάχθηκαν δύο άτομα μπροστά στο αμάξι μάνας και κόρης φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας, εντελώς αποκομμένοι από τα επεισόδια, στόχευσαν το αυτοκίνητο και πέταξαν την μολότοφ.

Η ρίψη της μολότοφο (μίας και μοναδικής μολότοφο που έπεσε στοχευμένα στο αυτοκίνητο της μητέρας και της κόρης) κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και το σημαντικό ήταν ότι  οι δύο γυναίκες γλίτωσαν.  Το ότι γλίτωσαν είναι ένα μεγάλο θαύμα, καθώς οι φωτιά και οι αναθυμιάσεις παραλίγο να τις κάνουν να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Φυσικά δεν έχει συλληφθεί κανένας δράστης

Σε περίπτωση που καιγόντουσαν μάνα και κόρη μέσα στο αυτοκίνητο, ολόκληρη η προσοχή της κοινής γνώμης θα έφευγε από την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος της ΧΑ και θα έπεφτε στο νέο φρικτό φονικό. 

Επαναλαμβάνουμε: Ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει κτυπηθεί κατά τις συγκρούσεις οαπδών με μολότοφ διερχόμενο όχημα και ειδικά με γυναίκες μέσα.

Στο έγκλημα της MARFIN οι διαμαρτυρίες για το Μνημόνιο τελείωσαν την ώρα που μια μολότοφ έπεσε στην τράπεζα εκείνη την ημέρα και ενώ υπήρχε κίνδυνος μέχρι και ανατροπής της κυβέρνησης και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των τριών ανθρώπων και βέβαια του μικρού παιδιού που κυοφορούσε ένα από τα θύματα.

Οι καιροί, πάντως, είναι πολύ πονηροί...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr