Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΞΕΧΑΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΧΑΝ "ΦΑΕΙ" ΜΑΖΙ.
Ο Άδωνις για τον Τομπούλογλου
 "Συγχαίρουμε την Ελληνική Αστυνομία για τη σημερινή, επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του Διοικητή του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου. Καλούμε το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και τον έχει διορίσει, να τον παύσει άμεσα
από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του" δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη σύλληψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.
"Το Υπουργείο Υγείας πρωτοστατεί της προσπάθειας για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς", πρόσθεσε.
Ο διοικητής του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου συνελήφθη την Τρίτη για εκβιασμό,
καθώς φαίνεται πως ζήτησε 25.000 ευρώ από ιδιωτική εταιρεία για να συνεχίσει τη σύμβασή της με το νοσοκομείο.
Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε άμεσα τη διαγραφή του κ. Τομπούλογλου από τα μητρώα μελών του κόμματος, «για αντιδεοντολογική συμπεριφορά».
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της επ αυτοφώρω σύλληψης του προέδρου του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου για χρηματισμό. Και μπορεί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης να αποκήρυξε με ανάρτησή του στο twitter τον κ. Τομπούλογλου αλλά φαίνεται ότι στο παρελθόν οι δύο άνδρες είχαν συχνές κοινωνικές επαφές.
Μαζί μάλιστα είχαν βιώσει και μια δύσκολη εμπειρία. Πρόκειται για την περίφημη επίθεση με γιαούρτια στις 12 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ο κ. Τομπούλογλου δραστηριοποιούνταν πολιτικά. Το βράδυ της επίθεσης ο νυν υπουργός Υγείας έπινε τον καφέ του μαζί με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον κ. Τομπούλογλου.