Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τους γονείς δολοφονημένων Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς πότε θα τους συναντήσεις ανθρωπάκι; Μαυρίστε τον νεοταξίτη στις εκλογές που έρχονται!


Με τους γονείς του 27χρονου Πακιστανού Λουκμάν Σαχζάτ, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στα Πετράλωνα, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της Αθήνας τον κ. Χαντίμ Χουσεϊν και την κυρία Σουγκράν Μπίμπι και τους εξέφρασε την προσωπική του συμπαράσταση, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι «η θυσία του Λουκμάν δεν πήγε χαμένη» καθώς «αποτέλεσε απαρχή ευαισθητοποίησης για την πολιτική απομόνωση του ρατσισμού».

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας», κ. Πέτρος Κωνσταντίνου.

Οι γονείς του Λουκμάν Σαχζάτ ταξίδεψαν στην Αθήνα από το Πακιστάν προκειμένου να παραστούν στη δίκη για τη δολοφονία του γιου τους η οποία θα συνεχιστεί στις 8 Ιανουαρίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Κατηγορούμενοι για το φόνο του 27χρονου αλλοδαπού είναι δύο νεαροί, φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής -οι Χρήστος Στεργιόπουλος και Διονύσης Λιακόπουλο, οι οποίοι πάντως αρνούνται ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη ΧΑ.