Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ (ΠΑΙΧΝΙΔΙ)


ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΑΘΩΩΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ...ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΙ.


ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Απο newsit
Αθώοι κηρύχθηκαν οι παράνομοι μετανάστες που δραπέτευσαν στις 30 Σεπτεμβρίου από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
Αυτό αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας που θεώρησε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έπρεπε να κριθούν ένοχοι για "απόδραση κρατουμένου" γιατί διέπραξαν το αδίκημα ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση ανάγκης που αποκλείει τον καταλογισμό.
Το δικαστήριο έκρινε ότι παραβιάζονται τα άρθρα 3, 8 και 13 της ευρωπαϊκής σύμβασης για τα Δικαιώματα του ανθρώπου. Η απόφαση εκδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και καθαρογράφτηκε χθες.

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ
Ο αναρχικός βουλευτής του Σύριζα Διαμαντόπουλος και η βουλευτίνα της ΝΔ Αντωνίου συνελήφθησαν προ ημερών από κάμερες να χοροπηδάνε χέρι-χέρι σε καρναβαλική παρέλαση της Καστοριάς. Όλα αυτά μετά τις ομηρικές μάχες ΝΔ-Σύριζα για το μνημόνιο και τη διαφθορά. Τον αναρχικό Διαμαντόπουλο τον έχουν πάρει στο ψιλό οι συγκεντρωμένοι και τον σηκώνουν στα χέρια για να μπορέσει να πετάξει όπως ο superman. Ενώ η Αντωνίου θυμήθηκε να ντυθεί catwoman στα γεράματα. Δυστυχώς αυτοί οι εθνοπατέρες αμείβονται πλουσιοπάροχα από τον ελληνικό λαό για να κάνουν δημοσίως τέτοια καραγκιοζιλίκια. Δείτε το πιο κραυγαλέο κομμάτι του βίντεο γύρω στο 3.30, που νεοδημοκράτισα και συριζαίος αναρωτιούνται αν θα κάνουν καμιά καλή επερώτηση και στη συνέχεια χοροπηδάνε χέρι-χέρι φωνάζοντας "μαζί θα τα καταφέρουμε". Ο Διαμαντόπουλος βρίσκεται προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΝΙ...ΣΤΑΓΟΝΙΔΙO ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ H ΑΛ ΣΑΛΕΧ ;
iefimerida.gr
Τη σχέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Διαμαντόπουλου με το κόμμα του περιγράφει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με ανάρτησή της στο facebook.
H Aφροδίτη Αλ Σάλεχ, που ανήκει πλέον στον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  του ΠΑΣΟΚ με γραμματέα τον Βασίλη Χρονόπουλο και είναι μέλος της Πρωτοβουλίας κατά του Νεοναζισμού και Ρατσιστικής & Κοινωνικής Βίας, γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Παίρνεις ένα παιδί από τον ευρύτερο αναρχικό χώρο, με την ιδεολογία του και τις απόψεις του. Τον στηρίζεις για να βγεί βουλευτή ώστε να δείξεις πόσο τιμάς τον αναρχικό χώρο και να κερδίσεις ψήφους. Κι όταν πει τις απόψεις του, τον αναγκάζεις να κάνει διόρθωση και να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Αυτό. Ότι πιο χυδαίο έχω δει.»

ΠΑΛΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΕUROVISION.


ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝHΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ EUROVISION.
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Απο dexiextrem 
Τελικά η Ελλάδα θα πάει στην Eurovision και θα βγάλει και κέρδος!!!
Τη συμμετοχή της ΕΡΤ στον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΕΡΤ.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η συμμετοχή στη Eurovision αποφασίσθηκε κατ' αρχήν, δεδομένης της υψηλής τηλεθέασης της διοργάνωσης και με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση -αντιθέτως, θα επιδιωχθεί να υπάρξει κέρδος.
Ο τρόπος συμμετοχής θα αποφασιστεί, αφού διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες και προτάσεις και κατατεθεί σχετική εισήγηση στο ΔΣ.

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (ΒΙΝΤΕΟ).

ΑΝΑΡΧΙΑ -ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.
Ο αναρχικός, υπάλληλος του ΟΤΕ και πάντα "βυσματίας" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος χάνει τα λόγια του σε συνομιλία με τοπικό δημοσιογράφο, όταν η κουβέντα πάει στα προνόμια και τις απολαβές των βουλευτών. 
Αποκαλυπτικό βίντεο: 

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...


ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ - ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ -ΕΠΛΙΖΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Απο taxalia Παρά το γεγονός ότι η 71χρονη ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, ο νεαρός Γεωργιανός την έπνιξε με τη πιτζάμα και έλιωσε το κεφάλι της αδερφής της με γροθιές στο κρανίο. Μετά, συνέχισαν να τις σπάνε τα κόκκαλα ενώ ήταν πεθαμένες! Έγκλημα που δείχνει ότι...
και αυτοί δράστες ανήκουν στην πιό απάνθρωπη κατηγορία έμβιων όντων: τους Γεωργιανούς με καμένο εγκέφαλο από τα ναρκωτικά. Ό,τι πιό απεχθές μπορεί να γεννήσει έμβιο ον, στο σύμπαν. Είναι ακραίος ρατσισμός να κρύβει κανείς το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία από τους καμένους εγκεφάλους νεαρών Γεωργιανών, που είναι σακατεμένοι ψυχικά και διανοητικά από τα ναρκωτικά, από τα 15 τους. Η πρέζα τρελαίνει κι αυτοί την παίρνουν με το κιλό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ



Άφησαν ελεύθερους τους ληστές με τα καλάσνικοφ - Να παραιτηθεί ο Ρουπακιώτης
Μετά τον αφγανό δολοφόνο της Πάτρας και τον γεωργιανό του Ρέντη, τώρα άφησαν ελεύθερους και τους ληστές με τα καλάσνικοφ. Να παραιτηθεί άμεσα ο υπουργός Ρουπακιώτης και να ληφθούν σκληρά σωφρονιστικά μέτρα, προτού η χώρα παραδοθεί εξ ολοκλήρου στην παρανομία.

Ακόμα ένα συμβάν εγκληματικής ολιγωρίας των δικαστικών Αρχών σημειώθηκε χθες στην Λάρισα με συνέπεια να αφεθούν ελεύθεροι τρεις άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί, οι οποίοι τον Ιούλιο του 2010 λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα των Φαρσάλων και άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών τραυματίζοντάς τον ένα σοβαρά. Οι εγκληματίες αποφυλακίστηκαν ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου λόγω μη τήρησης τυπικής διαδικασίας.
Στη σχετική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σημειώνει χαρακτηριστικά:

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Έναν σκληρό αγώνα δρόμου για τις πολιτικές και επικοινωνιακές εντυπώσεις, -που δίνουν το καθοριστικό προβάδισμα- έχουν ξεκινήσει οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες από όλα τα κόμματα για το χρίσμα στους δήμους, λίγες μόλις εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι κομματικές διαδικασίες.
Η μεγάλη μάχη -ίσως δυσκολότερη και από την εκλογική- αναμένεται για όλους τους υποψηφίους να είναι η εσωκομματική για το χρίσμα, καθώς όπως όλα δείχνουν οι ενδιαφερόμενοι θα είναι πολλοί και με ηχηρά ονόματα.
Η μητέρα όλων των μαχών αναμένεται να δοθεί στο δήμο της Αθήνας όπου και τα κόμματα ενδιαφέρονται να καταγραφούν οι νέοι συσχετισμοί αλλά και οι υποψήφιοι να κατακτήσουν τη θέση- εφαλτήριο για τις μελλοντικές τους επιδιώξεις δηλαδή μια προνομιακή θέση στην μελλοντική ηγετική ομάδα του κόμματος.
Όπως αποκαλύπτουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», σε μια από τις πλέον πρόσφατες δημοσκοπήσεις, «μετρήθηκε» η απήχηση που έχουν στους Αθηναίους, η Όλγα Κεφαλογιάννη από την πλευρά της ΝΔ, η Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Χρυσή Αυγή

Κατάργηση των προξενείων της Τουρκίας στην Κομοτηνή και τη Ρόδο ζητά ο Πειραιώς Σεραφείμ απο τον Αβραμόπουλο.


Την κατάργηση δύο προξενείων για να αναχαιτισθεί η υπόγεια δράση στελεχών του τουρκικού κατεστημένου στην ελληνική επικράτεια προτείνει με επιστολή – έκπληξη ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προς τον υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Σε μια κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά θέματα και κυρίως για τις σχέσεις με την Τουρκία, ο σεβασμιότητας ζητεί από τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας την ανάληψη πρωτοβουλίας ώστε να αντιμετωπιστούν οι προκλητικές κινήσεις οργάνων του τουρκικού κατεστημένου στη Θράκη.
Στη μακροσκελή επιστολή του ο μητροπολίτης Σεραφείμ καταγγέλλει ότι διεθνιστικοί κύκλοι, όπως το ίδρυμα «Τζωρτζ Σόρος», καλλιεργούν και πριμοδοτούν τον νέο-οθωμανισμό, οποίος αποτελεί απειλεί για την εθνική ανεξαρτησία.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.


"ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
Απο iefimerida
Στον αναρχικό χώρο δήλωσε ότι ανήκει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος επισήμανε: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης». Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει ότι οι παραδοχές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εγείρουν μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, ο κ. Διαμαντόπουλος  τόνισε ότι «οι χώροι αυτοί (όπως βίλα Αμαλία), που έχουν εγκαταλειφθεί, συνδέονται και με άλλα πράγματα, επίκαιρα στην κοινωνία μας, δράσεις όπως το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες ή το ανταλλακτικό εμπόριο. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης».
Μάλιστα πρόσθεσε, σε ότι αφορά τον ίδιον: «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», επισημαίνοντας: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης».
Σχετικά με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: «Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, είχαμε μια εξέγερση το 2008».

THN "ΕΠΕΣΑΝ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ


Ενταση προκλήθηκε στα Χανιά, όταν ομάδα περίπου σαράντα ατόμων εισεβαλαν σε αίθουσα όπου παρουσίαζε το βιβλίο του ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης.
Οπως αναφέρει το flashnews.gr ομάδα αντιεξουσιαστών-κουκουλοφόρων εισέβαλε στο χώρο φωνάζοντας συνθήματα, ενώ άδειασε πυροσβεστήρες και προκάλεσε σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητο του ταξίαρχου της 5ης Μεραρχίας.
Υπήρξαν, μάλιστα και μικροσυμπλοκές μεταξύ ατόμων της ομάδας και εκείνων που βρίσκονταν στο χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η οποία, τελικά, πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΠΑΕΙ ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ". Ο ALEXIS ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑLEXIS. ΟΙ ΑΛΛΟΙ; Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ;

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον, 21-23 Ιανουαρίου
Θα μιλήσει και στο ινστιτούτο Brookings με θέμα ''Greece and the Economic Challenges Ahead''.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παραστεί και στην ορκωμοσία του πρόεδρου Ομπάμα, 21 Ιανουαρίου ή τι επαφές-συναντήσεις θα έχει στην αμερικάνικη πρωτεύουσα... Θα ακολουθήσει επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη 24-26 Ιανουαρίου 2013.

Για ψυχικά ασθενείς κάνει λόγο η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ. ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ.



Μετά την καταστροφή του αγάλματος του Μαρασλή

Το μεσημέρι, άτομα που φορούσαν κουκούλες προκάλεσαν καταστροφές στους κοινόχρηστους χώρους γύρω από τα γραφεία της πρυτανείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Η πρυτανεία, με ανακοίνωσή της σε σκληρή γλώσσα, αναφέρει:

«Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/1/2013, κουκουλοφόροι προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς στους κοινόχρηστους χώρους πέριξ της πρυτανείας του ΟΠΑ. Μεταξύ των άλλων αναποδογύρισαν και κατέστρεψαν το άγαλμα του Μαρασλή, του μεγάλου ευεργέτη του Πανεπιστημίου από την περιουσία του οποίου κτίστηκε το ΟΠΑ».

Απολυτίκιο Αγ. Γρηγορίου Επ. Νύσσης - 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος γ'. Θείας πίστεως.
Θεῖον γρήγορσιν, ἐνδεδειγμένος, στόμα σύντονον, τῆς εὐσέβειας, ἀνεδείχθης Ἱεράρχα Γρηγόριε τὴ γὰρ σοφία τῶν θείων δογμάτων σου, τῆς Ἐκκλησίας εὐφραίνεις τὸ πλήρωμα. Πάτερ ὅσιε, Χριστὸν τὸν Θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμὶν τὸ μέγα ἔλεος.

Άγιος Γρηγόριος Νύσσης. 10 Ιανουαρίου.

 
 
Σύντομος Βίος
 
γιος Γρηγόριος ταν δελφς το Μεγάλου Βασιλείου. Γεννήθηκε περ τ 329 330 μ.Χ. ταν υἱὸς το Βασιλείου κα τς μμελείας. πατέρας του καταγόταν π τν Πόντο κα μητέρα του π τν Καππαδοκία.
 
Γρηγόριος, μολονότι εχε χειροτονηθε ναγνώστης, δν σκεπτόταν ν γίνει κληρικός, οτε θεολόγος. δελφός του Βασίλειος, τν ποο θεωροσε πνευματικ πατέρα κα δάσκαλό του, τν ελκυσε στν εροσύνη. Μετ τν κπαίδευσή του στ Νεοκαισάρεια φοίτησε στν Καισάρεια μ σκοπ ν γίνει συνήγορος κα διδάσκαλος τς ρητορικς, πως πατέρας του κα ο πρόγονοί του.
 
Σ λικία 40 τν, τ 371 372 μ.Χ., παρακαλεται π τν δελφό του Μέγα Βασίλειο, ρχιεπίσκοπο τότε Καισαρείας,ν δεχθε τν πισκοπ Νύσσης. Νύσσα (σήμερα Νεμσεχίρ) ταν σήμαντη πόλη τς Καππαδοκίας, π τς δο πο δηγοσε π τν Καισάρεια στν γκυρα. Γρηγόριος δέχθηκε, π μεγάλο σεβασμ στν γιο Βασίλειο.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ : ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ;



ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ.
ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
«Το μίσος ως στοιχείο του αγώνα. Το αλύγιστο μίσος για τον εχθρό, που σπρώχνει έναν άνθρωπο πέρα από τα φυσικά του όρια, καθιστώντας τον μια αποτελεσματική, βίαιη, επιλεκτική, και εν ψυχρώ φονική μηχανή. Αυτό είναι που πρέπει να γίνουν οι στρατιώτες μας». – Τσε Γκεβάρα
Τι έκανε ο Τσε Γκεβάρα και τον αγαπάνε τόσο οι aristeroi?
1) Γεννήθηκε από πλούσιους γονείς. Πέρασε τη νεανική του ηλικία ταξιδεύοντας και ζώντας μακριά με τα χρήματα των γονιών του.
2) Ο Τσε αποφάσισε ότι ήταν cool να είναι ένα πλούσιο λευκό παιδί που υποστηρίζει τους μη-λευκούς μαρξιστές.
3) Πηγαίνει στην Κούβα για να ενωθεί με τον Φιντέλ Κάστρο.
4) Εκτελεί περίπου 2.500 (σύμφωνα με δική του αρίθμηση) Κουβανούς ‘εγκληματίες σκέψης’ για χάρη του Φιντέλ Κάστρο
5) Υποστηρίζει τα στρατόπεδα «επανεκπαίδευσης» του Κάστρο για ομοφυλόφιλους, μουσικούς,
6) Παραιτείται από την «παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση» όταν αποφάσισε ότι η μαύρη φυλή θα είναι ένας αδύναμος κρίκος.
Αποσπάσματα για τους Αφρικανούς από το προσωπικό ημερολόγιο του Τσε Γκεβάρα:

ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΒΙΑΣΕ 20ΧΡΟΝΗ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΟΥ...


ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ
newsbomb.gr
Σε επτάμιση χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας ταξιτζής από δικαστήριο στο Νότιγχαμ της Μ. Βρετανίας, για το βιασμό μιας νεαρής κοπέλας η οποία  επέστρεφε στο σπίτι της.
Η «άρρωστη επίθεση» όπως χαρακτηρίστηκε από τις αρχές του 28χρονου Mohammed Shahin έλαβε χώρα όταν η 20χρονη που είχε επιβιβαστεί στο όχημά του αποκοιμήθηκε στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι της.
Ο Shahin μάλιστα εκλεισε και το GPS του από τη στιγμή που το νεαρό κορίτσι μπήκε μέσα, υποδεικνύοντας ότι οι προθέσεις του δεν ήταν αγνές εξαρχής.
Όταν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα είχε αποκοιμηθεί, πήγε σε ένα απομονωμένο μέρος και τη βίασε.
Το δικαστήριο διέταξε ακόμη, μετά την αποφυλάκισή του να απελαθεί στη χώρα καταγωγής του, το Μπαγκλαντές.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; TA ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΛΑΤΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Λάτσιο ιδρύθηκε ως σωματείο στίβου στις 9 Ιανουαρίου 1900 από τον υπαξιωματικό του ιταλικού στρατού Λουίτζι Μπιτζαρέλι. Με έντονες τις αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (1896), ο Μπιτζαρέλι και οι συνεργάτες του επέλεξαν ως χρώματα του νέου συλλόγου το γαλάζιο και το λευκό για να τιμήσουν την Ελλάδα, που αναβίωσε τους Αγώνες. Το όνομα Λάτσιο προήλθε από τον νομό, πρωτεύουσα του οποίου είναι η Ρώμη, γνωστό ως Λάτιο στους Έλληνες.

ΤΖΕΦΡΥ : "ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ"


ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
Απο iefimerida
Τη δική του απάντηση στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που προσυπογράφει και η Χρυσή Αυγή να στηθεί κάλπη για προανακριτική και για τον ίδιο δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωσή του.
Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι είναι τιμή του να τον στοχοποιούν ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν συκοφάντες προσθέτοντας ότι «Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια».
Σημειώνει ότι θα συνεχίσει να στέκεται απέναντι στη δημαγωγία και δεν θα πάψει να αγωνίζεται «για τη Δημοκρατία και τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

'Ερχεται σύλληψη επιχειρηματία που θα κάνει πάταγο!


«Κουνούπια» μπροστά του Τσοχατζόπουλος και Λαυρεντιάδης - Πανίσχυρος και με διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό - Θέμα χρόνου να οδηγηθεί στη φυλακή
Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως είναι η… επιχείρηση «χειροπέδες» για συγκεκριμένο μεγαλο-επιχειρηματία που όλα αυτά τα χρόνια κινήθηκε με την αλαζονεία της πεποίθησης ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.
Οι αποκαλύψεις για τη δράση του έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και, πλέον, δεν περιορίζονται σε φήμες και πληροφορίες, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν στη διάθεσή τους πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του newsbomb.gr, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε –λοιπόν- σύλληψη επιχειρηματία τεράστιου βεληνεκούς που πριν δύο χρόνια απασχολούσε τους περισσότερους εργαζόμενους στην Ελλάδα, ενώ είχε απασχολήσει τον οικονομικό κόσμο και εντός και εκτός συνόρων με τη δράση του. 

ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ "ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ" ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛHΨΗΣ ΤΗΣ "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΝΕΑ ΕΦΟΔΟ ΣΤΗΝ "ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ" ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ "ΝΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΛΙΚΟ .
Απο protothema
Ολα ξεκίνησαν στις 7.30 όταν περίπου 80 άτομα με αντιασφυξιογόνες μάσκες έφτασαν στο κτήριο της οδού Αχαρνών και Χέιδεν και επιτέθηκαν στη διμοιρία που βρισκόταν από έξω για φύλαξη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ενώ οι μισοί συμπλέοκονταν με τους αστυνομικούς, οι υπόλοιποι κατάφεραν να ξανακαταλάβουν τη βίλα.
Λίγο μετά τις 9:00 ο αρχηγός της αστυνομίας έδωσε το πράσινο φως στην ΕΚΑΜ και ξεκίνησε η επιχείρηση λήξης της νεας κατάληψης.

Συμφωνίες με την Γερμανία; Ντου ...από παντού, οι ψευτο-αναρχικοί...



Νομίζω πως στο εσωτερικό της χώρας από τώρα και στο εξής θα δούμε πράγματα που θα τρίβουμε τα μάτια μας!

Η σύγκρουση των μεγάλων δυνάμεων για το ποιος τελικά θα κάνει κουμάντο στο «χρυσοφόρο οικόπεδο» της Ελλάδας έχει αρχίσει να κλιμακώνεται.

Η τρικομματική έρμαιο των διαθέσεων των Γερμανών, προσπαθεί μάταια να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα σε πεινασμένα άγρια ζώα της ζούγκλας και να μοιράσει  δίκαια τα ιμάτια της χώρας. Ποτέ όμως αυτά τα άγρια ζώα δεν φημίζονταν για την ψυχραιμία τους όταν πεινάνε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο καλύπτει άπλυτους-καταληψίες αλλά τους οργανώνει κιόλας.



Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη από τα tweets της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλάβει κανείς ποιος οργανώνει τις καταλήψεις και υποκινεί τους μπαχαλάκηδες.

 

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!



Τη λειτουργία ενός παράνομου Μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Πάτρας σε ημιυπόγειο, καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλων περίοικος, αυτό ίσως να μην ενοχλούσε αν δεν είχαν παρατηρηθεί στην ευρύτερη περιοχή κάποια κρούσματα που πιθανόν να οφείλονται σε θρησκευτική μισαλλοδοξία και φανατισμό.

Ορισμένα αυτοκίνητα, σημειώνει ο αναγνώστης του thebest.gr, που είχαν κρεμασμένο στο καθρεφτάκι τον σταυρό ή άλλα χριστιανικά σύμβολα για φυλακτό, βρέθηκαν με σπασμένα τζάμια και ο σταυρός να έχει αφαιρεθεί και καταστραφεί,
γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι εκτός από θρησκευτικό τέμενος, ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί και ως αίθουσα όπου υποθάλπονται αισθήματα και πράξεις θρησκευτικού φανατισμού.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΧΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ O ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ


Νταλάρας: «Αφήστε τη Χρυσή Αυγή να μιλάει να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται»
Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Νταλάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, «Ανατροπή» και μεταξύ άλλων μίλησαν για το αν υπάρχει πολιτική χωρίς πολιτικούς.
Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή είπε τα εξής: «Όσο πιο πολύ αφήσουμε τη Χρυσή Αυγή να δηλώνει τις πολιτικές της αρχές και αξίες, τόσο πιο πολύ θα καταρρέει. Αφήστε την να μιλάει, να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα, παρουσιάζεται σαν πολιτικό κόμμα. Κάτι άλλο είναι από πίσω. Γιατί ο κόσμος δεν θέλει να δει το κάτι άλλο είναι δικό του θέμα. Άφησέ τον να το λύσει μόνος του».
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ

ΜΙΣΘΟ 55.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1998 .

ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2004 ,Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΩΣ "ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ"...ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ ΔΗΛΑΔΗ.

Απο Πρώτο Θέμα
Περίπου δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ότι έπαιρνε μισθό 55.000 ευρώ ετησίως, η Γιάννα Αγγελοπούλου παραιτείται του μισθού, που προβλέπεται για τη θέση του πρέσβη εκ των προσωπικοτήτων.
Με επιστολή που απέστειλε τη Δευτέρα στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, η κυρία Αγγελοπούλου σημειώνει πως από την ημέρα που της απονεμήθηκε ο τίτλος, την 1η Σεπτεμβρίου του 1998, είχε ζητήσει να πάψει η καταβολή σ΄εκείνη του αντίστοιχου μισθού, αλλά το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.
Στο μεταξύ, το συνολικό ποσό των αμοιβών, που της προέκυψαν έκτοτε, το διέθεσε στην υποστήριξη φορέων με κοινωνικούς σκοπούς.
«Σήμερα, μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού» καταλήγει η επιστολή της κ. Αγγελοπούλου.
Διαβάστε παρακάτω το άρθρο που είχει δημοσιευθεί στις 24/10/2010 στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» :

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" : ΣΚΟΤΩΣΕ KAI ΜΕΤΑ ΕΚΑΨΕ ΤΟ 7ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ...ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ
Απο parapolitika.gr
Έδειρε το παιδί της μέχρι θανάτου επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι !
Σκότωσε στο ξύλο τον επτάχρονο γιο της και τον έκαψε για..να μην αποκαλυφθεί το φρικτό έγκλημα!
Σε 17 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η μητέρα που χτύπησε, με βέργα, μέχρι θανάτου τον επτάχρονο γιο της επειδή δεν μπορούσε να μάθει απ'έξω το Κοράνι, ενώ στη συνέχεια έκαψε το κορμάκι του ζωντανό για να μην αποκαλυφθεί το φρικτό έγκλημα.
Και ενώ αρχικά κατόρθωσε να θεωρηθεί ο θάνατος του παιδιού ως δυστύχημα, η νεκροψία ήρθε να ρίξει φως στην αλήθεια. Αποκάλυψε δηλαδή πως η 32χρονη κακοποιούσε το παιδί και πριν το τελευταίο περιστατικό. Έδερνε το παιδί της με σφυρί, με πλάστη, με παντόφλα, με μπουνιές και τον κλείδωσε στο υπόγειο,

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΗ; ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ "ΑΘΩΩΣΕΙΣ" ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ...



Συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες. 

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Ότι ο φίλος Ομπάμα έπεισε "το αγαπημένο παιδί των Αμερικανών" να δώσει άφεση αμαρτιών στον αμερικανοτραφή και "πράκτορα" των Γιάνκηδων, υπερπολύτιμο Τζεφρι που έβαλε το ΔΝΤ στην Ευρώπη και στην δύσμοιρη Ελλαδίτσα υπακούοντας στην Μεγάλη "Ηνωμένη Πολιτεία της Ευρώπης".

Ακούγονται πολύ άσχημα πράγματα για σένα, Αlexis. Ότι υπάκουσες και τον έβγαλες λάδι. Για χάρη του κονσόρτσιουμ του CNN και των υψηλών προστατών σου.

Αλήθεια, Alexis. Ποιος ο λόγος που άφησες έξω τον τουρίστα της Εκάλης; Είχες λόγους; Δεν θα πρέπει να τους εξηγήσεις δημόσια; Απογοητεύεις το κοινό σου. Alexis.

Σ.Χ

Προσευχή υπέρ των κεκοιμημένων – Θαυμαστές διηγήσεις.



Ό Ιερέας των ειδώλων πού ήτανε στην κόλαση,είπε στον άγιο Μακάριο τον Αιγύπτιο.«Όταν σπλαγχνισθής όσους είναι στην κόλαση καί προσευχηθής γι’ αυτούς, βρίσκουν παρηγορία … βλέπει κάπως ό ένας το πρόσωπο του άλλου. Αυτή είναι ή παρηγορία» Ό άγιος αυτός δεν έκανε είδική προσευχή για τον κολασμένο ειδωλολάτρη, έφ’ όσον ήταν άγνωστος γι’ αυτόν, αλλά γενική προσευχή για όλους τους κολασμένους. Καί είχε ισχύ! Πόσο μάλλον ή είδική προσευχή! Γι αυτό ό κάθε χριστιανός έχει χρέος, υποχρέωση να προσεύχεται για την ανάπαυση των συγγενών του και γνωστών του.Να λέει υπέρ αυτών το Κύριε έλέήσον.Τί είναι για μας ένα Κύριε έλέησον; “Ενα δευτερόλεπτο!Για την ψυχή όμως αυτό το δευτερόλεπτο είναι θησαυρός!

Το 1973, πέθανε ή μάνα ενός μονάχου, του π. Σεραφείμ,της μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους. Ό μοναχός αυτός,παρακαλεί τον π. Κωνστάντιον,ένάρετον μοναχόν της ίδιας μονής, για να κάνει προσευχή για την ψυχή της μάνας του.Πράγματι ό π. Κωνστάντιος επί σαράντα μέρες έκανε προσευχή. Άφου πέρασαν οί σαράντα μέρες, ό π. Κωνστάντιος βλέπει σ’ όραμα μια άγνωστη γυναίκα.- Ποια είσαι; ρωτάει.- Είμαι ή μάνα του π. Σεραφεΐμ.- Καί τί θέλεις;- Ήρθα να σου ‘πώ πώς με την προσευχή σου βρήκα μεγάλη ανακούφιση καί ταυτόχρονα να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό. (Γεροντικό Αγίου Όρους τ.Β. σελ. 112).Όχι μόνο παρηγορούνται πρός στιγμή οί ψυχές,άλλά γίνεται ακόμα κάτι πιο τολμηρό! Από την κόλαση πάνε στον παράδεισο!

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!



’Στην Πεύκη διεξήχθη ένοπλη συμπλοκή μεταξύ δύο αναρχικών και των δυνάμεων της αστυνομίας. Τα δύο σκυλιά της, ο Λεοντόπουλος και ο Δρόσος προσπάθησαν να συλλάβουν εμένα και τον σύντροφό μου. Η απάντησή μας ήταν η άρνηση παράδοσης μέσω της ένοπλης αντίστασης με σκοπό τη διατήρηση της ελευθερίας μας, που τόσο εκτιμάμε ως αναρχικοί. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, ο σύντροφος διέφυγε κλέβοντας το περιπολικό, ενώ εγώ συνελήφθηκα τραυματισμένος. Μαζί τραυματίστηκαν και οι δυο αστυνομικοί, τους οποίους πυροβόλησα πρώτος, καταφέρνοντας να τους αιφνιδιάσω. Αναμφίβολα αν οι αστυνομικοί πέθαιναν και εγώ και ο σύντροφός μου ήμασταν αλώβητοι, θα φεύγαμε. Άσχετα επίσης από το γεγονός ότι επιχειρησιακή προτεραιότητά μου ήταν η απεμπλοκή και η διαφυγή, θα ήταν τιμή μου αν παράλληλα είχα το αίμα των δύο αστυνομικών στα χέρια μου, όχι μόνο επειδή πήγαν να με συλλάβουν, αλλά απλά και μόνο επειδή ήταν αστυνομικοί. Κάθε αστυνομικός ως άμεσος φορέας εξουσίας, για όποιον λόγο κι αν έγινε μπάτσος, είναι ένας ζωντανός στόχος για έναν αναρχικό επαναστάτη.’’ 

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Τάδε έφη ο αριστερός τρομοκράτης  Θεόφιλος Μαυρόπουλος. Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός πληρώνει από το υστέρημα του για την διατροφή του εν λόγω "κυρίου".

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανησυχεί ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ: Τα όπλα μπορεί να καταλήξουν σε ακροδεξιούς !



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Υπερέβη κάθε όριο προκλητικότητας ο βο(υ)λευτής του σύριζα Βούτσης.

Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Βούτσης (ναι, ο Βούτσης) κατέθεσαν ερώτηση προς τον ΥΠΠΟ σχετικά με την αύξηση πώλησης όπλων και της αδειοδότησης οπλοφορίας που παρατηρείται στην Ελλάδα. Οι τρεις βουλευτές (ναι, ανάμεσά τους και ο Βούτσης) “ανησυχούν” μήπως τα όπλα αυτά καταλήξουν σε “ομάδες πολιτοφυλακής” και “ακροδεξιά στοιχεία”.

 Έχει δίκιο ο Βούτσης να ανησυχεί. Από που κι ως που ακούστηκε άσχετοι να προμηθεύονται όπλα; Αυτό είναι αυστηρά προνόμιο της οικογενείας. Ως γνωστόν ο γιόκας του Βούτση, Γιώργος, πριν 6 χρόνια έκανε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα κρατώντας ένα όπλο, ακριβώς σαν και αυτά για τα οποία “ανησυχεί” σήμερα ο μπαμπάκας του. Αλλά ο γιόκας του Βούτση, δεν μετράει. Είναι “αναρχικός”. Είναι “επαναστάτης”. Το όπλο στα χέρια του Βούτση είναι αγνό. Στα χέρια άλλων είναι επικίνδυνο. Ο γιόκας του Βούτση βασικά τα όπλα τα είχε για καλό σκοπό. Οι “άλλοι” όμως είναι κακά παιδιά. Πώς δηλαδή έρχεται σήμερα ο κάθε τυχάρπαστος και διεκδικεί τα κεκτημένα του Βουτσέϊκου;

ΠΗΓΗ:  http://amantomatimou.wordpress.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΟΙ" ΜΕ MAIMOY ΓΑΜΟΥΣ


ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Βροχή οι εικονικοί γάμοι στην Ελλάδα – Το νέο κόλπο για τη νομιμοποίηση μεταναστών
Με νομοθετική ρύθμιση θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα το υπουργείο Εσωτερικών καθώς το τελευταίο διάστημα οι γάμοι μεταξύ μεταναστών με μόνο σκοπό τη νομιμοποίησή τους σε χώρες της Ε.Ε. δίνουν και παίρνουν.
Ουρές σχηματίζονται σε κάποια δημαρχεία της χώρας. Το κόλπο απλό. Μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και αλλού παντρεύονται γυναίκες από Βουλγαρία, Ρουμανία ή Πολωνία με μόνο στόχο οι μετανάστες αυτοί να παρουσιάζονται ως σύζυγοι πολιτών της Ε.Ε. Και έτσι να αποκτούν νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα.
Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές και έχουν εντοπιστεί ολόκληρα κυκλώματα. Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, διαπιστώθηκαν 22 περιπτώσεις εικονικών γάμων αλλοδαπών υπηκόων με Ευρωπαίους πολίτες, στους οποίους, λόγω προσκόμισης πλαστών δικαιολογητικών, ανακλήθηκαν οι χορηγηθείσες άδειες διαμονής.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ


ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"
Απο Μακεδονική Φάλαγγα

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει νεαρές λευκές γυναίκες που βασιζόμενες στην αμερικάνικη εμπειρία, μιλούν για το εν εξελίξει πρόγραμμα δημογραφικής αντικατάστασης, που ορίζεται από το διεθνές δίκαιο ως γενοκτονία (βλ. άρθρο ΙΙ της Διεθνούς Σύμβασης για τη Γενοκτονία του 1948), η οποία διεξάγεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τις κυβερνήσεις των «σύγχρονων» ευρωπαϊκών κρατών, καθώς και όλων των δυτικών κρατών.

http://www.youtube.com/watch?v=6-qvRqNHrpM

Το ξενόγλωσσο βίντεο το είδαμε στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ από όπου πήραμε και το κείμενο της μετάφρασης που υπήρχε για να το ενσωματώσουμε στο παραπάνω βίντεο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΨΑΝ "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΗΤΑΝ.
Μετά τις αντιδράσεις της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και της Νεολαίας των Τσάμηδων σειρά είχαν διάφορα φόρουμ νέων από περιοχές της νότιας Αλβανίας οι οποίοι έκαψαν μια υποτιθέμενη...
«σημαία» της Χρυσής Αυγής αντιδρώντας έτσι στις τελευταίες δηλώσεις του ελληνικού εθνικιστικού κόμματος για την Αλβανία και τους Αλβανού.


Νέοι από διάφορες περιοχές της Αλβανίας που απαρτίζουν το φόρουμ «Τα παιδιά του Αργυροκάστρου, της Λαμπουριάς, της Πρεμετής, των Αγίων Σαράντα και του Δελβίνου» ντυμένοι στα ερυθρόμαυρα συγκεντρώθηκαν μπροστά από το μνημείο του Αλή Πασά στο Τεπελένι.Παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δέλβινο και το Αργυρόκαστρο.

Το Φόρουμ των αλβανών νέων αντέδρασε στις δηλώσεις του ελληνικού κόμματος "Χρυσή Αυγή" που αποκάλεσε τους Αλβανούς «κατσαπλιάδες».

ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: O ΣΥΡΙΖΑ έδωσε "άφεση αμαρτιών" στον Γ.Παπανδρέου.



Πόλεμος στην Κουμουνδούρου.
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει από το «κάδρο» της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Δημοκρατία το Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ (Παναγιώτης Λαφαζάνης κ.α.) αντιδρούν στην απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να μην συμπεριληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: 33ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 18ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αποχαυνωμένη από την πολυπολιτισμική προπαγάνδα η 18χρονη έγινε θύμα των ανώμαλων διαθέσεων του αλβανού υπανθρώπου. Τώρα ούτε ο Τσίπρας, ούτε η Κούρτοβικ, ούτε ο Σιατίστης θα της συμπαρασταθούν.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ - Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ... 

Της είπε πως θα την πάει σπίτι της και τη... βίασε! Όλα συνέβησαν την Παρασκευή το απόγευμα όταν ο 33χρονος Αλβανός «προθυμοποιήθηκε» να εξυπηρετήσει την 18χρονη κοπέλα και να την πάει στο σπίτι της με το Ι.Χ αυτοκίνητό του. Αντί όμως να την πάει σπίτι της στην διαδρομή άλλαξε δρόμο και την πήγε... κάτω από το δικό του σπίτι όπου και την βίασε!

Εχθές το πρωί όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλεάς Ηρακλείου, μετά από καταγγελία της 18χρονης στην αστυνομία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Απολυτίκιο Συνάξεως Ιωάννου του προδρ. - 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.