Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ME ΑΚ 47 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Ο ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Με καλάσνικοφ εμφανιζόταν προεκλογικά στις τηλεοράσεις ο βουλευτής του Τσίπρα!!! Στην μπλούζα του βεβαία και όχι πραγματικό αλλά είναι φανερό τι μηνύματα προσπαθούσε να περάσει.
Να υποθέσουμε τωρα, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της ένοπλης βίας ή όχι;



TAXALIA

ΕΓΡΑΨΕ!!! ΔΕΝΔΙΑΣ O ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ



YGRO PYR

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΚΠΟΜΠΗ)


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ .
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑ  ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ :

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ...
Απο iefimerida 
Ζήτημα δεοντολογίας έθεσαν τα κόμματα στον πρόεδρο της Βουλής για τη συμμετοχή στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι υπόδικος με βαρύτατες κατηγορίες και έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία.

Εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της επίθεσης, το 2008 στην Πανεπιστημιούπολη ενώ είχε ορισθεί και η ημερομηνία δίκης του, η οποία αναβλήθηκε επειδή στο μεταξύ εξελέγη βουλευτής. Επιπλέον του έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία αλλά είναι μέλος της Προκαταρκτικής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, κάτι που επεσήμαναν όλα τα κόμματα στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσέφυγε στον κανονισμό της Βουλής αλλά δεν βρήκε πουθενά ότι ένας υπόδικος βουλευτής μπορεί να αποκλειστεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή. Έτσι παρά τα διαβήματα των κομμάτων ο κ. Κασιδιάρης θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Επιτροπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ…ΕΞΤΡΙΜ ΚΑΛΤΣΕΣ Η ΡΕΠΟΥΣΗ. 
ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ “ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ” ΙΔIAIΤΕΡΟΣ ;

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΕΟΣ …ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.


ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ;;
 ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ AYTOKINHTO ,OYTE BΕΝΖΙΝΕΣ  ,ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ .
Απo iefimerida:
Αυτή ήταν η πιο αναπάντεχη δήλωση του Πάνου Καμμένου στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο:
«Είμαστε ένας λαός περήφανος. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι δεν έχει να πληρώσει φόρο. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι είναι στα πρόθυρα του Κορυδαλλού. Όλοι είμαστε. Εγώ ομολογώ ότι την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν έχω να την πληρώσω. Το χαράτσι που μου ήρθε για το 2010 και 2011 δεν έχω (λεφτά) να το πληρώσω. Έχω πέντε παιδιά. Δεν είμαι κανένας άνθρωπος που κάνω ζωή περίεργη. Αυτή η επίθεση που γίνεται στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει τώρα. (...) Τα παιδιά μας δεν γίνεται να πηγαίνουν μετανάστες στο εξωτερικό». 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΕΣΕΝΑ KAMMENO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ


ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.
Η 52χρονη μεταφράστρια-μεσίτρια, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές στην Α΄ Θεσσαλονίκης συνελήφθη γιατί βρισκόταν μεταξύ των τριών «εγκεφάλων» του κυκλώματος με τους «λευκούς γάμους».

Εχει ρίζες στη Ρωσία και πέριξ

Η κ. Τσαρτσίδου γεννήθηκε το 1961 στην πρώην Σοβιετική Ένωση και είναι απόφοιτος του πανεπιστήμιου Μεντελέεβ Δ.Ι. της Μόσχας. Διετέλεσε προϊσταμένη του τμήματος προσλήψεων προσωπικού της γενικής διεύθυνσης του υδροηλεκτρικού σταθμού Τιφλίδας κατά την περίοδο 1986 έως 1991. Από την περίοδο 1991 έως το 1998 διετέλεσε υποδιευθύντρια στη Νομαρχία της περιφέρειας Κρασνοντάρ της Ρωσίας.
Από το 1998 διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένεια της.
Αποτελεί μέλος του ποντιακού συλλόγου παλιννοστούντων Φιλύρου και είχε εκλεχθεί ως δημοτική σύμβουλος του δήμου Χορτιάτη στις εκλογές του 2006 και παρέμεινε μέχρι το πέρας της θητείας της έως το 2010.
Εχει ασχοληθεί με θέματα ιθαγένειας και επιμέρους ειδικών υποθέσεων και πολιτεύτηκε με τη ΝΔ γράφοντας στο βιογραφικό της:

«Επιδεικνύει μια ευαισθητοποίηση πάνω στα κοινωνικά προβλήματα ιδιαίτερα των ομογενών και με την εμπειρία της και την επαγγελματική της ικανότητα προσπαθεί και φέρει εις πέρας κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει. Χαρακτηρίζεται ως οργανωτική, ενημερωμένη, αξιόπιστη και μέσα από την πολύχρονη επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική της δραστηριότητα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας»!

Εκαναν κύκλωμα:

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ" ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ : ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (BINTEO)




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:30 TOY BINTEO.

ΔΙΘΥΡΑΜΒΟI ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ;



Μας έφυγε το κεφάλι με όσα ακούσαμε από τον Αλέξη Τσίπρας σε ανταπόκριση από τις ΗΠΑ. 

Με ύφος πτυχιούχου του Χάρβαρντ ο αριστερός ηγέτης της αντιπολίτευσης εξήρε την...κοινωνική πολιτική Ομπάμα λέγοντας ότι "πρώτα απ' όλα, θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τον τρόπο με τον οποίο η αμερικανική κυβέρνηση, η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Και προσπάθησε να την αντιμετωπίσει με μια επεκτατική δημοσιονομική πολιτική και όχι με την καταστροφική πολιτική της λιτότητας". Και συνέχισε: "Ταυτόχρονα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι και η χθεσινή ομιλία του Αμερικανού προέδρου, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, ήταν μια ομιλία που είχε στο βασικό της περιεχόμενο την στήριξη της μεσαίας και κατώτερης τάξης, τον όρο "κοινωνική δικαιοσύνη", ένα συνολικά προοδευτικό προσανατολισμό, την ίδια στιγμή, που στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κυριαρχούν συντηρητικές τοποθετήσεις που αντί να αντιμετωπίσουν την κρίση, τη μεγεθύνουν ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι το φάρμακο για την κρίση, τελικά, είναι χειρότερο από την ίδια την ασθένεια. Και ότι η Ελλάδα έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα, έχει γίνει ένα πειραματόζωο νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Επιδεινώθηκε, όμως, η κατάστασή της όλα αυτά τα χρόνια, όπου εφαρμόζεται ένα αδιέξοδο πρόγραμμα. Νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να καταθέσουμε αυτές τις διαπιστώσεις, κυρίως όμως και την εναλλακτική μας οπτική απέναντι στην κρίση".

Εαν 10 χρόνια πριν ακούγαμε αριστερό ηγέτη να κάνει τέτοιες δηλώσεις πιθανόν να τον περνούσαν από λαικό δικαστήριο. Η μετάλλαξη είναι ξεκάθαρη. Όπως και όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για "σπονσονάρισμα" του Alexis από πανίσχυρα αμερικανικά λόμπι. Θα δούμε κι άλλα.

Η μόνη επίσκεψη που δεν έχει γίνει ακόμα είναι στα γραφεία της CIA.

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ!



Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή, για να αντιληφθούμε το ότι στο σάπιο και αλαζονικό σύστημα της εξουσίας τίποτα δεν αλλάζει. Το αποδεικνύει το μενού της φωτογραφίας.

Σας είχαμε ενημερώσει από το Makeleio.gr για το κράξιμο που έφαγε ο Λουκάς Παπαδήμος όταν πήγε στο ΙΟΒΕ να βραβευτεί. Αυτά, έξω. Μέσα, η χλιδή έδωσε και πήρε.

Καπνιστός σολομός με αυγοτάραχο, φιλέτο μοσχάρι γάλακτος και άλλοι εκλεκτοί μεζέδες βρέθηκαν στο τραπέζι της εκδήλωσης ενώ για επιδόρπιο το μενού περιελάμβανε σφαίρα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα. Ο πρώην πρωθυπουργός, παρέλαβε το αριστείο του Ιδρύματος και επέστρεψε στη βίλα του ευχαριστημένος...

(φωτο:tependris.blogspot.gr)

Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια από αγοράκι 2,5 ετών [Διαδώστε το αν θέλετε].




Ένα αγοράκι 2,5 ετών από την Πρέβεζα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα έχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια.

Παρακαλούνται όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών και επιθυμούν να προσφέρουν να επικοινωνήσουν με την αιμοδοσία του «Παίδων» στο τηλ. 210 7452036.

Το όνομα του παιδιού είναι ΜΠΑΤΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ BROOKINGS ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ" ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.



Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΡΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΧΡ. ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ


Χαμός στην Αλβανία από συνέντευξη του Χρ. Παππά της Χ.Α. σε αλβανικό κανάλι
Με την Αλβανία είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, όταν γίνουμε κυβέρνηση θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο με όπλα…»

Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έγινε πασίγνωστος στην Αλβανία καθώς πριν από τρείς μήνες επικέντρωσε τους φακούς των αλβανικών μέσων στις επεισοδιακέςεκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο. Οι αλβανικές εφημερίδες φιλοξενούν τις συχνές ερωτήσεις του στη Βουλή των Ελλήνων για θέματα που αφορούν το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό ενώ κάποιο μάλιστα τον θεωρούν αλβανό γιατί κατάγεται από το Σούλι !!!
Το εθνικής εμβέλειας  αλβανικό κανάλι “NEWS24” που ανήκει στον ίδιο ανθελληνικό δημοσιογραφικό όμιλο με τη “Gazeta Shqiptare”  και το ιστολόγιο balkanweb,

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αν θέλουν πρόβλημα ο κ. υπουργός με τον κ. Λαφαζάνη να πάνε στο καφενείο της βουλής να το λύσουν. Εδώ η Επιτροπή συζητά για το πρόβλημα της ασφάλειας", είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρεμβαίνοντας την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Δένδιας και απαντούσε σε αιτιάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του.


ELNEWS

ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α 

Η λαθρομετανάστευση μαζί με την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας είναι θέματα που με απασχολούν όπως πιστεύω και την πλειονότητα του Ελληνικού λαού το τελευταίο χρονικό διάστημα, το πρώτο γιατί άνθρωποι από τα πέρατα του κόσμου, που δεν εκλήθησαν τουλάχιστον από την Ελλάδα, έρχονται καθημερινά με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, κατακλύζοντας περιοχές της Ελλάδας απαξιώνοντας τες.
Η οικονομική κατάσταση από την άλλη μεριά δυσκολεύει τη ζωή μας, συνδυαζόμενη όμως με το πρώτο αναφερόμενο μεγάλο θέμα κάνει τη ζωή κόλαση, κυρίως γιατί σε μια χειμαζόμενη Ελλάδα με εξαθλιωμένους πολίτες οι
λαθρομετανάστες, αποκτούν μεγαλύτερα δικαιώματα από τους γηγενείς κατοίκους.

Το θέμα προς εξέταση είναι το γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στην Ελλάδα; Γιατί κάνουν αυτό το κοπιαστικό ταξίδι;

ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ!!!


Μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με την οποία ανακοινώνουν στους πολίτες που βρίσκονται στο έλεος ληστών και κακοποιών ότι αποσπούν 200 αστυνομικούς απο νευραλγικά πόστα για να κάνουν τους...ρουφιάνους των λαθραίων,  η υπουργάρα ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας είχε κι άλλη φαεινή ιδέα...

Να δώσει στη δημοσιότητα και βίντεο με το οποίο διαφημίζει τη ρουφιανουπηρεσία που θα φακελώνει τους Έλληνες για ρατσιστική βία κατά των αλλοδαπών...
Δεν μπορείτε να πείτε ο Μεσσήνιος για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε απέκτησε και ΥΠΟΥΡΓΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ!!!
http://makeleio.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η ΝΕΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΥΠΕΡΕΒΗ ΣΕ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο... ΚΟΥΛ ΑΛΕΞΗΣ!!!



Οι επιβάτες της Aegean για τη Φρανκφούρτη έμειναν έκπληκτοι όταν στο αεροσκάφος επιβιβάσθηκαν βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ο κ. Τσίπρας με τους συνεργάτες του, που πήγαινε μέσω Φρανκφούρτης στη Νέα Υόρκη.

Όλη, μα όλη η αποστολή των βουλευτών για το Συμβούλιο της Ευρώπης βολεύτηκε στην οικονομική θέση, όπως οι ίδιοι οι βουλευτές με πληροφόρησαν. Μαζί τους (στην οικονομική) και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Κούρκουλας. Στην πρώτη θέση κάθησε ο κ. Τσίπρας, μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς και με την κυρία Ρένα Δούρου (την οποία επιτέλους παίρνει μαζί του σε αποστολή), αλλά έβαλε στην οικονομική θέση τους κκ. Δραγασάκη (αντιπρόεδρο της Βουλής που πήγαινε στο Στρασβούργο), Παπαδημούλη (κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο) και Ντατσόπουλο.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αποκαλυπτική έρευνα : Απο Τούρκους χαζάρους κατάγονται οι Εβραίοι της Ευρώπης


Η Γενετική φωτίζει τη συζήτηση σχετικά με την προέλευση των Εβραίων της Ευρώπης
Οι Εβραίοι της Ευρώπης έχουν τις ρίζες τους σε ένα μείγμα από καταγωγές, από τις οποίες πολλές προέρχονται από φυλές του Καυκάσου που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό, σύμφωνα με μια μελέτη γονιδιωμάτων που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

Η έρευνα, σύμφωνα με τον συγγραφέα της, θα πρέπει να διευθετήσει μια συζήτηση που διαρκεί πάνω από δύο αιώνες.

Οι Εβραίοι ευρωπαϊκής προέλευσης, οι Ασκενάζι, αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% από τα 13 εκατομμύρια Εβραίους στον κόσμο σήμερα.

Σύμφωνα με την λεγόμενη «ρηνανική» θεώρηση, οι Ασκεναζί κατάγονται από τους Εβραίους που εγκατέλειψαν την Παλαιστίνη μετά τη μουσουλμανική κατάκτηση το 638 μ.Χ.

ΥΠΟΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MALL 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.(BINTEO)


ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ "ΛΑΥΡΑΚΙ" Ο  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ...ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Απο iefimerida
Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το «νέο κύμα» της τρομοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για το Mall, λίγες ημέρες πριν την βομβιστική επίθεση.
«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, καλώντας παράλληλα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΤΖΑΜΙΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ : ΔΙΕΛΥΣAN ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΑΠΟ ΜΙΝΑΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (BINTEO)


Στις 27 Οκτωβρίου 2004, μια τριάδα τουρκικών μαχητικών F-4E Terminator 2020 πραγματοποίησε χαμηλή διέλευση στο τζαμί Aksa, 200 περίπου μέτρα από την πρωθυπουργική κατοικία στην οδό Kusadasi της πρωτεύουσας Άγκυρας. Η διέλευση αυτή έγινε στα πλαίσια προετοιμασίας για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 29ης Οκτωβρίου που ακολούθησε λίγες ημέρες μετά. Η απροσεξία ενός εκ των χειριστών λίγο έλλειψε να αποβεί μοιραία, όπως μαρτυρά σχετικό βίντεο στην συνέχεια του σημειώματος: Ένα F-4 του σχηματισμού προσέκρουσε στην κορυφή του μιναρέ και παραδόξως παρέμεινε σε ευθεία και οριζόντια πτήση. Koμμάτια από την ημισέληνο της κορυφής του μιναρέ εκσφενδονίστηκαν σε μικρή απόσταση, τραυματίζοντας δυο ανυποψίαστους περαστικούς. Οι συνομιλίες στην ενδοεπικοινωνία μαρτυρούν πώς ένα μέλος του πληρώματος, είναι γένους θυληκού.
enkrypto
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Σαφέστατο το μήνυμα των αμερικανών προς τον Σαμαρά: Εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία μετά την έκρηξη στο The Mall.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ; ΟΠΩΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση-προειδοποίηση για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall, στην Αθήνα.

Όπως τονίζεται, μια βόμβα εξερράγη στο The Mall, στο Μαρούσι, έξω από την Αθήνα, σημειώνοντας τον τραυματισμό δυο ατόμων του προσωπικού ασφαλείας. Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι καμία ομάδα δεν έχει λάβει, μέχρι στιγμής, την ευθύνη και ότι συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.

Τέλος, καλούνται οι Αμερικανοί που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ECONOMIST ΓΙΑ ΤΟΝ “ΓΑΤΟΥΛΗ” ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ.



Χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ για να βρουν άλλοθι για το πώς ο Αλέξης Τσίπρας έγινε… γατούλης μπροστά στον Σόιμπλε. Σε ένα non paper που εξέδωσαν μόλις χθες θριαμβολογούν ως μέγιστη επιτυχία τους την «αναγνώρισή» τους από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του ταξιδιού, που χρειάστηκαν μόλις μιάμιση σελίδα για να την καταγράψουν. Εκτός από τις αναφορές σε δηλώσεις που ποτέ δεν εξέφρασε δημόσια ο κ. Αλέξης Τσίπρας (όπως το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων αλλά και… γερμανικής εταιρίας που εντυπωσιακά ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβει το όνομά της. Αραγε, γιατί;), κατηγορούν όσους αποκάλυψαν ότι άλλα λένε εντός και άλλα εκτός Ελλάδας.

ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΙΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

2,7 δις δίνουν οι Ρώσοι για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, 0,9 οι άλλοι... Α, και κάτι σφαίρες...



Η κυβέρνηση αργεί χαρακτηριστικά να δώσει τη ΔΕΠΑ όμως, με αποτέλεσμα να έχουμε κάθε μέρα κι ένα τρομοκρατικό χτύπημα, μέχρι να βρούμε δικαιολογία να κόψουμε τους Ρώσους, ακόμη κι αν δίνουν τα δεκαπλάσια.Τις προθέσεις των Ρώσων να αναδείξουν την Ελλάδα σε νέο εταίρο τους στη ΝΑ Ευρώπη μαρτυρούν οι μη δεσμευτικές προσφορές τους στον διαγωνισμό για την αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το συνολικό ποσό που προσφέρουν ανέρχεται στα 2,7 δισ. ευρώ, ενδεικτικό του θερμού ενδιαφέροντός τους.

Στρατηγικό της σύμμαχο επιδιώκει να κάνει εκ νέου την Ελλάδα η Μόσχα στα σχέδιά της για είσοδο στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.



Μασόνοι με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα καθήκοντα των μελών της οργάνωσης στην Ελλάδα, αφού έχουν παρατηρηθεί «παρατυπίες» του καταστατικού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατ’ επανάληψη έχουμε χαρακτηρίσει την αυτοαποκαλούμενη ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, σαν ολοκληρωτική και φασιστική οργάνωση που περιφρονεί τις θεμελιώδεις τεκτονικές και δικαιοπολιτικές αξίες.

Έχουμε παρουσιάσει έγγραφά της που αποδεικνύουν άμεσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Σήμερα παρουσιάζουμε ένα έγγραφό της με το οποίο το συμβούλιό της αναστέλλει τα τεκτονικά δικαιώματα αδελφού επειδή του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ".


ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ένας Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά, τώρα μάλιστα που έχουν φύγει πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι από τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που έμειναν να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί βιαζόταν!
Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής:
"- ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ! -"

ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ :''ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!''.


ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...META TO ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΜΒΕΡΔΟ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  
Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ:Πληρώστε μας αλλιώς δεν γίνεται Συνέδριο
''Όταν όμως εσείς απολαμβάνετε τα πανάκριβα δείπνα σας, πολύ από εμάς τρέχουν στα συσσίτια και πωλούν ότι πολύτιμο έχουν για να πάρουν γάλα στα παιδιά τους'' γράφουν-καταγγέλλουν προς τον Βενιζέλο οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ.

''ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!'' γράφουν με κεφαλαία και πολλά θαυμαστικά οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ που επαναλαμβάνουν προς τα μεγαλοστελέχη του κόμματος:''ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!''.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση τους.

Bίντεο - σοκ με θηριωδίες σε ισλαμικό σχολείο στην Βρετανία

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Περισσότεροι οι διοργανωτές και τα ... συγκροτήματα, από τους παρευρισκόμενους στο αντιφασιστικό "συλλαλητήριο"!



Χίλια άτομα βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να ... διαμαρτυρηθούν για τον "φασισμό" στην χώρα μας. Μετά από "καλέσματα" από τα "επαναστατικά μέσα" του ΔΟΛ, όλων των ραδιοφώνων και των υπολοίπων "αντισυστημικών αντιφασιστών", ίσως και να διπλασιάστηκε ο αριθμός τους με το πέρασμα της ώρας. Στο δε συλλαλητήριο καλούσε μια "αρμάδα" από οργανώσεις, ΜΚΟ, Δήμους - ανάμεσα στους οποίους και αυτός της Αθήνας, αλλά παρόλα αυτά πρόκειται για ένα ακόμη φιάσκο. Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες υποφέρουν τόσο από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, όσο και από τις αλλοπρόσαλες πολιτικές των κυβερνήσεων, κανείς δεν ασχολείται με τις αριστερίστικες φοβίες περί "φασισμού".

Ούτε αυτοί που συνδέονται οικονομικά με όλα τα παραπάνω ιδρύματα, δήμους και ΜΚΟ δεν πρέπει να πήγαν στο "συλλαλητήριο". Μοναδική τους ενίσχυση Πακιστανοί, Αφρικανοί και Αφγανοί!


ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.



Των Δέκα Λεπρών - Κατά Λουκάν (ιζ΄12-19)

Τώ καιρώ εκείνω, εισερχομένου τού Ιησού είς τινα κώμην απήντησαν αυτώ δέκα λεπροί άνδρες, οί έστησαν πόρρωθεν, καί αυτοί ήραν φωνήν λέγοντες• Ιησού επιστάτα, ελέησον ημάς.

Καί ιδών είπεν αυτοίς• πορευθέντες επιδείξατε εαυτούς τοίς ιερεύσι. καί εγένετο εν τώ υπάγειν αυτούς εκαθαρίσθησαν. Είς δέ εξ αυτών, ιδών ότι ιάθη, υπέστρεψε μετά φωνής μεγάλης δοξάζων τόν Θεόν, καί έπεσεν επί πρόσωπον παρά τούς πόδας αυτού ευχαριστών αυτώ• καί αυτός ήν Σαμαρείτης.

Αποκριθείς δέ ο Ιησούς είπεν• ουχί οι δέκα εκαθαρίσθησαν; Οι δέ εννέα πού; Ουχ ευρέθησαν υποστρέψαντες δούναι δόξαν τώ Θεώ ει μή ο αλλογενής ούτος; Καί είπεν αυτώ• αναστάς πορεύου• η πίστις σου σέσωκέ σε.

Απολυτίκιον του Αγίου Ευθυμίου - 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ'.
Εὐφραίνου ἔρημος ἡ σὺ τίκτουσα, εὐθύμησον ἡ οὐκ ὠδίνουσα· ὅτι ἐπλήθυνέ σοι τέκνα, ἀνήρ ἐπιθυμιῶν τῶν τοῦ Πνεύματος, εὐσεβείᾳ φυτεύσας, ἐγκρατείᾳ ἐκθρέψας, εἰς ἀρετῶν τελειότητα. Ταῖς αὐτοῦ ἱκεσίαις, Χριστέ ὁ Θεός, εἰρήνευσον τήν ζωήν ἡμῶν.

ΒΙΟΣ ΟΣΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ. 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.



Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου 

Ο Όσιος Ευθύμιος ο Μέγας γεννήθηκε στην Μελιτηνή της Αρμενίας το 377, κατά τους χρόνους της βασιλείας του Γρατιανού (375-383). Οι γονείς του, Παύλος και Διονυσία, ανήκαν σε επίσημη γενιά. Ατεκνοι όντες, αξιώθηκαν να αποκτήσουν παιδί, το οποίο αφιέρωσαν στην διακονία του Θεού, και στο οποίο κατά θεία επιταγή έδωσαν το όνομα Ευθύμιος, αφού με την γέννησή του τους χάρισε την ευθυμία, τη χαρά και την αγαλλίαση. 

Σε ηλικία μόλις τριών ετών ο Ευθύμιος έχασε τον πατέρα του. Τότε η χήρα μητέρα του τον παρέδωσε στον ευλαβή Επίσκοπο Μελιτηνής Ευτρώϊο, ο οποίος μαζί με τους αναγνώστες Ακάκιο και Συνόδιο που έγιναν αργότερα Επίσκοποι Μελιτηνής, τον εκπαίδευσε καλώς και, αφού τον κατέταξε στον ιερό κλήρο, τον τοποθέτησε έξαρχο των μοναστηρίων.