Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ . ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ 4o ΡΑΙΧ. ΗΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ .ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ε.Σ.Υ" ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ "ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ" .
Απο το καθεστωτικο newsit:
Την καθαίρεση της διοικήτριας που επέτρεπε και επιδοκίμαζε τις "εφόδους" της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αποφάσισε ο Αντρέας Λυκουρέντζος.
Την οργή του υπουργού Υγείας που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο Τρίπολης την περασμένη Πέμπτη.
Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προχώρησαν νύχτα σε.... "ελεγχο" στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν εργάζονταν εκεί αλλοδαπές αποκλειστικές!

ΝΕΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΩΡΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
 Απο Χρυσή Αυγή
Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου επικοινώνησαν μαζί μας δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι και ζήτησαν συνέντευξη από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και το απόγευμα ήλθαν στη βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης. Η μόνη φορά που αρνηθήκαμε συνέντευξη σε ξένο μέσο ήταν όταν είχαν έλθει πάλι Γερμανοί, της εφημερίδας "Die Zeit". Ο λόγος ήταν πως στην ομάδα τους συμμετείχε τουρκάλα δημοσιογράφος.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΜΕ...ΚΑΓΙΕΝ.



 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.


 Η 30χρονη με το Καγιέν

 Πρόκειται για γυναίκα περίπου 30 ετών, η οποία επισκεπτόταν πολύ συχνά το διαμέρισμα της οδού Ελ Αλαμέιν και οδηγούσε ένα πολυτελέστατο 4x4 Καγιέν. Σύμφωνα με την Espresso τρεις γυναίκες βρίσκονταν συχνά τη γιάφκα: δυο κοπέλες συνομίληκες με τους συλληφθέντες και η 30χρονη. Οι επισκέψεις της στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου άρχισαν να πυκνώνουν μετά την επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall και πριν από τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Είναι ακόμη ένας κρίκος στην εκτίμηση πως η γιάφκα στο Χαλάνδρι συνδέεται άμεσα με την επίθεση στο εμπορικό κέντρο. 



Το σχέδιο των Εβραίων Μασόνων για τον έλεγχο του κόσμου.



Στόχος της εβραϊκής μασονικής ελίτ είναι η δημιουργία ενός Ιλλουμινατιστικού δικτατορικού καθεστώτος που θα υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα κάτω από την εξουσία ενός Ηγέτη – Μεσσία που θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή και που θα κυβερνά από την Ιερουσαλήμ.

Ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτό το μεγαλειώδες μασονικό σχέδιο είναι η ανατίναξη και η καταστροφή του ισλαμικού τεμένους του Βράχου του Θόλου στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ, που περιφρονείται από Ορθόδοξους Εβραίους λόγιους και κοσμικούς Μασόνους Ιλλουμινάτι.

Από το σωρό των ερειπίων του, οι Τέκτονες σκοπεύουν να χτίσουν έναν Ιουδαϊκό μασονικό ναό, μέσα στον οποίον θα προσκυνήσουν τον «κατ’ ενέργεια του Σατανά» ερχόμενο ‘Μεσσία’ τους και θα αποτίσουν φόρο τιμής στην αιγυπτιακή θεότητα με τη μορφή δικέφαλου αετού, το Μαμμωνά-Ρα, το θεό του χρήματος και της ευημερίας (Δανιήλ 11 :37-39).

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΑΝΙΟ!


ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο (ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ) ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.



Παρά τη (δωρεάν) διαφήμιση που είχε καθημερινά επί μια βδομάδα τουλάχιστον από όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς, το περιβόητο «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο (με αίτημα να κλείσουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων!) αποδείχτηκε… μάπα το καρπούζι. Γύρω στους 150 (το πολύ…) ταλαίπωροι «διαδηλωσάκηδες» (οι συνήθεις κακομοίρηδες), εκ των οποίων οι μισοί και πλέον Πακιστανοί (και λοιπές ασιατοαφρικανικές δυνάμεις…), με τη γνωστή μέθοδο αραία αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα, έκλεισαν για δύο ώρες κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και ταλαιπώρησαν χιλιάδες συμπολίτες μας, για να κάνουν την πλάκα τους.

Σαν σήμερα : Περνά στην αιωνιότητα ο Διονύσιος Σολωμός.(9 Φεβρουαρίου 1857)


Ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1798 στη Ζάκυνθο, ως εξώγαμο τέκνο του κόντε Νικόλαου Σολωμού και της υπηρέτριάς του Αγγελικής Νίκλη.

Σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός και το 1808 έφυγε για σπουδές στην Ιταλία, με τη συνοδεία του ιταλού δασκάλου του Ρώσση. Επτά χρόνια αργότερα πήρε το απολυτήριο από το Λύκειο της Κρεμόνας και γράφτηκε στο πανεπιστήμιο της Πάβιας, απ' όπου πήρε το πτυχίο της Νομικής. Παράλληλα με τις σπουδές στη νομική, για την οποία ουδέποτε ενδιαφέρθηκε, άρχισε να γράφει στίχους στην ιταλική γλώσσα, ενώ ήρθε σε επαφή με διαπρεπείς φιλοσόφους, φιλολόγους και αξιόλογους εκπροσώπους της λογοτεχνικής κίνησης της εποχής.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

Μέσα στο παλιό σπιτάκι με τους μισογκεμισμένους τοίχους και τα παλιά έπιπλα κρύβεται ένα μεγάλο δράμα. Τρεις άνθρωποι, μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει κάτω απο συνθήκες που θυμίζουν... μεσαίωνα την ώρα που το κράτος απλά αδιαφορεί.
Ο λόγος για την οικογένεια Μαυροειδή, την κ. Μαρίνα και τους δυο γιους της που εξαιτίας της ανέχειας αναγκάζονται να επιβιώνουν χωρίς ρεύμα και νερό...

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, στο σπιτάκι που βρίσκεται στις Πατέλες, το μόνο φως που μπαίνει είναι εκείνο του ήλιου ενώ όταν πέσει η νύχτα πιάνουν δουλειά τα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΦΑΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ


ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΜΕΤΑ "ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ"...
Aπο dexiextrem
Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Τουρκικοί ''ύμνοι'' για το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου στο «ΒΗΜΑ» με τις αναφορές στην καταστροφή οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα. Πολλές θετικές αναφορές ( π.χ. γενναίο κλπ) γίνονται στον τουρκικό τύπο για το άρθρο που έγραψε την Κυριακή στο ''Βήμα'' ο πρώην αντιπρόεδρος κ Θόδωρος Πάγκαλος για το Τζαμί στην Αθήνα, τα τεμένη που καταστράφηκαν και για τις εκκλησίες στην Τουρκία.
Η εφημερίδα Yeni Safak στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο « Καταστρέψαμε την οθωμανική κληρονομιά» γράφει ότι μετά την δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν ότι « Μπορούμε να κάνουμε εμείς το τζαμί στην Αθήνα», ο Έλληνας πρώην Υπουργός κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, προέβη σε ιστορική δήλωση λέγοντας ότι «η Ελλάδα κατάστρεψε κάθε μνημείο που θυμίζει το οθωμανικό παρελθόν»

"ΝΤΟΥ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.


ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ .ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ;
Aπο makeleio.gr
Οι αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες μπαίνουν στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, μέλη της οποίας έκαναν έφοδο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Όπως αναφέρει το ArcadiaPortal.gr, η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής είχε δεχτεί καταγγελίες από μέλη του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων ότι λαθρομετανάστριες προσφέρουν παράνομες και ανασφάλιστες υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας και γι'αυτό το λόγο προχώρησαν σε αυτόν τον έλεγχο, στον οποίο διαπίστωσαν πως πράγματι εργάζονταν παράνομες αποκλειστικές.
Το περίεργο όμως δε φαίνεται να είναι μόνο αυτό. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκαν με τη διοικήτρια του νοσοκομείου η οποία φέρεται να δήλωσε ότι έχει ...κοινούς στόχους με την οργάνωση σε ότι αφορά την απομάκρυνση των παράνομων νοσοκόμων. Έδωσαν μάλιστα και κοινή συνέντευξη.

ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ



ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!
Η κ. ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ είναι σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και το όνομα της αναφέρεται 4 φορές στην «Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ» με τα 2058 ονόματα Ελλήνων πολιτών που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα HSBC.

Η κυρία ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ - ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (Ιταλο-Λιβανέζικης καταγωγής) βρίσκεται στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ στον αριθμό 128.

Η μητέρα της ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΜΠΟΥΑΦ, βρίσκεται επίσης στην Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ  στη θέση 2 αλλά και στην θέση 767.

Η γιαγιά της Γκρατσιέλας, ΕΛΕΝΗ ΣΑΦΡΑ – ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ, βρίσκεται και αυτή στην Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ, στον αριθμό 127.

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.


ΠΑΤΡΑ: Αλλοδαπός χτυπούσε με γροθιές για να ληστέψει ηλικιωμένο και η δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο.


Τον είδα μπροστά μου, κυκλοφορούσε ελεύθερος, είχε δηλώσει ανήλικος και έπεσε στα μαλακά»! Φανερά ταραγμένος από όσα προ μηνών του συνέβησαν, ο Σπύρος Νταβλούρος εξομολογείται στον «Κόσμο» την περιπέτειά του, όταν ήρθε αντιμέτωπος με αλλοδαπό κακοποιό στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου. Μία πρωινή βόλτα είχε κατάληξη... το Νοσοκομείο! Ο κ. Νταβλούρος επέστρεφε στο σπίτι του, είχε όμως ήδη αντιληφθεί ότι κάποιος τον ακολουθούσε. Ανοιξε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας του πολύ γρήγορα για να καταφέρει να μπει στο σπίτι του, όμως ο νεαρός που τον ακολουθούσε κατάφερε και έβαλε το πόδι του ανάμεσα στην πόρτα κι έτσι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπόρεσε να την κλείσει! «Αντέδρασα αμέσως γιατί κατάλαβα τι θα ακολουθούσε. Κρατούσα μία ομπρέλα και του έριξα μία δυνατή, αλλά αυτός δεν κατάλαβε τίποτα. Με άρπαξε και άρχισε να με χτυπά. Στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός μου. Κατέληξα με μώλωπες και αίματα σε όλο το πρόσωπο. Εκείνος συνέχιζε μέχρι που μου άρπαξε το πορτοφόλι. Είχα μέσα 310 ευρώ» μας λέει. Ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει, όχι όμως για πολύ. Ο κ. Νταβλούρος έβαλε τις φωνές, κάποιοι άρχισαν να κυνηγούν τον δράστη, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία και τελικά συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω. Είχε πετάξει το πορτοφόλι, κρατούσε τα χρήματα και υποστήριζε πως... ήταν δικά του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκε στο Δικαστήριο. Μόνο που εκεί επικαλέστηκε πως είναι ανήλικος και τελικά (άγνωστο πως) σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος! Τον είδε ξαφνικά μπροστά του! «Εχουν περάσει μήνες από τότε, δεν τον είχα συναντήσει και ξαφνικά τον είδα μπροστά μου. Εξω από ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου. Ενιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ο άνθρωπος που με λήστεψε και με χτύπησε να είναι ελεύθερος και εγώ να έχω περάσει τα πάνδεινα. Μα είναι χώρα αυτή»; αναρωτήθηκε φανερά εκνευρισμένος. Σίγουρα η περίπτωσή του δεν είναι η μοναδική. Αποδεικνύεται όμως για μία ακόμη φορά στην πράξη, πως σε αυτή τη χώρα... κάπου δεν βαδίζουμε σωστά. Και η Δικαιοσύνη, είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Πώς να μην ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή» μας έλεγαν γείτονες του κ. Νταβλούρου που είχαν μάθει για το περιστατικό και συμπλήρωναν: «Και μετά τους φταίνε οι τρομοκράτες. Μα κάθε μέρα τρομοκρατείται ο κόσμος από όλους αυτούς τους εγκληματίες. Αλλά τον κόσμο κανείς δεν τον υπολογίζει, μόνο τους πολιτικούς»!

ΠΗΓΗ: dete.gr

ΠΕΝΤΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

 
 
ΠΕΝΤΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Συμπληρώθηκαν ήδη πέντε μαύρα χρόνια της Αρχιεπισκοπίας του "διά τας αμαρτίας ημών" Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄.

Κατά τη διαρρεύσασα πενταετία η Εκκλησία έχασε όλες τις μάχες που διεξήγαγε για δύο λόγους.

Καταρχήν επειδή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παγίδευσε συνειδητά όλους τους αγώνες της Εκκλησίας για να πετύχει κομματικά οφέλη για τα ευνοούμενα του κόμματα ή προσωπικά οφέλη για τους ευνοούμενούς του συνεργάτες.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΑΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ;;


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΛΑΖΟΥΣ ,ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΑΓΕ ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ;; 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ :
Απο τtaxalia
του Νάσσου Θεοδωρίδη, Μέλος Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ
http://www.facebook.com/nassos.theodoridis
Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που ...
αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.
Το δέυτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ETOIMAZOYN ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΑΝΕ Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ 06/02/13.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ 53ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

ΒΙΝΤΕΟ - ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι Ισπανοί ευχαριστούν την Ελλάδα για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα...
Με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο επέλεξαν Ισπανοί φοιτητές μαζί με τους καθηγητές τους, να ευχαριστήσουν την Ελλάδα για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα. 
Έφτιαξαν ένα βίντεο με το οποίο ευχαριστούν τη χώρα μας, μιλώντας και στα ελληνικά.
Οι Ισπανοί ευχαριστούν την Ελλάδα για την προσφορά της στη φιλοσοφία, στα μαθηματικά και στη μουσική. 
Όπως λέει και ο καθηγητής στην αρχή του βίντεο, «περισσότερα πράγματα απ’ όσα νομίζετε είναι ελληνικά».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Απο inews.gr
Στην αντεπίθεση πέρασε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την παρουσία του στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή και τις δηλώσεις που έκανε στις οποίες τον συνέκρινε με τον Σωκράτη, με μια επιστολή στην οποία στρέφεται εναντίον όλου σχεδόν του πολιτικού φάσματος, κατηγορώντας την συγκυβέρνηση και τον Κάρολο Παπούλια για «έλλειμμα δημοκρατίας».
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Αμβρόσιος στην επιστολή του κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για «έλλειμμα δημοκρατίας» της συγκυβέρνησης, ενώ παράλληλα τα...

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ : "ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ"


ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚHΡYΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΟΖ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ... ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
Απο matantoforos.gr
Πανηγυρίζει ο τουρκικός τύπος για το ζήτημα της επιδίωξης της ελληνικής πλευράς να ανακηρύξει μονομερώς την ΑΟΖ, με πρωτοσέλιδα που αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες το «έβαλαν κυριολεκτικά στα πόδια» μετά τις άμεσες τουρκικές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, (φυσικά όποιος θέλει τα πιστεύει), η …άμεση και δυναμική τουρκική αντίδραση είχε σαν αποτέλεσμα η ελληνική κυβέρνηση να κάνει πίσω και να εγκαταλείψει ουσιαστικά   την υλοποίηση της πρόθεσης της να ανακηρύξει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, με τη επιδίωξη της άμεσης εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων της περιοχής

Απίστευτο :Το τσιπάρισμα υμνείται σε βιβλίο Αγγλικών της Α΄ Λυκείου του ελληνικού σχολείου.


Πρόκειται για βιβλίο που χρησιμοποιείται στο Λύκειο. Ως γνωστόν για το Λύκειο το Υπουργείο δεν εκδίδει βιβλίο, αλλά δίνει τη δυνατότητα στο διδάσκοντα να διαλέξει ένα βιβλίο από ιδιωτικούς εκδοτικούς οίκους (ΔΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ), με το κόστος αγοράς του να βαραίνει τον μαθητή. Κατά συνέπεια μιλάμε για σελίδα βιβλίου ιδιωτικού εκδοτικού οίκου και όχι έκδοση του Υπουργείου, το οποίο όμως περνάει τις πόρτες των δημοσίων σχολείων -εάν επιλεγεί από τον διδάσκοντα- και διδάσκεται στα Ελληνόπουλα.Νομίζουμε πως μια παρέμβαση τόσο προς τον εκδοτικό οίκο όσο και προς το Υπουργείο από φορείς αλλά και μεμονομένους γονείς, εκθέτοντας τα αρνητικά του "τσιπαρίσματος" και προτείνοντας την απάλειψη της επιμαχου παραγράφου, θα ήταν ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση... 
 Σε μια προσπάθεια προσομοίωσης των μαθητών με το πώς θα είναι η ζωή στο μέλλον και στα θετικά της τεχνολογικής εξέλιξης η μικρή Jane αναφέρει στο δικό της blog:

ΕΛΑ ΡΕ...ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» τον κ. Θεοδωρίδη και τις αναφορές του για την ονομασία των Ιμίων μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook σημειώνοντας ότι «δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα»
Αναλυτικά το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου:
«Με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε. Δεν μπορεί κανένα μέλος και κανένα στέλεχος κανενός κόμματος να προβάλλει τις προσωπικές του θέσεις για την εξωτερική πολιτική και το κόμμα του -τουλάχιστον- να μην το επαναφέρει πάραυτα στην τάξη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να κατανοήσει κάποιος πόση ζημιά κάνει αυτή η τακτική, ούτε ιδιαίτερη εθνική ευαισθησία. Κοινή λογική χρειάζεται».

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ : ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

"ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ" , "ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΡΝΤΑΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ" ,"ΠΑΡΑΛΟΓΗ Η ΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ". ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ "ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΥΘΟΣ") ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1:08:43 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1:21:00. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ; ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΕΣ ΗΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;

ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. Πανούσης: Πιθανό να χυθεί πολιτικό αίμα!



"Είτε κατά λάθος είτε με σκοπό η κατάσταση θα κορυφωθεί". Πώς και είναι τόσο σίγουρος ο βολευτής της ΔΗΜΑΡ; Προφητικό όνειρο είδε;

Σχολιάζοντας τις συλλήψεις των τεσσάρων υπόπτων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό και την πιθανή τους συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο διακεκριμένος εγκληματολόγος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης είπε μιλώντας στο Βήμα FM: 

«Όταν έχεις μια ομάδα παιδιών που δρουν από κοινού σε τέτοιες πράξεις, δεν ψάχνεις να βρεις ποια οικογένεια αμέλησε και ποια όχι. Όταν μιλάμε για μια ομάδα, δεν μπορείς να πεις ότι ήρθαν 10 παιδιά που το καθένα είχε ιστορικό παραμέλησης, κακοποίησης, θυμού, οργής και ενώθηκαν οι οργές τους. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο καθένας κουβαλάει από το σπίτι του αρνητικά ερεθίσματα. Αλλά αυτό το ερέθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα πράγματα».

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;



Έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες από τον άδικο χαμό του ταξιτζή Δημήτρη Μιχά στην Πάρο, ο οποίος «έφυγε» στην προσπάθεια του να πιάσει τον ληστή τράπεζας του νησιού.

Η αδερφή του ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο αγαπημένος της αδερφός δεν είναι πια κοντά της. Μετράει τις μέρες και προσπαθεί να εξηγήσει τι τον ώθησε να σταματήσει τον ληστή της τράπεζας. Μια θαρραλέα κίνηση που του στοίχισε την ζωή.

«Ο Δημήτρης δεν προσπάθησε να συλλάβει τον ληστή για τα λεφτά της τράπεζας. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το έκανε για το ηθικό μέρος», είπε σε συνέντευξη της και επανέλαβε πώς ο άνθρωπος που τον σκότωσε δεν είναι αντιεξουσιαστής και αναρχικός, αλλά δολοφόνος.

Αυτά διαβάζουμε από ρεπορταζ για τον αδικοχαμένο ταξιτζή, Δημήτρη Μίχα, τον οποίο δολοφόνησαν κάποια "παιδιά"-τσακάλια "εις το όνομα της επανάστασης". Άλλωστε τι επανάσταση θα ήταν εαν στην ταξική ζύμωση των όπλων δεν πεθάνουν και κάποιοι αθώοι.

ΑΛΛΟ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!



Την εορτή των Τριών Ιεραρχών βρήκε ως ευκαιρία ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, για να κάνει… αντιρατσιστικό κήρυγμα:

«Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που κατανόησαν και βίωσαν οι Τρεις Ιεράρχες, Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης ο Χρυσόστομος και Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος. Ανεκτικοί και πράοι, σοφοί και ανοιχτοί απέναντι στη «σοφία των εθνών» και των επιστημών, γνώριζαν όμως συνάμα βαθιά μέσα τους ότι όλη η σοφία του κόσμου δεν είναι παρά μωρία συγκρινόμενη με έναν κόκκο καλοσύνης, με μια ελάχιστη πράξη πραγματικής αγάπης και ελέους απέναντι στον άρρωστο και πονεμένο αδελφό μας. Και οφείλουμε να πούμε, αδελφοί μου, ότι η Αγάπη αυτή για τον Θεό και τον άλλο άνθρωπο που φτάνει ως τη θυσία, η αληθινή χριστιανική Αγάπη είναι ασυμβίβαστη προς κάθε μορφή μισαλλοδοξίας, εθνοφυλετισμού και ρατσισμού και προς κάθε πράξη ωμής βίας, όπως αυτές που βλέπουμε, αλίμονο, να αναδύονται στη σημερινή κατακερματισμένη και ασθενούσα κοινωνία μας».

Κι όπως ήταν φυσικό, το… αντιρατσιστικό κήρυγμα του Ιερωνύμου, έγινε δεκτό με αγαλλίαση από τον αθεϊστικό και αντιχριστιανικό ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Παπαδημούλης:

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΕΛΥΤΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ,ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΔΩ 
Απο agioritikovima
Τα νέα σχολικά βιβλία που εδώ και 3-4 χρόνια έχουν οι μαθητές στα χέρια τους, είναι το λιγότερο αισχρά και κατάπτυστα, και μόνο σκοπό που δεν έχουν είναι να διδάξουν και να παραδώσουν μια νέα γενιά χρήσιμη και ικανή.
Εξαιρετική ομιλία από τον δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό στη σχολή γονέων ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης που περιγράφει με χιούμορ και ξεκάθαρο τρόπο τα ανατριχιαστικά βιβλία που διδάσκουν σήμερα στα παιδιά μας.
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΔΕΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.


Παρέμβαση έκανε και η Διεθνής Αμνηστία η οποία ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να εξετάσουν άμεσα τις καταγγελίες για κακοποίηση των τεσσάρων συλληφθέντων.
Η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για τις «επανειλημμένες καταγγελίες βασανισμών και κακομεταχείρισης από την ελληνική αστυνομία».
«Οι ελληνικές αρχές δεν μπορούν να εξαφανίσουν τα προβλήματά τους με Photoshop. Αυτή η κουλτούρα της ατιμωρησίας πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να γίνει αποτελεσματική, πλήρης και αμερόληπτη έρευνα για τους ισχυρισμούς για τα βασανιστήρια της αστυνομίας. Από την έρευνα αυτή θα πρέπει να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας.
ΣΧΟΛΙΟ :ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ;;
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ...

Μιλήστε για ανθρώπινα δικαιώματα στην οικογένεια του νεκρού οδηγού ταξί της Πάρου.



Τρομοκράτες-ληστές της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν συμπολίτη μας οδηγό ταξί στην Πάρο. Οι ευαίσθητοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων να πάνε στην οικογένεια αυτού του ανθρώπου και να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα των κακοποιών. Ο θόρυβος που γίνεται σήμερα για ένα μαυρισμένο μάτι, δεν έγινε όταν η ίδια συμμορία διέπραττε εν ψυχρώ δολοφονία.

http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/milhste-gia-anthrwpina-dikaiwmata-sthn-oikogeneia-tou-nekrou-odhgou-taji-th
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙHΤΩΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Φόβοι της ελίτ ότι η άνοδος του εθνικισμού σε όλο τον κόσμο οδηγεί σε «από-παγκοσμιοποίηση»
Υπάρχει μια αυξανόμενη απειλή για την παγκοσμιοποίηση που προκαλείται από «μια τρομακτική άνοδο του εθνικισμού», σύμφωνα με τον David Smick, ‘αγγελιοφόρο’ της Λέσχης Bilderberg, σύμβουλο αγοράς και συντάκτη του ‘The International Economy’, ενός μηνιαίου περιοδικού που είναι δημοφιλές μεταξύ των ελίτ διεθνιστών.

Τόσο ‘κακά’ έχουν γίνει τα πράγματα, γράφει ο Smick, που η "από-παγκοσμιοποίηση" (“deglobalization”) έχει αρχίσει να συμβαίνει. Το εμπόριο και οι διεθνείς ροές χρήματος επιβραδύνονται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μειώνονται.

Αυτό που είναι ασαφές, λέει ο Smick, είναι αν αυτό θα παράγει "παρατεταμένη οικονομική στασιμότητα και αύξηση του εθνικισμού"

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΥΙΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΣΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ.ΒΙΝΤΕΟ.


ΤΟ (ΣΑΠΙΟ) ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΣΑΠΙΑ) ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πιλότος ενός εκ των ελικοπτέρων που πήγαν στα Ίμια αποκαλύπτει τι συνέβη.


Ο κ. Νεκτάριος Μεταξάκης, Αξιωματικός ΠΝ ε.α.- Πιλότος Eλικοπτέρου, “ανοίγει” την καρδιά του αποκλειστικά στο CretePlus.gr “ξυπνά” μνήμες από την επιχείρηση στα Ίμια το 1996, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το... τι είχε συμβεί τότε και αποτίει φόρο τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα! 

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που η πατρίδα μας δέχεται επιθέσεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο θέλω να αποδώσω φόρο τιμής και μνήμης στους τρεις συναδέλφους μου τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό που έδωσαν ότι σημαντικότερο είχαν για την Ελλάδα, τη ζωή τους. Ήταν τιμή μου που τους γνώρισα και συνυπηρέτησα μαζί τους. Μετά από 16 χρόνια θα προσπαθήσω με πόνο ψυχής να συντάξω ό,τι έχει απομείνει στη μνήμη μου και να το αφηγηθώ. 

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ...


Παναγούλης: "Κάνατε βασανιστήρια αλά χούντα στα παιδιά που συλλάβατε"
Κεδίκογλου: "Εξομοιώνετε αγωνιστές με ληστές - τρομοκράτες"

"ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΥΠ.ΕΞ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ,ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΙΤ.


ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η Κ@Λ@ΓΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΟΛΜΠΡΑΙΤ.
Απο newsbomb
«Αυτοί οι Έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι», είπε οργισμένη η Μαντλίν Ολμπράιτ απευθυνόμενη στον τότε αμερικανό πρεσβευτή Νίκολας Μπέρνς και συνέχισε: «Δεν ξέρω πως μπορείς και ζεις εδώ!»
Αυτό αναφέρει ο φυλακισμένος πλέον κατάσκοπος της CIA Τζον Κυριακού, στο νέο του βιβλίο.
Ο Κυριακού, που είχε παραδεχθεί την ενοχή του, καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση για την κατηγορία της αποκάλυψης μυστικού πράκτορα της Υπηρεσίας σε δημοσιογράφο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 2008. Το περιβάλλον του όμως υποστηρίζει ότι πραγματική αιτία της τιμωρίας ήταν οι αποκαλύψεις του για τα βασανιστήρια της υπηρεσίας σε υπόπτους τρομοκρατίας, αποκαλύψεις που έκαναν αίσθηση στην Αμερικάνικη κοινή γνώμη.

Σαν σήμερα :Ο Γέρος του Μοριά περνάει στην αιωνιότητα (4 Φεβρουαρίου 1843)


Ο Θ. Κολοκοτρώνης είναι η σημαντικότερη στρατιωτική και πολιτική φυσιογνωμία της Επανάστασης του 1821. Για την ευφυΐα, την τόλμη, τη σύνεσή του, αλλά και για τη βαρύτητα του λόγου του, που από νέο τον χαρακτήριζαν,  επονομάσθηκε "Γέρος του Μοριά". Γεννήθηκε στο Ραμαβούνι της Μεσσηνίας στις 3 Απριλίου 1770, ενώ η καταγωγή του ήταν από το χωριό Λιμποβίσι της Αρκαδίας. Η οικογένειά του - με γενάρχη τον Τσεργίνη - ανέδειξε πολλούς γενναίους κλεφταρματολούς-αγωνιστές και κατέβαλε βαρύ τίμημα στον απελευθερωτικό αγώνα κατά των Τούρκων. Μέχρι την έκρηξη της Επανάστασης περίπου εβδομήντα Κολοκοτρωναίοι είχαν βρει το θάνατο στον αγώνα κατά των Τούρκων.

Ο πατέρας του Κωνσταντής ήταν μεγάλος κλεφταρματωλός της Μάνης και του Ταϋγέτου. Η μητέρα του καταγόταν από το σόι των Κοστακαίων της Αλωνίσταινας. Tο 1770 είχε συμμετάσχει στην εξέγερση του Μοριά κατά τα Ορλωφικά.

Να ποιοι φταίνε: -Μαμά έλα να διαβάσουμε ιστορία -Χέσ@ την ιστορία, έλα να διαβάσουμε Χάκκα, αυτός θα σου μείνει.



["Χέσε την ιστορία δίαβασε Χάκκα, θα σου μείνει" είπε η μάνα του τρομοκράτη του @λου Ρωμανού στον γιο της, όταν αυτός σαν παιδί της ζητούσε να τον βοηθήσει και όταν έπρεπε να τον κάνει άνθρωπο και είδαμε που τον έφερε ο Χάκκας (ποιος είναι αυτός πάλι;;;;)]

Για τη ζωή της αλλά και το πώς μεγάλωσε τον γιο της Νικόλαο, ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία στο Βελβεντό, έχει μιλήσει η διάσημη συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ.

Η ίδια σε συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό (στον "Φιλελεύθερο" της Κύπρου, ένθετο "Υστερόγραφο", τον Ιούλιο του 2008) μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν σε πολύ νεαρή ηλικία βρέθηκε αντιμέτωπη με το γεγονός ότι ο πατέρας της κατηγορήθηκε για ένα ειδεχθές έγκλημα.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ: ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.



Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Ιόνιον fm έδωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός.

Ο Μητροπολίτης χαρακτήρισε την κρίση που βιώνει σήμερα η χώρα «κυρίως ηθική που οδήγησε στην οικονομική. Χρήματα και αγαθά υπάρχουν δεν χάθηκαν, αντιθέτως έχουν συγκεντρωθεί στα χέρια ολίγων, που δεν εφαρμόζουν το θείο νόμο, σε αντίθεση με την ανθρωπιστική συμπεριφορά του ανθρώπου. Μας συνήθισαν σε μαλθακότητα και όχι στην αγωνιστικότητα της ζωής».

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΚΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ: Χατζηνικολάου για Αμβρόσιο...."Αυτό που φοράει είναι ράσο και όχι...ρόμπα"!!!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΚΝΕΥΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Οι δηλώσεις του μητροπολίτη Αμβρόσιου στην κηδεία του Ντερτιλή χθες, προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Χατζηνικολάου. Με πρωινό του tweet o δημοσιογράφος και εκδότης προτείνει:


«Κάποιος να πει στον Αμβρόσιο ότι αυτό που φοράει είναι ράσο και όχι...ρόμπα!
Μήπως ο Αρχιεπίσκοπος».

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε "προφητεύσει" μετά την ομιλία του,ότι από αύριο (σσ.σήμερα) γνωρίζει πως θα τον "ξεσκίσουν" τα ΜΜΕ....και δεν τον ενδιαφέρει.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: Green Cola: Η ελληνική απάντηση στην Coca-Cola έρχεται από τη Θράκη !



Η Green-cola από τη Θράκη είναι η απάντηση που επιχειρεί να δώσει η Ελλάδα στην πολυεθνική Coca-Cola. Η νέα φίρμα, αρκετά ανατρεπτική για cola, εφόσον εγκαταλείπει το κόκκινο χρώμα, έρχεται από την Ορεστιάδα και την εταιρία ΕΠΑΠ, η οποία συσκεύαζε για δεκαετίες τα αναψυκτικά της 3E (Coca-cola, Fanta κλπ) αλλά εδώ και λίγα χρόνια μπήκε δυναμικά στην αγορά με τα δικά της σήματα Sparky.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.



ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Aπο enikos.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα σημάδια κακοποίησης των συλληφθέντων για τις ληστείες της Κοζάνης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση. 
«Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία. Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης. Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής (άτεχνη γαρ…) αλλοίωση των φωτογραφιών

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...
Απο newsbomb.
Ένας εκ των συλληφθέντων για την ληστεία στο Βελβεντό , ο Ρωμανός Νικόλαος ,ήταν δίπλα στον Αλέξη Γρηγορόπουλο τη νύχτα της δολοφονίας του από τον Κορκονέα. Ο ίδιος μάλιστα είχε αρνηθεί να καταθέσει στην δίκη με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διατάξει την βίαιη του προσαγωγή.
Ο ίδιος τότε είχε επιτεθεί με σφοδρότητα στον σύνήγορο των κατηγορουμένων, Αλέξη Κούγια, απορρίπτοντας τις κατηγορίες του για συμμετοχή σε ακροαριστερές οργανώσεις και "στρατολόγηση" ανηλίκων στον χώρο των Εξαρχείων.
Δείτε τι έγραφε:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ : ΙΜΙΑ 2013




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1996.
17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ.
Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΙΜΙΑ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)




ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ : ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ : ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!