Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΑΒΒΑΚΟΥΜ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ .ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ "ΕΘΝΟΣ"(ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ...) ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΒΒΑΚΟΥΜ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ...ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΑΓΕ;;
Απο agioritikovima.gr
Ζει σε μια «γωνιά» της Ελλάδας, στη Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Αγιο Όρος αποτραβηγμένος από τα εγκόσμια, τα τελευταία 20 χρόνια.
Πρόσφατα βγήκε από το ησυχαστήριό του, με αφορμή την ανησυχητική εξάπλωση της Χρυσής Αυγής, γεγονός που τον εξόργισε και τον προκάλεσε να γράψει ακόμη ένα βιβλίο.

ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ




ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝΟΥ.
Με αυγά, καρέκλες και συνθήματα εργαζόμενοι «κυνήγησαν» και έδιωξαν τον Βορίδη.
Με το σύνθημα «Κατω τα χερια απο την KAVALA OIL» υποδέχθηκαν εργαζόμενοι της KAVALA OIL τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη σε ξενοδοχείο της Καβάλας. Εξαγριωμένοι όρμησαν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Πέταξαν αυγά, καρέκλες και τραπέζια. Μάλιστα λίγο πριν μπουν μέσα στο ξενοδοχείο έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο και πέταξαν μπογιά.
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συνέντευξη Τύπου.
Μάλιστα πριν λίγες μέρες στην βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς επικαλέστηκε μαρτυρίες των εργαζομένων της KAVALA OIL, σύμφωνα με τις οποίες, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το πρόσωπο που τρέχει το θέμα».

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ: Το πρόγραμμα των Γιατρών του Κόσμου «Αρκετά» χρηματοδοτείται από το Open Society Foundations του Σόρος!

Το πρόγραμμα των Γιατρών του Κόσμου «Αρκετά» χρηματοδοτείται από το Open Society Foundations στο πλαίσιο του Fund to Counter Xenophobia και επιδιώκει να συμβάλλει στην προώθηση των απαραίτητων ενεργειών για τη χάραξης μιας επίσημης εθνικής στρατηγικής για την καταπολέμηση του φαινομένου μέσω και της εκπόνησης Εθνικής Έκθεσης.

Το πρόγραμμα "ENOUGH!" (Αρκετά!) προβλέπει:

- παροχή νομικής συνδρομής σε θύματα ρατσιστικής βίας και την πλήρη υποστήριξη των υποθέσεων που καταλήγουν στα δικαστήρια

Ετσι προστατεύεστε από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Ο μέσος άνθρωπος συνήθως δεν συνειδητοποιεί ότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία του από τα αθώα κλικ στον υπολογιστή ή όταν μιλάμε σε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Συνδέονται με τον καρκίνο, Αλτσχάιμερ, σκλήρυνση κατά πλάκας, χρόνια κόπωση, αποβολή και μια σειρά από άλλες καταστροφικές ασθένειες, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (ΗΜΠ) είναι μια σοβαρή σύγχρονη ανησυχία. Και η έκθεση είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθεί. Αλλά με τη διατροφή και με ενα μέτρο ευαισθητοποίησης, οι κίνδυνοι από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορεί να μειωθούν.

Κρυφοί κίνδυνοι: Δημιουργούνται από τα κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές γραμμές, υπολογιστές, τα μικροκύματα, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές και μαγνητικές συσκευές, ΗΜΠ. Τα πεδία αυτά προκαλούν ομίχλη εγκεφάλου, αμνησία, άγχος, κατάθλιψη και χρόνια κόπωση σε όσους είναι ευαίσθητοι. Οι ακόλουθες τρεις κοινές συσκευές εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ισχυρή για να προκαλέσουν μια ποικιλία από διαταραχές στην υγεία:

Το μεγάλο ταξίδι .. Η ψυχή μετά τον θάνατο (μέρος β΄).



…Παίρνει λοιπόν την ψυχή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και την παραδίδει εις χείρας άλλων Αγγέλων οι οποίοι αναχωρούν για τον Τελωνισμό . Όσον αφορά τον φύλακα Άγγελο αυτός στέκεται δίπλα στο σκήνωμα και δεν φεύγει μέχρι την ταφή . Όταν υπάρχουν περιπτώσεις που η ταφή καθυστερήσει ( λόγω κάποιων συγκυριών λ.χ. ομαδικών θανάτων ) ο Άγγελος Φύλακας παραμένει κοντά στο νεκρό σκήνωμα μέχρι να ταφεί το σώμα …Τιμής ένεκεν ! Πολύ σημαντικό αυτό ! Η ψυχή όμως μαζί με άλλους Αγγέλους ξεκινά για το ταξίδι της …

Από την στιγμή που θα εξέλθει η ψυχή από το σώμα και μέχρι να συμπληρωθεί η Τρίτη ημέρα , μετρώντας με τον δικό μας γήινο χρόνο ( γιατί η ψυχή δεν βιώνει χρόνο σε αντίθεση με εμάς που και τον μετράμε και τον βιώνουμε ) η ψυχή μέσα σε αυτό το τριήμερο τελωνίζεται …Δηλαδή καθώς κατέβαιναν οι δαίμονες με το στώμεν καλώς του Αρχαγγέλου Μιχαήλ , μερικοί έμειναν στα πιο υψηλά στρώματα κατερχόμενοι και έμειναν στον αέρα ….Είναι τα λεγόμενα εναέρια τελώνια . Καθώς λοιπόν ανεβαίνει η ψυχή κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού μηδενός εξαιρουμένου τελωνίζεται …

ΠΟΙΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ; ΑΜΕΡΙΚΗ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.

Υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων είναι ο Μπάρακ Ομπάμα, καθώς ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να επιτρέψει τους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου να επαναληφθούν στην Καλιφόρνια.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, δήλωσε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε με τον τρόπο αυτό ένα ρεπορτάζ του δικτύου NBC σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ...


ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΟΓΩ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ .ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ .
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Το μεγάλο ταξίδι …Η Ψυχή μετά τον θάνατο (μέρος α΄).

Στην Εκκλησία κάθε Κυριακή …στις γιορτές στους πανηγυρικούς εσπερινούς …Ελέησόν με ο Θεός κατά το μέγα έλεός σου και Χαίρε Νύμφη ανύμφευτε μπροστά σε ακοίμητο καντήλι που μισοφωτίζει το εικονοστάσι …Μετά φόβου Θεού Πίστεως και Αγάπης…. και εμείς προσερχόμαστε στα άχραντα Άγια αφού προηγουμένως μας άγγιξε ένα πολυλιβανισμένο πετραχήλι…Τρέχουμε με λαχτάρα στα προσκυνήματα της Πίστης μας , διαβάζουμε πατερικά βιβλία , ακούμε τα ερτζιανά του Θεού , ενίοτε βρισκόμαστε και πίσω απ τα μικρόφωνά τους.

…Για άλλους τα παραπάνω κρατούν μια ζωή ολάκερη , για άλλους ο χρόνος είναι πιο περιορισμένος γιατί έτσι το θέλησε Εκείνος. Μα ποιος ο λόγος για όλα αυτά ; αναρωτιούνται κάποιοι επιτηδευμένα ..ανυποψίαστοι … Στην πλέον συνηθισμένη ερώτηση που γίνεται σε ταπεινούς ασκητές της αποταγής και της ησυχίας …Γιατί ήρθες εδώ ; η απάντηση είναι μια και απαράλλαχτη : Για να σώσω την ψυχή μου ! Για να με βρει έτοιμο ο Χριστός μας εν εκείνη την ημέρα , εκείνη την ανεπανάληπτη ώρα που η ψυχή θα εγκαταλείψει το σώμα , θα χωριστεί και θα ξεκινήσει το δικό της ταξίδι …Η πίστη στην ύπαρξη αυτού του αιώνιου ταξιδιού οδηγεί και δείχνει την στενή και τεθλιμμένη οδό , την εν Χριστώ ζωή …Όποιος την περιγελά σαν τον δύστυχο ήρωα του Κόντογλου που πίστευε ότι όλα αυτά είναι δοξασίες και διαδόσεις γηραιών γυναικών …αδυνατεί να συλλάβει το γιατί όλα αυτά ….Καμιά φορά μας αρκεί το να δηλώνουμε αδαείς …Μια βολική άγνοια …μια χλιαρή ενίοτε αντιμετώπιση που αποστρέφεται ο Χριστός μας …Πιστεύω μεν στο Θεό αλλά όχι και στο μετά …στα τελώνια…στην κόλαση

"Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στην Ευρώπη, αλλά... χωρίς τους Τούρκους", λέει Γαλλίδα Βουλευτής. Το ανησυχητικό είναι ότι ο σύριζα και η δημάρ δεν έχουν βγάλει ακόμη ανακοίνωση καταδίκης.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. 
Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας.
Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ και εδώ οι Τούρκοι έγιναν… Τούρκοι, ανήκει στην Ευρώπη.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ. ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ. Πλήρωσε με 2.770 κέρματα τις κλήσεις του!

Με ένα… τσουβάλι κέρματα προσήλθε χθες το πρωί στις ταμειακές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου ένας 45χρονος επιχειρηματίας, προκειμένου έτσι να εξοφλήσει δύο κλήσεις παράνομης στάθμευσης από την δημοτική αστυνομία, οι οποίες είχαν βεβαιωθεί τα προηγούμενα χρόνια!

Ο υπάλληλος του Δήμου της Ρόδου, που παρέλαβε τις τσάντες με τα 2.770 κέρματα, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν ο συμπολίτης μας τον ενημέρωσε ότι στις τσάντες αυτές βρίσκονταν τόσες χιλιάδες κέρματα, που αντιστοιχούν στο ποσό των 60 ευρώ (!) στο οποίο ανέρχονταν τα δύο πρόστιμα.

Τα χρήματα αυτά, αντιστοιχούσαν: Σε 1.350 κέρματα των δύο λεπτών 950 κέρματα του ενός λεπτού και 470 κέρματα των πέντε λεπτών αντίστοιχα.

«Οι παραβάσεις αυτές που βεβαιώθηκαν» είπε ο επιχειρηματίας, «ήταν άδικες και παράτυπες. Στο αυτοκίνητο που βεβαιώθηκαν, υπήρχε ειδική κάρτα ελευθέρας η οποία δεν ήταν τοποθετημένη εκείνες τις μέρες. Όταν στη συνέχεια έγινε η επίδειξη της κάρτας, σε αρμόδια υπηρεσία του Δήμου της Ρόδου, δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον τότε αντιδήμαρχο, ότι η υπόθεση θα τακτοποιηθεί». (Ροδιακή, newsbomb)

Εκβιάζουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα για τον ορυκτό μας πλούτο. Αντωνάκη Σαμαρά ιδού η ευκαιρία να γίνεις ΑΝΤΩΝΙΟΣ.


Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και στις συμπληγάδες τεράστιων οικονομικών συμφερόντων των τριών γιγάντων στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα που γνωρίζοντας πλέον ότι η Ελλάδα έχει πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, θέλουν να παίξουν από τώρα κορυφαίο ρόλο στην διαχείριση των κοιτασμάτων αυτών.

Για την ώρα το σκληρό πόκερ, μεταξύ Ρώσων από τη μια και Αμερικανών – Ευρωπαίων από την άλλη, παίζεται για τις αποκρατικοποιήσεις, της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ των δύο κρατικών φορέων που διαχειρίζονται τον ενεργειακό πλούτο της χώρας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ "ΤΑ ΝΕΑ" ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ…ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ» . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ..."ΤΑ ΝΕΑ" ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΑ "ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ   ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ;

ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.


ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΤΗ ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟ ΤΑΧΑΛΙΑ
Mετά την παραίτηση Κοραντή, την οποία διαβάσατε πρώτοι και αποκλειστικά στο taxalia, ήρθαν 5 ηχηρότατες αποχωρήσεις !
Την παραίτησή τους από το ΛΑ.Ο.Σ. υπέβαλλαν πριν λίγο πέντε από τα σημαντικότερα στελέχη - βουλευτές του κόμματος, που περνάει μάλλον στις καλένδες. Δείτε την επιστολή τους:
Προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη

Με ευθύνη, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια σας ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας από τον ΛΑΟΣ. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί και τους προσδιορίζουμε ως εξής:

ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ






Τεράστια κωλοτούμπα και άτακτη υποχώρηση Σαμαρά: Απέσυραν  την τροπολογία για το γένος στις Στρατιωτικές Σχολές.

Δια στόματος Τραγάκη η τραγική συγκυβέρνηση προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τον ισχυρισμό ότι το θέμα της τροπολογίας θα εξετασθεί την επόμενη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα ο Σαμαράς πανικόβλητος ύστερα από επικοινωνία του με τον Βενιζέλο αλλά και από το γενικότερο επικριτικό κλίμα από ΔΗΜΑΡ, ΜΜΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις επιδόθηκε στις αγαπημένες του κωλοτούμπες και εντός ολίγων ωρών απέσυρε την επίμαχη τροπολογία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, που κατήγγειλε την συγκυβέρνηση ότι εξευτελίζει τους θεσμούς και το Στράτευμα.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK.

Deutsche Bank closes real estate fund


«Γκάφα» χαρακτήρισαν οι καθεστωτικοί την ευνοϊκή αναφορά του Τσίπρα στην γερμανική εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Deutsche Aeolia, που έχει καταθέσει έξι αιτήματα προκειμένου να επενδύσει στην χώρα μας και μάλιστα, όπως είπε, με την στήριξη του προέδρου της Deutsche Bank, Τζόζεφ Άκερμαν. Ο… Ντούτσε Βενιζέλος τον διέψευσε, λέγοντας πως επικεφαλής της εταιρείας δεν είναι ο γνωστός τραπεζίτης Άκερμαν, αλλά ένας συνεπώνυμός του, «απλός υπάλληλος της Deutsche Bank Λονδίνου». Ή δεν τα ξέρει καλά τα πράγματα ο… Ντούτσε, ή κάνει ότι δεν τα ξέρει. Γιατί βεβαίως και ο επικεφαλής της εταιρείας δεν είναι ο τραπεζίτης, είναι όμως «ο ανιψιός του προέδρου της γερμανικής τράπεζας και υψηλόβαθμος στέλεχός της (managing director)», όπως έσπευσε να τον διορθώσει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Τσίπρα, Ν. Παππάς. Οπότε, είναι λογικό να ενδιαφέρεται και να βάζει το χεράκι του ο πανίσχυρος τραπεζίτης υπέρ της «επένδυσης» του ανιψιού!

Η μετά θάνατον ζωή (Γέροντος Παϊσίου).



-Γέροντα, όταν πεθάνη ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;



Ναι, συνέρχεται και λέει «τι έκανα;», αλλα «φαϊντά γιόκ[1]», δηλαδή δεν οφελεί αυτό. Όπως ένας μεθυσμένος, αν σκοτώση λ.χ. την μάνα του, γελάει, τραγουδάει, επειδή δεν καταλαβαί­νει τι έκανε, και, όταν ξεμεθύση, κλαίει και οδύρεται και λέει «τι έκανα;», έτσι και όσοι σ’ αυτήν την ζωή κάνουν αταξίες είναι σαν μεθυσμένοι. Δεν καταλα­βαίνουν τι κάνουν, δεν αισθάνονται την ενοχή τους. Όταν όμως πεθάνουν, τότε φεύγει αυτή η μέθη και συ­νέρχονται. Ανοίγουν τα μάτια της ψυχής τους και συ- ναισθάνονται την ενοχή τους, γιατί η ψυχή, όταν βγη από το σώμα, κινείται, βλέπει, αντιλαμβάνεται με μια ασύλληπτη ταχύτητα.

Μερικοί ρωτούν πότε θα γίνη η Δευτέρα Παρου­σία. Για τον άνθρωπο όμως που πεθαίνει γίνεται κατά κάποιον τρόπο η Δευτέρα Παρουσία, γιατί κρίνεται ανάλογα με την κατάσταση στην οποία τον βρίσκει ο θάνατος.

- Γέροντα, πως είναι οι κολασμένοι;

Το Ξέσπασμα Του Μητροπολίτη Φθιώτιδος:Ξέφραγο Αμπέλι Η Ελλάδα..



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,
Δεν προλάβαμε να εκδώσουμε το Δελτίο Τύπου της κλοπής στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούριο Λοκρίδος, που έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το βράδυ και μετά δύο ημέρες, το βράδυ της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου δεχθήκαμε νέα επίθεση από τους κακοποιούς, οι οποίοι αφήρεσαν ότι ελάχιστο είχε απομείνει στην αποθήκη και τους χώρους των μαγειρείων των Κατασκηνώσεων.

Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας συνεχώς αυξάνεται, ξεσπά  σήμερα μιλώντας στον FM-1 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κος Νικόλαος. Δυστυχώς σημειώνει επιστρέφουμε πολλά χρόνια πίσω στην εποχή του πλιάτσικου και της Τουρκοκρατίας. Ας το καταλάβουμε ότι κράτος δεν λειτουργεί , η Ελλάδα είναι αφύλακτη χώρα και ο καθένας ας προστατέψει τον εαυτό του , σημειώνει ο κος Νικόλαος τονίζοντας με νόημα πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να αλλάξει πλέον όνομα.
Ο Σεβασμιώτατος καλεί μέσα από τον FM-1 όλους όσους έχουν την ευθύνη να εντείνουν τις προσπάθειές τους, να δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας σε όλους  γιατί ο λαός βάλλεται πανταχόθεν.

Ο πατήρ Βαρουφάκης, πρόεδρος στην Χαλυβουργική, υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία! Θα συνεργαζόταν- και αυτός -ακόμη και με τον διάβολο.



βαρουφάκης χαλυβουργική 

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ , Η ΝΥΝ(;), ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Διαβάστε το άρθρο του (κλικ) με τα απολύτως λογικά επιχειρήματα για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία για λόγους… συμφέροντος!

Αντιπροτείνουμε λοιπόν, να συνεκμεταλλευθούμε την Χαλυβουργική, καταλαμβάνοντας α λα Τούρκα τον περίγυρο του εργοστασίου με τον γνωστό τρόπο καλής γειτονίας. Για το συμφέρον της εταιρείας, βεβαίως – βεβαίως.

Απομένει κύριε Βαρουφάκη (πατήρ) να μας εξηγήσετε γιατί εμείς οι κουτόφραγκοι πληρώναμε με το αίμα μας τους εξοπλισμούς του Γιάννου Παπαντωνίου (ξέρετε, ο γιός σας Ιωάννης είναι ιδρυτικό μέλος στην ΜΚΟ του). Αλλά θα μου πείτε, η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Α, για να μην ξεχάσω, ενώ για το άλλο σιδεράδικο έγινε χαμός όταν επιχειρήθηκε να “φύγουν οικειοθελώς” εργαζόμενοι, όταν η Χαλυβουργική ΑΕ έκανε το ίδιο, δεν άνοιξε μύτη. Ούτε ένα πλάνο σε κανάλι. Για δείτε:

ΚΑΥΣΤΙΚΟ TWEET ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΡΩΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ; 


Με ένα πολύ καυστικό...τιτίβισμα σχολίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης το φραστικό ολίσθημα του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Κεμμένου να παραφράσει τους υδρογονάθρακες και να τους αναφέρει τρείς φορές ώς...υδατάνθρακες!!! Ο εκπρόσωπος τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ tweet-αρε..

"Ο Καμμένος μπερδεύει την ΑΟΖ με τις μακαρονάδες... "

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...



Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ....
Απο defencenet
Στις φυλακές Διαβατών οδηγήθηκε μετά την ανάγνωση της απόφασης του δικαστηρίου και συνοδεία αστυνομικών, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ύστερα από την αποχώρησή του  από το Δικαστικό Μέγαρο.

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ .Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ -ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΤΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Διαβάζουμε απο την καθεστωτική εφημερίδα και πρώην φιλοχουντική "ΤΑ ΝΕΑ" :

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οταν ο Νάσος ( Καρντάκ ) Θεοδωρίδης, ανακάλυψε τον Φαλμεράυερ


Νάσος Θεοδωρίδης: Ο ελληνικός πληθυσμός εξαφανίστηκε το 746 μ.Χ με μια πανούκλα
"Αποκαλυπτικό άρθρο" του Θεοδωρίδη στην Αυγή
Ένα "αποκαλυπτικό άρθρο", από Γενάρη του 2011, του γνωστού και μη εξαιρετέου Νάσου - Ίμια, Καρντάκ- Θεοδωρίδη, αποκαλύπτει το πάθος με το οποίο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για τον ...αφανισμό του ελληνικού πληθυσμού λόγω μίας πανούκλας του 746 μ.Χ.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που ο Αλέξης Τσίπρας ΔΕΝ έχει διαγράψει από το κόμμα.
Το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι αποκαλυπτική για το πόσο περήφανος είναι που δεν είναι Έλληνας, αλλά ένα μείγμα φυλών που εξαφάνισαν εν μία νυκτί , ό,τι ελληνικό υπήρχε στην Ελλάδα.

Το άρθρο: 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .
Απο χρυσή αυγή 
Άκρως αποτελεσματικός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος του Λαϊκού Συνδέσμου: 21/2 επανέφερε το θέμα με σχετική ερώτηση η Χρυσή Αυγή - 22/2 κατετέθη η τροπολογία της ΝΔ!
Την υπόθεση έφερε στη βουλή ο Συναγωνιστής βουλευτής και Αντισυνταγματάρχης (ε.α.) των Ειδικών Δυνάμεων Πολύβιος Ζησιμόπουλος.
Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής σέρνεται πίσω από την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αυτήν την φορά για το μείζον ζήτημα του γένους ως προϋπόθεση για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Να τονίσουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα με ερώτηση του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου από τις 18 Ιουλίου και με νέα ερώτηση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.
Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν  τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που πρόκειται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος, αλλά έχουν απλώς την ελληνική ιθαγένεια.

ΕΡΑΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Απο taxalia
«Δεν έχω να πληρώσω ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε τους φόρους», λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης και σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», συγκάλεσε...
οικογενειακό meeting. 
Από κοινού με τη συζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, αποφάσισαν ότι ο μοναδικός τρόπος που έχουν για να μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους είναι να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους στην εργασία. 
Όχι τόσο η κυρία Μανωλίδου, όσο ο κ. Γεωργιάδης, που διπλασιάζει τον χρόνο των εκπομπών στις οποίες και πουλά διάφορα βιβλία.

ΕΛΛΑΣ : Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ.

Το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, "Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της ΝΔ 1990-1993", παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Ο κ. Μητσοτάκης με το νέο του βιβλίο επιχειρεί μια αποτίμηση της τριετίας, κατά την οποία κυβέρνησε, υποστηρίζοντας ότι αν δεν είχε ανατραπεί, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική.
Στο βιβλίο, το οποίο επιμελήθηκε ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης του και πρώην Επίτροπος της Ε.Ε Γιάννης Παλαιοκρασσάς, παρατίθενται στοιχεία και πίνακες για όλα όσα έγιναν ώστε να αντιμετωπιστεί το εθνικό χρέος τη συγκεκριμένη τριετία.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, παρευρέθηκαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκδότες, περισσότεροι από 40 βουλευτές της ΝΔ, οι υπουργοί, Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.


Σε πλήρη αναντιστοιχία με τα ελληνικά συμφέροντα στα ενεργειακά είναι οι θέσεις των ΗΠΑ στην περιοχή της Α.Μεσογείου και της Ευρώπης, αν θεωρήσουμε ότι ο γνωστός και μη εξαιρετέος από τον πολεμική (επιτυχημένη...) που άσκησε κατά του South Stream και του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη πρώην υφυπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Μάθιου Μπράϊζα εκφράζει ακόμα τις θέσεις των ΗΠΑ. 
Όπως τόνισε σήμερα μιλώντας σε συνέδριο για την ενέργεια(που διοργανώθηκε από την εταιρεία που έχει τις δημόσιες σχέσεις της Lockheed Martin στην Ελλάδα), το Athens Energy Forum 2013, ο Μ.Μπράϊζα, δεν άφησε και πολλά περιθώρια ακόμα και στον πιο καλόπιστο έναντι των ΗΠΑ:
-Τάχθηκε υπέρ της διαμετακόμισης του φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα που έχουν ανακαλυφθεί στην Κύπρο και το Ισραήλ από την Τουρκία προς την ΕλλάδαΔηλαδή η Τουρκία θα "ανοίγει" και "θα κλείνει κάνουλες" στο αέριο που βρέθηκε στην Κύπρο και από την Τουρκία θα εξαρτάται η ροή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Α,Μεσογείου προς την Ευρώπη!Υποστήριξε, ότι η επιλογή αυτή είναι πιο οικονομική σε σχέση με την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέει την Κύπρο με την Ελλάδα.

Επομένως κανένας δεν μπορεί να πεί: «Δεν μπορώ να κάνω ελεημοσύνη.» Ο καθένας μπορεί, ανάλογα με τις δυνατότητες καί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.



Το δόσιμο δεν μετριέται με το χρήμα

Κανένας δεν μπορεί να πει: «Είμαι φτωχός και με τί να κάνω ελεημοσύνη;». Γιατί, καί αν ακόμα δεν μπορείς να δώσεις τόσα όσα εκείνοι οι πλούσιοι πού έβαζαν τις δωρεές τους στο θησαυροφυλάκιο του ναού, τότε δώσε δύο λεπτά σαν εκείνη τη χήρα τη φτωχή, καί τα δέχεται από μέρους σου ο Θεός καλύτερα από τις δωρεές των πλουσίων. Δεν έχεις ούτε τόσα; Έχεις όμως δυνάμεις καί μπορείς να ελεήσεις τον άρρωστο με τις υπηρεσίες σου. Δεν μπορείς ούτε αυτό; Μπορείς με τον καλό σου λόγο μα παρηγορήσεις τον αδελφό σου…

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: ΤΣΙΧΛΕΣ ΕΛΜΑ.


ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: Να ερευνηθεί ποιός πυροβόλησε το ελικόπτερο.



 
 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...
 
Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Κοινωνία ‘Ωρα Mega», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Στρατούλης, ζήτησε να διερευνηθεί γιατί πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και η εξωτερική φρουρά των φυλακών Τρικάλων το ελικόπτερο με το οποίο επιχείρησε να αποδράσει ο βαρυποινίτης Βλαστός. Ο κ. Στρατούλης ζήτησε επίσης να διερευνηθεί ποιος πυροβόλησε πρώτος και εάν τηρήθηκαν οι κανονισμοί. 
 

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.


ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΥΠΗΡΞΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΙΕΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ 80 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ» ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΔΕΝ ΛΥΓΑΝΕ ΣΑΝ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΙΔΕΡΑ ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ; ΟΙ ΞΕΝΟΙ; ΟΙ ΦΘΗΝΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΗΝΕΣ, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!



ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ)

Γιατροί και δημοτικοί υπάλληλοι χορηγούσαν «μαϊμού» πιστοποιητικά σε Αλβανούς για να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια



ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
newsbomb
Ποινές φυλάκισης από πέντε μήνες έως δύο χρόνια και οκτώ μήνες επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε πολυμελές κύκλωμα που χορηγούσε πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις σε Αλβανούς, προκειμένου να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Για την υπόθεση καταδικάστηκαν συνολικά οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών γιατροί των Κέντρων Υγείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Σκύδρας Πέλλας και Κοζάνης, δημοτικοί υπάλληλοι των δύο πρώτων περιοχών και ιδιώτες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι γιατροί χορηγούσαν τα ιατρικά πιστοποιητικά, χωρίς να εξετάσουν τους ενδιαφερόμενους. Οι δε δημοτικοί υπάλληλοι συμπλήρωναν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά βοηθώντας τους αλλοδαπούς να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ: "ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ". ΗΘΟΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ.


ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ; ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΑΣ...ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ...

Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς: “Μάθετε στα παιδιά σας να προσεύχονται και μετά να ομιλούν ξένες γλώσσες και να παίζουν πιάνο”!

Απάντηση σε κάποια θλιμμένη μητέρα, για τα “κακά” παιδιά….
 
 Παραπονείστε, αλίμονο, για τα ίδια σας τα παιδιά! Εκτός από το σχολείο τους, πληρώνατε ιδιαίτερους δασκάλους για να τα διδάξουν να παίζουν πιάνο και να μιλούν γαλλικά. Και τώρα σας έχουν πάρει το κεφάλι με το πιάνο. Και όταν μεταξύ τους μιλάν τα γαλλικά, κοροϊδεύουν.
 
Νοιώθετε ότι συζητούν άσχημα για το πρόσωπό σας. Κάποιο Σάββατο θελήσατε να πάτε στο κοιμητήριο για να κάνετε τρισάγιο στο μεγαλύτερο γιό σας που σκοτώθηκε στον πόλεμο. Το ανακοινώσατε στα παιδιά σας μα εκείνα δεν ακολούθησαν στο τρισάγιό σας αλλά από το κρεββάτι κάθισαν στο πιάνο και άρχισαν να παίζουν.
 
-Παιδιά, τους είπατε, σήμερα δεν τραγουδάμε, σήμερα έχουμε το μνημόσυνο του μακαρίτη του Μίρκο.
 
-Μα να, εμείς του παίζουμε το πένθιμο εμβατήριο! Απάντησαν και γέλασαν δυνατά.
 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: ΓΑΛΑ ΑΝΕΥ ΛΑΚΤΟΖΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ.




Το "προφητικό" 1984 του George Orwell.

Μη μου κλείνεις το διακόπτη του μυαλού μου προσπαθώντας να με κάνεις κανονική.(Σάρα Κέιν)

Το 1984 είναι ενα βιβλίο για τον πόλεμο. Για τον μανιασμένο πόλεμο της ανθρωπότητας, ως δεδομένο σύστημα, πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Γιατί πόλεμος δεν είναι μόνο αυτό που συμβαίνει όταν δυο λαοί βρίσκονται σε αντιμέτωπη κατάσταση. Όταν δυο στρατεύματα συγκρούονται. Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι ο ορισμός του πολέμου! Πόλεμος είναι ένα "παιχνίδι" που ρυθμίζεται από ανώτερες -και συνεπώς ξένες- εντολές που έχουν ως αποτέλεσμα να εμπλέκουν/παγιδεύουν ανθρώπους σε ένα συγκεκριμένο πεδίο.

Συνεπώς, πόλεμος είναι και αυτό που βιώνει ένας λαός όταν έρχεται αντιμέτωπος με την πείνα, όταν μάχεται για τα εργατικά δικαιώματα. Πόλεμος είναι αυτό που συμβαίνει όταν οι συνθήκες σε αναγκάζουν να μεταναστεύσεις. Σ' άλλον τόπο. Ή σ' άλλο όνειρο. Σ' όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν συγκεκριμένες και καθόλου τυχαίες εξωτερικές συνθήκες που ερεθίζουν τα ανθρώπινα όντα και τα αναγκάζουν να συμπεριφερθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

500.000 ευρώ πήρε από καταζητούμενο το λαμόγιο ο Δελλατόλας


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ.

Δείτε τον ξεφτιλισμένο κριτή των πάντων πόσα πήρε από τον καταζητούμενο Κυριακίδη( το alter ego του Λαυρεντιάδη στην Proton bank) και ενώ ήξερε ότι οι λογαριασμοί του είχαν δεσμευθεί γιατί τα λεφτά ήταν κλεμμένα:


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ.


ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΥΧΑΙΕΣ...ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ
Απο newsit
Για άλλη μια φορά, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα. Δε θέλει να μεγάλη προσπάθεια για να λέμε και την αλήθεια, μια ατάκα του «καβαλιέρε» είναι αρκετή να γίνει πρωτοσέλιδο.
Αυτή τη φορά, αφορούσε στην Ελλάδα. Λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη των εκλογών της Κυριακής, ο Μπερλουσκόνι  αποφάσισε να αποκαλύψει τα... σχέδιά του για τη χώρα μας. Μόνο που κάπου τα έμπλεξε και αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου... Παπαδόπουλο. Ευτυχώς, τον διόρθωσαν οι εκπρόσωποι του Τύπου.
«Είχα πει στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό Παπανδρέου αν υπάρχει κάποιο ωραίο ακίνητο να το αγοράσω…Το είπα και στο Σαμαρά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ"!


Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα  αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

Γράφει το γερμανικό περιοδικό: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Ο ελληνικός λαός εξοντώνεται : ή ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ γι' αυτόν ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.



Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διακρίνεται για τον μειλίχιο χαρακτήρα του και αυτό αποτυπώνεται στην στάση που έχει απέναντι στις ακραίες καταστάσεις που βιώνει η πατρίδα μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει καλές σχέσεις με όλα τα μέλη του ανθρωποφάγου συστήματος που κατέστρεψε την χώρα μας (πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες κ.λπ.) υποθέτουμε με καλό λογισμό, βλέποντάς τους ως ανθρώπινες ψυχές πάνω από όλα.

Όμως τα πράγματα στην πατρίδα επιδεινώνονται ημέρα με την ημέρα. Άνθρωποι καταστρέφονται καθημερινά, άλλοι αυτοκτονούν, άλλοι ζουν από τον ...σκουπιδοτενεκέ και γενικά πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει καμία προοπτική επιβίωσης. Τέτοιες ακραίες καταστάσεις που χειροτερεύουν καθημερινά δεν αντιμετωπίζονται με ευγενικές κι ανούσιες παροτρύνσεις για αλληλοβοήθεια. Αυτό ήταν και είναι χαρακτηριστικό του λαού μας που όταν το αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος δείχνει εν τέλλει να το καπηλεύεται... Τέτοιες ακραίες καταστάσεις απαιτούν και άλλους χειρισμούς από την ηγεσία της Εκκλησίας, η οποία στα μάτια του κόσμου φαίνεται να κινείται συνεγελαζόμενη - εν μέσω της διαπραγμάτευσης ευρωπαϊκών και άλλων προγραμμάτων... - με τους φορείς της δυστυχίας δηλ. πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες κ.α. 

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Τελώνου και Φαρισαίου - (Λουκ. ιη´ 10-14)

Είπεν ο Κύριος τήν παραβολήν ταύτην• άνθρωποι δύο ανέβησαν εις τό ιερόν προσεύξασθαι, ο είς Φαρισαίος καί ο έτερος τελώνης. ῾Ο Φαρισαίος σταθείς πρός εαυτόν ταύτα προσηύχετο• ο Θεός, ευχαριστώ σοι ότι ουκ ειμί ώσπερ οι λοιποί τών ανθρώπων, άρπαγες, άδικοι, μοιχοί, ή καί ως ούτος ο τελώνης• νηστεύω δίς τού σαββάτου, αποδεκατώ πάντα όσα κτώμαι.

Καί ο τελώνης μακρόθεν εστώς ουκ ήθελεν ουδέ τούς οφθαλμούς εις τόν ουρανόν επάραι, αλλ᾿ έτυπτεν εις τό στήθος αυτού λέγων• ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ.

Λέγω υμίν, κατέβη ούτος δεδικαιωμένος εις τόν οίκον αυτού ή γάρ εκείνος• ότι πάς ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται, ο δέ ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται.

Απόδοση στη νεοελληνική: