Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ: ΤΟ 2010 ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ HELLAS GOLD, ΤΟ 2013 ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

Οι γκάφες (;) του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την συγκυβέρνηση

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Το μεγάλο ταξίδι …(Η Ψυχή μετά τον θάνατο) μέρος δ΄.


….Θέλω να σταθούμε ιδιαιτέρως στην τεσσαρακοστή ημέρα λοιπόν . Γνωρίζει καλά η Εκκλησία μας ότι αυτή η ημέρα είναι η κρισιμότερη , οπότε και θα παρθεί η οριστική απόφαση , η οποία θα ισχύσει για πάντα , εις πάντας τους αιώνας …Πεθάναμε ; Την 40η ημέρα θα κριθούμε εις πάντας τους αιώνας …Δε θα χουμε εμείς Δευτέρα Παρουσία ….θα γίνει και για εμάς αλλά μόνο για να ενωθούν τα σώματά μας με τις ψυχές μας …Μα δεν θα βγει η απόφαση τότε …Ήδη η απόφαση είναι ειλημμένη . (Βέβαια επειδή ακόμα δεν έγινε η Δευτέρα Παρουσία , ένας μεγάλος αριθμός Ορθοδόξων Χριστιανών ίσως και μη Ορθοδόξων , ο Θεός μας γνωρίζει , θα μεταβούν εκ του Άδου στον Παράδεισο … θα το δούμε παρακάτω αυτό )

Επειδή λοιπόν η Εκκλησία μας αυτό το γνωρίζει, προσκομίζει τα κόλλυβα της 40ης ημέρας τα οποία είναι και τα πιο σημαντικά . Εδώ στο Άγιο Όρος τα παλιά χρόνια οι Πατέρες ήταν πιο αυστηροί και πιο φιλάνθρωποι …Κεκοιμημένοι Πατέρες … Τότε την 40η ημέρα έκαναν Παννυχίδα , ώστε να πληροφορηθούν , κάποιος απ τους Πατέρες , κυρίως ο Γέροντας εάν η ψυχή εσώθη ή δεν εσώθη . Με κάποιο σημάδι που δινόταν τότε ( και στις μέρες μας συχνά δίνεται ) την 40η ημέρα , μετά από νηστεία και αγρυπνία την προηγούμενη έπαιρναν την πληροφορία . Οι πιο πολλοί εκ των κεκοιμημένων Πατέρων εσώζοντο ! Κάποιος κάποτε φανερώθηκε με την όψη αρκούδας ! και είπε ότι κολάστηκε επειδή ήταν συνεχώς μέθυσος στο Άγιο Όρος .

Επίθεση λαθρομεταναστών στον πρόεδρο των Ελλήνων παραγωγών στις λαϊκές!

Επίθεση λαθρομεταναστών στον πρόεδρο των Ελλήνων παραγωγών στις λαϊκές
Αγωνιώδεις εκκλήσεις από τους Έλληνες μικροπωλητές προς την Χρυσή Αυγή: "Κάντε κάτι, μας κλέβουν το ψωμί μας και μας σκοτώνουν!"

Καμία σύλληψη για την επίθεση. Μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πάνε κατηγορούμενοι για τους πάγκους και τα χαρτόκουτα των λαθρεμπόρων (και άλλες φανταστικές προσθήκες...)

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ.Κ.ΓΑΝΩΤΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Την προσεχή Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Γενεσίου Της Θεοτόκου παλαιού Ναυπλίου ο Φιλόλογος- κ.Κων/νος Γανωτής -συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς- θα μιλήσει για θέματα που αφορούν την Οικογενειακή ζωή και τα προβλήματά της.

 Σε μία εποχή που ο ιερός θεσμός της οικογένειας δέχεται επίσημο διωγμό και πυρά από παντού μας δίνεται μια ευκαιρία για να επαναπατριστούμε στις ρίζες των Ορθοδόξων οικογενειακών αξιών.

ΤΟN ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ;


ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΑΡΑΓΕ; O ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ; H O ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ;
Aπο protothema
Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά, έχει μπει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το υπουργείο Μεταφορών.
Η απόφαση για την υλοποίηση του τζαμιού είχε παρθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, αρκετά πριν από την προσβλητική προσφορά του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, να πληρώσει η Τουρκία για την οικοδόμηση του τεμένους, απόφαση κατά της οποίας τάχθηκαν οι μουσουλμανικές ενώσεις της Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι το έργο είναι υπόθεση της ελληνικής πολιτείας.
Να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος ,

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!

1461058
απολογισμός
από . 18:35, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Εντάξει, η αθώωση του φασίστα ήταν αναμενόμενη. Τώρα σχετικά με τα υπόλοιπα, νομίζω μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι οι είχαν αφήσει τους φασίστες να μπουν στην αίθουσα πολύ νωρίς πριν τις 8 που εμείς πήγαμε εκεί και δεν άφηναν οι μπάτσοι κανέναν άλλον να μπει (στην αρχή ούτε καν τους μάρτυρες) παρά μόνο τους φασίστες, με αποτέλεσμα το κλίμα μέσα στην αίθουσα να είναι ασφυκτικό. Στη συνέχεια άφησαν και δημοσιογράφους με δημοσιογραφική ταυτότητα, αλλά κανέναν άλλο. Κατά τη διακοπή της δίκης οι φασίστες έβαζαν και άλλους φίλους τους μέσα, φυσικά με την ανοχή των μπάτσων,
Σχετικά με τη δική μας παρουσία εκεί, ήμασταν περίπου ισάριθμοι με τους φασίστες αλλά πολύ μαγκωμένοι και το γεγονός ότι οι μπάτσοι μας υπέδειξαν να φύγουμε πρώτοι συλλογικά με τη συνοδεία τους για προστασία, είναι κατά τη γνώμη μου ήττα. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι φασίστες για να χρησιμοποιούν ως πάτημα. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσαμε ή θα έπρεπε να συγκρουστούμε με οποιονδήποτε τρόπο μαζί τους αλλά θα έπρεπε να δείξουμε περισσότερη αξιοπρέπεια έστω και με κάποιο ρίσκο.
Μια πιο μαζική και δυναμική μας παρουσία θα είχε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα στην ψυχολογία και τη δική μας αλλά και των φασιστών.

Ο ALEXIS, Ο OBAMA ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ.


OBAMA

Πολλοί είναι αυτοί που απορούν για την ιδιαίτερη θέρμη με την οποία μιλάνε δημοσίως ο… leader Alexis, η Ρένα Δούρου και άλλοι σύντροφοι του συνονθυλεύματος για τον Μπαράκ Ομπάμα. Ιδού η απάντηση στην απορία τους:

«Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε επισήμως από το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο να καταργήσει νόμο που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990 και χαρακτηρίζει σε ομοσπονδιακό επίπεδο το μυστήριο του γάμου αποκλειστικά ως ένωση ενός άνδρα και μίας γυναίκας, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που ήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου. Το αίτημα κατατέθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση στους εννέα «σοφούς» του σώματος, οι οποίοι θα κληθούν να εξετάσουν στις 26 και 27 Μαρτίου το θέμα της αναγνώρισης των ενώσεων μεταξύ ζευγαριών ομοφυλοφίλων, μέσω της κατάργησης του νόμου, που ονομάζεται «Προάσπιση του Γάμου» (DOMA)».

Τόση χαρά ρε Αλέξη;

Θα τα ¨στείλεις¨ πριν την ώρα τους τα συντρόφια σου..:


Η «αγανακτισμένη κάτοικος Εκάλης» και οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη.


του Θωμά Σίδερη:

 Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής ενδέχεται να παραπεμφθεί η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, μετά τις δηλώσεις της περί «δίκαιων» και «διαφορετικών» απολύσεων στο Ριζοσπάστη.

 Σε σκληρή γλώσσα όμως απαντούν και οι απολυμένοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας στη βουλευτή του ΚΚΕ. Σε σχετικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι «Η κυρία αυτή από την Εκάλη με την κονκάρδα του ΚΚΕ που εισπράττει το βουλευτικό μισθό στο σύνολό του και τη δημοσιογραφική σύνταξη και σαν μια άλλη Μαρία Αντουανέτα χαρακτηρίζει ως «δίκαιες» τις απολύσεις δημοσιογράφων στο Ριζοσπάστη, μήπως θα έπρεπε να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό για διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ;».

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΞ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
«Βλαξ, που υποδύεται τον πατριώτη που προδίδει τη χώρα του γιατί την εκθέτει στο εξωτερικό», αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής –που τελικά δεν εξελέγη- κ.Πλωμαρίτη ο οποίος, μεταξύ άλλων προτείνει να κάνουμε τους μετανάστες «σαπούνια» και «λαμπαντέρ».

Πανηγυρικά αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης - "Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση"

ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ...
Απο Χρυσή Αυγή
Πανηγυρικά αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης λόγω αναξιοπιστίας της μάρτυρος κατηγορίας (αυτά που λέγαμε καιρό τώρα...) ΚΑΙ ΟΧΙ αθώος λόγω αμφιβολιών (όπως διακινούν τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης).
Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε επίθεση εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή. Να τονίσουμε πως η σκευωρία εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής αφορούσε τις κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007.
Κατά την ακροαματική διαδικασία εξέπεσαν όλες οι κατηγορίες και οι ψευδείς μαρτυρίες μία προς μία.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ" .ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ "ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;;
Aπο news24/7
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Π. Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ντοκιμαντέρ, όπου εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να απειλεί αλλοδαπούς και να προαναγγέλλει με κρεματόρια και "άνοιγμα φούρνων".
Η εισαγγελέας με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ στο βρετανικό κανάλι "Channel 4" , ανέθεσε στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου (927/1979) και διάπραξη αδικημάτων φυλετικού μίσους σε βαθμό πλημμελήματος.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ GUEST STAR ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ


ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΣΗΜΙΤΗΣ , ΤΖΕΦΡΥ , ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ .ΚΟΥΒΕΛΗΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ "ΤΙΜΗΣΑΝ" ΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. 
GUEST STAR ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ" ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. 
dexi extrem
Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθονται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δίπλα τους ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Κωστής Στεφανόπουλος ο Φωτης Κουβελης και παραδίπλα ο Αλέξης Τσίπρας ενώ κάπου πιο δίπλα είναι και ο ΓΑΠ
Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα κάθεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παρών είναι και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα. Στα αριστερά της, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ : ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ" ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)


AΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΕΖΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ...
Απο iefimerida
Άγριες αποδοκιμασίες κατά Καμίνη, από νεαρούς στο London School of Economics. Τον αποκάλεσαν "ναζί" και "χρυσαυγίτη" και σήκωσαν πανό για τη βίλα Αμαλία (Video)
news247 Μάρτιος 06 2013 15:21
Επεισοδιακή ήταν η ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη το απόγευμα της Δευτέρας, στο London School of Economics, σε εκδήλωση του συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών με θέμα την "έξοδο από την κρίση".
Περίπου 30-40 άτομα μπήκαν στην αίθουσα και διέκοψαν την ομιλία του κ. Καμίνη, σηκώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για τη βίλα Αμαλία.
"Πες τους πόσοι πεθαίνουν στην Αθήνα" φώναξαν στον κ. Καμίνη, τον οποίο αποκάλεσαν "ναζί" και "υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής".
Ο κ. Καμίνης και άλλοι φοιτητές που βρίσκονταν στην αίθουσα, παρακολουθούσαν αμήχανοι τη διαμαρτυρία των νεαρών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ  ΚΑΙ  ΓΕΛΑΣΤΕ :

ΡΟΥΑ-ΜΑΤ: ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ(AnatreptiKos)
ΣΤΙΧΟΙ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ-ΟΛΓΑ ΜΑΝΕΤΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ:MerlinBeats

Συνέργεια της ΕΛ.ΑΣ. σε διάπραξη κακουργήματος.


Το νεοσύστατο τμήμα «αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας» ξεπερνά κάθε όριο και παρανομεί, κάνοντας χρήση παρανόμως κτηθέντος τηλεοπτικού υλικού

Η άνευ προηγουμένου μεθόδευση της παραπομπής του βίντεο με ειρωνική απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού που έλαβε χώρα σε καφενείο, στον Εισαγγελέα, μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, συνιστά συνέργεια σε κακούργημα.

Σκουριές: Με το Ελληνικό χρυσάφι θα πληρώνουν τα χατζάρια τους οι τσέτες.



Χαρίζουν το χρυσάφι των Ελλήνων στους χρηματοδότες των ισλαμοφασιστών γενοκτόνων του πλανήτη!

Γενίτσαροι, επίορκοι καιροσκόποι γεμίζουν τα σεντούκια των σουλτάνων.

Στις Σκουριές ανοίγει η σύγχρονη Κερκόπορτα.

Δημοσίευμα – σοκ της Washington Post αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά κρύβουν: Το Κατάρ χρηματοδοτεί τις πλέον θηριώδεις συμμορίες ισλαμιστών με άφθονο χρήμα. Οι βάρβαρες οργανώσεις που ευθύνονται για γενοκτονίες στην Ερυθραία, στην Σομαλία, σφαγές αμάχων στην Νιγηρία, στην Συρία αλλά και την Λιβύη λαμβάνουν βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από την “μετριοπαθή” κυβέρνηση του Κατάρ, γεγονός που βγαίνει στην επιφάνεια μετά την απομάκρυνση της Κλίντον!

Ο μικρός Δημήτρης ζητάει τη βοήθεια μας κόντρα στην αναλγησία του κράτους.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Ο μικρός Δημήτρης Λοτσάρης περίπου 3 ετών σήμερα έχει περάσει πολλά. Του διαγνώστηκε μυελοβλάστωμα ένας πολύ επιθετικός όγκος υψηλής κακοήθειας. Ο γενναίος ήρωας έχει υποβληθεί συνολικά σε 4 χειρουργεία εντός Ελλάδος (2 στην αρχή της ασθένειας και 2 μετά από υποτροπή που παρουσίασε) και σε τεραστία θεραπεία πλέον των 7 μηνών σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Γαλλίας με πολλαπλές μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Κι ενώ γύρισε στην Ελλάδα στον καθιερωμένο ελέγχο αρχές Νοέμβρη είχε αναπτυχθεί και πάλι όγκος στον εγκέφαλο. Νέος αγώνας για την οικογένεια και τον μικρό που από τα πρώτα χρόνια της ζωής του με ηρωισμό προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. Μετάβαση και πάλι στην Γαλλία για νέα θεραπεία πριν λίγες εβδομάδες. Δυστυχώς η θεραπεία που είχαν επιλέξει πριν τη μαγνητική οι γονείς δεν είναι πλέον εφικτή λόγω της ανάπτυξης του όγκου. Ένα νέο φάρμακο για μυελοβλάστωμα σε παιδιά τέτοιας ηλικίας με καλά αποτελέσματα ίσως δώσει λύση στο πρόβλημα. 
 

Αυστηροποιούν τις ποινές για τα "ρατσιστικά εγκλήματα"! Αλλά για την διαφθορά των διαπλεκόμενων τίποτε!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΣ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΣ. ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.

Αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τα ρατσιστικά εγκλήματα σηματοδοτεί η νέα διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης που περιλαμβάνεται στον νέο Κώδικα για τα Ναρκωτικά και προβλέπει ποινή χωρίς αναστολή για τους δράστες τέτοιων αξιόποινων πράξεων. «Η τέλεση της πράξης από μίσος προκαλούμενο λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενεαλογικών καταβολών, της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής ή του σεξουαλικού προσανατολισμού του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και η ποινή δεν αναστέλλεται», σύμφωνα με τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο, στέλνοντας στη φυλακή τους δράστες ρατσιστικών εγκλημάτων που θα κριθούν ένοχοι από το δικαστήριο.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ανησυχία προκαλεί σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοτικότητα Κασιδιάρη


Ανησυχία προκαλούν σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα μυστικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε προσφάτως στα όρια του Δήμο της Αθήνας.
Τα ευρήματα της έρευνας, είναι αλήθεια ότι αιφνιδίασαν τους επιτελείς των κομμάτων, δεδομένης της δυναμικής που παρουσιάζει η φημολογούμενη υποψηφιότητα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για τον Δήμο της Αθήνας.
Ο βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος  διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση, στην περίπτωση που υποψήφιος για τον πρώτο Δήμο της χώρας θα είναι ο Γιώργος Καμίνης.
Όμως, ακόμη και στις «φρέσκιες» υποψηφιότητες, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασιδιάρης, δείχνει και πάλι να διεκδικεί την είσοδό του, στον δεύτερο γύρο.
newsbomb
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ,ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ....ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Παραλήρημα Ραγκούση μετά το στραπάτσο του για την ιθαγένεια



Μιλά για φασιστικές νοοτροπίες όταν ο ίδιος χαρακτηρίζει "απόψεις" τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου!

Θα μπορούσε κανείς να πει για κάποιον που βρίσκεται στη θέση του ότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη , όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όταν αναφέρεται κανείς στον Ραγκούση , τον άνθρωπο που επί 2,5 χρόνια κινούσε τα νήματα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της εξουσίας και μάλιστα στη χειρότερη μεταπολεμική περίοδο της χώρας.
Ο «ξοφλημένος πολιτικά» (όπως τον χαρακτηρίζουν από το ΠΑΣΟΚ) πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής σε εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη για την αντισυνταγματικότητα του νόμου του περί ιθαγένειας ταύτισε τον Σαμαρά με τη Χρυσή Αυγή και χαρακτήρισε άποψη την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας του ΣτΕ! Διαβάστε:

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;;


ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ…ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΠΑΡΤΟΛΟΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΓΕΝΝΑΙΟ"!!!



 "ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ...

Την ευλογία και την προσευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο επισκέφθηκε στο Φανάρι, με τον Πατριάρχη να χαρακτηρίζει «γενναίο» τον Πρωθυπουργό.

Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκε ο κ. Σαμαράς στο Φανάρι, με την ευκαιρία της συνάντησης που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατίας. Ο κ. Σαμαράς ζήτησε και πήρε την ευχή του Πατριάρχη, ενώ όταν του είπε ότι «βασιζόμαστε στη δική σας προσευχή», ο Πατριάρχης ανταπάντησε: «Είστε γενναίος και θα τα καταφέρετε».

iefimerida

Το προσεχές Σάββατο είναι των Ψυχών και δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους δικούς μας προσφιλείς ανθρώπους .

%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF

Η Θεολογία των μνημοσύνων

του Κωνσταντίνου Ν. Φιλιππακόπουλου
Φοιτητή Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Γεν. Γραμματέα Ένωσης Επιστημόνων Αθηνών


Όλοι σχεδόν έχουμε πάει σε μνημόσυνο συγγενικού ή προσφιλούς μας προσώπου. Πόσοι όμως γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του; Οι περισσότεροι τελούν τα μνημόσυνα των κεκοιμημένων καθαρά από λόγους παράδοσης. Τα μνημόσυνα είναι άρρηκτα δεμένα με τη Θεολογία της Ορθοδοξίας για τη ζωή μετά το θάνατο. Στην Ορθόδοξη Παράδοση έχουμε τέσσερα μνημόσυνα. Το τριήμερο, το εννιαήμερο, το σαρανταήμερο και το ετήσιο μνημόσυνο. Όλα δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν στο ταξίδι της ψυχής από τη γη στον ουρανό.

Ποιό είναι όμως αυτό το ταξίδι; Αρχίζει λίγο πριν πεθάνει ο άνθρωπος όταν βλέπει άτομα που γνωρίζει, αλλά έχουν φύγει από τον κόσμο αυτό, γύρω του. Αυτό γίνεται κατά Θεία Οικονομία για να καταλάβει ο ψυχοραγών ότι έφτασε η ώρα που θα συναντήσει τον Δημιουργό του Κόσμου. Όταν τελικά ο άνθρωπος πεθαίνει χωρίζεται η ψυχή από το σώμα. « Οίμοι, οίον αγώνα έχει η ψυχή χωριζομένη εκ του σώματος » λέει ένα ιδιόμελο της Νεκρώσιμης Ακολουθίας για να δείξει ότι ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει για την ψυχή. Εκείνη τη στιγμή τη ψυχή παραλαμβάνει ο Φύλακας Αγγελός της. Όταν χωρίζεται από το σώμα και καταλάβει ότι φεύγει από τα άτομα που αγαπά πλημμυρίζει από θλίψη.

Τις δυο πρώτες ημέρες η ψυχή μαζί με τους αγγέλους γυρίζει στους τόπους όπου έζησε και ειδικά εκεί όπου έπραξε καλά έργα. Εκείνη θα μας βλέπει, θα μας μιλάει αλλά εμείς ούτε θα μπορούμε να τη δούμε, ούτε να της μιλήσουμε. Ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός περιγράφει στη Νεκρώσιμη Ακολουθία έξοχα την κατάσταση της ψυχής εκείνη την ώρα « Πρός τους ανθρώπους τα χέρια απλώνει, και κανείς δεν τη βοηθά. ».

Γι’ αυτό βγάλατε από το κάδρο της εξεταστικής τον Γιώργο Παπανδρέου κύριε Τσίπρα;

20130223-111815.jpg

Αμείλικτα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις του Παναγιώτη Τζένου στα “Παραπολιτικά”. Ειδικά το δεύτερο σκέλος που αφορά την συνάντηση Τσίπρα στο Σαν Φραντσίσκο με τον κύριο Άγγελο Τσακόπουλο, πεθερό και συνέταιρο του Μάρκου Κουνάλάκη, συνεργάτη του “Ανδρίκου” Παπανδρέου στην περιβόητη I4Cense! Την I4cense για την οποία έρχονται νέες αποκαλύψεις – πραγματικές βόμβες στα θεμέλια της δημοκρατίας, της κοινωνίας και αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβει τα δύο χρόνια της κυβέρνησης του “Δεν είμαστε δυναστεία” Παπανδρέου.

Στην φωτό, ο κύριος Κουναλάκης μαζί με το μεγάλο αφεντικό, την σφαγέα των Βαλκανίων και της Μεσογείου, Χίλαρυ Κλίντον.

Θα θυμίσουμε λίγο από i4cense και θα επανέλθουμε με την άλλη, μεγάλη αποκάλυψη που δεν είναι άλλη από την φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει δίπλα στον πολιτικό προϊστάμενο των υποκλοπών, Τόμας Μίλερ και τον υπάλληλο των εμπνευστών του σχεδίου Πυθία, τον ατιμώρητο πρόεδρο της Proton, η οποία όπως φαίνεται ήταν το απόλυτο πασοκικό σκάνδαλο για το οποίο τόσο ο Σπέκχαρντ όσο και κάποιοι άλλοι φίλοι του Παπανδρέου, όπως ο κύριος Ασημακόπουλος, παραμένουν στο απυρόβλητο.

Ψάχνουν τις αντιδράσεις της ΕΛ.ΑΣ. και ετοιμάζουν μεγάλο χτύπημα!

Ήθελαν να δουν από κοντά πόση ώρα χρειάζεται για την εκκένωση ενός κτιρίου
- Τα σακίδια περιείχαν 200 με 300 γραμμάρια δυναμίτιδας
- Ίσως να ήταν και ανάμεσα στον κόσμο οι τρομοκράτες
- Ένα το τηλεφώνημα. Εγινε στις 09.30 και έκανε λόγο για βόμβες σε 4 σημεία


Είναι ίσως από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο και εκτός από περίεργα είναι και εντυπωσιακά.

Προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβα γίνονται κάθε μέρα και συνήθως αποδεικνύονται φάρσες.

Σήμερα λοιπόν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί άγνωστος τηλεφωνησε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και είπε ότι στις 11 θα εκραγούν βόμβες σε 4 σημεία.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 21ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΩ!

pasok-pakistan


ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

Παραλίγο επανάληψη της τραγωδίας με την μικρή Μυρτώ, αυτή τη φορά στην Κω! Στην πόλη της Κω, λοιπόν, 23χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός λαθρομετανάστης» από το Πακιστάν, ακολούθησε 21χρονη Ελληνίδα που πήγαινε στο σπίτι της και μόλις βρήκε την ευκαιρία την ακινητοποίησε υπό την απειλή μαχαιριού και επιχείρησε να την βιάσει. Ευτυχώς, η κοπέλα δεν έχασε την ψυχραιμία της κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντας τον επίδοξο βιαστή να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να εξαφανιστεί. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν και συνέλαβαν το κτήνος, ενώ η κοπέλα τον αναγνώρισε με σιγουριά.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΓΚΙΟΥΛ....Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥΓΚΑ!!



Μόνο το εθνικό σύμβολο της Τουρκίας στην συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπτουλάχ Γκιουλ.

'Οπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, από το πλάνο λείπει η Ελληνική Σημαία. Πίσω από τον Τούρκο πρόεδρο υπάρχουν μόνο δύο τουρκικές σημαίες. Σε ανάλογες επισκέψεις πάντως Τούρκων αξιωματούχων στην χώρα μας, υπάρχουν πάντα οι σημαίες και των δύο κρατών, όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη περίπτωση επίσκεψης ηγέτη ξένου κράτους.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ;

Bρετανική SUN : Λαθρομετανάστες «αγοράζουν» Ελληνίδες νύφες και παίρνουν άδεια παραμονής στην ΕΕ


Νιγηριανός στα πέριξ της Ομόνοιας ο επικεφαλής του κυκλώματος.
Με 8.000 ευρώ ένας λαθρομετανάστης μπορεί να αγοράσει μία Ελληνίδα νύφη και να αποκτήσει νόμιμα έγγραφα προκειμένου να κυκλοφορεί ελεύθερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με την βρετανική SUN την «αγορά» Ελληνίδας νύφης την κανονίζει ένα κύκλωμα Νιγηριανών με τη συνδρομή Έλληνα δικηγόρου και με αυτόν τον τρόπο νομιμοποιούν λαθρομετανάστες.
Βέβαια η τα μέλη του κυκλώματος δεν προσφέρουν μόνο Ελληνίδες, αλλά και γυναίκες από Βουλγαρία και Πορτογαλία.
Πως στήνεται το κόλπο
Το κύκλωμα με επικεφαλής έναν Νιγηριανό στα πέριξ της Ομόνοιας βρίσκει γυναίκες που έχουν ανάγκη από χρήματα και τους προτείνει να πάνε στη Βρετανία και να παντρευτούν έναν λαθρομετανάστη.

ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ...ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ


ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΠΕΚΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ,ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ".
Απο defencenet-ιefimerida
Οθωμανικότερος των οθωμανών εμφανίζεται ο δήμαρχος Θεσσααλονίκης Γιάννης Μπουτάρης (ευτυχώς απ'ότι φαίνεται θα επισπευσθούν οι δημοτικές εκλογές και θα μας αποχαιρετήσει αυτή η γραφική οσο και επικίνδυνη ... μορφή) στο ταξίδι του στην Άγκυρα: «Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε στους Τούρκους επισήμους που έτριβαν τα μουστάκια τους από ικανοποίηση γιατί βρήκαν επιτέλους τον άνθρωπό τους στην συμπρωτεύουσα.
Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε τέτοιες δηλώσεις. Ιδού τι άλλο βγήκε από το στόμα του: "Θεωρώ τον εαυτό μου ειλικρινή φίλο της Τουρκίας, αδελφό με τους Τούρκους και εταίρο με τους Ευρωπαίους»,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1200 Μ.Χ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ!

«ΕΙΔΕ ΦΩΣ και ΑΝΕΒΗΚΕ» ΣΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ....!!!

Άν άλλος πολιτικός έκανε την διπλή «πατάτα» --όπως ο Τσίπρας-- μόνος του να «ξεράσει» την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή τις προθέσεις του και το ενδιαφέρον του, γιά  την Γερμανική εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Deutsche Aeolia, τότε θα τού είχε επιβληθεί τουλάχιστον η πονή του «εξωβελισμού»  γιά.... ανομολόγητες σχέσεις με την Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας Deutsche Bank.

Τούτο δέ, διότι  η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε με ποσοστό 80% από την Deutsche Bank. 

*******************
Το υπόλοιπο 20% ανήκει στην εταιρεία Alpha Grissin, βασικός μέτοχος της οποίας είναι η Ίντρακομ, του... Σωκράτη Κόκκαλη (του «γιού του Πέτρου», όπως έλεγε και ο Φλωράκης, του Πέτρου Κόκκαλη, «Υπουργού» Υγείας στην «Κυβέρνηση του... βουνού»...!!! 

Αυτές είναι οι πολυεθνικές που απαιτούν μισθό 300 ευρώ για τους Έλληνες. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.

3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.

4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.

5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.

6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina – NOYNOY.

7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.

8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.

9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.

10.Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.

11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong – Thrakon

ΠΗΓΗ: (καθεστωτική) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΗΜΑ

Το μεγάλο ταξίδι.. (H ψυχή μετά τον θάνατο) μέρος γ΄.

 
…..Δεν έχει καμιά σχέση με την γη η ομορφιά του άλλου κόσμου…Όταν βγούμε από την κοιλιά της μητέρας μας δεν θέλουμε να ξαναμπούμε με τίποτα …γιατί εκεί είναι σκοτεινά και στενά και ο κόσμος είναι ευρύχωρος …Έτσι και αυτό το απέραντο σύμπαν , η γη θα μας φαίνεται ένα τίποτα ! Ο εκεί κόσμος όμως θα μας φαίνεται ευρύχωρος και φωτεινός …όχι σκοτεινός όπως εδώ . Το είπε ο ίδιος ο Χριστός μας με το : μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν….Θα έπρεπε να πει με την δική μου λογική μεταβέβηκε εκ της ζωής εις την αιώνιον ζωή …Κύριε εκ του Θανάτου; Εκ του Θανάτου ! Από ένα τόσο μικρό σε ένα τόσο άπειρο !

Ο Γέροντάς μας ( εννοεί τον Γέροντα Εφραίμ τον Φιλοθεϊτη ) έλεγε από ένα μικρό περίπτερο σε ένα τεράστιο σουπερ-μάρκετ!…Θα δούμε λοιπόν ακριβώς όλα τα μέρη που ζήσαμε και θα ζητήσουμε όπως είπαμε σαν ευλογία να μεταβούμε σε έναν αγαπημένο τόπο . Τότε οι γυναίκες μπορούν να ζητήσουν να ρθουν εδώ στο Άγιο Όρος , στα Ιεροσόλυμα και αλλού …

Ο αριστερός υπουργός Μανιτάκης κερνάει καφέ με τα χρήματα μας.


Οι Έλληνες πεινούν και οι καταστροφείς τα πίνουν στην υγεία του κορόιδου

Ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης, που «πανηγυρίζει» με κάθε ευκαιρία για τη μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, ξοδεύει, όχι όμως από την τσέπη του,για να κερνάει τους καλεσμένους του καφέδες και τσάι των 900 ευρώ!

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια και από το οποίο προκύπτει ότι τα χρήματα αυτά πληρώνει ο δοκιμαζόμενος λόγω Μνημονίου ελληνικός λαός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου εγκρίθηκε «η δαπάνη αξίας εννιακοσίων ευρώ (900 €) που αφορά την προμήθεια και παραλαβή προϊόντων (καφές, τσάι κ.λπ.) που θα προσφερθούν κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2013 σε υπηρεσιακές συσκέψεις και συναντήσεις στο πλαίσιο δαπανών δημοσίων σχέσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΔΙΜΗΔ».

Με άλλα λόγια, για να απολαύσουν τους καφέδες τους οι άνθρωποι που οσονούπω θα στείλουν στον καιάδα αρκετούς χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, σύμφωνα πάντα με τις εντολές της τρόικας, ο προϋπολογισμός του υπουργείου, ο οποίος φυσικά πληρώνεται από τον Ελληνα πολίτη, θα επιβαρυνθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο αυτούς τους καιρούς ποσό των 900 ευρώ. « Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑΕ 0845, του Φορέα 05-150, του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του οικονομικού έτους 2013» αναφέρεται στην απόφαση, την οποία υπογράφει με εντολή του «εκλεκτού» της ΔΗΜ.ΑΡ. Αντώνη Μανιτάκη ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βασίλης Συμεωνίδης.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μπαρμπαρούσης : "Θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί"


ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ 
Ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε ομιλία του υπεραμύνθηκε των χειρισμών του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και προανήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τους μαθαίνουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους, τους διδάσκουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που η ''κυρία'' Ρεπούση αναφέρει τις γενοκτονίες των προγόνων μας σαν συνωστισμό» και πρόσθεσε: «Τα παιδιά τα φέρνουν οι ίδιοι οι γονείς στα γραφεία μας, δεν έρχονται με το ζόρι. Συγνώμη που δεν πήραμε και την άδεια της ''κυρίας'' Ρεπούση. Εμείς θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι, σωστοί Ελληνες, σωστοί πατριώτες».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΚΑΙ ΟΜΩΣ...ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Απο makeleio.gr
Όσοι τον προσκυνάνε, τον χειροκροτούν και του φιλούν το χέρι, τους ευχόμαστε να μείνουν άστεγοι και να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!
Δείτε τα κομματόσκυλα πώς υποδέχονται τον μεγάλο εθνοπροδότη που έδωσε την χώρα στους τοκογλύφους του ΔΝΤ! Προσκυνάνε αυτόν που κατέστρεψε τον τόπο και έσυρε στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες. Φιλάνε το χέρι αυτού που στέρησε το μέλλον των παιδιών και έδιωξε τα ελληνόπουλα στην ξενιτειά μπας και βρουν στον ήλιο μοίρα!
Υποδέχονται στο συνέδριο το ΠΑΣΟΚ  τον πράκτορα των ξένων συμφερόντων που συνεννοείτο με τον Στρος Καν πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός για να βάλει μετεκλογικά την χώρα στο ΔΝΤ! 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΕΤ-ΣΟΠ, ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ!

Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους που εκνεύρισε την αριστερά.

Είναι πολυβραβευμένη. Η συγγραφέας Λίτσα Ψαραύτη, γράφει βιβλία για εφήβους, που μακάρι να τα διάβαζαν και οι μεγαλύτεροι. Δεν φοβάται, μάλιστα, να αγγίξει θέματα που «καίνε» και ενοχλούν, κυρίως την αριστερά. Το βιβλίο της «Οι δραπέτες του καστρόπυργου» (Πατάκης, Αθήνα 2010), έχει ενοχλήσει πολύ την αριστερά. Διότι, αναφέρεται στον συμμοριτοπόλεμο και λέει τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ. Μιλάει για το παιδομάζωμα, λέξη που η αριστερά είχε πρόσφατα το θράσος να αναφέρει, ζητώντας από κοινοβουλευτικά κόμματα να μην μιλούν στα παιδιά. Κάτι που το ΚΚΕ, κάνει εδώ και δεκαετίες, με περισσή σπουδή... Στο προαναφερόμενο μυθιστόρημά της λοιπόν, η Λίτσα Ψαραύτη μιλάει για δύο παιδιά τα οποία ο Δημοκρατικός Στρατός μεταφέρει δια της βίας μαζί με άλλα στην Αλβανία και τα οποία καταφέρνουν στο τέλος να δραπετεύσουν και να γυρίσουν στην πατρίδα.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ.


HΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ/ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑΤΑ…
.

Εξευτελισμού συνέχεια: Κατεβάζουν εμμέσως τους μισθούς στα 300 ευρώ!


 ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ . ΜΟΥΓΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.
Οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών ζήτησαν από την κυβέρνηση και ειδικότερα από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη να δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες επισήμαναν ότι εκτός από τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις παραγωγικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών έθεσαν θέμα μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα ο διευθύνων σύμβουλος μιας πολυεθνικής ζυμαρικών είπε μεταξύ άλλων:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ANT1 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.




ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1...ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΤΑ ΑΝΔΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΛΟΣ; ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΑΡΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΦΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ;
Π@Π@ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΝΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ.
 Απο Χρυση Αυγη :
Άγριο πέσιμο από λαθρομετανάστες σε συνεργείο του ΑΝΤ1: Τα έσπασαν όλα δε συνελήφθη κανείς - ΒΙΝΤΕΟ¨

Σαν σήμερα :Ο αδούλωτος Γρηγόρης Αυξεντίου καίγεται ζωντανός από τους Άγγλους ( 3 Μαρτίου 1957 )


Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στην κωμόπολη Λύση, της επαρχίας Αμμοχώστου, στις 22 Φεβρουαρίου 1928. Γονείς του Γρηγόρη ο Πιερής και η Αντωνού Αυξεντίου και αδελφή του η Χρυσταλλού Αυξεντίου - Σουρουλλά , σύζυγος του η Βασιλική Γρηγόρη Αυξεντίου.
Έπεσε στις 3 Μαρτίου 1957 κοντά στην Ιερά Μονή Μαχαιρά, σε μάχη εναντίον των Άγγλων. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο Λύσης και το Ελληνικό Γυμνάσιο Aμμοχώστου. Σπούδασε στη Σχολή Εφέδρων Aξιωματικών της Ελλάδας και υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό, με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού.
Μετά την επιστροφή του στην Κύπρο το 1953, ανέπτυξε πλούσια κοινωνική και εθνική δράση. Αρχές Ιανουαρίου του 1955 ο Γρηγόρης Αυξεντίου μυήθηκε στον αγώνα από τον ίδιο τον Αρχηγό Διγενή. Αντί του καθιερωμένου όρκου, ο Διγενής δέχτηκε τον λόγο της στρατιωτικής τιμής του Αυξεντίου. Αμέσως μετά άρχισε τη στρατολόγηση ανδρών στις τάξεις της ΕΟΚΑ.