Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΜΟΝΟ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ -"ΓΙΑΦΚΑ" ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ


ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ
ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ .ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ - ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ"- ΛΑΜΕΣ,ΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ.
Απο iefimerida
Συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία δύο (2) από τους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, οι οποίοι απέδρασαν χθες περίπου στις 20:30 το βράδυ.
Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σε δασική περιοχή, σε απόσταση περίπου 4-5 χιλιομέτρων από το Κατάστημα Κράτησης, στην περιοχή Κρηνίτσα Τρικάλων, περίπου στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις στις οποίες προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται πως υπάρχει εμπλοκή του γνωστού κρατουμένου Παναγιώτη Βλαστού (ο οποίος είχε επιχειρήσει να αποδράσει πριν από μερικό καιρό), επειδή στο κελί του,

ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μ@Λ@Κ@ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;

ΝΤΡΟΠΗ-Ο νέος μητροπολίτης Μαρωνείας προκάλεσε βάναυσα όλους τους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟΥ" ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

Άφωνους άφησε τους χριστιανούς ο νέος μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων, στη διάρκεια της ενθρόνισής του, χρησιμοποιώντας τούρκικο όνομα για την Κομοτηνή! Φυσικά, από την Εκκλησία της Ελλάδος του Ιερώνυμου, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο. Και τι σχόλιο να υπάρξει; Ίσως να ασχολούνται ακόμα με τα μεθεόρτια του συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη για τη σχέση τους με την αριστερά. Όσο για τον νέο μητροπολίτη Μαρωνείας, μόνο η λέξη ΝΤΡΟΠΗ αρμόζει για να περιγράψει το βαρύτατο και αντεθνικό του ατόπημα. Του υπενθυμίζουμε ότι για να απελευθερωθεί η Θράκη μας από τον τουρκικό ζυγό, χύθηκε πολύ αίμα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΝΔΙΑΣ-ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ;

Χθες βράδυ ένδεκα αξιότιμοι αλβανοί εγκληματίες με την βοήθεια ομοεθνών τους κατόρθωσαν να αποδράσουν από τις φυλακές Τρικάλων. Δύο φύλακες είδαν κυριολεκτικώς τον Χάρο με τα μάτια τους αφού δέχθηκαν τα πυρά των κακόμοιρων αλβανών λαθροεισβολέων. Το περιστατικό δεν ήταν πρωτοφανές καθώς από τις ίδιες φυλακές ο Βλαστός και η συμμορία του είχαν επίσης αποπειραθεί προ ημερών να δραπετεύσουν.

Και όμως. Οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προ.Πο. παραμένουν στις θέσεις τους. Τελικά σε αυτήν την χώρα όταν έχεις φίλους μασόνους ή είσαι αριστερός συνεπάγεται ότι δικαιούσαι να μην λογοδοτείς πουθενά; 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜ. ΠΡΕΣΒΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΤΑ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Δραματικές αλλαγές στην Αν. Μεσόγειο προβλέπει ο πρώην ΥΠΕΞ του Ισραήλ.



Η ομαλοποίηση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία θα φέρει «δραματικές αλλαγές» στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλώνει στο CNN Turk ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Alon Liel, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής Κύπρου".

Η Χρυσή Αυγή μας καλεί όλους απόψε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον Κυπριακό Ελληνισμό έξω από την γερμανική πρεσβεία. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!


Η Γερμανία της Μέρκελ οργάνωσε και στήριξε:

Την τοκογλυφική επίθεση και τους στυγνούς εκβιασμούς κατά της Κύπρου και της Ελλάδας
Τη διάλυση του κυπριακού τραπεζικού τομέα και τη μεταφορά των κεφαλαίων του σε τράπεζες δικών της συμφερόντων
Τα αιματηρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας
Την οικονομική καταστροφή της χώρας μας, το χάος, τα εκατομμύρια ανέργων και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους


Η Γερμανία της Μέρκελ στοχεύει:

Στην εκποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων για την επιβίωση της βαριάς της βιομηχανίας
Στην καταστροφή του αγροτικού τομέα της Ελλάδας προς όφελος των παραγωγών της βόρειας Ευρώπης
Στην κινεζοποίηση των Ελλήνων που σε λίγα χρόνια θα γίνουν βορά στις ορέξεις των ξένων εταιριών
Στην οριστική απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και στη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Γερμανική πρεσβεία

Καραολή κ' Δημητρίου 3  (έναντι Βυζαντινού Μουσείου, Βασ. Σοφίας - μεταξύ Μετρό Ευαγγελισμού και Λέσχης Αξιωματικών) - Παρασκευή 22/3 18.30

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ)

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ!

Ξαναφέρνουν τον αντιρατσιστικό νόμο! Ενισχυμένο κιόλας μάλιστα! Μέχρι και άδειες παραμονής σε όσους καταγγέλουν Έλληνες

Πρόταση νόμου για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Η πρόταση επαναφέρει τις ρυθμίσεις του αντίστοιχου σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, που είχε επεξεργαστεί αρχικά νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό την προεδρία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ. Κατσιρώδη, το οποίο κατατέθηκε στην προηγούμενη Βουλή και εγκρίθηκε από την αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, το Δεκέμβριο του 2011, χωρίς ωστόσο να εισαχθεί στην Ολομέλεια προς ψήφιση.

Εβραίος καθηγητής του Χάρβαρντ υποστηρίζει: Καταστρέψτε τη Λευκή Φυλή!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται ότι ακολουθούνται από τους κάθε λογής «αντιρατσιστές» στην αντιμετώπιση των λεγόμενων «φυλετικών διακρίσεων». 
Ο μόνος «ρατσισμός» που ανακαλύπτουν είναι, πάντοτε, εκ μέρους των Λευκών εις βάρος των άλλων. Τι γίνεται, όμως, όταν οι όροι αντιστρέφονται; Ο λόγος, λοιπόν, για τον Νόελ Ιγκνάτιεβ (του οποίου οι γονείς είναι Εβραίοι από τη Ρωσία…), ιδρυτή ενός περιοδικού με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Race Traitor» («Προδότης της Φυλής»)  και καθηγητή στο Ινστιτούτο W.E.B Dubois του Χάρβαρντ, το οποίο είναι το ηγετικό τμήμα μαύρων σπουδών.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!


Εκστρατεία μποϋκοταρίσματος όλων των γερμανικών προϊόντων.

Ισοδυναμεί με προδοσία στη χώρα μας, στα παιδιά μας, η αγορά οποιουδήποτε γερμανικού προϊόντος. Θάψτε τη γερμανική παραγωγή. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ούτε τσατσάρα γερμανική. Είναι εχθρo;i μας διαχρονικά οι Γερμανοί. Όλες οι γερμανικές φυλές (Ούννοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Βάνδαλοι κ.λ.π.) είνα βαρβαρικά φύλα και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια. Οι Έλληνες, ήταν ανέκαθεν κάρφος στα μάτια των Γερμανών. Σήμερα ξανάρχονται να κατακτήσουν τη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν τους Έλληνες για να βγάλουν από μέσα τους όλη την βαρβαρότητα. Θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, τους φυσικούς πόρους, τα πάντα. Κάθε μέρα που περνάει θα εκδηλώνουν σε βάρος μας περισσότερη αγριότητα. Θελουν να μας κάνουν αιώνιους σκλάβους τους.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ...ΡΑΤΣΙΣΜΟ.


moysoylmanoi
  
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ.

Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ: «ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ»‼!



ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων:

Οι δημοτικές παρατάξεις «Δικαίωμα στην Πόλη», «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Ανοιχτή Πόλη», «Επιμένουμε Αθήνα» και «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Γειτονιές της Αθήνας» ενέκριναν το ακόλουθο ψήφισμα:

Αυτό που περιμένατε όλοι : H Ανατίναξη Της Βουλής (Bίντεο)

O σκηνοθέτης Zouan Kourtis δημιούργησε μια μικρού μήκους ταινία με θέμα την ανατίναξη της βουλής. Πριν από λίγο, ανέβασε στο youtube κάποιες σκηνές από την ταινία, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω. 
Σκηνή από την ανατίναξη της βουλής από την μικρή μήκους ταινία " Η ημέρα της κρίσης" :

Πως ο Κομμουνιστής Δημήτρης Χριστόφιας διέλυσε την Κύπρο!..


Μερικά παραδείγματα:
Ενώ το χρέος που παρέλαβε από τον αείμνηστο Παπαδόπουλο ήταν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, στην θητεία του διέλυσε την Κύπρο…. 
Αύξησε την κοινωνική πολιτική (κονδύλια) εις βάρος των Ελλήνων της Κύπρου.  
Διόρισε όπως οι ΑΛΗΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ίδρυσε έναν τεράστιο αριθμό δημοσίων οργανισμών για να χωρέσουν οι δικοί του…ΠΑΡΑΛΟΓΟ…. Δεν απαντάει κανείς ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ κατά τους Κομμουνιστές του ΑΚΕΛ… 

ΑΙΣΧΡΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Οι ΗΠΑ έχουν δώσει στο κράτος των εβραίων 233,7 δις δολάρια.


Λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στο Ισραήλ, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν απολογισμό της αμερικανικής οικονομικής βοήθειας, η οποία χορηγήθηκε κατά τις τελευταίες έξι δεκαετίες, προς το κράτος του Ισραήλ

Σχετικό το δημοσίευμα που ακολουθεί:

Καθ’ όλη την ιστορία του εβραϊκού κράτους του Ισραήλ, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διατεθεί, συνολικά, 233,7 δις δολάρια, (σε σημερινές τιμές), σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εταιρείας The Market.

Ο μοναχός πού έσωσε την μητέρα του από την κόλαση.


Πολλές φορές στα Συναξάρια και τα Γεροντικά διαβάζουμε θαυμαστές ιστορίες αγίων και απλών χριστιανών, πού με τις προσευχές , τις ελεημοσύνες ή την Θεία Λειτουργία έσωσαν συγγενικά τους ή φιλικά τους πρόσωπα από τον άδη( κόλαση) και τους “έβαλαν” σε καλύτερη κατάσταση. Αυτές οι διηγήσεις σκανδαλίζουν πολλούς χριστιανούς , οι οποίοι πολύ καλώς προβάλουν το δόγμα του ατρέπτου: εν τω Άδη ουκ έστι μετάνοια. Είναι όμως έτσι;

Ας πούμε λίγα λόγια: Ο κανόνας για μας τους αδύναμους ανθρώπους είναι βέβαια πώς “εν τω άδη ουκ έτσι μετάνοια”.Αυτό όμως αφορά την πεσμένη και αδύναμη φύση μας και την ποιότητα πού λαμβάνει μετά θάνατον, τον τρόπο ύπαρξης έναντι του Θεού, τον οποίο βιώνει ως Παράδεισο ή Κόλαση κατά την πνευματική της κατάσταση. Στον Ίδιο όμως τον Θεό δεν μπορούμε να θέσουμε προυποθέσεις και περιορισμούς.

Για τον Θεό δεν είναι αδύνατον ακόμα και στον άδη να θέσει “μετάνοια”. Μήπως δεν είναι αγάπη; Μήπως ζητά τον θάνατο του αμαρτωλού; Η αγάπη λοιπόν του Θεού και η δύναμη της προσευχής της Εκκλησίας και των αγίων ανθρώπων και τον κολασμένο μετατρέπει σε άγιο και τον χαμένο σε φωτισμένο.Γι αυτό ελπίζουμε και όλο προσευχόμαστε για όσους έχουν φύγει. Τί λοιπόν;

ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤHΣΕ Ο VAN PERSIE ΤΗΣ ΑRSENAL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ




ΕΔΩ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ  ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑΝ 20ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" .
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ROBIN VAN PERSIΕ ΤΗΣ ΑRSENAL ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ. 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;

H Εκκλησία της Κύπρου, κόλαφος για την ελληνική ιεραρχία


γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μόνο θλίψη προκαλεί η όποια σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ της κυπριακής εκκλησίας και της υπερήφανης και εθναρχικής στάσης του αρχιεπισκόπου της Κύπρου, με την ελληνική εκκλησιαστική ιεραρχία που τα τελευταία χρόνια είναι παντελώς αλλά ...
και σκανδαλωδώς απούσα σε όλες τις τραγικές εξελίξεις και συμφορές που πλήττουν τον ελληνικό λαό.

Η κεφαλή της ελληνικής εκκλησίας έχει βαριά ευθύνη για την όλη στάση της τα τελευταία χρόνια καθώς, όπως έδειξε, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να έχει καλές σχέσεις με την προδοτική κλίκα που κατέστρεφε την χώρα, να συνάπτει δεσμούς και μάλιστα να βραβεύει επιχειρηματίες απατεώνες που κατάκλεψαν το ελληνικό κράτος και να ζητά, (ακούστε το εξωφρενικό ), οικονομική βοήθεια από…

ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΑΠΟ http://ygro-pyr.blogspot.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΨΥΧΑΡΗ: "ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΟΥΤΙΝ".

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

ΤΑ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

Ο αρχιτέκτονας της ήπιας πολιτικής στάσης Ντάνι Αγιαλόν διεμήνυσε ότι «το Ισραήλ είναι έτοιμο να ζητήσει συγνώμη από την Τουρκία», αναφέρει η τουρκική Χαμπερλέρ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Danny Ayalon, αναφερόμενος στην επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο Μαβί Μαρμαρά έδωσε το παράδειγμα της συγνώμης των ΗΠΑ προς το Πακιστάν, ανοίγοντας το δρόμο για την ισραηλινή πολιτική.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί και κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στο Ισραήλ, όπως τόνισε.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Πρόταση να εκδοθούν κρατικά ομόλογα στα οποία θα συμβάλουν όλες οι μητροπόλεις και μοναστήρια της Κύπρου κατέθεσε ο προκαθήμενος της εκκλησίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με το κυπριακό sigmalive. 

Μπορούμε να υποθηκεύσουμε όλη την περιουσία της εκκλησίας με αντίτιμο να επενδύσουμε στα κρατικά ομόλογα. Η περιουσία της εκκλησίας είναι τεραστίων διαστάσεων, πρόσθεσε.

Η εκκλησία θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια και όλοι θα πρέπει να πάρουν ομόλογα. Η περιουσία της εκκλησίας είναι στη διάθεση αυτού του τόπου για να στηριχθεί ο λαός και να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. «Να σταθούμε στα δικά μας πόδια και όχι σε ξένους. Είναι θαυμάσιος ο λαός μας και αγαπά την πατρίδα του».

Απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε πως ο Πρόεδρος είναι σε επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο άρα δεν χρειάζεται καμία δική μου παρέμβαση.

Οι βουλευτές, σημείωσε, πήραν ορθή απόφαση και έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στους Ευρωπαίους.

Πηγή: www.capital.gr

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ: Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 817 (Κυκλοφορεί με δώρο DVD ΙΜΙΑ 2013 - Εντελώς Δωρεάν!).

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 817 (Κυκλοφορεί με δώρο DVD ΙΜΙΑ 2013 - Εντελώς Δωρεάν!)
ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", με 24 σελίδες και ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ το DVD IMIA 2013, στην ίδια τιμή πώλησης της εφημερίδας (1,50 ευρώ)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: DVD ΙΜΙΑ 2013 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση όλων των εποχών στην Ελλάδα σε ένα ντοκυμαντέρ που αξίζει να υπάρχει στο αρχείο σας. Λεπτό προς λεπτό οι προετοιμασίες, οι ομιλίες και η μεγαλειώδης πορεία που θα μείνει στην Ιστορία!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

"ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ" ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ...ΦΡΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ


ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!!
ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ "PATRIA O MUERTE" ΔΗΛΑΔΗ "ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.
ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ :

Μέγας αντισημίτης ο Τσάβες το ίνδαλμα του Τσίπρα...!!!


ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΛΕΞΗ; 
NA ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ...ΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ;
Απο elnews
Τι έλεγε για τα "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών", τον Χίτλερ και τους εβραίους...!!
Διάβασα όλα τα δεκάδες αφιερώματα των αριστερών εφημερίδων στον μακαριστό ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, με αφορμή την παρουσία του Αλεξίου Τσίπρα στη κηδεία του στο Καράκας…
Ούτε ένα από αυτά τα αφιερώματα δεν έκανε την παραμικρή μνεία για το πόσο Αντισημίτης υπήρξε ο Τσάβες και πόσο τον μισούσαν οι Εβραίοι γι’ αυτόν τον λόγο!.. Πρίν προχωρήσω, θυμίζω την δήλωση του Τσίπρα, όπως την δημοσίευσε η ίδια η «Αυγή»: «Ο Ούγκο Τσάβες ήταν εμπνευστής των ιδεών της δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών, δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων»!.. Το Διαδίκτυο βρίθει από τις κατά καιρούς Αντισημιτικές Δηλώσεις του Τσάβες, τις οποίες δεν πήραν χαμπάρι ούτε ο αγράμματος Τσίπρας, ούτε οι Συριζαίοι σύμβουλοί του, αλλά ούτε και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που έγραψαν διθύραμβους για τον Ηγέτη της Βενεζουέλας!.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ...ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
Απο taxalia
Αναγνώστης το βρήκε σε μεγάλες ποσότητες έξω από το σχολείο του παιδιού του, το φωτογράφισε και μας το 'στειλε, το έντυπο του ΠΑΜΕ, με το οποίο το ΚΚΕ προσπαθεί απεγνωσμένα, αλλά με ιδιαίτερη αποτυχία, να αλλάξει τον χαρακτήρα του 1821, σε "ταξική πάλη". Δείτε...
τι γράφει ο (ανυποψίαστος) αναγνώστης, τον οποίο ευχαριστούμε:
Αγαπητοι Φιλοι..
Σας στελνω με μειλ το φυλλαδιο που μοιραζαν μελη του ΠΑΜΕ εξω απο το πειραματικο γυμνασιο στα παιδια μας..
δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει αυτη η κινηση..
θελουν να αλλαξουν την ιστορια;;;; να μαθουμε νεα πραγματα;;;; και ποιος ειναι ο σκοπος;;;; τι θα κερδισουμε;;;
γιατι ειναι κακο αυτο που κανει η χρυση αυγη και δεν ειναι κακο αυτο που κανει το παμε;;;;;
ποια η διαφορα αναμεσα τους;;;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ :

Oι Κύπριοι πολιτικοί σταθήκαν στο ύψος τους και είπαν ΟΧΙ στους Γερμανούς.



ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ .
ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΕΜΑΣ.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;


Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων κατηγόρησε σήμερα τους αντάρτες ότι έκαναν χρήση χημικού όπλου στην επίθεση στο Χαλέπι κατά την οποία σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι.

"Τρομοκράτες εκτόξευσαν πύραυλο που περιείχε χημικές ουσίες στην περιοχή Χαν αλ-Ασάλ της επαρχίας Χαλέπι, σκοτώνοντας 15 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολίτες", υποστήριξε το Sana.

Είναι η πρώτη φορά που το καθεστώς του Μπασάρ αλ-'Ασαντ διατυπώνει την κατηγορία αυτή εναντίον των ανταρτών.

Η διεθνής κοινότητα έχει πολλαπλασιάσει τις προειδοποιήσεις προς τη Δαμασκό ενάντια στη χρήση χημικών όπλων. Δυτικοί και ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν εκφράσει φόβους για το ενδεχόμενο να καταλήξουν τα όπλα αυτά στα χέρια ορισμένων ομάδων της αντιπολίτευσης. 
ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΥΠΕΡ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .


PAPADHMOYLHS
Όπως έγινε γνωστό εχθές αργά το βράδυ, το Eurogroup αποφάσισε το «κούρεμα» κατά 15,6% των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ στις κυπριακές τράπεζες. Πρόκειται βεβαίως για καθαρή ληστεία των ρωσσικών καταθέσεων, που πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη ένταση στις σχέσεις Κύπρου και Ρωσίας!

Την απόφαση έσπευσαν να χαιρετίσουν αμέσως οι σεσημασμένοι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Έγραψε σχετικά το μεγαλοστέλεχος του συνονθυλεύματος, Δ. Παπαδημούλης:
«Να απορριφθεί και να αλλάξει η καταστροφική απόφαση του Γιούρογκρουπ για την Κύπρο. Να μη θιγούν και να εγγυηθούν τις καταθέσεις έως 100.000 ευρώ».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΑΝΟΥΡΗ!


Οι άνθρωποι στο απο-κομμα του Μπαρμπα-Φανούρη πραγματικά έχουν χάσει την μπάλα...Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ για τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο...

"Η Δημοκρατική Αριστερά παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σε σχέση με τη Δανειακή σύμβαση στήριξης της Κύπρου ύψους 10 δις Ευρώ από ΕΕ και ΔΝΤ και την φορολόγηση των καταθέσεων στις Κυπριακές Τράπεζες ως κύριο άμεσο μέτρο. 

Η λήψη αυτού του μέτρου δημιουργεί υπαρκτό κίνδυνο δημιουργίας φόβου για τις καταθέσεις με τελικό αποτέλεσμα την επιβάρυνση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους. Ο κίνδυνος αυτός πρέπει να αντιμετωπιστεί με δέσμευση ότι αποτελεί έκτακτο μέτρο που αφορά μόνο την Κύπρο"

Δηλαδή αυτό που ζητάει ο Μπαρμπα-Φώτης είναι να δεσμευθούν οι Ευρωπαίοι ότι η μόνη χώρα που θα καταστραφεί θα είναι η Κύπρος!!! Και μετά έχουν άδικο οι Κύπριοι να λένε ότι τους προδίδουμε...


O Ρώμας, ο Μαλέλης και γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε.

Επανειλημμένα από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα αλλά και από τα φύλλα του "ΕΚ" έχουμε αναφερθεί στην αριστερή πολιτιστική επικυριαρχια που υπάρχει σε αυτή την χώρα. Και αποτελεί έναν από τους λόγους που φτάσαμε σήμερα εδώ που φτάσαμε. Η αριστερά αμφισβητεί από πλευράς την την εμπλοκή της σε όλο αυτό το μεταπολιτευτικό σύστημα, λέγοντας ότι ποτέ της δεν κυβέρνησε. Προσπαθεί να ξεφορτωθεί με αυτό τον τρόπο το βάρος που της αναλογεί για την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας. Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι δεν κυβέρνησε. Αλλά επίσης αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να κυβερνήσει. Κατάφερε να επιβληθεί μέσω ενός διαφορετικου μοντέλου που όμως έχει τα ίδια ποσοστά εξουσίας και επιρροής στον ελληνικό λαό.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

"ΠΟΡΝΗ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ.


ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ tovima.gr:
Στην τελευταία ταινία του διασταυρώνονται μασόνοι, μετανάστριες, νεοναζί και παλαιστίνιοι κομάντος. Ο σκηνοθέτης μιλάει στο «Βήμα» για το Ισραήλ και την Ευρώπη, για το δίκιο του πεινασμένου και την αναγκαιότητα μιας επανάστασης
Η ιστορία της τελευταίας ταινίας του Νίκου Κούνδουρου «Ενα πλοίο για την Παλαιστίνη» διαδραματίζεται σε ένα λιμάνι στη Νότια Πελοπόννησο, όπου διασταυρώνονται τέσσερις ομάδες ανθρώπων: μια παράδοξα στημένη στοά μασόνων με αφέντη κάποιον προύχοντα της περιοχής. Ενα «σπίτι» με γυναίκες από τα Βαλκάνια που ήρθαν στην Ελλάδα για να εργαστούν και έγιναν πόρνες. Μια ομάδα νεοναζί. Και τέλος,

ΥΠΕΡ ΚΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ


Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά το ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε μέσα στο γήπεδο πανηγυρίζοντας για το γκολ της ομάδας του απέναντι στη Βέροια στάθηκε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης.
Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης χαρακτηρίζοντάς τα «μέσα μαζικής παραπληροφόρησης» κατηγορώντας τα ότι ρίχνουν στην «πυρά» τον ποδοσφαιριστή.
«Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά ότι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη που ενώ το παιδί τούς λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν στην ''πυρά''. Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.
Μάλιστα στη συνέχεια ο τραγουδιστής συμβουλεύει τον Γιώργο  Κατίδη για το πώς να χαιρετά από εδώ και στο εξής και δηλώνει ότι ο ίδιος εφεξής θα χαιρετά όπως και ο ποδοσφαιριστής το Σάββατο στο γήπεδο.

ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πούτιν σε Αναστασιάδη : Καλύτερα να βάλεις την γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο


Λίγες ώρες αργότερα ο βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών Τραπεζών της Ρωσίας, Ανατόλι Αξάνοφ, θα δηλώσει στο πρακτορείο Ιντερφάξ: 
"Η εμπιστοσύνη απέναντι στην Κύπρο, ως ασφαλές μέρος για τοποθέτηση χρημάτων, θα μειωθεί στο μηδέν", δήλωσε στο πρακτορείο Ιντερφάξ ο Ανατόλι Αξάνοφ, βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών Τραπεζών της Ρωσίας.
Ο Αξάνοφ αναφέρθηκε σε εκτιμήσεις ειδικών σύμφωνα με τους οποίους τα ρωσικά κεφάλαια στην Κύπρο ενδέχεται να αγγίζουν τα 20 δισ. δολάρια (περίπου 15,4 δισ. ευρώ).
Η ρωσική έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Forbes ωστόσο ανεβάζει σημαντικά το ποσό αυτό.

Kυριακάτικο τηλεφώνημα-σοκ Μέρκελ στον πρωθυπουργό> Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους!



Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του  Εurogroup να κουρευτούν οι καταθέσεις των Κυπρίων.  

Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι δεν αστειεύονται και όταν λένε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί το Μνημόνιο το εννοούν. 

Αυτό με απλά ελληνικά σημαίνει πως αν ο Σαμαράς δεν εφαρμόσει όσα ζητάνε οι δανειστές μας για την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων και τις αποκρατικοποίησεις θα αναγκασθεί πολύ σύντομα να πάθει τα ίδια με τον Αναστασιάδη!

Ἡ Ρωσία εἶναι ἡ μόνη διέξοδος.





Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος


Ἡ ἄθλια συμπεριφορὰ τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης στὴν κρίση τῆς κυπριακῆς οἰκονομίας, μίας οἰκονομίας ποὺ πρὶν υἱοθετήσει τὸ εὐρὼ ἦταν ἡ καλύτερη οἰκονομία τῆς νότιας Εὐρώπης, ἔδειξε γιὰ ἄλλη μία φορὰ πὼς κάποιοι στὴν Εὐρώπη δὲν ἐνδιαφέρονται νὰ δείξουν ἀλληλεγγύη καὶ νὰ σώσουν τοὺς λαοὺς ποὺ παγιδεύτηκαν κυριολεκτικὰ στὴν εὐρωποίηση τῆς οἰκονομίας τους, ἀλλὰ νὰ δημιουργήσουν προτεκτοράτα γιὰ νὰ ἀπομυζήσουν χωρὶς καμία ἀντίσταση.
 
 
 
Τὸ κούρεμα τῶν κυπριακῶν τραπεζῶν ποὺ ἐκτέθηκαν τὰ τελευταία χρόνια γιὰ νὰ στηρίξουν τὴν ἑλληνικὴ οἰκονομικὴ κρίση καὶ τώρα τὸ πληρώνουν ἀκριβά, ἔγινε καὶ γιὰ ἕνα ἄλλο πολὺ σοβαρὸ λόγο. Τὰ μεγαλύτερα ποσὰ τῶν κυπριακῶν καταθέσεων εἶναι ρώσικης  προέλευσης.

Οἱ καταθέσεις τῶν Ρώσων στὴν Κύπρο, προέρχονται ἀπὸ μεγάλες ρωσικὲς κρατικὲς ἑταιρεῖες, ὅπως ἡ Gazprom, ἀλλὰ καὶ σημαντικῶν Ρώσων κρατικῶν ἀξιωματούχων ποὺ καθορίζουν τὴν ρωσικὴ πολιτική. Ἔτσι μὲ ἕνα σμπάρο δύο τρυγόνια γιὰ τοὺς Εὐρωγερμανούς. Καὶ φιμώνουν τὸν κυπριακὸ λαὸ καὶ βάζουν χέρι  στὰ ἐνεργειακά του κοιτάσματα  καὶ παράλληλα χτυποῦν μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο τὸν Πούτιν ποὺ ἔδειξε τελευταία ἰσχυρὰ σημάδια ἀποδέσμευσής του ἀπὸ τὶς δυτικὲς offshore, τὶς ὁποῖες ἔχει ἀπαγορέψει πλέον νὰ λειτουργοῦν καὶ νὰ «ἁλωνίζουν» στὴν Ρωσία.

Τα τελώνια του Παραδείσου.



Πολλά έχουν γραφεί για τα τελώνια. Όμως η πιο συνοπτική και σαφής περιγραφή είναι ό,τι είπε ο άγγελος Κυρίου στον άγιο Μακάριο τον Αιγύπτιο. Παραθέτουμε ό,τι σχετικό:

«Από τη γη έως τον ουρανό υπάρχει σκάλα, και κάθε σκαλοπάτι έχει τάγμα δαιμονικό, που λέγονται τελώνια, και συναντούν την ψυχή εκείνη τα πονηρά πνεύματα, και φέρνουν τα χειρόγραφά της και τα δείχνουν στους Αγγέλους, λέγοντας «την τάδε μέρα, στις τόσο του τάδε μήνα, έκανε αυτή η ψυχή αυτό. Είτε έκλεψε, είτε πόρνευσε, είτε μοίχευσε, […] είτε είπε ψέματα, είτε παρότρυνε κάποιον άνθρωπο σε κάποιο κακό έργο κι ό,τι άλλο κακό έκανε, όλα τα δείχνουν στους Αγγέλους.

Τότε δείχνουν και οι Άγγελοι ό,τι αγαθό έκανε εκείνη η ψυχή, είτε ελεημοσύνη, είτε προσευχή, είτε λειτουργίες, είτε νηστείες, ή ό,τι άλλο καλό. Και αντισταθμίζουν οι Άγγελοι και οι δαίμονες και αν βρεθεί κάπως περισσότερο το αγαθό, αρπάζουν την ψυχή οι Άγγελοι και ανεβαίνει σε άλλο σκαλοπάτι, και τρίζουν τα δόντια τους οι δαίμονες σαν άγρια σκυλιά, και βάζουν βία για να αρπάξουν την ελεεινή εκείνη ψυχή από τα χέρια των Αγγέλων. Η ψυχή τότε συστέλλεται και τη συνέχει τρόμος, και σαν να κρύβεται στις αγκαλιές των αγγέλων και γίνεται μεγάλη λογομαχία και μεγάλος θόρυβος, μέχρι να ελευθερώσουν εκείνη την ελεεινή ψυχή από τα χέρια εκείνων των δαιμόνων.

Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ! ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΜΕ.


Στις δικαστικές αίθουσες κατέληξε ο έρωτας που αναπτύχθηκε πριν χρόνια ανάμεσα στον 82χρονο κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος και την -τότε- 27χρονη ηθοποιό Αντριάνα Φερέιρ. Το πρώην ζευγάρι πλέον ανταλλάσσει μέσω των δικηγόρου του μόνο βαριές κουβέντες και αλληλοκατηγορίες. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2011 όταν η Φερέιρ κατάθεσε αγωγή ύψους 50 δισ. δολαριών εναντίον του Σόρος για αθέτηση υπόσχεσης.

Ποια ήταν η υπόσχεση που αθέτησε -κατά την ηθοποιό- ο Σόρος; Ενα διαμέρισμα αξίας δύο δισ. δολαρίων στο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο της είχε υποσχεθεί πως θα της αγοράσει, ωστόσο δεν πέρασε ποτέ στα χέρια της.

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ;


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

Αναφέρεται πως θα γίνει στην Ουάσιγκτον τριμερής συνάντηση των Μπαράκ Ομπάμα, Ερντογάν, και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Το παλαιστινιακό περιοδικό “El Minar” έγρψε πως στην τριμερή συνάντηση ο Ισραηλινός, ο Αμερικανός και ο Τούρκος ηγέτης θα συζητήσουν σχετικά με την διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Fars έγραψε :  ¨Η πραγματοποίηση μιας τέτοιας συνάντησης ουσιαστικά θα καταργεί τις προσπάθειες του Ερντογάν να κρατηθούνε μυστικές οι κρυφές επαφές μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ όπως και ο ευρύς συντονισμός που έχουν μεταξύ τους.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ. Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ.



Ο Νίκος Αλέφαντος μιλάει για το σάλο με Κατίδη και όχι μόνο...
Σήκωσε το χέρι του, δηλαδή χαιρέτισε Γερμανικά; 
Εσύ Τσίπρα πήγες στα σκαλοπάτια του Σόϊμπλε και τον συνάντησες! Εσύ Σαμαρά έφερες τη Μέρκελ εδώ και την υποδέχτηκες μετά βαϊων και κλάδων, εσύ Βενιζέλο έχεις προσκυνήσει επανειλημμένως τη.....
Γερμανία και εσύ Κουβέλη τα ίδια.

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ!! Εφαρμόστηκε στην Κύπρο το πρόγραμμά τους για φορολόγηση καταθέσεων.

Το εξώφυλλο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ
Η μόνη διαφωνία τους είναι ότι στην Κύπρο έγινε εκτάκτως για μια φορά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να ισχύει κάθε χρόνο!

 Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις περσινές δηλώσεις Γλέζου ότι θα κατασχεθούν οι καταθέσεις πάνω από 20.000 (το οποίο μετά μερικές μέρες άλλαξε σε "όποιοι παίρνουν πάνω από 20.000 ευρώ θα δίνουν 100 ευρώ το μήνα...") ή του Στρατούλη ότι θα πάρουν μέρος των μεγάλων καταθέσεων για την ανάπτυξη... αλλά αναφερόμαστε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας: ΣΥΡΙΖΑ:

Φόρος μεγάλης περιουσίας και στις καταθέσεις 5 Μαρτίου 2013

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : NA ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ


ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ. Ο Καμμένος λέει ότι ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης είναι καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής.


Τα πυρά του εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη.

Μιλώντας στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ χαρακτήρισε ως καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής τους βουλευτές της ΝΔ, Γεωργιάδη και Βορίδη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ 

ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

TSIPRAS-MILLER
Όπως είναι γνωστό, αυτές τις ημέρες επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Αλεξέι Μίλερ, του ρωσσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom, προφανώς για να πιέσει την κατάσταση για την ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, η οποία ενδιαφέρει πολύ τους Ρώσσους. Για την επίσκεψη αυτή και το περιεχόμενό της, το επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η φυλλάδα «Αυγή», δημοσίευσε ένα πονηρό άρθρο, υπό τον εξυπνακίστικο τίτλο «Ένας άλλος Μίλερ στο Μαξίμου». Ιδού το «ζουμί» του άρθρου:

«Χθες, την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου δεν πέρασε ο γνωστός πρώην Αμερικανός πρέσβης, Τόμας Μίλερ, αλλά ένας άλλος συνεπώνυμός του, από την άλλη άκρη της Γης, ο Αλεξέι Μίλερ, ισχυρό πρόσωπο της Gazprom και της εξουσίας Πούτιν.

Αντικείμενο της συνάντησής του με τον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν η πώληση της ΔΕΠΑ. Ο Ρώσος ολιγάρχης θέλησε να καταστήσει σαφές ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για την αγορά της ΔΕΠΑ και έχει την οικονομική δύναμη να επικρατήσει έναντι των άλλων ανταγωνιστών…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο ΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΥ!

Κύριε Δένδια να συλλάβετε και τον Tom.....Φασίστας κι αυτός!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΔΗΜΑΡΑΙΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΠΛΥΤΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ELLADA ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΜ.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

ΣΧΟΛΙΑ: ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ(!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 30%.

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κατίδη κινητοποίησε την ΕΠΟ, που αποφάσισε να αποκλείσει εφ' όρου ζωής απ' όλες τις εθνικές ομάδες τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

 Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

"Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου 2013, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα ομόφωνα αποφάσισε

Η ενέργεια του ποδοσφαιριστή να χαιρετίσει ναζιστικά τους θεατές του αγώνα προκαλεί βάναυσα το κοινό αίσθημα, προσβάλλει βαρύτατα όλα τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και τραυματίζει τον βαθιά ειρηνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα του ποδοσφαίρου. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αποφασίζει τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από όλες τις εθνικές ομάδες

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΤΖΙΝΑΛ Ο "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ" ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ" ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ
(Στην ΑΕΚ δεν χωράνε φασισταριά ναζιστές βάλτε το καλά στο άδειο σας κεφάλι» δηλώνει χαρακτηριστικά η ORIGINAL. Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας , της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών ! «Διοικούντες", από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!» τονίζει.
Απευθυνόμενος στον Κατίδη ο σύνδεσμος, αναφέρει ότι «Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά !πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας!».)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ :

ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ ΑΛΚΕΤ ΡΙΖΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ


Είχε προειδοποιήσει ο Ριζάι: «Θα διαλύσω όποιον με εμποδίσει στην επόμενη απόδραση»
O Αλκέτ Ριζάι, o οποίος ζωσμένος με εκρηκτικά κρατά ομήρους και απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές Μαλανδρίνου, απαιτώντας να του δοθεί αυτοκίνητο για να διαφύγει από το χώρο των φυλακών , σχεδόν δύο χρόνια πριν σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές Γρεβενών είχε προειδοποιήσει ότι στην επόμενη απόπειρα απόδρασης που θα επιχειρούσε θα διέλυε όποιον προσπαθούσε να τον σταματήσει.
Σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare έλεγε: «Oι Ελληνες μου έχουν πάρει τα πιο όμορφά μου χρόνια, γι' αυτό θα βγω και πάλι. Δεν θα σταματήσω, καλύτερα να με σκοτώσουν. Θα πάρω μαζί μου και μια αλβανική σημαία. Θα προτιμήσω καλύτερα να σκοτωθώ, αλλά όμως θα διαλύσω και εκείνους που θα προσπαθήσουν να με σταματήσουν».
Στην ίδια συνέντευξη αναφερόταν και στον Βασίλη Παλαιοκώστα και στην απόδραση που είχαν πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο: