Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΝΕΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΕΚΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . ΝΑ ΤΟΝ ΧAIΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
Απο newsbomb.gr
Μπουτάρης : "Μεγάλος ηγέτης ο Κεμάλ"-"Δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος"
Καλεσμένος του Μανώλη Κοττάκη και της εκπομπής "Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ" ήταν ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος συνέχισε τα... ανοίγματα προς τη γείτονα λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που «γεννήθηκε η τουρκική δημοκρατία» και τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη.
Ερωτηθείς για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τα ωραία λόγια που εκφράζει συνεχώς για αυτόν υποστήριξε πως "Ο Κεμάλ ήταν ένας πολύ μεγάλος ηγέτης της Θεσσαλονίκης.

Σαν σήμερα : H σφαγή της Χίου (30 Μαρτίου 1822)


Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός από τον τούρκο κατακτητή και επιβάλλεται να διατηρείται ζωντανή στην ιστορική μνήμη.
Προκάλεσε τον αποτροπιασμό και την αηδία στην Ευρώπη αφού η κοινή γνώμη ξεσηκώθηκε τότε ενώ οι τάξεις των φιλελλήνων πύκνωσαν μετά τις περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες που περιέγραψαν τις φρικιαστικές στιγμές.
 Πολλοί έκαναν τότε λόγο για το ασυμβίβαστο της τουρκικής φυλής με τον ανθρωπισμό..
Προτεραιότητα για την Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρξε η καταστολή της επανάστασης στη στεριά. Tα νησιά του Αιγαίου δεν υπήρξαν συστηματικός στόχος. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι επιχειρήσεις ενάντια στη Σάμο (1821 και 1824) που αποκρούστηκαν από τις ελληνικές δυνάμεις αλλά και η κατάληψη της Χίου στα 1822 και αργότερα, στα 1824, της Κάσου και των Ψαρών που οδήγησαν σε εκτεταμένες σφαγές, λεηλασίες και καταστροφές στα νησιά αυτά.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 25ΧΡΟΝΗΣ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ 25ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!

συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
1464056
Άλλη μια δολοφονία από/εξαιτίας των μπάτσων
από κάποιος... 9:08, Σάββατο 30 Μαρτίου 2013
Δολοφονία 25χρονης από/εξαιτίας των μπάτσων (από καθεστωτικά - σημαντικό να μείνει στα τοπικά) Τα καθεστωτικά έχουν περάσει την είδηση στα ψιλά ενώ για παράσειγμα ο ρουφιάνος έχει πρώτη είδηση με το τι έπαθε ο κακόμοιρος φρουρός στα Τρίκαλα που ήταν η δουλειά του και πουθενά αυτή την είδηση σοκ.
Κατά την διάρκεια καταδίωξης ληστών από μπάτσους, εξαιτίας ανταλλαγής πυροβολισμών, μία κοπέλα 25 χρονών δολοφονήθηκε είτε από τους μπάτσους  είτε από την ηλιθιότητα τους να ξεκινήσουν μάχη διακυνδυνεύοντας τις ζωές περαστικών. Το τραγικό και συνάμα εξοργιστικό γεγονός έγινε στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο ενώ η 25χρονη περνούσε με το όχημά της από το συγκεκριμένο σημείο.

Επανεξοπλισμός Σωμάτων Ασφαλείας και επαναφορά θανατικής ποινής - ΒΙΝΤΕΟ

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών. Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Χθεσινή επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα επανεξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας και απαλλαγής από τους αλλοδαπούς εγκληματίες


ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΛΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΣΙΑ.

ANTARSYA
«Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Σύρους πρόσφυγες», διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 11, στην Πλατεία Συντάγματος (Λ. Αμαλίας), η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Σύρους Πρόσφυγες» (οργάνωση των Σύριων «αντικαθεστωτικών»-κατσαπλιάδων που βρίσκονται στην Ελλάδα ως «πρόσφυγες»), που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡCIA και λοιπές αμερικανοκομμουνιστικές δυνάμεις), προφανέστατα με την ενθάρρυνση της αμερικανικής και της τουρκικής πρεσβείας, που τους έχουν πάρει «επ’ ώμου». Ιδού το σχετικό κάλεσμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΚΡΗ 25ΧΡΟΝΗ. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και κακοποιούς – Νεκρή μία γυναίκα
Ασύλληπτη τραγωδία με θύμα μία 25χρονη και δράστες τέσσερις αδίστακτους ληστές οι οποίοι “γάζωσαν” με καλάσνικοφ τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν και μία σφαίρα τους έκοψε το νήμα της ζωής της κοπέλας…

Τον τρόμο και τον πανικό έχουν σπείρει τα τέσσερα μέλη μιας αδίστακτης συμμορία κακοποιών τα οποία οπλισμένα με καλάσνικοφ λήστεψαν μία ταβέρνα χθες το βράδυ στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών και κατά τη διάρκεια καταδίωξης και ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη μία 25χρονη κοπέλα, η οποία περνούσε τυχαία με το αυτοκίνητο της από τα Ίσθμια στον δρόμο προς Επίδαυρο. Στις τρεις τα ξημερώματα η 25χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου…

Και οι Εβραίοι της Estee Lauder εναντίον της Χρυσής Αυγής


ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕSTEE LAUDER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Απο eglimatikotita.gr
«Μιλούν σαν ναζί, φέρονται σαν Ναζί, είναι Ναζί», δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ο συνιδρυτής της εταιρίας καλλυντικών Estee Lauder και πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ. Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει εντάσεις στην Χρυσή Αυγή, το γραφείο της οποίας που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη ανήρτησε στην ιστοσελίδα του την εξής ανακοίνωση: «Πρέπει να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα της Estee Lauder, εξαιτίας εχθρικής επίθεσης του μονοπωλίου, κατά της ελληνικής κυριαρχίας, της ελευθερίας και των συμφερόντων».
Όπως αναφέρουν οι Jewish Times,

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ . (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την δράση του Κούρδου λαθρομετανάστη , που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Αθανασίας Πέρρα ,στην εκπομπή "Ιστός της Άραχνης" του ΕΧΤRA.
Ο Λαθρομετανάστης που διέμενε δωρεάν από το 2002 μέσα στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά πολλές φορές την συγκεκριμένη αθλήτρια και κατείχε , σύμφωνα με τους αθλητές ,τα κλειδιά για όλα τα δωμάτια!!
Μάλιστα σύμφωνα με αποκάλυψη από αθλητή ο λαθρομετανάστης εκανε τις δουλειές ορισμένων κρατικοδίαιτων υπαλλήλων αντί φιλοδωρήματος ενώ οι ίδιου την άραζαν στο σπίτι τους.
Έκθετη η διοίκηση που διόρισε η Κυβέρνηση του Σαμαρά Ο Πρόεδρος Κώστας Πρίφτης προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ έβγαζε ψεύτες τους αθλητές
Ο αντιπρόεδρος μάλιστα ,πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Γεώργιος Ανατολακης ,όπως αποκαλύφτηκε δεν είχε πατήσει το πόδι του στις συνελεύσεις. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΝΗΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ !!!


Η κατρακύλα δεν έχει τέλος σε αυτή τη χώρα. Η παρακάτω καταγγελία  έγινε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και είναι...άνω ποταμών. 
Η  αισχρή προπαγάνδα για να γίνουν μουσουλμανικά τζαμιά εμφυτεύεται στις ψυχές των ελληνόπουλων από τη νηπιακή ηλικία. Με δήθεν αθώα ποιήματα. Διαβάστε την καταγγελία και θα καταλάβετε. 
Υπουργείο Παιδείας υπάρχει; 
Η Εκκλησία θα πάρει θέση;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ EXTRA (28/03/13)

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος καλεσμένος στην εκπομπή του Άρη Σπίνου "Ο ιστός της αράχνης" στο ΕΞΤΡΑ-3. Μία από τις ελάχιστες φορές που ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει με σαφήνεια τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ".


Άφωνοι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την αποκάλυψη ότι βουλευτίνα του κόμματος εργαζόταν ΥΠΕΡ της εταιρείας ΧΡΥΣΟΥ στη Χαλκιδική!
Υπόλογη απέναντι στους ψηφοφόρους της και τους κατοίκους που κινητοποιούνται κατά της λειτουργίας των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής Ζούγκλα για τις επαγγελματικές δραστηριότητές της στο παρελθόν, οι οποίες δεν φαίνεται να συνάδουν με τη μαχητικότητά της κατά των μεταλλείων.
Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ζούγκλα της Πέμπτης, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τον Οκτώβριο του 1998, υπέγραψε με την επαγγελματική της ιδιότητα ως Δασολόγος, σύμβαση μισθώσεως έργου με την εταιρία TVX HELLAS ("ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"),

"ΠΟΡΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ 2004 ΣΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ


Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟ 2004 ΕΤΣΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ
Aπο newspost
Αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην εθνική ομάδα του 2004.
Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» οι παίκτες δεν θέλησαν να τον συναντήσουν με την σημερινή επίσημη ιδιότητα του απεσταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης.
Οι μόνοι που εμφανίσθηκαν ήταν ο Γιαννακόπουλος κι ο Τοπαλίδης 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.


"Η ελληνική κυβέρνηση μόνο μελετά το θέμα επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της ύστερα από διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου", δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης 

Τουλάχιστον 775 ζευγάρια έχουν κάνει χρήση των διατάξεων του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρει ότι το υπουργείο έχει ζητήσει ενημέρωση για το θέμα από τους δήμους της χώρας και μέχρι σήμερα έχουν αποστείλει στο υπουργείο στοιχεία 179 δήμοι, από τα οποία προκύπτει ότι 775 ζευγάρια έκαναν χρήση των διατάξεων του Ν. 3719/2008 και έχουν καταχωρισθεί αντίστοιχα στα ληξιαρχικά βιβλία των ληξιαρχείων της χώρας 775 Σύμφωνα Συμβίωσης.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ! Σήμερα στις 16:00 από την ΕΤ1 η ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σήμερα στις 16:00 από την ΕΤ1 η ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 16:00 στην αίθουσα της Γερουσίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

KAMMENOS-SAMARAS
Μέχρι χθες το βράδυ, όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου –με τελευταίο το ΚΚΕ- είχαν εκφράσει την… αλληλεγγύη τους στον εθνικό μας υπεργολάβο (ή μίστερ «Πάρτα Όλα») Μπόμπολα, με εξαίρεση το κόμμα Καμμένου (γνωστό πλέον μετά τον πολιτικό γάμο, ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»). Πάνω, λοιπόν, που τείναμε να πιστέψουμε πως οι «Ανεξάρτητοι κ.τ.λ.» μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητοι από την διαπλεκόμενη ολιγαρχία του πλούτου που καταδυναστεύει την πατρίδα και το λαό μας, ήρθε το νυχτερινό δελτίο τύπου της συνιστώσας για διαλύσει κάθε αμφιβολία. Ιδού η δήλωση υποταγής του προέδρου Πάνου στον άρχοντα της διαπλοκής:

Κολοκοτρώνης: “Τρέξτε να διώξουμε τους αραπάδες από τον τόπο μας!”

Μια φωτογραφία από την μαθητική παρέλαση η οποία έλαβε χώρα στο Περιστέρι, επ' αφορμή της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, υποτίθεται πως δίνει ένα «ηχηρό» μήνυμα προς την Ιδεολογική και Πολιτική θεώρηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές προδότες, οι υπεύθυνοι της εθνικής συρρίκνωσης και της εξαθλίωσης του Λαού μας.




ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΕΝΝΕΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ!


Αυτό που εφάρμοσε η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε στην Κύπρο ήταν ολοκαύτωμα! 9 στις 10 επιχειρήσεις θα κλείσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες με το άνοιγμα των τραπεζών.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγα λεπτά στο KONTRA CHANNEL ο κ. Ανδρέου, Πρόεδρος των εμπόρων της Κύπρου. 

Η καταστροφή που θα έλθει στο νησί είναι με την απόσυρση του μεγαλύτερου μέρους των 20 δις ευρώ που είναι οι καταθέσεις των Ρώσων στην Κύπρο.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

META TOYΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ...ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;
Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TOY ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ "INSTAGRAM".
 Απο contra.gr
Σύμφωνα με το gazzetta.gr πριν λίγες ημέρες ο παίκτης ΠΑΟΚ, Στέφανος "Κλάους" Αθανασιάδης ανάρτησε φωτογραφία του στο instagram που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους φίλους του που τον ακολουθούν στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τι αποτύπωνε; Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Ένα t shirt με τη φωτογραφία του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου και λεζάντα «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε».
Μάλιστα, ο επιθετικός του Δικεφάλου φέρεται να σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία "τρομερός!"

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ! ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ;


Εβραίο ετοιμάζουν για την θέση του Τσάβες οι παγκόσμιοι εξουσιαστές!!! (Τυχαίο κι αυτό...)

Στις επερχόμενες εκλογές στην Βενεζουέλα η Παγκόσμια Εβραιοκρατία προετοιμάζεται καλά. Δεν υπάρχουν υποψήφιοι εκτός από τον υποψήφιο της Ιουδαιοδημοκρατίας. Δεύτερο Τσάβες οι Παγκόσμιοι Τύραννοι δεν θα επιτρέψουν, εξάλλου σπανίζουν:

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ. ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ..

Πρώτη δύναμη, αλλά με απώλειες -έξι εδρών- αναδείχθηκε η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ στις αρχαιρεσίες του 35ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Η ΠΑΣΚΕ εξέλεξε 16 αντιπροσώπους στην 45μελή διοίκηση της Συνομοσπονδίας. Με την εκλογή των οργάνων της διοίκησης ολοκληρώθηκαν το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες του 35ου Τακτικού Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Μερικά πράγματα σε αυτή την χώρα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Και το "βαθύ κράτος" που στήθηκε επί τόσα χρόνια συνεχίζει να ζει και να βασιλεύει, στηριζόμενο στα κόμματα εξουσίας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. Διαβάστε τί έκαναν πράκτορες σε 3χρονο κοριτσάκι.

prakΤο λάθος της οικογένειας ήταν απλά ότι προσπάθησαν να πάνε στο Disney world.

Ένα τριών ετών κορίτσι τέθηκε υπό κράτηση από την TSA (Διοίκηση ασφάλειας μεταφορών) για ειδικό έλεγχο επειδή χρησιμοποιεί μια αναπηρική καρέκλα. Ο Nathan και η Annie Forck προσπαθούσαν να πετάξουν από το Μισσούρι στο Ορλάντο, στη Φλόριντα για να πάνε τα παιδιά τους στο Disney World.

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Με αφορμή την διαμαρτυρία  που έκαναν κάποιοι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας Λευκωσίας στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με πανό που έγραφε " Κάτω τα χεριά από την Κύπρο" θυμηθήκαμε κάποιες παλιές "καλές" στιγμές των φανατικών οπαδών της Ομόνοιας.
 Σημ :Το παρακάτω δεν απευθύνεται στους φίλους της ομάδας που δεν υιοθετούν τις ανθελληνικές ενέργειες των φανατικών οπαδών. (Ελπίζουμε να υπάρχουν)
Ελληνική σημαία δεν πρόκειται να δεις ποτέ να κρατάει οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομονοίας Λευκωσίας...η μάλλον θα δεις με την μόνη προϋπόθεση οτι αυτή θα καίγεται στα χέρια του ,η θα είναι παραποιημένη με σφυροδρέπανο στην θέση του σταυρού.
Οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι σίγουρα οι πιο ανθέλληνες οπαδοί όχι μονό στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Είναι οι μισητοί αντίπαλοι των εθνικιστών οπαδών του ΑΠΟΕΛ.
Στην Κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ θα δεις πολλές χιλιάδες Ελληνικές σημαίες...στην κερκίδα αυτών της Ομόνοιας θα δεις από κομμουνιστικές σημαίες με σφυροδρέπανα μέχρι και σημαίες του ψευδοκράτους.
Οι παρακάτω εικόνες και βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας του μεγάλου ανθελληνισμού που τρέφουν οι φανατικοί οπαδοί της Ομόνοιας. :

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

META TO "ΠΟΥΛΙ" ΤΟΥ Ο ΧΡ. ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟ MEGA.
Aπο www.xryshaygh.com
Η απάντηση του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου: "Δεν απολογούμαστε! Δεν προσκυνάμε τον Μπόμπολα! Του τα χαρίσατε όλα και τα δημόσια έργα και τον χρυσό και τώρα κάνετε και τον δικηγόρο του. Δεν έχετε εντολέα τον ελληνικό λαό, αλλά τον Μπόμπολα. Τον κάθε καναλάρχη που έχει ένα τουρκοκάναλο, ένα τσοντοκάναλο".
Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής Παππάς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που τον έχει καλέσει σε απολογία. Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε στην Βουλή ότι «κάποιοι υποκριτές μου ζητούν να δώσω εξηγήσεις στην επιτροπή δεοντολογίας για την διαμαρτυρία στο ΜΕΓΚΑ. Δεν πάω πουθενά,

ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ.


ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΙ.
Απο dexiextrem 
Για να αφρίζουν τα αναρχοκομμούνια... το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ' Τάξης πρέπει να είναι ΑΨΟΓΟ
Δείτε τι γράφει το tvxs του κρατικοδίαιτου Κούλογλου και γελάστε με τον πόνο τους:
Αν κάποιος μαθητής της ΣΤ' τάξης δημοτικού σας πει ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ωφέλησε το έθνος, ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τους εργάτες και φρόντισε να προετοιμάσει καλά τη χώρα για τον πόλεμο που ερχόταν, μην τον κατηγορήσετε για αγραμματοσύνη. Το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' δημοτικού του οποίου η πολύπαθη ιστορία δεν έχει τέλος, ωραιοποιεί τον δικτάτορα, αγνοεί τα ξερονήσια, τα απάνθρωπα βασανιστήρια και την κατάλυση της δημοκρατίας. Και όλα αυτά σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο με πρώτο ζητούμενο την ενεργή ιστορική μνήμη. 
Γράφει η  Φωτεινή Λαμπρίδη :

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ : ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ



ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ . ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. 
Απο iefimerida
Για προσβολή εθνικού συμβόλου συνελήφθη ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, καθώς είχε κρεμασμένη έξω από το σπίτι του μια ελληνική σημαία που απεικονίζει μία γερμανική μπότα και αφήνει ένα ματωμένο αποτύπωμα.
Νωρίτερα άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν έξω από το σπίτι του κ. Κολλάτου, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι, και του ζήτησαν να κατεβάσει τη σημαία.
Οταν εκείνος αρνήθηκε τον συνέλαβαν και μόλις ήλθε ο Εισαγγελέας, με ένταλμα, και ο κλειδαράς, άνθρωπος της Αστυνομίας ανέβηκε στο μπαλκόνι και κατέβασε τη σημαία.
Για την ιστορία η ελληνική σημαία απεικονίζει τον Παρθενώνα κάτω από μία γερμανική μπότα, ενώ έχει προστεθεί κόκκινη μπογιά συμβολίζοντας το αίμα.

ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...

Η απαράδεκτη  επίθεση της  Χρυσής Αυγής, η οποία έφτασε σε μέγιστο σημείο χυδαιότητας με αφορμή την προβολή ενός «τούρκικου» σήριαλ στην τηλεόραση, δείχνει για άλλη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπό της.

Να τη χαίρονται αυτοί που τη θεωρούν και προνομιακό συνομιλητή τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   26/3/2013

 

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης καταδίκασε την πρωτοφανή κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, γράφοντας στο Τwitter: «Το ελληνοπρεπές δημόσιο κατούρημα...διαμαρτυρίας του ΧΑυγίτη βουλευτή Παππά, δείχνει ότι η φασιστική χυδαιότητα δεν έχει όρια. Καμμία ανοχή!».

Οι “πατριώτες” του Καμμένου κρεμούν την Ελληνική Σημαία ανάποδα!

Οι “πατριώτες” του Καμμένου κρεμούν την Ελληνική Σημαία ανάποδα!
Φαίνεται ότι εκεί στους ΑΝ.ΕΛ. το "Έλληνες" είναι διακοσμητικό. Εξάλλου, στο απόκομμα του Καμμένου έχουν έφεση στις γκάφες. Ποιος δεν θυμάται την υπόθεση με τον Κάρολο Παπούλια (στην οποία ο Πάνος Καμμένος εξετέθη πλήρως), τους υδρογονάνθρακες που μετετράπησαν σε.… υδατάνθρακες (ίσως επειδή ο πρόεδρος προηγουμένως είχε ‘‘χτυπήσει’’ έναν απίθανο συνδυασμό παστίτσιου με ‘’καρμπονάρα’’…) και τόσα άλλα. Οι γκάφες, όμως, δεν περιορίζονται μόνο στα υψηλά κλιμάκια του εν λόγω κόμματος, αλλά επεκτείνονται και στα κατώτερα επίπεδα.

ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

472394098732
Και αφού η Ελληνική Δημοκρατία επέλυσε τα θέματα σίτισης, ασφάλειας και παιδείας των ελληνοπαίδων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα γεννήματα άλλων λαών που καταφθάνουν στην πατρίδα μας, και από την … κακοπέραση αυξάνονται και πληθύνονται.

Έτσι, τα συστεγασμένα Υπουργεία Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κύριος Γεώργιος Σούρλας, διοργάνωσαν στις 20 Μαρτίου 2013 ημερίδα με θέμα «Ασυνόδευτα Ανήλικα».

ΜΚΟ, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, και άλλοι Γραμματείς και Φαρισαίοι τους οποίους ταίζουν τα κρατικά ταμεία, μαζεύτηκαν στην Αίθουσα Τελετών της ΕΣΗΕΑ για να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για τα καϋμένα τα προσφυγάκια.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,Κ.Τ.Λ 
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;
ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ". 
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 34 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ :

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ LEFT.GR


Διαβάζουμε από το left.gr :
Μια μοναδική εικόνα από την παρέλαση στο Περιστέρι
Υπάρχουν εικόνες που μας κάνουν υπερήφανους, που μας δίνουν ελπίδες ότι αυτή η κοινωνία προχωράει, μακριά από τις αγκυλώσεις και τους αγκυλωτούς σταυρούς...

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ" ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Νάσος Θεοδωρίδης ξανακτυπά: "Εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης αστεία τα περί εθνεγερσίας" !


ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;
Aπο eglimatikotita.gr
Απίστευτα προκλητική αρθρογραφία από τον τουρκολάγνο και γενικώς λάγνο σε ότι είναι ανθελληνικό Νάσσο Θεοδωρίδη.
Ο Νάσσος Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε άλλη μια ανορθογραφία του για την επανάσταση του 1821: • υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας», • χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και… • αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους “Έλληνες” να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”» .
Η παραμονή Θεοδωρίδη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελούσε ντροπή για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα. Τι περιμένει ο κ. Τσίπρας και τον κρατάει ακόμα κοντά του; 
Ολόκληρο το άρθρο:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...ΠΡΟΤΟΜΗ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 1821 ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.


ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
Απο Pamepreveza.gr
Από κεντρικό σημείο της Πάργας όπου βρίσκονταν η προτομή του Παργινού ήρωα της επανάστασης του 1821, Ιωάννη Δημουλίτσα ή Πατατούκου, κατέληξε στα… σκουπίδια.
Το πότε αφαιρέθηκε και πετάχτηκε στην κυριολεξία στα σκουπίδια, δίπλα στο εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού της πόλης, δεν είναι γνωστό.
Η εικόνα όμως, εκτός από την αγανάκτηση, δημιουργεί και πολλά ερωτήματα στα οποία καλείται η δημοτική αρχή να απαντήσει.

ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΜΕΡΚΕΛ;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε πως την ανακάλυψη αυτή περί του ονόματος και της καταγωγής της Μέρκελ την κάναμε πρώτοι εμείς.. Για αυτό και δεν αναφέραμε κάποια πηγή.. Όμως διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση ότι πρώτος δημοσίευσε το θέμα ο Θεόδοτος .. Αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί πριν μερικά χρόνια στο διαδίκτυο αυτές οι ειδήσεις ήταν ελάχιστες... Μπράβο "Θεόδοτε"...


Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΡΟΖ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.

Με ροζ σαμπάνια σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας υποδέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης την έλευση της Σαρακοστής. Μαζί με τη σύζυγό του Δάφνη ταξίδεψαν στη Μεσσηνία και πέρασαν το τριήμερο στο εντυπωσιακό Costa Navarino. Τους συνόδευσαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του, αλλά και οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς.

Συμβουλές στους γονείς για την εξομολόγηση των παιδιών.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφεύγουν οι γονείς κατά την προετοιμασία του παιδιού για την εξομολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης – είναι η υπαγόρευση καταλόγων των αμαρτιών, οι οποίες από την άποψή τους, έχει, μάλλον,αυτόματη μεταφορά ορισμένων όχι καλών ιδιοτήτων του στην κατηγορία των αμαρτιών,για τις οποίες πρέπει να μετανοήσει μπροστά στον ιερέα.

Και, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ρωτάμε το παιδί μετά από την εξομολόγηση, τί είπε στον ιερέα ούτε τί του απάντησε, και αν ξέχασε να πεί για κάποια αμαρτία. Σ’αυτήν την περίπτωση, οι γονείς πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσουν ότι η εξομολόγηση, ακόμη και του επτάχρονου ανθρώπου είναι ένα Μυστήριο.

Η παρέμβαση σε οποιονδήποτε στο μυστήριο της εκκλησίας, ιδιαίτερα τόσο λεπτό οπως το μυστήριο της εξομολόγησης είναι εντελώς απαράδεκτη. Και κάθε παρέμβαση εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Θεός,ο εξομολογούμενος άνθρωπος και ο ιερέας που λαμβάνει την εξομολόγηση, είναι καταστρεπτικά. Το παιδί μπορεί να μοιραστεί μ’αυτόν ό, τι έλεγε, αν το ίδιο θέλει. Αλλά δεν πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σ’ αυτό. Είπε καλά, όχι τίποτε φοβερό … Πιο συχνά,τα παιδιά δεν λένε αυτά που είπαν στην εξομολόγηση, αλλά αυτό που άκουσαν από τον ιερέα. Μην σταματήσετε σ’ αυτό, αλλά οποιαδήποτε συζήτηση και ερμηνεία των λέξεων του ιερέα, καθώς και κριτική- αν αυτό δεν συμπίπτει με ό,τι, κατά τη γνώμη μας, θα ήταν αναγκαίο να ακούσει το παιδί μας- δεν επιτρέπονται.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΕΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: "ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ"!

Μας καταγγέλθηκε και σας το αναφέρουμε: Εργολάβος που αυτές τις μέρες πραγματοποιεί έργα ανάπλασης στην οδό Κυκλάδων στην Αγία Παρασκευή, απασχολεί μόνον αλλοδαπούς. Το χαρακτηριστικό είναι ότι τον πλησίασαν δύο νεαροί (24 και 25 ετών αντίστοιχα) οι οποίοι και του ζήτησαν δουλειά. Η απάντησή του ήταν εξαιρετικά προκλητική: "εγώ απασχολώ μόνον αλλοδαπούς. Αν θέλετε δουλειά να πάτε στη Χρυσή Αυγή να σας βρει αυτή δουλειά"!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ".(ΒΙΝΤΕΟ)


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ
Τον γύρο της Ελλάδος κάνει το βίντεο του χθεσινού αγώνα της Αστραπής με το Λιμνοχώρι (5-1), για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αιτία ο πανηγυρισμός του ποδοσφαιριστή της Αστραπής, Σπύρου Σουγλέρη αλά Κατίδη που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.
Σε δήλωσή του στο patragoal, ο Σουγλέρης, εξήγησε την στάση του. “Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του. Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει. “Δε φοβάμαι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν ξέρει ο καθένας τι ισχύει αυτός ο χαιρετισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς χαιρετούσαν οι ναζί και αλλιώς οι Αρχαίοι Έλληνες”.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

25η Μαρτίου 2013. Ο νέος Αττίλας του Ελληνισμού της Κύπρου.


ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ...ΟΛΟ ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974; ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Aπο defencenet.gr
Δικτατορία Eurogroup: Η απόφαση-όλεθρος θα ισχύσει χωρίς την έγκριση της Βουλής!
Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι η ολέθρια συμφωνία του Eurogroup δεν θα τεθεί υπό την έγκριση της κυπριακής Βουλής, υπό τον φόβο της απόρριψής της, όπως συνέβη με την πρώτη απόφαση την περασμένη εβδομάδα.
Tην επίσημη αναγγελία την έκανε ο ... υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ξεφτιλίζοντας εντελώς της κυπριακή κυβέρνηση!
«Η Επιτροπή μας πληροφόρησε σήμερα ότι η απαραίτητη νομοθεσία για την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν έχει ήδη κυρωθεί», είπε ο Σόιμπλε στους δημοσιογράφους

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕGA ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για την βάναυση προσβολή της μνήμης των Ηρώων του 1821 με την προβολή τουρκοσήριαλ ανήμερα της Εθνικής μας επετείου. Χιλιάδες Έλληνες με σημαίες έχουν αποκλείσει τον σταθμό. Έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση όπου ακούγονται εμβατήρια και τραγούδια για την Επανάσταση του 1821.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θερμότατη προς τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, καθώς όλοι οι διερχόμενοι κορνάρουν, επικροτώντας την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Εθνικιστικά συνθήματα δονούν την ατμόσφαιρα κατά της τουρκίας και των ξεπουλημένων ΜΜΕ: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και "Ελλάδα σε πουλάνε, τους τούρκους προσκυνάνε". Παρόντες είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση από την Λεωφόρο Μεσογείων, αλλά χιλιάδες Έλληνες έχουν αποκλείσει τώρα το MEGA που προβάλει τουρκοσήριαλ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών, με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδια στο Λουτράκι και αμαύρωσε τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μπούκουρας εκφωνήθηκε για την κατάθεση στεφάνου. Τότε μία ομάδα αριστεριστών προσπάθησε να τον χτυπήσει πισώπλατα, επενέβησαν όμως παριστάμενοι φίλοι του Κινήματος και τους έτρεψαν σε φυγή.
Ένας μάλιστα απ' αυτούς, που επιτέθηκε στον συναγωνιστή Μπούκουρα,

Η σημαία της Al - Qaeda στο κέντρο των Αθηνών. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Άρθρο του Αλεξόπουλου Στέλιου από το blog Μαύρος Κρίνος
Όσο περισσότερο κάποιος παρατηρεί την Συριακή κρίση τόσο πιο πολλά στοιχεία και συμπεράσματα προκύπτουν μπροστά στα μάτια του χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Έτσι λοιπόν ψάχνοντας τα παρασκήνια των υποστηρικτών του FSA οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ανακάλυψα κάτι που κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής … και φυσικά ούτε το έχει καταγγείλει.
Δεν έχει να κάνει με την πλήρη υποστήριξη τηςΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ προς τους Σαλαφιστές η οποία είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Ούτε έχει κάποια σχέση με την προκλητική συμπαράταξη πολλών αριστερίστικων οργανώσεων και μιας μεγάλης μερίδας του αναρχικού χώρου στο πλευρό των δολοφόνων που σφάζουν τον Συριακό λαό και τις εθνικές μειονότητες στην χώρα αυτή. Φυσικά το καινούργιο στοιχείο δεν έχει καμιά σχέση με την παροχή βοήθειας προς τους χασάπηδες «αντάρτες» που απλόχερα προσφέρει η Καραμανλική δεξιά και τα τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ.

Στρατιωτική επιχείρηση του UCK πίσω από την απόδραση των 11 Αλβανών από τις φυλακές Τρικάλων;!


Ισχυρά στοιχεία ότι οι περίπου 15 Αλβανοί που επέδραμαν στην φυλακή των Τρικάλων και απελευθέρωσαν τους έντεκα ομοεθνείς τους (οι τρεις συνελήφθησαν λίγο μετά) δεν ήταν απλοί κακοποιοί, αλλά ομάδα με υψηλή εκπαίδευση και στρατιωτική πειθαρχεία έχουν οι αρχές ασφαλείας της χώρας.
Στοιχεία που παραπέμπουν σε εμπειροπόλεμους Αλβανούς από συγκρούσεις στο Κοσσυφοπέδιο ή στην αλβανική περιοχή του Τέτοβου στα Σκόπια  Με απλά λόγια θεωρούν ότι είχαμε την πρώτη ένοπλη παρουσία μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα ως προς την τελική έκβαση.

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Γιορτάζουμε σήμερα 25 Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου, ας πούμε λίγα λόγια:

Σήμερα γιορτάζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας ενσάρκωσης, από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ στη Θεοτόκο μας.

Το γεγονός αυτό μας το περιγράφει ο Άγιος και Ευαγγελιστής Λουκάς στο Ευαγγέλιό του (κεφ. Α' στίχ. 26-38).

Την ήμερα αυτή, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάστηκε στην Παρθένο Μαρία, στη Ναζαρέτ και Της ανήγγειλε ότι θα γεννήσει το Σωτήρα του κόσμου, τον Ιησού Χριστό, και όταν η Παρθένος αναρωτήθηκε πώς ήταν δυνατό να συλλάβει χωρίς άνδρα, ο Αρχάγγελος της απάντησε ότι «το Άγιο Πνεύμα θα έλθει σε σένα και η Δύναμη του Υψίστου θα σε επισκιάσει». Τότε η Παρθένος Μαρία, του απάντησε ταπεινά: «Ιδού λοιπόν, η δούλη του Κυρίου. Ας γίνει το θέλημα Εκείνου», και όταν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εξαφανίστηκε από μπροστά της, συντελέστηκε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας.
Με τρόπο υπερφυσικό, η Παρθένος συνέλαβε στην άχραντη κοιλιά Της, Τον Υιό και Λόγο του Θεού. Εκείνον που με την θυσία Του επάνω στο Σταυρό, έσωσε το ανθρώπινο γένος από τον αιώνιο θάνατο και του χάρισε την Άγια... , Ουράνια και Αιώνια Ζωή!!!

Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;


ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ...
Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν έιδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.
Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες!
Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας
εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες. Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής:

1821 : Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

25η Μαρτίου 1821 :Τα σημαντικότερα γεγονότα πριν την κήρυξη της επανάστασης.


H ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ
1 Ιανουαρίου 1821: Ο καινούργιος χρόνος αρχίζει σκοτεινός κι απαισιόδοξος. Η χώρα των Ελλήνων στενάζει εδώ και τέσσερις αιώνες κάτω από τον τούρκικο ζυγό. Η βία κι οι εξευτελισμοί απλώνονται παντού. Κι όμως στο Μωριά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κατακτητών, διαισθάνεται κανείς ότι κάτι το φοβερό πλανιέται.
Όλα ξεκίνησαν μετά την άφιξη του Γρηγορίου Δικαίου του επιλεγόμενου Παπαφλέσσα, πριν από τρεις ημέρες, την 28 Οκτωβρίου 1820 στην Ύδρα.
Ήρθε η ώρα αδέρφια, έφτασε η μεγάλη στιγμή που θα διώξουμε τον Τούρκο και θα ελευθερωθεί ο τόπος. Άκουσα πως τον Παπαφλέσσα τον ακολουθούν χιλιάδες Ρούσοι..Ένα σας λέω μονάχα’ ανοίξτε τα σεντούκια σας και βγάλτε τις κουμπούρες και τα καριοφίλια..ή τώρα ή ποτέ!
Όλος ο Μωριάς είναι ανάστατος. Η κοινολόγηση του μυστικού της Φιλικής Εταιρείας κρατά όλους σε αναταραχή. Η αναμονή έχει παγώσει τους πάντες.

25η Μαρτίου: ΟΧΙ στα τουρκοσήριαλ - ΟΛΟΙ MEGA!


Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες σε ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega - Λ. Μεσογείων 117 την Δευτέρα 25η Μαρτίου στις 18:30. 
Χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στην εθνική μας εορτή οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλουν τουρκική τηλεοπτική εκπομπή ανήμερα 25ης Μαρτίου.
 Η πράξη αυτή αποτελεί βάναυση προσβολή της Ιστορίας μας και της Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων ηρωικών προγόνων μας.

Δευτέρα 25η Μαρτίου, ώρα 18:30 ΟΛΟΙ MEGA!


ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ! -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!


ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και όμως, υπάρχουν Ελληνες που ακόμη ψωνίζουν στα LIDL!!



Και όμως, υπάρχουν κάποιοι που ακόμη και σήμερα το πρωι ψωνιζαν στα LIDL!!
Την ώρα που ο αρχιαπατεώνας Σόιμπλε ενορχηστρώνει την επίθεση στην Κύπρο για να πλουτίσουν οι Γερμανικές τράπεζες πάνω στο αίμα του κυπριακού λαού, την ώρα που η Μέρκελ εκβιάζει για να βάλει στο χέρι το αέριο της Κύπρου ρίχνοντας στο παιχνίδι ακόμα και την τουρκική απειλή, υπήρχαν συμπατριώτες μας που ΣΑΝ να μην τρέχει τίποτα ΨΩΝΙΖΑΝ στα LIDL!!
Δεν κάνουμε στους Γερμανούς σαν εταίροι αλλα τους κάνουμε για πελάτες!
Δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε. Αν δεν βάλουμε μυαλό, ούτε η Ρωσίες ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μας γλιτώσει.
Ας πανε να πουλήσουν στην Μέρκελ.

Αν ήταν ο Καραϊσκάκης Κύπριος,τί θα απαντούσε στους Ευρωπαίους;



«Γ.. την ευρώπη σας σας και τον
Μαμωνά σας. Τι θαρεύσετε
κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να
ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με
"έναν" κοντζιά σκατο-Σόϊμπλε
Μαχμούτην -να τον χ… και αυτόν,
και το Eyrogroup σας και την
Μέκρελ σας την π…!».
Από αναγνώστη μας.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ :"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"


Σε ανακοίνωση του ο Συνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Γιώργο Κατίδη, και κατηγορεί τη ΕΠΟ για την τιμωρία του και προτείνει να γίνει ισόβιος αρχηγός των εθνικών ομάδων γιατί είναι πρότυπο για τη νεολαία.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
«Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..
Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας,

Ερχεται δήμευση ελληνικών καταθέσεων; - Οι Γερμανοί συνδέουν Ελλάδα με Κύπρο.

Έρχεται κύμα δήμευσης καταθέσεων ( το οποίο "κομψά" αποκαλείται "κούρεμα" ή "φορολόγηση") στην Ευρώπη για την χρηματοδότηση των ελλειμμάτων, κάτι που το defencenet..gr είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κυπριακή κρίση το περασμένο Σάββατο.

Και στην πρώτη κατηγορία των χωρών που θα δημευθεί ποσοστό καταθέσεων, όσο και να το διαψεύδουν είναι η Ελλάδα, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα το οποίο ήδη είναι εκτός τροχιάς, αφου υπολογίζονταν φορολογικά έσοδα από εκεί που δεν υπάρχει "ούτε σάλιο" για να συγκεντρωθούν.

ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ, ΜΟΝΟΚΑΝΝΑ, ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ. ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΟΥΝ.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Και κάπως έτσι, οριστικοποιήθηκε η συνεργασία των (δεξιών;) Ανεξάρτητων Ελλήνων και του αριστεριστικού & εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ, σε αντιπολιτευτική αντιμνημονιακή βάση αρχικά και σε κυβερνητική στο μέλλον. Άλλωστε, οι θιασώτες της συνεργασίας με τους αριστεριστές στο κομματικό περιβάλλον των ΑΝΕΛ, είναι πολλοί, για την ακρίβεια πάρα πολλοί. Ο καθένας, με τα δικά του κίνητρα. Η «συμφωνία» έχει αρχικά συγκεκριμένο χαρακτήρα: πρόσκληση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή, για να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ότι ζητήθηκε οικονομική βοήθεια απο την Ελλάδα ύψους 2 δις ευρω και αυτός δεν συναίνεσε, συνεργασία για τη δημιουργία ενός κοινού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου κατά της κυβέρνησης, με επίκεντρο τη διεξαγωγή συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για τα τεκταινόμενα στην Κύπρο και συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την επίτευξη συζητήσεων επί νομοσχεδίων και όχι επί νομοθετικών ρυθμίσεων.

Φυσικά, στον ορίζοντα, διαγράφεται μια συμμαχία μεταξύ ετεροπροσδιοριζόμενων ιδεολογικά «δεξιών» και εθνομηδενιστών. Τα όσα ακούστηκαν περί «ιδεολογικών διαφωνιών» δεν πείθουν κανέναν. Στόχος των δύο κομμάτων, είναι άλλωστε η εξουσία.