Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ. ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ "ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ" "ΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ.


«Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΝ’ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, Ε ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.

XA-MESSHNH
Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία εκατοντάδων εθνικιστών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσσήνη. Μάλιστα, την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκαν στη μικρή πόλη της Μεσσηνίας 2 (!!!) παράνομες αντισυγκεντρώσεις φερτών από άλλες περιοχές, μία του ΚΚΕ (με 44 συμμετέχοντες) και μία του ΣΥΡΙΖΑ και της δορυφορικής του ΑΝΤΑΡCIA – με την ομπρέλα της παρακρατικής συμμορίας «Αντιφασιστική Κίνηση» (με 32 συμμετέχοντες), με σκοπό την κατατρομοκράτηση του κόσμου που ήθελε να παρευρεθεί στη συγκέντρωση. Επιπλέον, τα παρακρατικά σκουπίδια που περιέφεραν τα σαρκία τους στους δρόμους της πόλης, φώναζαν τα εξής γνωστά συνθήματα: «Ποτέ πια Χούντα, ποτέ πια φασισμός», «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τούς κρεμά», «Ούτε στη Μεσσήνη, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά». Λανσάρισαν, όμως, κι ένα καινούργιο εμετικό σύνθημα, τα ξεφτιλισμένα… τσιμπουκογλάνια της ΜΙΤ και του Ερντογάν Πασά, το εξής: «Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής είν’ ο εφιάλτης της Χρυσής Αυγής». «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», που έλεγε και ο Γέρος του Μοριά…

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ OI ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.



Οι δαιμονοκίνητοι ισλαμιστές στη Συρία καταγράφουν τα εγκλήματα τους είτε για να τρομοκρατήσουν τους άμαχους και να τους οδηγήσουν σε εκπατρισμό , όπως συμβαίνει ήδη είτε για να ρίξουν τις δικές τους ευθύνες στο καθεστώς Άσσαντ και να προκαλέσουν άλλη μια επέμβαση τής , κατά άγ.Νικόλαο Βελιμίροβιτς, «Λευκής Δαιμονίας» (Δύση, ΕΕ, ΝΑΤΟ , ΗΠΑ κλπ) στην περιοχή ...(http://proskynitis.blogspot.gr/

η φωτογραφία του μαρτυρικού οδηγού των απαχθέντων -μητροπολίτου Χαλεπίου, Παύλου και του συρο-ιακωβίτη επισκόπου - είναι από υλικό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δολοφόνοι τους του FSA (Free Syrian Army)

Κόφτε λοιπόν τις επιπολαιότητες - Μέχρι και μπούργκα στα αγάλματα είδατε - Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αφυπνιστείτε επιτέλους??? Καταργείστε άμεσα τις αποφάσεις για τα τεμένη πριν να είναι αργά - Στη Βοστόνη ισλαμιστές τρομοκράτες μετέτρεψαν μια αθλητική εκδήλωση χαράς, έναν μαραθώνιο δρόμο με παγκόσμια απήχηση, σε λουτρό αίματος...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Α. ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ.


Ενώ συνεχίζεται η διαδικασία εξόδου των δυνάμεων του ΡΚΚ από το τουρκικό έδαφος προς το β Ιράκ, στα πλαίσια της διαδικασίας επίλυσης της χρόνιας διαμάχης τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών, όπως έγινε γνωστό από την τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, αλλά και από τοπικούς παράγοντες, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεταφορά μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων από τις νοτιοανατολικές επαρχίες όπου βρίσκονταν για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους αντάρτες προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας, δηλαδή προς τις μικρασιατικές ακτές του Αιγαίου απέναντι από τα ελληνικά νησιά καθώς και προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα της Α Θράκης.

Ανεξάρτητοι Ψεκασμένοι: Πιστεύουμε και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου!

Ανεξάρτητοι Ψεκασμένοι: Πιστεύουμε και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου!
Ενδεικτικό της λειψανδρίας και της έλλειψης ποιότητος που χαρακτηρίζει το καθεστώς, είναι το ποιόν των αναχωμάτων που κατασκευάζει για την ανάσχεση της επέλασης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μετά τον Καρατζαφέρη έχουμε πλέον τον Καμμένο για να προσφέρει άπειρο γέλιο στους Έλληνες με τις παλινωδίες του.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" : O ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 13% ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ".
ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΔΩΣΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΩΡΑ.
Δημοσκόπηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στο 13% τη… Χρυσή Αυγή!
Πολλά τα παράδοξα των ημερών, πολλά πραγματικά. Λες και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν σε συγκεκριμένο αντίπαλο. Το κόμμα της Κουμουνδούρου φέρεται να προηγείται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εταιρεία VPRC

DEBATE ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ;;


ΠΕΡΙΕΡΓΑ DEBATE ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.
Απο taxalia
«Χορήγηση Ιθαγένειας: Ζήτημα εθνικό ή ανθρωπιστικό;»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο debate της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε με κεντρικό θέμα: «Χορήγηση Ιθαγένειας: Ζήτημα εθνικό ή ανθρωπιστικό;». Κεντρικοί ομιλητές ήταν οαναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Επικρατείαςκ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ – βουλευτής Α’ Αθήνας, κ. Νικόλαος Βούτσης.

ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ . ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΗΨΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ "ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ".
Απο iefimerida
Εντολή του υπουργείου Υγείας σε γιατρούς να μην βοηθούν τη Χρυσή Αυγή σε παράνομες αιμοληψίες
Εγγραφο προς τις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας με το οποίο υπενθυμίζει ότι το αίμα διατίθεται σε όποιον το χρειάζεται απέστειλε η η υφυπουργός Υγείας,

27 Απριλίου - Πανελλήνια αιμοδοσία Χρυσής Αυγής: Δίνουμε το αίμα μας για τους Έλληνες


Αύριο, Σάββατο 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί πανελλήνια αιμοδοσία από τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης μόνο για Έλληνες, μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους τοπικές της Χρυσής Αυγής ή να καλέσουν στο 2106985121 και στο 2106985171.
Δίνουμε το αίμα μας για την Ελλάδα!


xryshaygh.com

"ΕΦΑΓΑΝ" 100 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.  
Τεράστια ποσά σε δαπάνες χωρίς νόμιμα παραστατικά. Θα επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας;
«Μαύρη τρύπα» που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ εντόπισαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ πέντε εταιρείες ορκωτών λογιστών, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, ενώ τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες τις οποίες έχει εγκρίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι εταιρίες Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece μετά από έλεγχο που έκαναν για τις δαπάνες τις περιόδου 2004-2010, διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 έχουν κάνει «φτερά» για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Στα πλαίσια της εκστρατείας εναντίον της "ομοφοβίας" υποχρέωναν μαθήτριες να ανταλλάσουν μεταξύ τους "λεσβιακά φιλιά"!

 
 
Απίστευτο (για μερικούς)  και όμως αληθινό!
 
Πρίν λίγες ημέρες  στο γυμνάσιο του Red Hook στην  Linden Avenue της  Νέας Υόρκης, υποχρέωσαν  13 χρονες και 14 χρονες μαθήτριες  να  φιληθούν στο στόμα  μεταξύ τους,  παριστάνοντας τις λεσβίες. 

ΑΣΙΑΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!



Ο εφιάλτης της φοιτήτριας ξεκίνησε λίγα μέτρα από το πανεπιστήμιο - Οι δύο αλλοδαποί άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω της... Παρ’ ολίγον θύμα βιασμού θα έπεφτε μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών από αλλοδαπούς, λίγα μέτρα μακριά από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα!

Την καταγγελία κάνει στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', Αθηναία φοιτήτρια της Ιατρικής, εξιστορώντας τα δραματικά δευτερόλεπτα που βίωσε, καταδιωκόμενη από δύο μετανάστες, πιθανότατα όπως η ίδια εκτιμά, Ασιατικής καταγωγής. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά λέει, το γεγονός ότι σώθηκε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις αθλητικές της επιδόσεις, που της επέτρεψαν να ξεφύγει από τους μανιώδεις διώκτες της!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (19-04-2013). Ήταν περίπου 09.30, όταν η φοιτήτρια ακολούθησε το μονοπάτι που ξεκινάει δίπλα από τις εγκαταστάσεις super market της περιοχής, για να οδηγηθεί συντομότερα στη σχολή της. Είναι μια διαδρομή που προτιμούν αρκετοί φοιτητές, αφού μέσω αυτής γλιτώνουν δρόμο και εξοικονομούν χρόνο.

Συμβαίνει τώρα: Λαθρομετανάστες χτύπησαν αστυνομικούς στην ΑΣΟΕΕ!


Share on facebooShare on printShare on faShare on More Sharing Servic
Συμβαίνει τώρα: Λαθρομετανάστες χτύπησαν αστυνομικούς στην ΑΣΟΕΕ
Απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγο στην Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ. Ομάδα λαθρομεταναστών, οι οποίοι λυμαίνονται την περιοχή με το παρεμπόριο και εμπόριο ναρκωτικών βιαιοπράγησε εναντίον αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, οι λαθρομετανάστες σταμάτησαν διερχόμενο περιπολικό και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, προφανώς για να τους εμποδίσουν να προχωρήσουν σε ελέγχους. Το τραγικό είναι πως οι ενισχύσεις που έφτασαν στο σημείο έχουν λάβει την εντολή να μην προσεγγίσουν, αλλά να παρατηρούν τους εγκληματίες λαθρομετανάστες από απόσταση 100 μέτρων! Για αυτό το "ρατσιστικό" έγκλημα κατά Ελλήνων και μάλιστα οργάνων της τάξης θα κάνετε κάτι κ. Δένδια;


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ - ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.


Εφιάλτες υπονομεύουν πλέον απροκάλυπτα την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων - Καταργούν το Β' Σώμα Στρατού - Αποδεκατίζουν τους πλέον μάχιμους και επιχειρησιακά άρτια οργανωμένους σχηματισμούς καταδρομικών επιχειρήσεων - Δολοφονούν την καρδιά του Ελληνικού Στρατού και αποδέχονται ως βάση τους σχεδιασμούς των νεοταξίτικων ιδρυμάτων ΙΣΤΑΜΕ και ΕΛΙΑΜΕΠ...
Σφοδρή κριτική δέχεται ήδη η Νέα Δομή Δυνάμεων των ελληνικών ΕΔ που παρουσιάστηκε σήμερα στα μέλη της Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, ενώ μία αποκάλυψη-σοκ ήδη ναρκοθετεί το όλο σκηνικό: Η προτεινόμενη Νέα Δομή Δυνάμεων είναι ακριβές αντίγραφο σε ποσοστό 90% της μελέτης του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ (του ιδρύματος του ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική και άμυνα) σε συνεργασία με το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ!

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ALEXIS.



Το κατώφλι του ανακριτή περνά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος για τα εικονικά τιμολόγια - φωτιά για ταξίδια και άλλες δαπάνες που ζημίωσαν τα ταμεία του δημόσιου οργανισμού
Απολογείται σήμερα Παρασκευή στον ανακριτή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπολος, ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε αδίκημα απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ζημιώνοντας τη ΔΕΗ.
Πρόκειται για την υπόθεση των χρημάτων που λάμβανε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από την ΔΕΗ προκειμένου να διεξάγει ταξίδια, συνέδρια, για τα οποία βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια έπειτα από έρευνα που έκανε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.
Την ίδια ώρα, στις εκλογές για τη ανάδειξη των αντιπροσώπων των εργαζομένων στα διοικητικά συμβούλια των επιχειρήσεων της ΔΕΗ, η παράταξη του Νίκου Φωτόπουλου καταλαμβάνει τη δεύτερη και την τρίτη θέση χάνοντας μεγάλο ποσοστό ψήφων, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει η παράταξη που πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.
ΠΗΓΗ: news247

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ Χ.Α ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;;


Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τις επιστολές(1 2) που έστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προς την Χρυσή Αυγή κατηγορώντας μέλη της ότι ασπάζονται τον δωθεκαθεισμό και δρουν αντιχριστιανικά. Είναι λίγο περίεργη η χρονική στιγμή που ο "εθνικιστής" Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ διάλεξε να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή για Δωθεκαθεισμό. Η ίδια η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει εδώ και πολύ καιρό ότι στις τάξεις της συνυπάρχουν αρμονικά Χριστιανοί και Δωθεκαθειστές βάζοντας την πατρίδα πάνω από όλα.
Σίγουρα ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δεν ανακάλυψε τώρα το «έγκλημα» και σίγουρα η μεγάλη αντοχή της Χρυσής Αυγής στις συνεχείς επιθέσεις έχει εκνευρίσει πολλούς στην Νέα Δημοκρατία που βλέπει ότι χάνει ψήφους από το εθνικιστικό κόμμα. Επομένως,

ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.



AΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA .ΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. 
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΟΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ :

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ.


Στο παλιό κτήριο της ΥΕΝΕΔ, στο άλσος της Χωροφυλακής θα στεγαστούν χιλιάδες Σύριοι!



Λαβράκι ... βγήκε χτες στην συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Αμνηστείας για τους Σύρους Πρόσφυγες.

Όπως ακούστηκε κατά την διάρκεια αυτής - εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Διεθνής Αμνηστεία έχει οργανώσει τον τελευταίο χρόνο ένα εκτεταμένο σύστημα επικοινωνίας στην χώρα μας κάτι το οποίο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά - έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την στέγαση Συρίων προσφύγων, στο Άλσος της Χωροφυλακής και συγκεκριμένα στο πρώην κτήριο της ΥΕΝΕΔ. Μιλάμε δηλαδή για την δημιουργία ενός καταυλισμού προσφύγων στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Φυσικά καθόλου δεν τους προβληματίζει ότι το στρατόπεδο των προσφύγων - που παραδοσιακά είναι ένα από τα κύρια μέσα δράσης πρακτόρων διαφόρων υπηρεσιών - θα γειτνιάζει τόσο με σημαντικά κέντρα της πρωτεύουσας, ούτε και ότι θα γειτνιάζει με τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής. 

Ο διαπλεκόμενος Τσίπρας δεν βρήκε λέξη για τα 300 εκατ. του ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ. Το ατυχές ραντεβού με τον Μπόμπολα.



Σκίζει τα ιμάτιά του ο ανεκδιήγητος Τσίπρας για τον Κόκκαλη.

Ενώ 15 μέρες ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταπιεί την γλώσσα του για την νέα σύμβαση με την οποία ο ΟΠΑΠ δίνει άλλα 300 εκατ. ευρώ στον Κόκκαλη, ξαφνικά επανέρχεται και οδύρεται, ο Μέγας Υποκριτής, για την αποκρατικοποίηση του τζόγου!

Τα ταπεινά κίνητρα του Αλέξη Τσίπρα και η εργολαβία που έχει αναλάβει για την υπεράσπιση της διαπλοκής θα του καταστρέψουν το χαζοκόμμα του.

Σας θυμίζουμε ότι λίγες ώρες αργότερα από το ραντεβού Μπόμπολα με τον Τσίπρα, οι αγροφύλακες του Δένδια έκαναν ντου ξημερώματα και συνέλαβαν τους ανθρώπους στις Σκουριές μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους.

Ιδού το αποτέλεσμα από τα ραντεβουδάκια του Τσίπρα με την διαπλοκή. 

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΨΟΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.




Καραγιαννίδης: «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα.Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.




ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΟΛΑΝΤ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.

Η 14η χώρα στον κόσμο και η 9η στην Ευρώπη που θεσμοθετεί τον γάμο μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου θα γίνει σήμερα η Γαλλία, με την επίσημη ψηφοφορία στη γαλλική Εθνοσυνέλευση στις 18:00 (ώρα Ελλάδας). Η ψηφοφορία θεωρείται ιστορική, αφού, έπειτα από εβδομάδες θυελλώδους κοινοβουλευτικής συζήτησης και διαδηλώσεων, το νομοσχέδιο κατάφερε να φτάσει στην τελική ευθεία χωρίς να υποστεί σοβαρές αλλοιώσεις.

Διαδήλωση κατά της ομοφοβίας, 18.4.2013. Διαδήλωση κατά της ομοφοβίας, 18.4.2013.

H κυβερνητική πλειοψηφία έχει παραμείνει ενωμένη γύρω από το θέμα, έτσι αναμένεται ότι χωρίς εκπλήξεις θα δοθεί το απόγευμα η τελική θετική έγκριση.

Στο μεταξύ, στους δρόμους θα βγουν και σήμερα, οπαδοί και αντίπαλοι του νομοσχεδίου. Οι ενώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων καλούν σε μια συγκέντρωση στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), κοντά στο δημαρχείο του Παρισιού, για να καταγγείλουν την άνοδο «της ομοφοβίας». Οι αντίπαλοι της μεταρρύθμισης έχουν δώσει ραντεβού για τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) κοντά στην Εθνοσυνέλευση. Διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Π.Α ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ


ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;


Τα 12 αποκρυφικα αστερια της ΣΗΜΑΙΑΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ εχουν σχεση με τις 12 φυλες των εβραιων, που σημαινει οτι η Ε.Ε. ειναι δημιουργημα των υιων...
"Ανατροπή του Δεσποτισμού της Ε.Ε.!!"
«Εγκαταλειψη του ενιαιου νομισματος ευρω και επαναφορα για ολες τις χωρες της Ε.Ε. των εθνικων νομισματων των κρατων μελων. Επιστροφη δηλαδη στην ευρωπη των πατριδων. Δεν μας χρειαζεται ο τρομερα γραφιοκρατικος και πανακριβος μηχανισμος των Βρυξελλων και 
του Στρασβουργου που εκπληρει αποκλειστικα τα ψευδομεσιανικα σχεδια για παγκοσμια κυριαρχια των υιων του Αβρααμ.

MA ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ;;;

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ DEXIEXTREM

Δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στο Κρατικό Νίκαιας απο την Χρυσή Αυγή - Απάντηση στους συκοφάντες

Διανομή τροφίμων και κοινωνική αλληλεγγύη από την Χρυσή Αυγή - Ανακάλυψαν "επεισόδια" τα ορφανά του Μαρξ που δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ στους άπορους συμπολίτες μας, παρ' όλο που αρπάζουν δεκάδες εκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία!
Φωτογραφικό υλικό από την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής καταρρίπτει τα ψέμματα συριζαίων, αριστεριστών και ΜΜΕ :

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΕΧΘΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;


Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακούμε τις φριχτές ειδήσεις για τους βιασμούς στην Ινδία, χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες για τους δράστες. Η είδηση που ακολουθεί δεν έπαιξε πουθενά. Μιλάμε για την απόπειρα πλήθους να κάψουν το κέντρο παιδιών “Αγάπη” (Agape) στο Σρινανγκάρ στην βόρεια Ινδία. Ο λόγος; Το κήρυγμα του τοπικού μουφτή που στοχοποίησε τους Χριστιανούς που το διατηρούν για “προσηλυτισμό”.Αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος (φωτό) που απειλούσε να κάψει το ίδρυμα, αναγκάζοντας τους εθελοντές να φυγαδεύσουν αμέσως τα παιδιά, ενώ η αστυνομία έφτασε αφού οι εθελοντές είχαν δαρεί ανηλεώς. Η συνέχεια; Ουδείς από τους επιτιθέμενους συνελήφθη, το κέντρο όμως έκλεισε αφού κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών και των εθελοντών που πολλοί οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Οι κατηγορίες περί “προσηλυτισμού” δεν αποδείχθηκαν απο την αστυνομία. 

ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ “ΟΧΙ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.



ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ.

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ! Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.


ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...!!

Η σύλληψη ενός 38χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές στο Λιμνοχώρι Αχαΐας άνοιξε «πόλεμο» Αστυνομίας - αντιρατσιστικών οργανώσεων. Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η Ένωση Μεταναστών Εργατών κάνουν λόγο για εκδικητική σύλληψη σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι εκείνος που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και μίλησε για το περιστατικό στη Μανωλάδα. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, ο μετανάστης συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινούσε ναρκωτικά σε σπιρτόκουτα. Στην κατοχή του μάλιστα ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 137 γραμμάρια κάνναβης. Επιβαρυντικό γι’ αυτόν στοιχείο είναι και το γεγονός ότι πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ, το οποίο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προέρχεται από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. thebest.gr

ΠΗΓΗ 

ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ: ΟΙ...ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.



Συνελήφθησαν την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ στη λεωφόρο Ηρακλείου, πέντε οπαδοί της ΑΕΚ, ηλικίας 20, 29, 30, 31 και 37 ετών, γιατί προκάλεσαν φθορές σε διερχόμενα οχήματα, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Οι πέντε συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 200 ατόμων, που λίγο πριν είχαν αποβιβασθεί από συρμό τρένου στον σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσός και είχαν εξέλθει στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Επιπλέον, ο 37χρονος μαζί με ομάδα ατόμων, προκάλεσε φθορές σε διερχόμενο όχημα και αφαίρεσε από τον οδηγό αυτού, το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

"Πολυπολιτισμικά φροντιστήρια" κάνουν οι Αμερικανοί στην Θράκη. ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ(;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.


Μόλις πριν ένα μήνα στην πρώτη του επίσκεψη στην Κομοτηνή ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς ανακοίνωνε τη διοργάνωση στην πόλη μας ενός σεμιναρίου αμερικανικών σπουδών. Με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη είχαν συζητηθεί τότε οι προοπτικές συνεργασίας, η οποία μάλιστα θα ξεκινούσε άμεσα με τη διοργάνωση του σεμιναρίου με ομιλητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Δεν πέρασε ένας μήνας και το σεμινάριο που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του προξενείου στη Θεσσαλονίκη, με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τον Δήμο Κομοτηνής θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας την προσεχή Πέμπτη 25 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής (οδός Μαρασλή 1, απέναντι από το ξενοδοχείο "Ανατόλια").

Χρυσή Αυγή για γερμανικές αποζημιώσεις: «Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε» - ΒΙΝΤΕΟ


Αποστομωτική απάντηση από την Χρυσή Αυγή στον υβριστή Alexis και στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που από νωρίς το πρωί μετέδιδαν το ψευδές ότι δεν τοποθετούμαστε επί του μείζονος εθνικού θέματος.

Ο συναγωνιστής Παππάς ανεφέρθη στις πολεμικές επανορθώσεις εκ μέρους της Γερμανίας και εστίασε στο αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο είναι άμεσα απαιτητό κι ανέρχεται στα 510 έως 575 δισ. ευρώ. Το θέμα των κατοχικών δανείων θα έπρεπε να έχει ρυθμισθεί από πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς οι ελληνικές κυβερνήσεις επέδειξαν μειοδοτική στάση και μέχρι τώρα δεν το έχουν θέσει ξεκάθαρα προς τη γερμανική πλευρά, εν ανάγκη απευθυνόμενες και προς τη διεθνή δικαιοσύνη.

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΤΟ INDYMEDIA ΞΑΝΑΕΚΠΕΜΠΕΙ : ΑΔΩΝΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΕΝΔΙΑ


ΕΥΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ, ΕΥΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ INDYMEDIA... ΚΑΙ H ΑΣΟΕΕ ME ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ..  ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ.. 

https://athens.indymedia.org/ : 22 & 23 Απριλή - Το Athens Indymedia και το ραδιόφωνο Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης εκπέμπουν και πάλι μέσα από την Πρυτανεία του ΕΜΠ
Τα μέσα αντιπληρφόρησης συνεχίζουν να εκπέμπουν από την κατάληψη της Πρυτανείας

 Η συνέχεια στο ygro-pyr

Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΛΥΦΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ (BINTEO)

AYTH KAI ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ" ΣΤΟ ΕΧΤRA CHANNEL

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ :

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ : ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΠΟΥΡΚΑ


Με φερετζέδες, μπούρκες ή τσαντόρ ήθελαν να σκεπάσουν τα γυμνά αρχαιοελληνικά αγάλματα οι οργανωτές της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρελθόν – Παρόν», η οποία παρουσιάζεται στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων και Αθλημάτων της Ντόχα.
Στην έκθεση, η οποία λειτουργεί από τις 28 Μαρτίου, εκτίθενται περίπου 600 αρχαία έργα, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από τη χώρα μας. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και δύο γυμνά μαρμάρινα αγάλματα, ο Κούρος του Πτώου του 6ου αι. π.Χ ,και ο νεαρός αθλητής από την Ελευσίνα του 2ου αι. π.Χ. Η ακάλυπτη ηβική χώρα των αγαλμάτων, όμως, θεωρήθηκε προσβολή για τα αυστηρά ήθη της χώρας, καθώς την έκθεση θα την επισκέπτονταν και γυναίκες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι οργανωτές να απαιτούν να καλυφθούν οι επίμαχες περιοχές.

ΠΑΓΚΑΛΕ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.


ΕΚΛΑΣΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ "ΘΑΨΙΜΑΤΑ" "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ" Κ.Τ.Λ.
Απο iefimerida 
Σαφή θέση για τη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου πήρε ο Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ που τον υποστήριζαν και εξαιτίας των οποίων θα μπορούσε να είχε γίνει και πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5, είπε μεταξύ άλλων: «Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Ακη Τσοχατζόπουλο,

Συρία: Βιασμοί χριστιανών γυναικών από τους «επαναστάτες». ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΑΚΙΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΦΕΝΤΗ Η ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ;



Συνεχίζεται η εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών στη Συρία, η πλειοψηφία των οποίων είναι ελληνορθόδοξοι, ενώ στην Αθήνα Μαξίμου και ΥΠΕΞ «δεν άκουσαν και δεν είδαν» τίποτα…
Εν μέσω συνεχιζόμενων πληροφοριών για σφαγές, ισλαμιστής θρησκευτικός ηγέτης  προτρέπει  τους «εξεγερμένους αντάρτες» στη Συρία, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν  το καθεστώς Άσαντ, να βιάζουν γυναίκες, αρκεί αυτές να είναι άλλων δογμάτων, όπως αναφέρει και η αμερικανική εφημερίδα Washington Times.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον  Γιασέρ Αλ-Aιλαουνί, ο οποίος κατάγεται από την Ιορδανία, όμως ζούσε επί 20 σχεδόν  στη Δαμασκό. Ο συγκεκριμένος, μέσω του YouTube, καλώντας τους μουσουλμάνους πιστούς σε «νόμιμο φετβά» (πόλεμο) εναντίον του  Άσαντ,  προτείνει στους «επαναστάτες» να θέσουν σε εφαρμογή μια «κυβέρνηση σαρίας».
Οι βιασμοί χριστιανών γυναικών ή αλεβιτισσών είναι επιτρεπτοί, επιβεβαιώνοντας πως στόχος των δυνάμεων που πολεμούν τον Άσαντ είναι μια  ισλαμική Συρία χωρίς χριστιανούς.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ...;;; ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ....!!


ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ....;;;

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, οι Έλληνες πλοιοκτήτες στηρίζουν έμπρακτα τον τόπο με τη δωρεά δύο υπερσύγχρονων και άρτια εξοπλισμένων περιπολικών σκαφών, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας, διαψεύδοντας παράλληλα τα περί δήθεν πρόωρης αποχώρησης των υπαλλήλων του υπουργείου ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

«Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει, με επίσημη μάλιστα ανακοίνωση, τη δωρεά αυτή» τονίζει το υπουργείο Ναυτιλίας. Προσθέτει ότι η Πολιτεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να θωρακίσει τα σύνορά της και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή δίνει νυχθημερόν υπεράνθρωπο αγώνα στις ελληνικές θάλασσες για το σκοπό αυτό.