Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.


Ο ΚΑΛΟΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;

Υ.Γ. ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ.

"ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΦYΛΟΦIΛΟΙ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Λαθροδήμαρχος Αθηναίων ζήλεψε την δόξα του Μπουτάρη και κάνει τη μια ανοησία μετά την άλλη αφού οι λέξεις Πατρίδα, Ορθοδοξία και Έλληνας είναι άγνωστες και για τους δύο!
Θυμόμαστε το παραλήρημά του σε εκπομπή σχετικά με την χορηγία του Athens Gay Pride, λέγοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που μέλος τους είναι ομοφυλόφιλος! Αφού δεν είπε εκατομμύρια πάλι καλά!
MATANTOFOROS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΛΕΠΤΟ:

ME THN...ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ


ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ
Η εικόνα που... έκανε αρνητική εντύπωση στους πολίτες και δείχνει οτι οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει...
Ιδιαιτέρως αρνητική εντύπωση έκανε η χθεσινή εμφάνιση της...
Φώφης Γεννηματά στην Σκύρο, όπου η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται για τις πασχαλινές της διακοπές. Συγκεκριμένα, έσκασε μύτη στην χθεσινή Ακολουθία του Επιταφίου με την οικογένειά της (μέχρι εδώ καλά), αλλά και την... Φιλιππινέζα του σπιτού, γεγονός που ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια μεταξύ των παρευρισκομένων.
Μιλάμε για σοβαρό επικοινωνιακό φάουλ από την καθ' ύλην αρμόδια για τέτοιου είδους θέματα στην Ιπποκράτους.
parapolitika.gr

Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ! ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!




Το νέο νομοσχέδιο παρωδία που προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά και τιμωρία της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, έχει σαν στόχο να προστατεύσει τους λαθρομετανάστες και να κάνει πλέον τους Έλληνες, φιλοξενούμενους στην ίδια τους τη χώρα. 
Αυτό για όσους – όποιους από πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ.ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ...ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ...ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;
Aπo ygropyr
Μπορεί μόλις πριν 4 μέρες να γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά, αλλά ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Δήμο Αθηναίων του Λαθροκαμίνη ετοιμάζονται να γιορτάσουν την… Πρωτοχρονιά!
Ναι, δεν πρόκειται περί λάθους, καλά διαβάσατε! Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, καλεί το κοινό της, στις 11-12 Μαΐου, στην πλατεία Κουμουνδούρου, να συνεορτάσει με τους Μπαγκλαντεσιανούς την… Πρωτοχρονιά τους: Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την UNESCO και το Υπουργείο Παιδείας!!!!!!!!

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ...


ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ Η ΤΟΥΣ ΚΑΙΣ
Στην Καλαμάτα παραδοσιακά καίνε τον Ιούδα κάθε Μεγάλη Παρασκευή, μετά την περιφορά του Επιταφίου. Και φέτος η σχετική τελετή θα γίνει στη Δυτική Παραλία στους δρόμους γύρω από τη ΔΟΥ και τη μαρίνα, τηρώντας το έθιμο.
Οπως αναφέρει ο ιστότοπος της εφημερίδας Ελευθερία, eleftheriaonline τα ομοιώματα είναι έτοιμα και φτιαγμένα με μεράκι.
Σ' ένα απ' αυτά μάλιστα ο Ιούδας έχει τη μορφή του εκ Καλαμάτας καταγόμενου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και θα τον κάψουν στη γειτονιά του δημάρχου, Μαιζώνος και Ομήρου.

O ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ALPHA (BINTEO)


Το "δώρο" της Χρυσής Αυγής στους μεγαλοεργολάβους για την Λαμπρή... - ΒΙΝΤΕΟ


Χρυσή Αυγή “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”
Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της σημερινής πανελλήνιας ενημερωτικής εξόρμησης άνοιξαν τα διόδια της Ελευσίνας και επέτρεψαν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων. Επικράτησε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο από τα κορναρίσματα και τα χειροκροτήματα. Η κίνηση αυτή είχε συμβολικό χαρακτήρα: δεν μπορεί ένας λαός που κυριολεκτικά πένεται, να συνεχίζει να πληρώνει εκατομμύρια για δρόμους που το αντίτιμό τους έχει εξοφληθεί στο δεκαπλάσιο.

Μεγάλη Παρασκευή.

 
 
Την Παρασκευή, στέλνεται ο Ιησούς δέσμιος από τον Καϊάφα στον τότε ηγεμόνα της Ιουδαίας, Πόντιο Πιλάτο. Αυτός, αφού τον ανέκρινε με πολλούς τρόπους και αφού ομολόγησε δύο φορές ότι ο Ιησούς είναι αθώος, έπειτα, για να ευχαριστηθούν οι Ιουδαίοι, τον καταδικάζει σε θάνατο, και αφού μαστίγωσε σαν δραπέτη δούλο τον Δεσπότη όλων, Τον παρέδωσε για να σταυρωθεί. Από εκεί και πέρα ο Ιησούς, αφού παραδόθηκε στους στρατιώτες, γυμνώνεται, φοράει κόκκινη χλαμύδα, στεφανώνεται με ακάνθινο στεφάνι, κρατάει κάλαμο σαν σκήπτρο, προσκυνείται χλευαστικά, φτύνεται και χτυπιέται στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Μετά, φορώντας πάλι τα ρούχα του και βαστάζοντας το Σταυρό, πηγαίνει προς το Γολγοθά, τον τόπο της καταδίκης, και εκεί, γύρω στην Τρίτη ώρα της ημέρας, σταυρώνεται μεταξύ δύο ληστών, βλασφημείται από αυτούς που είχαν πάει στο Γολγοθά μαζί του, μυκτηρίζεται από τους αρχιερείς, ποτίζεται από τους στρατιώτες με ξύδι ανακατεμένο με χολή. 

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΜΙΝΗ....ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΚΡΟΥ Η ΠΙΠΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ.


ΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ "ΓΕΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΤΗΣ Ν.Δ
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τα επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος όταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης απαγόρεψε τη διανομή τροφίμων από τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
«Χρυσαυγίτη Γερμενή. Είσαι τυχερός !Το αίμα σου δε θα μολυνθεί .Εισαγγελείς - Δικαστές πού θα σε περιλάβουν είναι μόνον ...Έλληνες», έγραψε η κ. Πιπιλή. 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;


ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΑΜΙΝΗ. ΒΙΝΤΕΟ


ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ


Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...X.A :Διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής - Μ.Πέμπτη, Πλατεία Συντάγματος, 10 π.μ.


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΚΑΜΙΝΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ
Την Μεγάλη Πέμπτη στις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής: αρνί, αυγά, τσουρέκι, πατάτες, σε ποσότητα ικανή να σιτίσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Θα δοθεί προτεραιότητα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, που πλήττονται περισσότερο από την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική.

Χρυσή Αυγή: " Η Απάντησή Μας Στον Δήμαρχο Των Λαθρομεταναστών Και Της Παγκοσμιοποίησης. "

ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ :ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ



Η ΦΡΑΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΣΦΑΙΡΑ !! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ

Φεστιβάλ με την επωνυμία "Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνα 2013" θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (8/5 έως 11/5) και σύνθηματα:
"Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις"
"Για τη μείωση στις βλάβες από τις εξαρτήσεις"
"Για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές στο θέμα τις απαγόρευσης των 'ναρκωτικών ουσιών'"

 Το εξοργιστικότερο όλων δεν είναι το φεστιβάλ, σαν φεστιβάλ που διοργανώνεται από.....διάφορους "περίεργους" φορείς αλλά, η "χορηγία" της εκδήλωσης από ελληνόφωνα κόμματα και το Δήμο Αθηναίων. 

Στις 8/5 και 9/5 οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τέτοιες φρενοβλαβείς απόψεις θα ανήκουν στο Δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα στις 8/5 και 9/5 η Τεχνόπολη στο Γκάζι θα είναι το ορμητήριο προπαγάνδας τέτοιων εκτρωματικών απόψεων που αναιρούν την κοινή λογική και προάγουν έναν εκφυλιστικό και παρασιτικό τρόπο ζωής.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!


Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... "ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ; ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ..."...!!!


Οργή και σοκ προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας, η οποία είχε κακοποιηθεί άσχημα από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ», προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Η μητέρα, στο σώμα της οποίας ασέλγησαν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα σπάει την σιωπή της, μετά την καταδίκης τους και αποκαλύπτει:

«Ήταν βίαιοι και απάνθρωποι. Δεν είχαν σεβασμό στον άνθρωπο, σε μητέρα, σε παιδί, τίποτα. Στο δικαστήριο μίλησαν οι δικηγόροι τους για μεταμέλεια, όμως εγώ δεν την είδα αυτή την μεταμέλεια πουθενά. Αγριοκοίταζαν, απειλούσαν οι ίδιοι και οι συγγενείς τους μπροστά στους αστυνομικούς». «Μιλάμε για νέους ηλικίας μέχρι 25 ετών που θα μπορούσαν να είναι παιδιά μου στο κάτω - κάτω. Και δεν μπορώ να καταλάβω, αφού πήρες χρήματα. Μην εξευτελίζεις, μην ταπεινώνεις, μην κακοποιείς τον άλλον. 

Επικίνδυνα παιχνίδια Αβραμόπουλου στο Συριακό.

Επικίνδυνα παιχνίδια Αβραμόπουλου στο Συριακό
Η μνημονιακή διπλωματία του Υπουργού Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλου, σε σχέση με τα τεκταινόμενα είναι δεδομένο ότι κατευθύνεται από όσα προστάζουν τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων. Είναι επίσης δεδομένο ότι δεν λαμβάνει υπόψη ούτε το συμφέρον της πατρίδας μας, ούτε το ευρύτερο γεωστρατηγικό πλαίσιο της περιοχής.

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;(ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)


ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΠΟΤΕ(ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ). ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΤΟΥ NEWSBOMB:
Αυτό να δω σύντροφοι και έκλεισα ως «τρομοκράτης». Την πολιτική-εκλογική σύμπραξη σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
 Οι πληροφορίες που έχω είναι από μέσα –αλλά πολύ μέσα- των πολιτικών στρατηγείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στελέχη και των δύο κομμάτων έχουν αρχίσει μία μυστική «ζύμωση» μεταξύ τους με κεντρικό στόχο την πιθανή κάθοδο στις εκλογές ενός ενιαίου πολιτικού σχηματισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που θα καλύψει το μεγάλο κενό στον κεντρώο χώρο, αλλά με διατήρηση του ονόματος και των συμβόλων των δύο κομμάτων.

ΣΗΚΩ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! ΚΝΙΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΑΡΛΕΜ ΣΕΪΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΝΙΤΕΣ...ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...
Απο εθνικισμός.net

«Γέμισε από μαθητές το θεατράκι της Γκράβας στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ – ΦΩΤΟ», βροντοφωνάζει η επίσημη ιστοσελίδα των θαυμαστών του Στάλιν. Ανοίγουμε, λοιπόν, τις φωτογραφίες που οι ίδιοι παραθέτουν και παρατηρούμε τα εξής:

ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣE Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε...ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
Τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων διακωμωδεί ένα νέο παιχνίδι - εφαρμογή για iPhone και iPad. Ο τίτλος του είναι OPA και καλεί τους παίκτες να ρίχνουν πιάτα χρησιμοποιώντας το δάχτυλό τους με στόχο να πετύχουν την φιγούρα του μουστακοφόρου ταβερνιάρη (που παραπέμπει στην εικόνα του Έλληνα), έναν τσολιά, μια ξανθιά τραγουδίστρια και τους μουσικούς της ορχήστρας.
Προφανώς αυτή είναι η μοναδική εικόνα της Ελλάδας που έχουν οι δημιουργοί του. Αν είχαν διαβάσει και ψάξει περισσότερο, είναι πολύ πιθανό να μην έφτιαχναν ένα τέτοιο παιχνίδι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

dexiextrem

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ" ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΓΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!


Πες ΟΧΙ στην σφαγή των εκτρώσεων!


Ο νόμιμος ανώτατος μισθός των Ελλήνων νεοπροσληφθέντων θα είναι χαμηλότερος από τον κατώτατο των Μπαγκλαντεσιανών της Μανωλάδας. Έτσι ψήφισε χθες η Βουλή!



Όλες αυτές της ημέρες διαβάζουμε παντού και καθημερινά “δακρύβρεχτα” άρθρα για το “δράμα” των Μπαγκλαντεσιανών της Μανωλάδας, για τους “σύγχρονους δουλοπάροικους” κ.λ.π.

 Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο κατώτατος μισθός των Μπαγκλαντεσιανών ξεκινάει από τα 22 Ευρώ την ημέρα για 7ωρη εργασία, σε κάποια χωράφια αμείβονται με 26, ενώ οι ίδιοι διεκδικούν αύξηση στα 30 Ευρώ. Υπάρχουν πλήθος σχετικών δημοσιευμάτων που πιστοποιούν τις παραπάνω απολαβές , ένα από αυτά μπορεί κανείς να διαβάσει στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες κυρήττουν Τζιχάντ στην Ελλάδα!




Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες, στα πλαίσια της "αντιρατσιστικής" διαδήλωσης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (28/04) στη Νέα Μανωλάδα, συκοφαντούν την Ελλάδα για "θάνατο εργατών" με αποκορύφωμα το γεγονός ότι την δήλωση αυτή την προσυπογράφει το πολιτικό κόμμα "Hefazate Islam Bangladesh" του οποίου βασική γραμμή είναι η θανάτωση όλων των αλλόθρησκων και αυτών που προσβάλλουν τον Αλλάχ και το Ισλάμ. Και όλα αυτά διαδραματίζονται στον τόπο που πριν δύο αιώνες ο εθνικός ήρωας και πρωτοπαλίκαρο του Κολοκοτρώνη Χαράλαμπος Βιλαέτης κήρυττε την επανάσταση ενάντια στους ισλαμιστές κατακτητές. Εμείς πως απαντάμε σήμερα στον εξισλαμισμό της χώρας μας και τον πόλεμο εναντίον του ελληνισμού και της ορθοδοξίας?

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ


ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...
Μέτα από έξι μήνες επιτυχημένης πορείας έπεσε η αυλαία για το σχήμα Βασίλης Καρράς, Πάολα, Παντελής Παντελίδης, οι οποίοι ετοιμάζουν πλέον τις βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.
Το φινάλε των εμφανίσεων του σχήματος στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Απριλίου, οπότε και στήθηκε ένα μεγάλο πάρτυ.
Ήταν λίγο μετά τις 06.00 το πρωί, όταν ο Βασίλης Καρράς δέχτηκε στην πίστα χιλιάδες λουλούδια και αναγκάστηκε να καθίσει επάνω τους χρησιμοποιώντας τα σαν καρέκλα.

ΤΑΧΑLΙΑ

Ισλαμικός τρόμος στην Ελλάδα: Μέλη ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης παρέλασαν ως αλληλέγγυοι με τους εργάτες της Μανωλάδας!

 
 
Μέλη ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης παρέλασαν ως αλληλέγγυοι με τους εργάτες της Μανωλάδας, υπό τα απαθή βλέμματα των αρχών.  

Λιγες ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βοστώνη και την απαγωγή των ιεραρχών της Συρίας από ακραιους ισλαμιστές, ο εφιάλτης φαίνεται πως χτυπά την πόρτα και της Ελλάδας.

Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολουθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά "απίστων"!

ΠΡΟΣΟΧΗ- Ξεσηκωμός των αλλοδαπών στην Ελλάδα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα; ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.



Πηγές της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν τον κίνδυνο ξεσηκωμού των Αλλοδαπών στην Ελλάδα τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας. 

Οι πληροφορίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ είναι πως εξτρεμιστικές ομάδες αλλοδαπών μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας χτυπήματα προς τα τέλη της Μεγάλης εβδομάδας, ως υποτιθέμενη απάντηση στα γεγονότα της Ηλείας.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΘΙΠΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.


ΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ...ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ...Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ 

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ;;


H ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ.
Απο ygropyr
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ! 
Το ΠΑΜΕ προσπαθεί να ματαιώσει τις αιμοδοσίες των Χρυσαυγιτών "μόνο για Έλληνες" όπως βλέπετε και στο βίντεο επειδή τάχα είναι ρατσιστικές αφού αυτό το αίμα προορίζεται μόνο για Έλληνες και με χωρίς κομματική ταυτότητα, ενώ την ίδια στιγμή το ΠΑΜΕ διοργανώνει αιμοδοσίες Κομμουνιστών ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ



Το ανέκδοτο της χρονιάς έχει μέσα ...Αντώνη Σαμαρά
Νέος διοικητής λέει στον ΟΑΕΔ, θα είναι ο ανεκδιήγητος ΠΑΣΟΚος Χρήστος Πρωτόπαππας!!!
Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο και θα μείνει στην ιστορία, με τη βούλα Σαμαρά. Δεν ορίζεις και τον Βενιζέλο Πρωθυπουργό;
Πού να μην είχε και 5% στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ !
taxalia
Απ’ τον Κικίλια στον… Πρωτόπαπα!
Έχουν χάσει εντελώς την μπάλα στο Μαξίμου;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ..."ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" - "ΝΤΡΟΠΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. 4 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ...ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ.
Απο iefimerida.gr
Ο υπουργός επισκέφθηκε τα επιχειρησιακά κέντρα του FBI και της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη και μιλώντας στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων σημείωσε ότι το ελληνικό σχέδιο δράσης είναι «το όπλο» της χώρας μας για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο μεταναστευτικό ρεύμα που υπάρχει σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Δεν μπορεί η Ελλάδα,