Σάββατο 18 Μαΐου 2013

"Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του". ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;




Ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών. Η Ένωση ζητεί την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα -που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής- απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς “θα τους
σφάζουν σαν τα κοτόπουλα”. 

Συνέντευξη εκπροσώπου του "Ευρωπαϊκού Μετώπου Αλληλεγγύης για την Συρία". ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΑΚΟΥ.


13.05.2013 Συνέντευξη εκπροσώπου του "Ευρωπαϊκού Μετώπου Αλληλεγγύης για την Συρία" σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης στην εκπομπή "Σκόνη του χρόνου"

Ρουπακιώτη μην το ξεχάσεις.




Ρουπακιώτη μην ξεχάσεις στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να εισάγεις και διάταξη προστασίας των κλόουν. Για ευνόητους λόγους...

ΜΟΝΗ ΦΤΑΙΧΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΩΝ.(ΦΩΤΟ)


ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ) ΟΙ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
ΜΟΝΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ :

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!
Καλησπέρα σας,
Απευθυνόμαστε σε εσάς γνωρίζοντας ότι είσαστε ένα από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα blog.
Σας στέλνουμε επιστολή διαμαρτυρίας για το έγκλημα που πρόκειται να συμβεί στο Κ.Χαλάνδρι με την μετεγκατάσταση των Ρομα
Στον μοναδικό χώρο πρασίνου και άθλησης,
Θα σας παρακαλούσαμε για την δημοσίευση του.
Ευχαριστώ πολύ.
Φ.Τ
Ένα έγκλημα σε εξέλιξη :

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
iefimerida Nτόρα: Καλώ τον Νίκο Μιχαλολιάκο σε διάλογο, θα τον κάνω αλοιφή
Η Ντόρα Μπακογιάννη τάσσεται κατά της προοπτικής να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με το ερώτημα «Τι σημαίνει απαγορεύεται», τονίζοντας ότι αν αυτό υιοθετηθεί δημιουργείται επικίνδυνο προηγούμενο και προκαλεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο σε ανοικτό διάλογο, μιλώντας στην εκπομπή Αλλη Οψη του Μανώλη Κοττάκη.
Στην εκπομπή που θα προβληθεί απόψε το βράδυ στη ΝΕΤ η πρώην υπουργός δηλώνει πεπεισμένη ότι σε αυτόν το διάλογο θα τον αντιμετωπίσει και όπως λέει «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα. Διαφωνεί όμως με το μοντέλο απομόνωσης της Χ.Α. λέγοντας «τι αλαζονεία είναι αυτή, να λες ότι εγώ δεν συζητώ με εκλεγμένους».
Τονίζει ότι «ο Σαμαράς κάνει μεγάλη προσπάθεια,

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ...ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;;


ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΒΡΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΟΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ!!
Κάθε μέρα που περνάει και μια βόμβα σκάει στην Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θέμα» η κόρη του Δραγασάκη, Βουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».
Η πλάκα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι «ο Δραγασάκης το 1989 σαν νέος βουλευτής έκανε και σειρά ομιλιών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών». Έδινε και συμβουλές δηλαδή…

Χρυσή Αυγή : Ανοιχτή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


19 ΜΑΪΟΥ: Ημέρα Εθνικής Μνήμης
Μια μέρα που οφείλουμε όλοι να χαράξουμε στη μνήμη και στην καρδιά μας. Με την Γενοκτονία των Ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του κάτω από αντίξοες συνθήκες, για πάνω από 3.000 χρόνια. Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έχει καταγραφεί ως μία από τις πιο μαύρες στιγμές της Ιστορίας μας, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! Γιατί η μνήμη είναι η καλύτερη μορφή Εθνικής Αντίστασης...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας καλεί στην τελετή τιμής και μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Στην ανοιχτή εκδήλωση θα παρευρεθεί σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.



Κυριακή 19/05, 19:30 στην Πλατεία Ακριτών Πόντου - Αχαρναί.






Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ" .ΤΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΕΠΟΝΤΑΙ...


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΡΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. 
ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΗΘΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ,

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ- ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡ. ΣΧΟΛΕΣ


Στήριξη του “Γένους” κατά την εκδίκαση από το ΣτΕ

Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 09:00, οι στρατιωτικοί διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) για να φωνάξουν την αντίθεση τους στην κατάργηση του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!
Συζητείται στις 17 Μαΐου η προσφυγή επτά στρατιωτικών στο ΣτΕ για τη διατήρηση του Γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Οι στρατιωτικοί λένε «όχι» στην κατάργηση του γένους, αφού… υποστηρίζουν πως έτσι ο κάθε μετανάστης, που αποκτά την ελληνική υπηκοότητα, θα μπορεί να εισέρχεται στα ΑΣΕΙ. Όπως αναφέρεται, η κατάργηση του γένους είναι αντίθετη στους Στρατιωτικούς Κανονισμούς που προβλέπουν ότι «Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση, η οποία εγείρει το εθνικό αίσθημα και την προς την Πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη αγάπη και αφοσίωση, πρέπει να αποτελεί το διαρκές μέλημα τον διοικητή. Αυτός λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη της διάβρωσης του εθνικού φρονήματος των ανδρών της μονάδας»

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΤΟ GAY PARADE ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΠΑΓΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.



ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤO GAY PARADE , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟ ΣΤO GAY PARADE  . ΑΝΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜIΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ. 
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.
Το Καθεστώς της διαφθοράς, του ανθελληνισμού και της σαπίλας, απέκτησε και νέες ανησυχίες. Επίσημα πλέον, μέσω του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στηρίζει την προώθηση του κιναιδισμού, προφανώς κινούμενο στο κλίμα της ερμαφρόδιτης κυβέρνησης και των κομμάτων της Αριστεράς.
Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων λοιπόν, μέσω του ιδρύματος νεολαίας και δια βίου μάθησης υπήρξε χρηματοδότης της βαλκανικής μάζωξης κίναιδων και ανώμαλων πάσης φύσεως στη Θεσσαλονίκη,

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΞΑΦΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΜΙΑ ΜΕ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ . ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.
Απο newsit  
Το είχαν πει αστυνομικές πηγές... Όσο περνά ο καιρός, οι ασύλληπτοι δραπέτες θα "χτυπούν" στόχους για να εξασφαλίσουν χρήματα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους ληστές της τράπεζας στη Λάρισα, είναι και 25χρονος Klement Cala. Ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που έχει εμπλακεί και στην κλοπή του λευκού τρανσπόρτερ στην Κόρινθο, που είχε κλαπεί μαζί με μια νεκροφόρα, αλλά και στη συμπλοκή στα Ίσθμια, με θύμα την 25χρονη Κατερίνα.
Τώρα, το αποτύπωμα του 25χρονου βρέθηκε στον γκισέ της τράπεζας της Λάρισας, στην οποία έγινε η ληστεία του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΛΟΓΩ Ν.Δ;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Απο skeftomasteellhnika.blogspot.gr
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ "ART TV" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ, ΖΗΤΗΣΕ & ΕΙΔΕ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ;
Ο Άνθρωπος που μαχαίρωσε πισώπλατα τον άνθρωπο που τον έκανε .. άνθρωπο! που πλήγωσε αφάνταστα τον κόσμο του ΛΑ.Ο.Σ που τον στήριζε και παρ ολίγο να διαλύσει το κόμμα που τον έκανε  Βουλευτή και Υπουργό , αυτός ο άνθρωπος είχε το απίστευτο θράσος, να πάει στην Καλλιθέα, στην έδρα του "ART TV" και μόλις τέλειωσε την εκπομπή του (3-5) ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τον είδε ξαφνικά μπροστά του, ζητώντας του να του....

"Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία".


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΝΥΧΤΑ Ο «ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.




Αιφνιδιαστικά, χθες τη νύχτα (όλες οι βρομοδουλειές πάντα νύχτα γίνονται…) η γραμματεία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας διαβίβασε το διαβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμο του Αίσχους») στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής. Μάλιστα, ορίστηκε με διαδικασίες εξπρές (ή fast track, σύμφωνα με την ορολογία των δυναστών της Ελλάδος) ότι θα συζητηθεί στην Βουλή κατά τη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης, 21ης Μαΐου 2013. Μάλιστα, ο «Νόμος του Αίσχους» έρχεται χωρίς καμία αλλαγή από το αρχικό πλάνο, προς δόξαν του έχοντας αναλάβει εργολαβικά τη διεκπεραίωσή του, συντρόφου-κομισάριου δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, όπως τονίζουν πανηγυρίζοντας τα καθεστωτικά παπαγαλάκια της δυστυχίας μας: «Ορίστηκε μάλιστα και η πρώτη συζήτηση στις 21 Μαΐου στη Βουλή. Με αυτόν τον τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου κλείνει οριστικά την αμφισβήτηση της νομοθετικής πρωτοβουλίας του υπουργού Δικαιοσύνης. Είναι η δεύτερη φορά, μετά τη γνωστή τροπολογία Μανιτάκη, που επικρατεί η άποψη του κ. Ρουπακιώτη παρά τις προβλέψεις που έκαναν άλλες πολιτικές Κασσάνδρες».

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ...ΑΔΕΙΑ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ;;


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
Εικόνες που σοκάρουν από την Ελλάδα της κρίσης εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με εκατοντάδες πολίτες να δίνουν «μάχη» για μία σακούλα με τρόφιμα.
Συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι έδωσαν «μάχη» για να πάρουν λαχανικά τα οποία μοίραζαν παραγωγοί. Το πλήθος πολιόρκησε ακόμη και ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε τρόφιμα.

enikos.gr
 Δείτε το βίντεο:

ΕΞΩΣΗ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ - ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤ. ΕΝΟΙΚΙΑ.


ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΩΣΗ. 
ΜΑ ΚΑΛΑ...ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;  
Δικαστικοί επιμελητές στο ΠΑΣΟΚ για κατάσχεση και έξωση - Στο μισό εκατομμύριο τα χρέη από τα απλήρωτα ενοίκια
- Οι δύο δικαστικοί επιμελητές φυγαδεύτηκαν από το υπόγειο γκαράζ του ΠΑΣΟΚ για να μην γίνουν αντιληπτές
- Την εντολή για κατάσχεση και έξωση την έδωσε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στην Ιπποκράτους
- Το ΠΑΣΟΚ έδωσε έγγραφη υπόσχεση να πληρώσει τα ενοίκια μέχρι τις 25 Μαΐου (ΑΛΛΙΩΣ...ΔΡΟΜΟ)
- Αναστάτωση επικράτησε στα στελέχη του όταν είδαν τους δικαστικούς να συναντούν τον κ. Σαλαγιάννη

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ...ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ" ΚΑΙ "ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ".



ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤHΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...ΙΣΩΣ Ο ΣΤΟΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΓΩΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
Με πολύ θερμά λόγια μίλησαν για τον Αλέξη Τσίπρα ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Ολιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, μετά το κοινό γεύμα που είχαν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάγκρεμπ.
Ο κ. Στόουν τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας και προσέθεσε ότι «Μόλις έφαγα με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα τη χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».

ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΤΕΣ...ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΝ "ΣΤΟΛΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ


ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ  ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ.
Ο κ. Τατσόπουλος, ζήτησε από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν υπερ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας εξηγώντας ότι πρόκειται για «ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου». Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας την γνωστή καραμέλα περί ναζιστών ,θύμισε ότι ένας άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαγγείλει απόσπασμα από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» το οποίο όπως είπε «ήταν το αγαπημένο ανάγνωσμα του Χίτλερ και αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τις διώξεις των Εβραίων».
Από την άλλη πλευρά ο κ. Παππάς πρόσθεσε πως «παραδεχόμαστε ότι είμαστε προστάτες της εθνικής μνήμης και της εθνικής συνείδησης». Επέκρινε μάλιστα την στάση του κ. Τατσόπουλου να μην ζητήσει την άρση της ασυλίας του λέγοντας πως «απέδειξε τι σημαίνει αριστερά, η αριστερά των γκαί παρέιντ, η αριστερά που της λείπει ο ανδρισμός».

"ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


Μέτρα στήριξης των ελληνικών οικογενειών ζητεί από την κυβέρνηση η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων εν όψει του αυριανού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας.
Όπως τονίζουν οι πολύτεκνοι, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, «βρίσκει την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη σε ακόμη χειρότερη θέση, τόσο από τη γενικευμένη φτώχεια της χώρας όσο και από σωρεία παράλογων νομοθετημάτων», όπως η πλήρης κατάργηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί της οικογένειας, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ίδιες για τους άγαμους και τους πολύτεκνους, και η κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων.
«Η στήριξη της οικογένειας δεν είναι δαπάνη, είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας», υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία, προσθέτοντας ότι η ειδική μέριμνα για την πολύτεκνη οικογένεια, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, πρέπει να γίνει πράξη , καθώς, διαφορετικά «δεν θα υπάρξει αύριο στην πατρίδα μας».

ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΕΝ ΜΕΣΗ ΟΔΩ 47ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ.


ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ
Μνήμες από το προπέρσινο φονικό που είχε σημειωθεί στη Γ'΄Σεπτεμβρίου με θύμα τον άτυχο Μανώλη Καντάρη, θυμίζει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 47χρονου ιχθυέμπορου, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το σπίτι του επί της οδού Τραπεζούντος.
Στις 4.20 το ξημέρωμα,  ο 47χρονος ξεκίνησε όπως κάνει κάθε πρωί για την ιχθυόσκαλα. Είχε ιχθυοπωλείο στον Κορυδαλλό και πήγαινε να πάρει εμπόρευμα και προμήθειες.  Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ



ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Oι συνταξιούχοι και αγρότες είναι οι καλύτεροι...πελάτες της Νέας Δημοκρατίας.


ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ...ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ


makeleio.gr

ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : "ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ " ...KOMISION : 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ TA NEA METΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015



Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ( ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ «ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ» ΚΑΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ")  ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 4,2 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 8 ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; TON ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΟΥ Η ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ;
Πρόσθετα μέτρα 8 δισ. ευρώ θα απαιτηθούν το 2015-2016
Η ΕΛΛΑΔΑ θα πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους του 2013 και του 2014, αλλά θα χρειαστεί επιπλέον μέτρα 8 δισ. ευρώ  για να πετύχει τους  δημοσιονομικούς στόχους του 2015 και του 2016. Αυτό τονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε έκθεση προς το Eurogroup,  με την οποία εισηγήθηκε να εκταμιευθεί η επόμενη δόση.
ΟΧΙ 8 ΔΙΣ ΑΛΛΑ 4,2 ΔΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ

ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
egerssi@otenet.gr – www.apostoloupanos.gr
Τα τρία τελευταία χρόνια των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, καταργήθηκε το κοινωνικό κράτος, το κράτος πρόνοιας και το εργατικό δίκαιο, παραβιάστηκε κατάφορα το Σύνταγμα, διαλύθηκε η εναπομείνασα πρωτογενής παραγωγή και η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ισοπεδώθηκε ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας, η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας που είναι η μεσαία αστική τάξη. Ο λαός μας ζει πλέον, στην απόλυτη εξαθλίωση, χωρίς το κράτος να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της ζωής του, η οποία είναι έρμαιο των κακοποιών στοιχείων λόγω της αθρόας λαθρομετανάστευσης. Αυτή η βίαιη προσαρμογή της ζωής μας στην πολιτική των μνημονίων εξαθλίωσε τις Ελληνικές οικογένειες και χιλιάδες συμπολίτες μας έβαλαν τέλος στη ζωή τους, μη αντέχοντας την εξαθλίωση. Αυτές οι πολιτικές αύξησαν επικίνδυνα την υπογεννητικότητα, που μαζί με την αθρόα μετανάστευση συνελλήνων σε άλλες χώρες, φαντάζουν ως ο υπ΄ αριθμόν ένας κίνδυνος του Έθνους μας. Οι ίδιες πολιτικές, παραχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους τροϊκανούς και διέλυσαν την Άμυνα της χώρας είτε μέσω της περικοπής κατά 50% των αποδοχών των αξιωματικών μας, είτε μέσω των λουκέτων πολλών στρατοπέδων, αλλά και της κατάργησης Σωμάτων Στρατού. 
Έτσι, αυτό το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, που υπηρετήθηκε από πολιτικούς διεφθαρμένους, τιμητές της ανομίας, φαύλους, δοσίλογους, κλέφτες και σε πολλές περιπτώσεις προδότες των Ιερών και Οσίων του λαού μας, εξακολουθεί να βιάζει τον λαό μας με αποτέλεσμα να δημιουργεί Γενοκτονία του Έθνους των Ελλήνων.

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ : "ΠΡΟΤΙΜΩ OI NEOI ΝΑ ΨΗΦΙΣOYN ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".


ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ O ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ  ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ".
ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

MIA ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ


ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Η ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
Μούιζνιεκς: Στην Ελλάδα γίνεται μια ρατσιστική επίθεση κάθε δύο ημέρες
Με νέα του παρέμβαση ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς, εκφράζει τη βαθύτατη ανησυχία του για το γεγονός ότι η Ε.Ε. δεν αντιμετωπίζει με προσοχή την άνοδο της δράσης των ρατσιστικών ακροδεξιών οργανώσεων και κομμάτων.
Όσον αφορά στην Ελλάδα, ο κ. Μούιζνιεκς σημείωσε ότι κάθε δεύτερη ημέρα έχουμε και μια ρατσιστική επίθεση και υπενθυμίζει ότι από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι το Δεκέμβριο του 2012 καταγράφηκαν στη χώρα μας περισσότερες από 200 ρατσιστικές επιθέσεις.
Ο επίτροπος υπενθυμίζει ακόμη ότι, στην πρόσφατη έκθεσή του για την Ελλάδα,

Αμβρόσιος σε Ιερώνυμο:"Σήκω από τον αναπαυτικό καναπέ της αρχιερωσύνης".



Σκληρή κριτική στον Αρχιεπίσκοπο κάνει με επιστολή του προς την Ιερά Σύνοδο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος για την στάση που τηρεί απέναντι στα γεγονότα με αφορμή την υπόθεση της εργασίας τις Κυριακές

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος κάνει λόγο για τακτική «μυστικής διπλωματίας» και διαπιστώνει πως η Εκκλησία είναι «υπνωτισμένη».
 
"Η φωνή της Εκκλησίας δεν ακούγεται" λέει ο Μητροπολίτης στον Αρχιεπίσκοπο τον οποίο καλεί να, αντισταθεί να "εγερθεί εκ του αναπαυτικού καναπέ της αρχιερωσύνης" και να"«ξυπνήσει από τη ραστώνη" και τους ογδόντα έναν Μητροπολίτες .
 
Μάλιστα, τονίζει πως τα πολυδιαφημισμένα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής, δεν επιλύουν το πρόβλημα, ενώ τα χαρακτηρίζει "φούσκες".

ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ...



«Παράκαμψη» του υπουργού Δικαιοσύνης και «υποχώρηση» από τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας κάνει λόγο ο κ. Αλέξης Τσίπρας σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή με αφορμή την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Η ερώτηση απευθύνεται προς τον κ. Αντώνη Ρουπακιώτη και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Το κείμενο του σχεδίου νόμου και η αιτιολογική έκθεση που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρονται ρητά στη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ και στην απόφαση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Έπρεπε μάλιστα να είχε ενσωματωθεί στο δίκαιο της χώρας από το 2010».

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ... Η ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕXTRA ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,8% ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΛΟΓΩ...ΚΑΜΙΝΗ



Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΙΝΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΩΡΑΙΑ" .
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΧΤRA CHANNEL ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΣΟΣΤΟ  13,8%  (ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ 2-3% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ").
 Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 12 ΜΑΙΟΥ  ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ  6,093 ΑΤΟΜΩΝ  . ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΞΗΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ισλαμική βαρβαρότητα: Ισλαμιστής αντάρτης ξεριζώνει την καρδιά Σύρου στρατιώτη και την τρώει (βίντεο)


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΟΥΣ.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ασύλληπτης βαρβαρότητας βίντεο που δείχνει έναν Σύρο αντάρτη να τεμαχίζει έναν καθεστωτικό, να του αφαιρεί την καρδιά και στη συνέχεια να απειλεί ότι έτσι θα φάνε όλους τους στρατιώτες του Μπασάρ αλ Ασαντ.
Ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, σύμφωνα με τη Daily Mail, εικάζεται πως είναι ο Αμπού Σακάρ ιδρυτής της ταξιαρχίας Φαρούκ, αντάρτης από τη Χομς. Στο βίντεο φαίνεται να στέκεται πάνω από τη σορό ενός καθεστωτικού στρατιώτη και να εκτοξεύει βολές κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.
Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ανοίγει τη σορό και αφαιρεί δυο όργανα,

ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΣΕ ΜΠΕΝΙ : " ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ".


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΡΙΩΝ.
Για σωφροσύνη στο δημόσιο λόγο της μεγάλης πλειοψηφίας των Ιεραρχών, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο, μεγάλο μέρος της οποίας αφιερώθηκε σε θέματα ρατσισμού.
Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα διαβεβαίωσε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο πως η Εκκλησία δεν έχει καμία αντίρρηση επί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να προωθηθεί άμεσα στη Βουλή.
 Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές,

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ... "ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑ" ΕΙΠΕ.


ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ . ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ "ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ".
Λίντσαραν τον Αλβανό δολοφόνο που σκότωσε ηλικιωμένο ζευγάρι!
Υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων ο Αλβανός δράστης της διπλή δολοφονίας που σημειώθηκε σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων
Στη θέα του Αλβανού δολοφόνου ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων τα παιδιά και οι συγγενείς των δύο θυμάτων ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό και επιτέθηκαν στον 30χρονο που ομολόγησε τις δολοφονίες .
Ο δράστης μετά την αποφυλάκιση του τον περασμένο Φεβρούαριο, επέστρεψε στην Αλβανία ενώ μόλις χθες πέρασε ξανα με τα πόδια τα σύνορα και ήρθε πάλι στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το pestanea στην ομολογία του εμφανίστηκε ατάραχος και κυνικός ενώ φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά:

ΟΞΕΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑΣΙΣ...Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ

 taxalia

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ...ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ.


ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. 
Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κτίσματα Πωγωνίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε αυτοψία.
Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, 73 και 72 ετών, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο Αλβανός δράστης.
Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 10 μ.μ.  Όπως όλα δείχνουν,

Συμμορία "βρετανών" ισλαμιστών βίαζε και εκπόρνευε ανήλικα κορίτσια....Τα εκεί ΜΜΕ αποσιωπούν την ταυτότητα των εγκληματιών!



Ένα νέο κύκλωμα 6 ισλαμιστών "Βρετανών" εξάρθρωσε η αστυνομία του Λονδίνου τις προηγούμενες ημέρες που συστηματικά απήγαγε, βασάνιζε, βίαζε και εκπόρνευε μικρά ανήλικα κορίτσια...

Τα θύματα τους ήταν ηλικίας 13 - 16 ετών, που σύμφωνα με το Κοράνι δικαιούνται να τα....έχουν "κτήμα" τους, και αφού τα έθιζαν πρώτα στα ναρκωτικά στη συνέχεια τα κακοποιούσαν σεξουαλικά για εβδομάδες μέχρι να τα στείλουν σε οίκους ανοχής και πιάτσες! 

Σε περίπτωση που τα ανήλικα κορίτσια αντιστέκονταν τα βασάνιζαν φρικτά και εν τέλει αποσπούσαν το "οk" τους για να τα εκπορνεύσουν.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.



Στον καιρό το δύσκολο που διανύουμε, άνθρωποι δικοι μας, Ελληνικές οικογενείες χρειάζονται τη βοήθεια μας για να επιβιώσουν! Πολύτεκνη μητέρα απο τη Σητεία, την έχουν κόψει από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου! Παρακαλώ όσοι από εμάς μπορούμε ας βοηθήσουμε!!! Ιουλία Καραβελάκη Α8 Σητεια Κρητης εργατικες κατοικιες
Τηλ. 694265866 

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK.

O ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ;


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ; ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ (ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ) ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 
iefimerida.gr
Ισχυρές φήμες για προσέγγιση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη Νέα Δημοκρατία
Πληθαίνουν οι ενδείξεις και πυκνώνει η φημολογία για επιστροφή του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία, με πρώτο βήμα την παρουσία του στο συνέδριο της κυβερνώσας παράταξης, στο τέλος Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής»,