Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ : ΣΤΗΝ ΕΡΤ...ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΦΕ!!!


ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΞΑΠΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ .
«Επίδομα καφέδων» ύψους 300 ευρώ το μήνα απολαμβάνουν τα στελέχη της ΕΡΤ! Οι διευθυντές και οι αναπληρωτές διευθυντές της ΕΡΤ, τον τελευταίο χρόνο, λαμβάνουν κάθε μήνα ένα επίδομα 300 ευρώ, για τους καφέδες που θα κεράσουν στους επισκέπτες στους Ραδιομέγαρο.

Το επίδομα αυτό που αντιστοιχεί σε 3 βδομάδες εργασίας στους κανονικούς εργαζόμενους, σύμφωνα με τα νέα πραγματικά μισθολόγια, επανήλθε το τελευταίο έτος μαζί με το «στρατό» των συμβούλων, των διευθυντών και των αναπληρωτών τους, που έφεραν στην ΕΡΤ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Το λαμβάνουν άπαντες ακόμη και αυτοί οι διευθυντές και οι αναπληρωτές που έχουν ελάχιστη παρουσία στο Ραδιομέγαρο.

ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ:"ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ". ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Mr ALEXIS ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ.




Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση της ενόψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εξέδωσε η ORIGINAL 21. Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Ένωσης τόνισε πως τάσσεται στο πλευρό του ψηφοδελτίου του Κοτσάτου-Αλεξίου και του Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL: 

«Οι μέρες που έρχονται είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ιστορία του συλλόγου μας και η 9η Ιουνίου ,ημέρα εκλογών της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ ,αποτελεί ορόσημο. Για το λόγο αυτό θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε απόλυτα τη θέση μας : 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!

 
 
Κατά του «σκανδιναβικού μοντέλου» για τους μετανάστες, στρέφεται ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, με αφορμή τα τελευταία επεισόδια στην Στοκχόλμη και σε άλλες πόλεις της Σουηδίας, με πρωταγωνιστές Ασιάτες και Αφρικανούς. 

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:  Δυστυχώς για τους θιασώτες του "Σκανδιναβικού Μοντέλου", καμία καπιταλιστική κοινωνία δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ανισότητες τις οποίες παράγει.

Η εξέγερση στα φτωχά προάστια της Στοκχόλμης, από νεολαίους και μετανάστες κυρίως, δείχνει ότι η ανεργία και η επισφάλεια των νέων, οι ρατσιστικές διακρίσεις και η αστυνομική αυθαιρεσία θα γεννήσουν αντιδράσεις, μικρότερες ή μεγαλύτερες,  οπουδήποτε στη γη, ακόμα και σε κοινωνίες που είχαν να περηφανεύονται για την "ανεκτικότητα" τους. 

O ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΤΑ Χ.Α - ΜΗΠΩΣ TOY ΕΤΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;(ΒΙΝΤΕΟ)

KAI ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΤ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΣΕΡΑΦΕΙΜ. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.
http://dexiextrem.blogspot.gr
 Νέα σφοδρή επίθεση του ποιμενάρχη στον Λαικό Σύνδεσμο
Σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
Ο Σεραφείμ ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι «τάγμα του σατανισμού και...του παγανισμού» επισημαίνοντας σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό και τη στάστη της Χ.Α. ότι:
«Όλους αυτούς τους ανθρώπους τους κρατούν στην Ελλάδα, σαν να είναι η χώρα μας μία ανθρωποαποθήκη. Γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκουν την ευκαιρία άνθρωποι που επιδιώκουν την κοινωνική τους ανέλιξη, επάνω στη δυστυχία των άλλων για να δημιουργήσουν αυτά τα μορφώματα,

Σουηδοί εθνικιστές περιπόλουν στους δρόμους της Στοκχόλμης - Η αστυνομία... εναντίον τους.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ .ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ....ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ; 
http://dexiextrem.blogspot.gr
Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας της Στοκχόλμης ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν με τους ταραξίες που καίνε εδώ και πέντε ημέρες τα πάντα, οι εθνικιστές της Σουηδίας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και άρχισαν να οργανώνουν περιπολίες. Μουσουλμάνοι μετανάστες, κυρίως Σομαλοί, βάζουν συνέχεια φωτιές από το βράδυ της Κυριακής.
Έκαψαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε πυροσβέστες, επιτέθηκαν με πέτρες σε ασθενοφόρα, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε περαστικούς και προξένησαν βανδαλισμούς σε σχολεία και καταστήματα.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

O ΓΥΦΤΟΒΛΑΞ DRAGON BAZEI ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τσιγγάνος αρχιδιαδάσκαλος πολεμικών τεχνών (black dragon) "ξαναχτυπά"...Μήνυμα στον Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής.
Δείτε το βίντεο :

Ο Ιμπραήμ ξαναγύρισε.


Γράφει ο Θ. Δ. Παναγόπουλος *

Το 1825  ο Ιμπραήμ ήρθε στην Πελοπόννησο και την ρήμαξε. Σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και ζώα, έκαψε σπίτια, ξερίζωσε δέντρα, ερήμωσε τον τόπο. Παντού φωτιά και τσεκούρι.

Σήμερα απ΄ ότι φαίνεται ξαναγύρισε. Χιλιάδες ομόθρησκοι του μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την χώρα. Όχι ακόμη, ως κατακτητές, αλλά δεν θα αργήσουν να γίνουν. Σιγά –σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι. Ήρθαν στο τόπο μας πεινασμένοι, κουρελήδες, άστεγοι, ναι, κατατρεγμένοι. Αλλά για όλα αυτά δεν φταίμε εμείς. Και παρά ταύτα,    τους καλοδεχτήκαμε, παρέχοντας φιλοξενία, στέγη, τροφή.

Τίποτα όμως απ΄ όλα αυτά δεν τους αρκούν . Δηλώνουν πια ξεκάθαρα, ότι δεν είναι περαστικοί. Ήρθαν για να μείνουν οριστικά. Ήδη διεκδικούν, δικαιώματα, δουλειά, τζαμιά.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Κυριακή 26 Μαΐου 19.00 - Πλ Δαβάκη Νίκαια


Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα και στο ανθελληνικό κράτος των “αντιρατσιστικών νόμων”
"Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
Κυριακή 26 Μαΐου 19.00 - Πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) Νίκαια
Ομιλητές τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ...ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.



Σε άρθρο του, ο κ. Ανδρέας Μπανούτσος στο διαδικτυακό ιστότοπο http://www.rimse.gr/ δημοσιεύει σε κάποιο σημείο τη δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna.
“Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα…η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”.

Αν σε αυτές τις δηλώσεις προσθέσουμε και το Νέο-Οθωμανικό δόγμα του Τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου τότε νομίζουμε πως μπορούμε να σχηματίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των Ισλαμιστών.

Όλο το άρθρο:

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.


ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ 
ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
iefimerida.gr
Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.
«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα «ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με τη συμμετοχή και της ίδιας για την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ο οποίος θα υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.
Η κυρία Διαμαντοπούλου ζητά την αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και την υποκατάστασή της στον έλεγχο του μνημονίου από το κοινοβούλιο,

"ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ"!

 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ MADE IN ZIZEK.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Ο Mr ALEXIS. ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΟΜΙ...ΚΑΜΠΕΛ!


ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΟΥ Mr ALEXIS. ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.





Επεισόδια σημειώθηκαν για πέμπτη διαδοχική νύχτα στα φτωχά προάστια της Στοκχόλμης όπου ζουν πολλοί ξένοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματίας. Στο προάστιο του Ρίνκεμπι, έξι οχήματα κάηκαν, τα πέντε εκ των οποίων ολοσχερώς. Τρία ακόμη οχήματα πυρποληθηκαν στο Νόρσμποργκ ενώ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ' ένα αστυνομικό τμήμα στο Όλβσγε τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Πυρπολήθηκαν ακόμη δύο σχολεία, το πρώτο στην Τένστα και το δεύτερο στην Κίστα, κοντά στο Χούσμπι, απ' όπου ξεκίνησαν οι ταραχές, Οι πυρκαγιές τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Όπως και την περασμένη νύχτα, αστυνομικοί πετροβολήθηκαν στο Σοντερτέλγε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο...ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!



Τα δίνει όλα ο πρασινοφρουρός για να στηρίξει την νέα τάξη πραγμάτων. Θρόνο αρχιεπισκοπικό πιθανότατα του έχουν τάξει οι αδερφοί του. Δείτε ΕΔΩ όλη την προσπάθεια προπαγάνδισης υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Σας παραθέτουμε και την απάντηση ενός αναγνώστη της ιστοσελίδας που βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Alex Kanakopoulos

Θα ξέχασε ο Σεβασμιότατος την κατάντια των Ορθοδόξων που φιλούσαν τα παπόχερα, την κατάντια της 'βαπτισματικής' Θεολογίας, την -άκαιρη- μετάφραση Ιερών Κειμένων, τις αλληλεγγύες, τις 'διαιρέσεις' των εκκλησιών, τις ανοησίες που υπέγραφαν στο Π.Σ.Ε., τους ανθρώπους που αυτοκτονούν, τα βουνά μας που γίνονται δάση ηλεκτρογεννητριών, την επαρχία όπου ο κοσμάκης τρέμει από τους εγκληματίες, τις πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι... Θα ξέχασε επίσης τις -νόμιμες, κατά τα άλλα- εκτρώσεις, τους συμπολίτες μας που φεύγουν μετανάστες και τον διεφθαρμένο λαό που κυβερνούσε ο τζέφρυ -του άντριους-... Πιθανότατα, θα τα ενθυμηθεί την επόμενη φορά, ίσως και να μην τα θυμηθεί και καθόλου...

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ .ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


META OXI NΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ & ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
Την ώρα που η Χρυσή Αυγή στα Χανιά την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 18:00 θα διανείμει ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια σε ελληνικές οικογένειες στον πεζόδρομο επί της Τζανακάκη 40-42 οι αντιεξουσιαστές στη πλατεία αγοράς θα πραγματοποιήσουν αντιρατσιστική συγκέντρωση.
Πολλοί κάνουν λόγο ότι εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος να προκληθούν σοβαρά επεισόδια αν συναντηθούν οι δύο πλευρές.
makeleio

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΕΡ. ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ "ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΔΕΣ" ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ....


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ....
ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡ.ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…
Επιστολή του Γέροντος Παϊσίου στον Ιωάννη.
«Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη,
Εύχομαι ό Θεός νά δώση γρήγορα νά έλθη ή χάση του τουρκικού φεγγαριού. Αμήν.
Του Άγιου Δημητρίου κλείνω δυο χρόνια πού προσευχήθηκα στην Άγια Σοφιά μας καί είπα τά παράπονα μου στον καλόν Θεόν. Μέ κατάλαβε ό Τούρκος φύλακας πού προσευχόμουν καί μέ έδιωχνε έξω κ.τ.λ. καί πρόσθεσα καί άλλα παράπονα στον Θεόν.
Πιστεύω δεν θά τήν άφήση τήν Αγία Σοφιά μας στά χέρια τών βρώμικων Τούρκων.
Είναι ένας λαός σάν τους γύφτους, βρώμικος καί φοβιτσιάρικος. Τώρα δέν έχουν ιδανικά, διότι πρίν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ. Τώρα ούτε στό Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφώθηκαν κάπως καί είδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ό Μωάμεθ) ούτε καί στον Κεμάλ πιστεύουν, άλλα στην σαρκολατρεία.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ...ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;
Μία φωτογραφία και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που φέρονται να ανήκουν στον Γρηγόρη Λαμπράκη προκαλούν χιλιάδες εγκεφαλικά στους υποκριτές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου… Ένας από τους ήρωες της αριστεράς θεωρείται αναμφισβήτητα ο Γρηγόρης Λαμπράκης.  Χθες, 22 Μαΐου, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του.  Πολλά διαβάσαμε και πολλά ακούσαμε  αυτές τις μέρες για το άτομό του. Σκοπός του παρόντος κειμένου δεν είναι να κρίνει το κλίμα εκείνων των ημερών. Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε την κυβέρνηση εκείνης της εποχής, πόσο μάλλον όταν πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, χάρη στον οποίο γιγαντώθηκε η αριστερά. Οι αριστεροί όμως, και γενικότερα οι «δημοκράτες», οι οποίοι έχουν αναγάγει τον Λαμπράκη σε συνεχές σύμβολο αναφοράς, ίσως θα ‘πρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, ο Λαμπράκης στα νιάτα του είχε, μάλλον, άλλες πολιτικές απόψεις…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΕ ΑΛ ΣΑΛΕΧ : "ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25%"


ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. EKEI ΕΙΠΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον αντιρατσιστικό νόμο συνεχίστηκε στο twitter, με τον γαλάζιο βουλευτή Αδωνι Γεωργιάδη να απαντά στις ιντερνετικές επιθέσεις της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.
Η Αλ Σάλεχ έγραψε «εσύ και ο ΜΒ -Μάκης Βορίδης- θα έπρεπε να ήσασταν οι πρώτοι υποστηριχτές του Ν/Σ», ενώ συνέχισε πως «στη ΝΔ επικρατεί η πολιτική Φαήλου. Είναι η ΝΔ του Σαμαρά. Την οποία προσπαθούμε να συγκρατήσουμε».
Εγραψε μάλιστα «αν θέλει ο Σαμαράς να κρατήσει την κυβέρνηση θα πρέπει να μετακινηθεί λίγο από τα ακρο/δεξια».
Σε όλα αυτά τα τουιταρισματα απάντησε άμεσα και στον ίδιο τόνο ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Καταρχήν στην αναφορά για ακροδεξιά ο γαλάζιος βουλευτής έγραψε «ανησυχίες πολλών πολιτών. Αν δεν τους αντιπροσωπεύσουμε εμείς ετοιμάσου να δεις την ΧΑ στο 25%.

ΛΙΝΤΣΑΡΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ "GAY PRIDE" ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ...ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΜΙΝΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;;(BINTEO)




AΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΛΑΓΝΟGAY ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
 Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε και η παρέλαση Gay Pride που στα μάτια των πολιτών στην Γεωργια. Χιλιάδες πλήθους μεταξυ τους και ορθόδοξοι ιερείς όρμησαν και λίντσαραν τους διοργανωτές ακυρώνοντας την εκδήλωση

ΕΚΤΑΚΤΟ :Τρομοκρατική επίθεση απο ισλαμιστές στο Λονδίνο(βίντεο)


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ :
Oι δράστες φώναξαν "Allahu Akbar" που σημαίνει στα αραβικά ότι "ο Θεός είναι μεγάλος".
Ένας στρατιωτικός νεκρός και δύο τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση στο Woolwich του Λονδίνου, κοντά σε στρατόπεδο. Όπως μεταδίδει το BBC, η βρετανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η αστυνομία αναφέρει ότι δράστες φώναξαν "Allahu Akbar" που σημαίνει στα αραβικά ότι "ο Θεός είναι μεγάλος".
Η Αστυνομία ανέφερε ότι δύο άνδρες επιτέθηκαν σε ένα άτομο, με αποτέλεσμα ένας να πέσει νεκρός και δύο να τραυματιστούν.
Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κατάστασης, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «αληθινά σοκαριστικό».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΟΤΑΝ Ο ΡΙΤΣΟΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΝΙΟΤΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ;



Στην αίθουσα της Ολομελείας της Βουλής ο απόλυτος επιβήτωρ κ. Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να κατακεραυνώσει τον κ. Παππά της Χρυσής Αυγής διαβάζοντας αποσπάσματα από κείμενα του τελευταίου, με τα οποία ο συγγραφεύς υμνούσε τον Χίτλερ. Ο κ. Παππάς δεν το αρνήθηκε περιορισθείς να ευχαριστήσει τον απόλυτο επιβήτορα, επειδή του θύμισε «γραπτά της νιότης». Αντελήφθην ότι εμμέσως ο κ. Παππάς αποστασιοποιήθηκε από το κείμενα εκείνα χαρακτηρίζοντάς τα δημιουργήματα της [ανώριμης προφανώς] νιότης.
Εγώ παρακαλώ όλους τους πρώην ΚΝΙτες και νυν κυβερνήτες ή διαμορφωτές της γνώμης μου να μου πουν τί αισθάνονταν στα χρόνια της νιότης τους διαβάζοντας το κατωτέρω ποίημα του ποιητή της Αριστεράς Γιάννη Ρίτσου, ο οποίος, κατά τα λοιπά, έχει γράψει εκπληκτικά ποιήματα, τα οποία σε απογειώνουν, όταν τα ακούς μελοποιημένα από τον τιτάνα Μίκη:

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΞΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΩΠΟΤΑ.

 
 
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμβρόσιος, αναφερόμενος στις Δηλώσεις της κας Κανελλοπούλου, εδήλωσε τα εξής:
«Με ενδιαφέρον ανέγνωσα τις δηλώσεις της κας Κανελλοπούλου, όπως αυτές δημοσιεύονται στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» (21.05.2013). Είναι φανερό, ότι η Κυρία Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, πριν καν αυτό ψηφισθεί από τη Βουλή!  Μας απαγορεύει δηλ. να έχουμε άποψη στα καθημερινώς δρώμενα!
 
Κατ’ αρχήν θερμές απευθύνω τις ευχαριστίες μου στη λαλίστατη αυτή Κυρία,  επειδή πολύ συχνά κάνει τον κόπο να ασχολείται μαζί μας. Ας πάρει λοιπόν σήμερα την δέουσα απάντηση.
 

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΩΠΟΤΑ: "Δεν έχει καμία δουλειά η Εκκλησία επί νομοσχεδίων που ψηφίζονται ή καταψηφίζονται από εκλεγμένους βουλευτές".



Τι μας λες κυρά μου; Άντε στο καλό για να μην πούμε κάτι βαρύτερο. Εάν νομίζετε ότι θα μας φιμώσετε είστε γελασμένοι.

Βραβευμένος από την Γαλλική ακαδημία ο εθνικιστής Dominique Venner που αυτοκτόνησε στην Notre Dame ως διαμαρτυρία κατά του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων!


Σήμερα, 21 Μαίου, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα,ο γνωστός εθνικιστής – ευρωπαϊστής συγγραφέας DominiqueVenner αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο στον καθεδρικό ναό της Notre Dame. Πράξη η οποίαοδήγησε στην εκκένωση του καθεδρικού ναού.. Μόνο λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αφήσει ένα post στο blog του, ζητώντας ριζική αντίσταση ενάντια στον νέο νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Έγραφε επίσης: χρειάζονται "νέες χειρονομίες, εντυπωσιακές και συμβολικές, που θα μας βγάλουν από την υπνηλία, θα ταρακουνήσουν τις αναισθητοποιημένες συνειδήσεις μας και θα αφυπνίσουν τη μνήμη της καταγωγής μας".
Ο Dominique Venner ήταν ένας βραβευμένος Γάλλος ιστορικός, δημοσιογράφος και δοκιμιογράφος. Ο Venner ήταν πρώην αγωνιστής της ακροδεξιάς και εθνικιστικών οργανώσεων ενώ αργότερα μετατράπηκε σε ευρωπαϊστή πριν αποσυρθεί από την πολιτική για να επικεντρωθεί σε μια καριέρα ως ιστορικός. Η εξειδίκευση του ήταν στην στρατιωτική και πολιτική ιστορία. Κατά την στιγμή του θανάτου του, ήταν ο συντάκτης του La Nouvelle Revue d'Histoire, ενός διμηνιαίου ιστορικού περιοδικού.

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!



Στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον αρχηγό της “Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα”, Ανδρέα Λοβέρδο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και συγκεκριμένα, στον στρατηγό εν αποστρατεία, Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος ήταν ομιλητής.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του, σχετικά με όσα ανέφερε ο Φραγκούλης Φράγκος στη χθεσινή εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και τόνισε, πως είναι "επικίνδυνος" και "ρίχνει λάδι στη φωτιά".

Σε ομιλία του για την Γενοκτονία των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη ο Φ.Φράγκος έκανε λόγο για την “γενοκτονία του μνημονίου”, καλώντας κυβέρνηση και αντιπολίτευση να δώσουν λύση .Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τι είπε ο πρώην Α/ΓΕΣ

thestival.gr

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ....ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ Ο ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ...ΜΑΝΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ. 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
Ο Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δηµοσιογράφου-συγγραφέα ΝΙΚΟΥ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ µε τίτλο
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η Ιστορία, τα Πρόσωπα και η Αλήθεια
Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ.κ.:

ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΝΙΩΤΗ...

ΤΟ ΙΔΙΟ "ΦΥΝΤΑΝΙ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για τον γιο του Νιώτη
Σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ, καταδίκασε σήμερα, για ανυποταξία, το στρατοδικείο Ιωαννίνων, τον γιο τού πρ. αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη, Δημήτρη.
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, το δικαστικό μέγαλο «πολιορκούσαν» ομάδες αντιεξουσιαστών και φρουρούσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.
Πριν από τέσσερα χρόνια, ο νεαρός είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, όταν συνελήφθη μαζί με την αδελφή του στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο» . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη,

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΤΗΝ "ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΗ" ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕΣ ΑΡΑΓΕ;;


ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ. 
ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Η ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μ. Ρεπούση : Αποχώρησε απο τη Βουλή στην ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων.


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, που τη σφαγή στη Σμύρνη το 1922 τη θεώρησε ως αποτέλεσμα συνωστισμού στην προκυμαία, αποχώρησε χθες από τη Βουλή όταν αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Έσπευσε μάλιστα η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη που συγκυβερνά με τη Ν.Δ. να καλύψει τη βουλευτή της εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πώς η μη παρουσία της στη Βουλή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οφείλεται σε «πρακτικούς λόγους»…
Φυσικά υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη βουλευτή, αφού με βάση το "αμαρτωλό" βιβλίο της περί "συνωστισμού" των Ελλήνων στην Σμύρνη, δείχνει ότι γενικός νιώθει ένα "σφίξιμο" στο να αναγνωρίζει τις γενοκτονίες κατά ελληνικών πληθυσμών.

Αυτοί είναι ΙΕΡΕΙΣ. Όχι όπως ο Σιατίστης, ο Βόλου και ο τζερόνιμο.


 Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα το πρωΐ στην έκτακτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Αιδεσιμωτάτων Εφημερίων της Αιγιάλειας:
Αύριο το απόγευμα,..... Τρίτη 21η Μαΐου, γύρω στις 6 μμ., μια πολυμελής Αντιπροσωπεία Κληρικών μας (25-30 εφημέριοι) θα ευρίσκεται στην Αθήνα, (περιοχή πλατείας Συντάγματος), με σκοπό να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον κ. Πρόεδρο της Βουλῆς και στο Μέγαρο Μαξίμου.
Επίσης από αύριο το πρωΐ 21η Μαΐου και για τρείς συνεχόμενες ημέρες οι καμπάνες των ιερών Ναών της Αιγιάλειας θα κρούωνται πένθιμα επί 15΄ λεπτά της ώρας, ήτοι από της 12ης έως της 12.15΄μμ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το απαράδεκτο Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, διά του οποίου κατά τρόπο απροκάλυπτο αφαιρείται το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης από τον Έλληνα πολίτη, επιβάλλεται δηλ. φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες, ενώ ταυτοχρόνως και αυομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης!

Στα ΓΚΟΥΛΑΓΚ όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ. ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ.


Έφτασαν τα "καλούδια" του πολυπολιτισμού...εφαρμόζεται στην Ολλανδία η σαρία.



Την ίδια στιγμή που εδώ στην Ελλάδα έχουμε κατακλησθεί από λαθρέποικους και συζητάμε για το αν είναι σωστό ή οχι να υποστούμε την καταπίεση του  ρουπακιώτη, στο κέντρο της Χάγης βρίσκονται σε πραγματική ισχύ οι κανόνες της σαρίας.. Όποιος τρώει χοιρινό του κοβουμε την γλώσσα, ή οποια γυναίκα κοιταξει κατά λάθος λοξά εκει που υπάρχει αντρική παρουσία, την λιθοβολούμε.. αλλά  και αλλα πολλά πολυπολιτισμικά "καλούδια".
Ο ολλανδικός τύπος έγραψε πως σε συνοικία της Χάγης εφαρμόζονται κανόνες της σαρίας. Αναφέρεται πως όσοι πίνουν ποτά ή αυτές που ντύνονται "ανοιχτά" προειδοποιούνται με... ... σκληρό τρόπο.
Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε η αναφορά πως σε συνοικία της Χάγης που είναι το κέντρο της κυβέρνησης της Ολλανδίας "εφαρμόζονται οι κανόνες της σαρίας".

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Δημοκρατικός φασισμός.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάποτε σε μια άλλη εποχή όταν γίνονταν συγκεντρώσεις των δημοκρατικών και αριστερών υπήρχαν οι αντισυγκεντρώσεις και οι διάφοροι βαλτοί και παρακρατικοί που δημιουργούσαν επεισόδια πάντα σε βάρος των διαδηλωτών διαλύοντας τις συγκεντρώσεις τους συχνά με άγριο ξύλο. Ήταν η εποχή της μαύρης λογοκρισίας έναντι σε κάθε τι που ήταν αντίθετο σε εν άκρως συντηρητικό και αυταρχικό σύστημα

Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρχονταν κάποια εποχή που ο φασισμός θα άλλαζε μάσκα και θα αντιστρέφονταν ενάντια σε καθετί που θα τολμούσε να υποστηρίξει πατριωτικές θέσεις, να μιλήσει υπέρ του ελληνισμού και κατά της άγρια σύγχρονης νεοταξικής λεηλασίας σε κάθε τι ελληνορθόδοξο ενώ μια στυγνή λογοκρισία κατευθυνόμενη από μια σειρά αθλίων ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, σε ένα όργιο παραπληροφόρησης θα καταπίεζε μέχρι εξόντωσης κάθε αντίθετη φωνή που θα τολμούσε να κάνει το αυτονόητο δηλαδή να περιγράψει μια κατάσταση που ζούμε καθημερινά. Μια πραγματικότητα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες,

Σαν σήμερα : Η Μάχη στο Μανιάκι (20 Μαΐου 1825)


Στις αρχές του 1825 η Ελληνική Επανάσταση διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο, όχι μόνο από τον Ιμπραήμ, αλλά και εξαιτίας του εμφύλιου σπαραγμού. Ο αιγύπτιος πολέμαρχος, μετά την κατάληψη του Νεόκαστρου (κάστρου της Πύλου), γρήγορα έγινε κυρίαρχος σχεδόν όλης της Μεσσηνίας και ετοιμαζόταν να βαδίσει κατά της Τριπολιτσάς, διοικητικού κέντρου της Οθωμανικής Πελοποννήσου, που κατείχαν οι Έλληνες από το 1822.

Στις απελευθερωμένες περιοχές κυβερνούσε το «Εκτελεστικό» υπό τον Γεώργιο Κουντουριώτη, ενώ οι αρκετοί οπλαρχηγοί (Κολοκοτρώνης κ.ά.) βρίσκονταν στις φυλακές, θύματα της εμφύλιας διαμάχης. Ο Παπαφλέσσας, που ασκούσε καθήκοντα Υπουργού Στρατιωτικών, διείδε τον κίνδυνο που διέτρεχε η Επανάσταση και παρότι πολιτικός φίλος του Κουντουριώτη και αντίπαλος του Κολοκοτρώνη, εισηγήθηκε την απελευθέρωση των φυλακισμένων οπλαρχηγών. Συν τοις άλλοις, συναντούσε απροθυμία να συγκροτήσει ένα επαρκές στράτευμα για την αντιμετώπιση του Ιμπραήμ.

Σαν σήμερα :Η Μάχη της Κρήτης (20 Μαΐου 1941)


Με την ονομασία αυτή έμεινε στην ιστορία η αεραποβατική επιχείρηση, που επιχείρησε η Ναζιστική Γερμανία κατά της Κρήτης στις 20 Μαΐου 1941 και η οποία έληξε δώδεκα μέρες μετά, την 1η Ιουνίου, με την κατάληψη της Μεγαλονήσου. Ήταν μία από τις σημαντικότερες μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με πολλές πρωτιές σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Η απόφαση για την επίθεση στην Κρήτη ελήφθη από το Χίτλερ στις 25 Απριλίου 1941, λίγες μέρες μετά την παράδοση της ηπειρωτικής Ελλάδας στις δυνάμεις του Άξονα, και έλαβε την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ερμής» («Unternehmen Merkur»). Ήταν αμυντική και όχι επιθετική επιχείρηση, όπως αποδείχθηκε αργότερα. Οι Γερμανοί είχαν ως στόχο να εξασφαλίσουν τα νοτιοανατολικά τους νώτα, ενόψει της Επιχείρησης Μπαρμπαρόσα (Εκστρατεία στη Ρωσία) και να εξορμήσουν στη Βόρεια Αφρική, με εφαλτήριο την Κρήτη, όπως πίστευαν οι Σύμμαχοι.

Χρυσή Αυγή: Να αποβληθεί ο θίασος του Σύριζα!


Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μία στημένη ερώτηση «σούπα» ενός αριστερού κομματάρχη (Mr Αλέξης Τσίπρας) προς έναν δοτό αριστερό υπουργό (Ρουπακιώτης) σχετικά με τον «αντιρατσιστικό» νόμο. Όταν θέλησε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος να απαντήσει στα μύρια όσα είπαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο προεδρεύων Δραγασάκης του αφαίρεσε τον λόγο και παρανόμως κάλεσε τον φρούραρχο της Βουλής. Γίναμε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλλους. Οι υβριστές της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτοί οι ίδιοι βουλευτές που μαζί με τους αναρχικούς αριστεριστές φωνάζουν το σύνθημα: «Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι», αυτοί οι ίδιοι να χειροκροτούν την πρόσκληση του Δραγασάκη  προς τον φρούραρχο. Ο φρούραρχος βεβαίως δεν ήρθε και ούτε ποτέ θα ερχόταν, γιατί κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος για την γενοκτονία των Ποντίων. (Βιντεο)

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις Αχαρνές για την 19η Μαΐου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ.


ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΣΑΙΤ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΑΝΑΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ :
Στις 16/05 ομάδα συντρόφων έσπασε την πρόσοψη καφενείου επί της οδού Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα, ως ελάχιστη πράξη επίθεσης και αλληλεγγύης.
Πράξη επίθεσης για τις ρατσιστικές, εμετικές δηλώσεις σε βίντεο που γυρίστηκε στον χώρο αυτό και προβλήθηκε σε ειδησεογραφικά κανάλια. Επίσης, λειτούργησε και λειτουργεί ως σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης ντόπιων χρυσαυγιτών (τύπου Βούλδη) και λοιπων εθνικιστικών αποβρασμάτων.
Πράξη αλληλεγγύης προς τους μετανάστες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι συχνά δέχονται επιθέσεις φασιστών,

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥ: ΓΥΨΟΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ. ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΘΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ; Βορίδης – Αλαβάνος – και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις κατά Χρυσής Αυγής.

 

Το βιβλίο του Χασαπόπουλου για τη Χρυσή Αυγή («Χρυσή Αυγή – η αλήθεια», εκδόσεις Λιβάνη), είναι στην ουσία του κουτσομπολίστικο, χωρίς πολιτική σημασία ή ουσία, ένα βιβλίο life style. Αυτό ίσως το διαβάσατε στο σχετικό editorial του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου.
Φυσικό είναι στην παρουσίασή του στις 29 Μαΐου στην Παλαιά Βουλή (ώρα 7:00 μμ), να παρελάσει από το πάνελ όλη η αριστερά: Αλαβάνος, Παπαδημούλης, Βενιζέλος, Πανούσης, Κανέλλη. Όμως, η έκπληξη εδώ είναι η συμμετοχή στην εκδήλωση του νυν βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη!

ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Η ΡΕΠΟΥΣΗ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΣΤΑΘΗ ΤΟΥ ENIKOS.GR.


Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΣΤΑΘΗΣ" ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. 
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
ΜΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΑΦΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΜΕ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(ΟΥΤΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ) ΑΥΤΟΣ ΕΧΡΙΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ). 
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ENIKOS.GR ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ...
Αγαπητέ μου, εφόσον έχεις ψηφίσει Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω πώς ακριβώς να σε προσαγορεύσω. Ας μείνουμε στο «κύριε» που, υποθέτω,

Η ΠΙΠΙΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


Δεν επιτρέπεται βουλευτής ψυχάκιας, φασίστας, λαϊκιστής ή βλάκας να κυκλοφορεί μέσα στο κτίριο της Δημοκρατίας με όπλα». 
Aυτα είπε η Πιπιλή...δεν μας είπε μόνο αν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανείς ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ μέσα στο κτίριο της "Δημοκρατίας". 
tanea.gr
Να απαγορεύεται η είσοδος βουλευτών που οπλοφορούν στο κτίριο του ελληνικού κοινοβουλίου ζήτησε την Κυριακή η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες που επικρατούν πλέον στη Βουλή μετά και τα χωρίς προηγούμενο επεισόδια της Παρασκευής με τους χρυσαυγίτες στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 η βουλευτής της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δύο είναι οι εχθροί της δημοκρατίας και της ελευθερίας: Ο φασισμός και ο λαϊκισμός με τη βλακεία. Ο φασισμός δεν είναι ανίκητος, η βλακεία όμως είναι. Οταν δε,

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ : ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ : H ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ; 
ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ....
newsit
Ο κ. Πάγκαλος, με αφορμή όσα έγιναν την Παρασκευή στη Βουλή, ζήτησε «να διορθωθεί η νομοθεσία» αλλά «να μην αφορά η νομοθεσία αυτή μόνο τη Χρυσή Αυγή αλλά να αφορά όσες δηλώσεις γίνονται στη Βουλή και έχουν χαρακτήρα να ανατραπεί το πολίτευμά μας. Δεν μπορεί να γίνει η Βουλή σαν το Πανεπιστήμιο του 1962 όταν πηγαίναμε για να παίξουμε ξύλο και δεν ξυριζόμαστε για να μην μας κάνουν σημάδια οι μπουνιές»,

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣEI ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ TΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κος ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ KAI O Κος ΔΕΝΔΙΑΣ;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ;; ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;
AYTOΣ EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :