Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ : "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ( ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΤΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! - ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ANIKANE ΔΕΝΔΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ;; ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
Τα τελευταία είκοσι χρόνια ποτέ καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, την αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Έτσι, τα σύνορά μας έγιναν ξέφραγο αμπέλι και επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα μας, κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς να υπάρχει κανένα κριτήριο εισόδου. Επιπλέον, αυτή η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, ήδη δημιουργεί τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα καθώς αλλοιώνεται η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, από τη στιγμή που η Ελληνική κοινωνία προσπαθεί να ανταπεξέλθει των παρενεργειών που δημιουργεί στη ζωή των πολιτών η ψήφιση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, από τις Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά. Παρενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα, την μεγάλη αύξηση της υπογεννητικότητας και της μετανάστευσης συμπολιτών μας σε άλλες χώρες της Ευρώπης. 
Όλες αυτές οι κυβερνήσεις, υπέδειξαν μια περίεργη ανοχή στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, που αγγίζει τα όρια της εγκληματικής αμέλειας και ανικανότητας.

Απάντηση σε Ελληνίδα που έψαχνε για δουλειά : «Δεν είσαι Βουλγάρα; Δεν μας κάνεις»



ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ .ΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ...
«Δεν είσαι Βουλγάρα; Δεν μας κάνεις»
Στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στο Καματερό, σε ένα ανήλιαγο σπιτικό, μένει η κυρία Κωνσταντία Κουμουνδούρου.
Περήφανη γυναίκα. Αλλά ένας ακόμα «ζωντανός-νεκρός» στην Ελλάδα των συγκυβερνήσεων και των μνημονίων. 4 χρόνια χωρίς ρεύμα. Η ΔΕΗ δεν κάνει σκόντο. 4 χρόνια χωρίς νερό. Ούτε η ΕΥΔΑΠ, πονάει με τους φτωχούς. 4 χρόνια χωρίς φαγητό. Ευτυχώς που υπάρχουν για τους πεινασμένους Έλληνες και τα συσσίτια της Εκκλησίας. Η γειτονιά βοηθάει όσο μπορεί. Για δουλειά δεν την παίρνουν. «Ζήτησα να εργαστώ. Να προσέχω ηλικιωμένους, θα μπορούσα να τα καταφέρω. Μου λένε: Είσαι Βουλγάρα; Όχι; Τι είσαι Ελληνίδα; Δεν μας κάνεις».

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.



Σαμαράς: Χωρίς Λαθρομετανάστες και ανεργία δεν υπάρχει εξτρεμισμός
Τι ειπε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ελσίνκι;
"Υπάρχει μεγάλο κοινωνικό κόστος, καθώς η χώρα έχει μείωση του ΑΕΠ για έκτη χροιά, που αθροιστικά θα ξεπεράσει το 25%, η ανεργία είναι στο 27% και στους νέους πάνω από 60%."
"Και ενώ έχουμε πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους, έχουμε και ένα ποτάμι παράνομων μεταναστών – περίπου 2 εκατομμύρια – που εισρέουν μέσω των συνόρων μας, κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, καθώς και από τα ταραχώδη σημεία της Μέσης Ανατολής και τη Νοτιοανατολικής Ασίας"(Tους Αλβανούς τους ξέχασε)
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ιδεολογική κρίση, αλλά κρίση ανεργίας». Εχουμε ένα νεοναζιστικό κόμμα που φθάνει δημοσκοπικά στο 12%(Βάλε κάτι ακόμα), ωστόσο οι άνθρωποι που το ψήφισαν δεν το έκαναν από ιδεολογία, ψήφισαν ενάντια στην κρίση.
Ο εξτρεμισμός, είπε, θα αντιμετωπισθεί με την καταπολέμηση της ανεργίας και τον περιορισμό των λαθρομεταναστών."(ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;)

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.


ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ "ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ" ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 
http://taxalia.blogspot.com
Afto to idissi giati den epekse sto ellada?
Ο άθλιος υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας ανεκοίνωσε, λέει, ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης της χώρας έχουν γονατίσει από τους Βούλγαρους και Ρουμάνους μετανάστες..οι οποίοι εισέρχονται  νομίμως στη χώρα, καθ’ ότι πολίτες της ΕΕ, αλλά με πλαστά χαρτιά δήθεν αναλαμβάνουν εργασία και στη συνέχεια αρχίζουν τις ιατρικές επισκέψεις στα νοσοκομεία.
 Έτσι, είπε ο υπουργός ότι, θα αρχίσουν οι απελάσεις όλων των φτωχών αλλοδαπών. 
Τί λες ρε παιδάκι μου. Διαφθορά στη Γερμανία;

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ALPHA (ΒΙΝΤΕΟ).

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΠΛΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ.
http://www.alphatv.gr
Θρασύστατη επίθεση αλλοδαπών παράνομων μικροπωλητών σε συνεργείο του ALPHA
 Η ανομία και το παραεμπόριο συνεχίζεται ανενόχλητα έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στην οδό Πατησίων. Μάλιστα την Πέμπτη θρασύτατοι αλλοδαποί μικροπωλητές «μαϊμού» προϊόντων επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA, που βρέθηκε εκεί για ρεπορτάζ για την έρευνα του ΟΑΣΑ, που κατατάσσει την Ελλάδα πρώτη στην παραοικονομία με τζίρο παραεμπορίου και «μαύρης» οικονομίας στα 45 δισ. ευρώ. Οι αλλοδαποί εκμεταλλευόμενοι και την απουσία της Αστυνομίας από το σημείο, άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του συνεργείου του ALPHA, που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος διερχόμενος οδηγός ή πεζός.
 
Στο σημείο έσπευσαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, στη θέα των οποίων κάποιοι απ’ τους παράνομους μικροπωλητές βρήκαν καταφύγιο στο «άσυλο» της Πανεπιστημιακής Σχολής,

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΑΟΥΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Καλεσμένος στο αποκαλυπτικό δελτίο με τον ακη Παυλόπουλο ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Η.Παναγιωταρος ,όταν η συζήτηση έφτασε στα εγκλήματα των λαθρομεταναστών ο ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής αντέδρασε έντονα στην θέση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι οι αλλοδαποί κάνουν πολύ περισσότερα εγκλήματα από τους Έλληνες με αποτέλεσμα να γίνει άγριος τσακωμός στο στούντιο του EXTRA. Η πανηγυρική διάψευση του ποινικολόγου ήρθε με παρέμβαση του πρόεδρου των σωφρονιστικών υπάλληλων Αντώνη Αραβαντινού.
 Τώρα για να μάθετε ποιος είναι ο κύριος Βασίλης Ταουξης θα σας πούμε ότι η γυναίκα του Ειρήνη Μαρούπα, και ταυτόχρονα συνδιευθυντρια της δικηγορικής εταιρείας «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» με έδρα τον Πειραιά, είχε κατεβεί ως υποψηφία βουλευτής στην Β' Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


ΠΡΟΒΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

 
 
Στην Ιορδανία ξεκινά μεγάλη άσκηση-πρόβα σε πιθανή επέμβαση στην Συρία με την συμμετοχή 15.000 προσωπικού από 18 χώρες, μεταφορά πυραυλικών συστημάτων ΜΙΜ-104 Patriot και συμμετοχή ολόκληρων Μοιρών μαχητικών αεροσκαφών. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πολυεθνική δύναμη που έχει παραταχθεί στην περιοχή της Μ.Ανατολής μετά το 2003 όταν έγινε η επέμβαση στο Ιράκ.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!


ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ. 
iefimerida.gr
Τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο ερευνάται από την εισαγγελία καθώς φέρεται να είχε μονοπώλιο στα ταξίδια του υπουργείου Εξωτερικών.

Σαν σήμερα : Οι πολιτικάντηδες της εποχής δολοφονούν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο (5 Ιουνίου 1825)


Ίσως ένας από τους πιο παρεξηγημένους αγωνιστές του Εικοσιένα από την μετεπαναστατική ιστοριογραφία στέκεται ο Οδυσσέας Ανδρούτσος. Είναι αλήθεια ότι από την προεπαναστατική του δράση είχε αποκτήσει αντιπάθειες λόγω κυρίως της συναναστροφής του με τον μέντορα του Αλή πασά.
Όταν ήρθε όμως η ώρα δεν άργησε να ταυτιστεί με τον σκοπό του Αγώνα. Δυστυχώς, ίσως λόγω της ευφυΐας του συνδυαζόμενη με τις στρατηγικές του ικανότητες και ακόμα παραπάνω, της ικανότητάς του να βλέπει όσο κανείς άλλος την ανάγκη για κοινωνική αποκατάσταση μετά την εθνική υπήρξε εχθρός του συμπλέγματος του Μαυροκορδάτου(με την Σουλιώτικη φρουρά του) και του Υδραιοσπετσιώτικου τοπικισμού ο οποίος έχοντας και οικονομική ισχύ αλλά και στρατιωτική ήταν καθοριστικός παράγοντας για τα δυστυχήματα της Επανάστασης. (1)

Ενδεικτικά του χαρακτήρα του Οδυσσέα είναι τα δύο γράμματα του,

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : 14,5% ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ "PULSE"

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ.
Απο iefimerida
Προβάδισμα στη ΝΔ κατά μισή μονάδα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Σταθερά τρίτη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή η οποία συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 13%, ενώ τέταρτο κόμμα αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 6%.

Τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου έχουν ως εξής:

ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ ΜΕ 14%


Θρίαμβος των Εθνικιστών Οδηγών Ταξί - Τρίτη δύναμη ο ΛΑΣΙΤΑ στις εκλογές του ΣΑΤΑ με 14%
Τα αποτελέσματα των εκλογών των οδηγών ταξί επιβεβαίωσαν την δυναμική και την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Το τριήμερο που πέρασε διενεργήθηκαν οι εκλογές του ΣΑΤΑ, με την συμμετοχή του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΑΣΙΤΑ. Μία συμμετοχή που γνώρισε την πολεμική σύσσωμου του κλαδικού κατεστημένου.
Τελικώς τα αποτελέσματα ήταν εξόχως απογοητευτικά για το καθεστώς και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τους Συναγωνιστές, αφού η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη δύναμη με 13,75%, αφήνοντας πίσω της τους αντίστοιχους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Ο ΛΑΣΙΤΑ κατέκτησε 3 έδρες, διασφαλίζοντας έτσι ότι επιτέλους τα συμφέροντα του έντιμου Έλληνα επαγγελματία θα εκπροσωπούνται για πρώτη φορά στον ΣΑΤΑ.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ήταν:

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! ΣΕ 166 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Σωθήκαμε !!! Μόλις σε 166 χρόνια θα έχει αδειάσει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες χάρη στον "Ξένιο Ζευς" του Δενδια.
Πως προκύπτει αυτό;
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τις αρχές Ιουνίου απελάθηκαν για τις χώρες τους 10.118 λαθρομετανάστες...10 χιλιάδες σε 10 μήνες , δηλαδή περίπου 1.000 λαθρομετανάστες τον μήνα.
Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 2.000.000 λαθρομετανάστες .
Κάντε τους υπολογισμούς . 1.000 άτομα τον μήνα ...12.000 άτομα τον χρόνο....1.200.000 άτομα σε 100 χρόνια!!!
Mε αυτό τον ρυθμό απελάσεων τα δυο εκατομμύρια λαθρομεταναστών θα χρειαστούν περίπου 166 χρόνια για να απελαθούν ,με την προϋπόθεση βέβαια να μην μπαίνει ούτε ένας νέος λαθρομετανάστης από τα σύνορα μας ( κάτι που ούτε στην φαντασία του Δενδια και του Σαμαρά δεν μπορεί να γίνει )

Με λίγα λόγια...ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Αμφίμαχος Γιαννόπουλος

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ - ΚΑΜΙΝΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.


ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΜΠ@ΥΡΔΕΛ@ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ .ΟΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.
iefimerida
Μέτωπο κατά του ρατσισμού από Μπουτάρη, Καμίνη και άλλους τρεις δημάρχους
Σε μια κίνηση κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας προχώρησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και άλλοι τρεις δήμαρχοι, προκειμένου να πάρουν θέση υπέρ των ανοικτών και εξωστρεφών πόλεων και να καταπολεμήσουν τα ρατσιστικά φαινόμενα.

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν μετά το συνέδριο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων στα τέλη Μαΐου, ο κ. Καμίνης, ο κ. Μπουτάρης, ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππος Φίλιος και ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, καταφέρθηκαν κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας,

ΤΑ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ".


Η τελευταία φρικιαστική δολοφονία του ζεύγους στο Αλιβέρι από τον Πακιστανό  έρχεται να μεγαλώσει των κατάλογο των δολοφονημένων από Λαθρομετανάστες. Ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών αυτών είναι οι εκάστοτε κυβερνήσεις ειδικά οι τελευταίες του Γ. Παπανδρέου και του Α. Σαμαρά 
Αυτές άφησαν παράνομα τις ορδές των λαθρομεταναστών να μπουν στην Ελλάδα ,αυτές άφησαν και πάλι παράνομα τους λαθρομετανάστες να "κόβουν βόλτες" ελευθέρα στην Ελλάδα και δεν τους απέλασαν ως όφειλαν. 
Η παρανομία τους αυτή κοστίζει σε ανθρωπινές ζωές ,σε κακοποιήσεις ,σε ληστείες ,σε βιασμούς..κ.α.
Αντί να απελάσουν άμεσα όλους τους λαθρομετανάστες θέλουν να μας φέρουν αντιρατσιστικούς νόμους και από πάνω για να τους προστατέψουν, να προστατέψουν δηλαδή τους παράνομους.
Το "Ελληνικό κράτος" οφείλει άμεσα να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων από λαθρομετανάστες είτε των δολοφονημένων είτε των κακοποιημένων.
Ο λογος ;
Eάν είχε εφαρμόσει τον νομό και είχε απελάσει ,η έστω κλείσει τους λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα έως ότου τους απελάσει ,τα δολοφονημένα θύματα σήμερα θα ήταν στην ζωή!!!
Αν δεν το κάνει αυτό οι οικογένειες των θυμάτων πρέπει να κινηθούν νομικά ώστε να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το "Ελληνικό κράτος".

Διαδώστε το.

Αμφίμαχος Γιαννόπουλος

ΦΑΤΟΝ ΤΟΝ Π.....


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ (Κ)ΑΝ(Ν)Ω –ΜΑΛΙΑΣ.




Το πρώτο βραβείο, στο 66ο Φεστιβάλ των Καννών, απέσπασε  η ταινία Η ζωή της Αντέλ, του Κεσίς με πρωταγωνίστρια την Αντέλ Εξαρχόπουλος κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας του επίσημου τμήματος του φεστιβάλ, που απονέμει η κριτική επιτροπή της Διεθνούς ομοσπονδίας Κριτικών (FIPRESCI).

Η ταινία του Κεσίς παρακολουθεί τον έρωτα μιας ανήλικης με μια συμφοιτήτριά της, έρωτα που θα την βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό της και το κορμί της.

Λύσσαξε λοιπόν ο Διάβολος και  όλα τα όργανά του απέναντι σε ότι θυμίζει την Παναγία μας και τις ζωντανές  εικόνες της , την κάθε γυναίκα και υποψήφια Μητέρα  πάνω  στη γη. Δεν φτάνει η διάβρωση της γυναικείας προσωπικότητας, δεν φτάνει η έκλυτη ζωή ,ολοκληρωμένες σχέσεις, εκτρώσεις, αλκοολισμός από αυτήν κιόλας την προεφηβική ηλικία που αχρηστεύει την γυναίκα πριν γίνει γυναίκα, και ερείπιο πλέον να μην μπορεί να σταθεί στο μέλλον ως Μητέρα της ζωής ,της θυσίας και της αγάπης, έρχεται και το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ  Ο ΕΠΑΙΝΟΣ  από το Φεστιβάλ Καννών σε μία ταινία που παράγει  αξιολύπητα πρότυπα ομοφιλοφιλικής-λεσβιακής διαστροφής  για τα νέα παιδιά και  κορίτσια μας.Ας μην μιλήσουμε για λεπτομέριες  γιατί « αισχρόν εστίν και λέγειν» και  αρκεί  πλέον τόσος  βούρκος !

Αυτό που  μας απομένει είναι  να  θυμηθούμε τον λόγο του Χριστού μας 

«αμήν λέγω υμίν, ανεκτότερον έσται γή Σοδόμων και Γομόρρων εν ημέρα κρίσεως η τη πόλει εκείνη (Ματθ. Ι΄-15)

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.


Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την άλωση της Πόλης!



Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  δήθεν στο πλαίσιο των ευχών του προς τους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται, εκτός από λευκά τριαντάφυλλα, και μια σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΕΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.



(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ νάνο ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ)
ΟΣΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...
iefimerida.gr
Πακιστανός υπάλληλός τους ο δολοφόνος του ζευγαριού στο Αλιβέρι - Ανατριχίλα προκαλεί ο τρόπος που τους σκότωσε.
Στην εξιχνίαση του διπλού στυγερού εγκλήματος στο Αλιβέρι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που εργαζόταν για τον γυναικολόγο και την σύζυγό του, στη βίλα ζευγαριού στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι για... λίγα ευρώ. Συγκεκριμένα ο 23χρονος φέρεται να επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα ανυποψίαστη του άνοιξε και εκείνος τη σκότωσε χτυπώντας τη με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι.

Οι μετρητές της Πιπιλή.


"ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ" ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΧΟΥΚΛΗ ;;;


Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 
 ΑΛΛΑ Η ΧΟΥΚΛΗ ΒΛΕΠΕΙ...ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Η Γαλλία που αντιστέκεται, η Γαλλία που επιμένει. Έως και 1 εκατομμύριο οι διαδηλωτές κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους που έχει ήδη ψηφιστεί!

Βίντεο - αποκάλυψη : Ο ρόλος της Μοσάντ στην ανατροπή του Παπαδόπουλου και στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο!!!


Για αυτό δεν θα ανοίξει ποτέ ο "Φάκελος της Κύπρου" από τους "δημοκράτες" του "συνταγματικού τόξου".
Από ΕΘΕΛ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ
Αποκαλύψεις για τον ρόλο του Χένρυ Κίσινγκερ, της αμερικανικής πρεσβείας 
(με τον εβραίο πρέσβη Ντάσκα...), της Μοσάντ και πολλά άλλα...
Δείτε το βίντεο:

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ


ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ: ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΤ3 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ".


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
http://paspartoy.blogspot.gr
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "Νταβατζιλίκι" του ΠΑΣΟΚ στο...μαγαζί του δικαιολογείται...Η ψήφος σας ξανά στους...νταβατζήδες είναι ποινικό αδίκημα
Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός" την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε "να έρθει κάποιος" να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη: