Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

“Meet The World In Greece”


12 ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΓΙΑ 7 ΩΡΕΣ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


ΑΦΓΑΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΕΠΙ 7 ΩΡΕΣ ΣΟΥΗΔΗ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ.




Την Τετάρτη κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο και Ηλία Παναγιώταρο επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά του Κολωνού. Οι Συναγωνιστές έγιναν δέκτες σωρείας καταγγελιών για τα πρόστιμα που μοιράζει αφειδώς το υπουργείο εμπορίου σε Έλληνες πωλητές λαϊκών αγορών. Κατά την αποχώρησή τους μάλιστα έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σε έναν έλεγχο από προκλητικό υπάλληλο του υπουργείου ο οποίος έγραφε μπροστά στα μάτια των Συναγωνιστών μόνο τους Έλληνες αφήνοντας τους αλλοδαπούς να αλωνίζουν. Οι Έλληνες πωλητές, αφού δέχθηκαν τον έλεγχο τον είπαν να κάνει το ίδιο και στους πάγκους των αλλοδαπών. Φυσικά δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και όταν του ζητήθηκε ο λόγος για τις διακρίσεις που κάνει κατά την τέλεση της εργασίας του άρχισε την γνωστή αριστερίστικη μπουρδολογία μη κρύβοντας τα πολιτικά του πιστεύω, δήλωσε μέλος μιας κομμουνιστικής συνιστώσας (μλ-κκε-μλ) και την υπερηφάνειά του για το έργο που επιτελεί!

ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ: ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ… ΠΑΤΡΙΔΑ!




Δριμεία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής (και… εξ απαλών ονύχων στον ΣΥΡΙΖΑ, για να τηρήσει τα προσχήματα, μιας και στο μέλλον θα συγκυβερνήσουν…), εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της ομιλίας-παραληρήματός του στο συνέδριο διάλυσης της ΝΔ ο καταρρέων (φον) Αντωνάκης, παπαγαλίζοντας τη γνωστή θεωρία των «δύο άκρων»:

«Και οι νεοναζί, από την πλευρά τους, επικαλούνται τις ακρότητες των άλλων, για να διαπράξουν κι εκείνοι τα ίδια και χειρότερα! Επικαλούνται οι Νεοναζί την «Πατρίδα» και θαυμάζουν τους χειρότερους τυράννους που γνώρισε ποτέ αυτή η Πατρίδα! Η Ελλάδα που κάποτε πολέμησε όρθια και μόνη το Ναζισμό, διασύρεται σήμερα από θαυμαστές των Νεοναζί! Ιδεολογία τους είναι το απροκάλυπτο μίσος, το λαθρεμπόριο του πατριωτισμού! Μίσος για κάθε τι μεγάλο και σπουδαίο γέννησε ποτέ η Ελλάδα. Μίσος για την Παράδοση, την Οικουμενικότητα τη Δημοκρατία, τον Ανθρωπισμό, την Ισορροπία, το Μέτρο, τον Ιδεαλισμό. Εκπροσωπούν το μίσος και κηρύσσουν το Μίσος.

Εκπρόσωπος Τύπου του Σύριζα ο Τζορτζ Σόρος.



Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και απηχώντας κατά κεραία τις θέσεις του Σύριζα και του λαθροδημάρχου της Αθήνας, ο ουγγροεβραίος κερδοσκόπος που πλουτίζει από τον οικονομικό στραγγαλισμό Λαών και κρατών, ήρθε στην Αθήνα για να κάνει υποδείξεις στους Έλληνες, σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν έναντι των εκατομμυρίων λαθροεισβολέων!

Από βήματος του 2ου συνεδρίου για την… φιλανθρωπία (τραγική ειρωνία), ο εβραϊκής καταγωγής μετρ της διεθνούς κερδοσκοπίας διατυμπάνισε την πεποίθησή του πως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες ξεσπούν στους μετανάστες. Με ύφος υπέρμετρα αλαζονικό και μίσος απέναντι στους Έλληνες βγαλμένο από τις πλέον σκοτεινές σελίδες του Ταλμούδ, ο φίλος και συνεργάτης του Τζέφρυ Παπανδρέου και σήμερα θερμός υποστηρικτής -με κάθε μέσο- του Mr Alexis, δήλωσε: «Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες».

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.



TO EXOYME ΞΑΝΑΠΕΙ...ΤΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤH MOYΡΗ ΕΙΝΑΙ...
iefimerida.gr :Συνελήφθη ύποπτος για τη μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών στην Πάτρα
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Αλβανός υπήκοος, που φέρεται να έχει εμπλοκή στη μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών που είχε γίνει έξω από κλαμπ της Πάτρας στον Απρίλιο. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται για σωρεία ληστειών και εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι.

Ο Αλβανός ήταν σε καφετέρια μαζί με έναν Ελληνα, που επίσης φέρεται πως έχει σχέση με το περιστατικό στην Πάτρα και για τον οποίο επίσης εκκρεμούσε ένταλμα για ληστείες. Ο δεύτερος όμως κατάφερε να διαφύγει.

Ο άνδρας που έχει στα χέρια της η αστυνομία κατηγορείται για τουλάχιστον δέκα ληστείες στην Αττική, τη Ναύπακτο και τη Ρόδο. Στην τελευταία υπόθεση μάλιστα οι άνδρες είχαν ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.

ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ Χ.Α :Η ΕΛΣΤΑΤ ΔΙΟΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.


ΜΟΝΟ 1245 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2009-2011 ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ. ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 3124 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2009-2013. ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΟΓΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
Μακάβρια στοιχεία που αφορούν στις αυτοκτονίες στη χώρα μας την τριετία 2009-2011 έδωσε στη δημοσιότητα Ελληνική Στατιστική Αρχή με αφορμή μια ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Μάλιστα οι αριθμοί δεν περιλαμβάνουν τις αυτοκτονίες που έγιναν το 2012. Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα και είναι 1.245 αυτόχειρες, και έρχονται σε αντίθεση με εκείνα της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία διαθέτοντας και για το 2012, κάνει λόγο για 3.124 αυτόχειρες.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΙ 12.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΑΠ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;


TAZEI ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της επιλογής του TAP για τη μεταφορά του αερίου προς την Ευρώπη μίλησε για ένα έργο που θα φέρει στην Ελλάδα, μέσα στα επόμενα χρόνια, 2000 άμεσες θέσεις εργασίας. Κι ακόμα 10 000 θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις που θα υποστηρίζουν το έργο. Και μάλιστα χωρίς απολύτως καμιά επιβάρυνση του Δημοσίου. Χώρια οι πρόσθετες θέσεις εργασίας για την περίοδο της κατασκευής του. Όλα αυτά αποτελούν πολύ σημαντική ενίσχυση για την οικονομία της χώρας μας που δοκιμάζεται σήμερα από ανεργία ρεκόρ…


ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Κ


Όταν για κάποιους ο ανθελληνισμός είναι η δεύτερη φύση τους
http://makedoniki-falagga.blogspot.gr/

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (27 Ιουνίου 1999) ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

ΕΞΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ  ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΣΟΡΟΣ.

Ο αρχισιωνιστής Soros στην Αθήνα....Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε prive ήταν και ο Δένδιας..!!
Απο http://paspartoy.blogspot.gr
Γιατί άραγε...;!
Όποιος αναρωτιέται η απάντηση είναι πολύ απλή.....Για τη Χρυσή Αυγή!
Είναι γνωστό άλλωστε το απύθμενο μίσος που τρέφει για το Έθνος μας και έτσι κατ' επέκταση και για το Εθνικιστικό Κίνημα ο αρχιτοκογλύφος που πριν 6 μήνες στοιχημάτιζε στη χρεοκοπία της Χώρας.
Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του "Στόχου"

Ήταν περίπου 23.05 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η παρέα ξεμύτισε από τον γνωστό διακριτικό χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Όλοι γνώριζαν ότι ο Τζορτζ Σόρος, παλιότερα...

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ"


ΔΕΝ ΤΗΝ  ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ  ΟΤΙ Ο "ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ" ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Για το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, η οποία δήλωσε πως «ντρέπεται σαν Ελληνίδα» για την ύπαρξη του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και εξέφρασε τον φόβο της «για την άνοδο του νέου ναζισμού».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό του Γιάννη Βίτσα «ΕΓΩ», η κ. Καραμπέτη σχολιάζοντας την Χρυσή Αυγή,

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΕ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου


Ξημέρωσε λοιπόν, η απίστευτη ημέρα που συγκυβερνούν την Ελλάδα τα δυο κόμματα που από το 1974 εναλλάσσονταν στην εξουσία με μεγάλες πλειοψηφίες και αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που με τις εγκληματικές τους πολιτικές οδήγησαν την πατρίδα μας στην χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, χειρότερη και από αυτή της κατοχής του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Αυτά τα δυο κόμματα, σήμερα υπόσχονται πως από κοινού θα προσπαθήσουν να ανοικοδομήσουν την Ελλάδα των ερειπίων τους. Ποιος όμως, μπορεί να πιστέψει αυτούς τους Μαυρογιαλούρους της πολιτικής; Δεν είναι λοιπόν χρήσιμο να θυμίσουμε κάποια απαραίτητα στοιχεία εκείνου που διαχειρίζεται την εξαθλίωση της χώρας και του λαού της, υποταγμένος στους ξένους δανειστές; Του πολιτικού  απατεώνα που υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων μέσω της αντιμνημονιακής του ρητορικής; Του «αντιμνημονιακού»  Σαμαρά, ο οποίος σε όλους τους τόνους διατυμπάνιζε με πάθος και οργή στο «Ζάππειο 2», στις 12 Μαΐου 2011, και κατηγορούσε, εμμέσως πλην σαφώς, την Κυβέρνηση Παπανδρέου, για το αδίκημα της Εσχάτης προδοσίας:

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ(μέρος 6ον) ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ .ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ" 
ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων. Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό. Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα.
Ανέκαθεν οι εβραίοι μετέρχονταν δόλια μέσα για την ηθική, οικονομική, πνευματική αλλά και για την βιολογική εξόντωση του Ελληνισμού.

Εντυπωσιακο!!! Περιηγηθείτε εικονικά στην θρυλική Αγία Σοφία στην Πόλη

Ο Ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, ή σύμφωνα με τις άλλες ονομασίες που του αποδίδονται « Βυζαντινός Ναός της Ύπατης Σοφίας του Ένσαρκου Λόγου του Θεού, Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας, Μεγάλη Εκκλησία », αποτελεί αναμφίβολα το γνωστότερο και δημοφιλέστερο μουσειακό χώρο της Κωνσταντινούπολης και πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη, αφού όλοι έχουμε ακούσει και διαβάσει δοξασίες και θρύλους γι’ αυτήν, που φανερώνουν τη λαμπρότητα και τη μεγαλοπρέπεια που τη διέπουν.
Ιδιαιτέρως όμως για τους Έλληνες Χριστιανούς η Αγία Σοφία αποτελεί κάτι το μοναδικό, κάτι το ξεχωριστό. Είναι βέβαιο πως ξυπνά σε όλους αναμνήσεις από την ιστορία του λαού μας, όχι μόνο σε θρησκευτικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Η πρώτη, λοιπόν, επίσκεψη των ταξιδιωτών που φθάνουν στην Κωνσταντινούπολη είναι σίγουρα στην Αγία Σοφία, που με το απαράμιλλο «μέγεθός» της συγκινεί και εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη.

ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. "ΞΕΧΑΣΕ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ;;
Η κυβέρνηση της ΝΔ και νεκρούς ανασταίνει

Μοιάζει με αστείο, αλλά ποιος δεν παραδέχεται ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι ένα θέατρο σκιών; Το κόμμα που λελάτησε την Ελλάδα για δεκαετίες, κατάφερε να πάρει τα κλειδιά της χώρας, αν και τα σημερινά ποσοστά του κυμαίνονται οριακά στο 3%. Η ανακύκλωση της μνημονιακής συγκυβέρνησης ολοκληρώθηκε με θριαμβευτή τον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος αν και θα έπρεπε να εξετάζεται από την δικαιοσύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κατάφερε να διοριστεί αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών μαζί.
Σε πράσινα χέρια (Γ. Μανιάτης) αφέθηκε και ο κρίσιμος τομέας της ενέργειας ενώ υπό τον Δ. Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πλέον βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά. Τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη τον θυμάστε;

Πασόκ και νουδούλα κόβουν το επίδομα σε χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες. Δεν χρειάζονται προφανώς Έλληνες γιατί θα τους αντικαταστήσουν με πακιστανούς και αφγανούς.




Διάταξη «μαχαιριά» για χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες περιλαμβάνει το νομοσχέδιο «ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων ΕΛΤΕ, αναμόρφωση του οργανισμού ΝΣΚ και άλλες διατάξεις» που συζητείται αυτή την ώρα στην Βουλή καθώς κάνει πιο αυστηρές τις προϋποθέσεις καταβολής του σχετικού επιδόματος.

Πιο αναλυτικά, με το νέο νομοσχέδιο τα σχετικά όρια θα υπολογίζονται με βάση «το συνολικό οικογενειακό εισόδημα» αντί του συνολικού οικογενειακού φορολογητέου εισοδήματος που ίσχυε έως σήμερα.

Με τον τρόπο αυτό θα συνυπολογίζονται ως έσοδα που θα κρίνουν εάν μια πολύτεκνη οικογένεια δικαιούται να λαμβάνει επίδομα τέκνου, τυχόν επιδόματα ανεργίας, αναπηρίας κ.α. Το ίδιο θα ισχύει και για το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Για την πτώχευση της εταιρείας “Κατσέλης”, τη διάλυση της εθνικής παραγωγής και την ανεργία.



Η άθλια πολιτική του μνημονίου πτώχευσε τη χώρα, εκμηδένισε την παραγωγή μας και κατέστρεψε την αγορά. Κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για την τόνωση του πρωτογενούς τομέα, την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 
Η Χρυσή Αυγή θέτει ως πρώτο της στόχο τη στροφή προς την εθνική παραγωγή μέσω της επιδότησης της πραγματικής εργασίας (και όχι της ανεργίας) στον πρωτογενή τομέα. Απαιτεί επίσης οριστική καταπολέμηση της μαύρης εργασίας των λαθρομεταναστών, που στερούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας από τους Έλληνες. Άμεση αυστηροποίηση των ποινών και πολλαπλασιασμός των προστίμων για εργολάβους και επιχειρηματίες που απασχολούν λαθρομετανάστες ακόμη και στα δημόσια έργα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΓΡΟΣ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ...


 Σε ψυχολογικό πόλεμο εξελίσσεται η επερχόμενη διάσκεψη για τη Συρία με την ονομασία «Γενεύη-2».
Ξαφνική ήταν η δήλωση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν:
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξεκινήσει έναν μεγάλο πόλεμο, προκειμένου να αποφευχθεί
η ανατροπή του συριακού καθεστώτος, μέσω της παρέμβασης των εξωτερικών δυνάμεων».
Από την παρέμβαση αυτή υπήρξε η αντίδραση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα:
«Σοκαρίστηκα βαθύτατα από το διάβημα του Πούτιν», δήλωσε.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ


Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί: Έρχεται η Νέα ΠΑΣΟΚρατία! - ΒΙΝΤΕΟ


Το πολιτικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής για τη νέα συγκυβέρνηση της υποταγής και του ξεπουλήματος: Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, ο Βενιζέλος μένει... Έρχεται η Νέα ΠΑΣΟΚρατία!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ. 400.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.


ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Τον δρόμο της ξενιτιάς σκέφτεται να πάρει τους επόμενους 12 μήνες το 4,1% των Ελλήνων πολιτών (περίπου 400.000 άτομα), σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής, η μείωση της απασχόλησης και η εκτίναξη της ανεργίας των νέων σε ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνέβαλαν στην αύξηση της κινητικότητας εντός της ΕΕ.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των Ευρωπαίων πολιτών «με σοβαρές προθέσεις να μεταναστεύσουν εντός των επόμενων 12 μηνών» υπερδιπλασιάστηκε από το 0,5% το 2010 στο 1,2% το 2012.

Ε ΡΕ ΣΟΥΞΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ... ΜΕΛΙ ΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ !!!


ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ
Μελιστάλαχτος για τον Αδωνι Γεωργιάδη εμφανίστηκε σε συνέντευξή του σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση μπορεί να εξαντλήσει την τετραετία προσθέτοντας ότι μέσω αυτής μπορεί να αναστηθεί και το ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενος στον Αδωνι Γεωργιάδη δήλωσε: «Ευχές του δίνω. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Κατσιφάρα. Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη».

iefimerida.gr

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΘΑ "ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ - ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.


ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ" ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΒΑΛΕ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Aπο stoxo.gr :TA ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ...!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011:
Εφημερίδα "Στόχος" - Αρ. Φ. 523 - 2/12/11) ΠΑΡΕΑ ΜΕ “ΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ...
Φανατικός οπαδός της Μαρίας Ρεπούση και ψηφοφόρος του Φώτη Κουβέλη είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος του Λουκά Παπαδήμου, γνωστός δημοσιογράφος του «Συγκροτήματος Λαμπράκη», Παντελής Καψής!

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ A.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟ TWITTER. ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


Δεν ήταν τελικά τυχαίο το γλείψιμο του ελλαδέμπορα άδωνι Γεωργιάδη στο twitter για τον βενιζέλο.Tου έδωσε αυτό που επιζητούσε μανιωδώς.Την καρεκλά του υπουργού.
Δυστυχώς αναμένονται άσχημες μέρες για τον πολύπαθο τομέα της υγείας.

Ο Τσολιάς Που Πέφτει Και Ξανασηκώνεται – Παράδειγμα Για Κάθε Έλληνα! – Βίντεο


Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει ένα λεβέντη τσολιά της Προεδρικής Φρουράς, να γλιστρά και να πέφτει κάτω μπροστά στο ηρώο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πολλοί βρήκαν την “ευκαιρία” να λοιδορήσουν και να σχολιάσουν πικρόχολα για το ατύχημα του τσολιά.. όμως, αυτό το παλικάρι που πέφτει, με περίσσια ψυχραιμία σηκώνεται και συνεχίζει περήφανος σαν να μη συνέβη τίποτα, για να ακολουθήσει το χειροκρότημα του πλήθους.

Στο πρόσωπο του Έλληνα αυτού λεβέντη, είναι όλοι οι Έλληνες… είναι η ίδια η Ελλάδα που όσες φορές και να βρεθεί στο “έδαφος” θα βρει το κουράγιο και τη δύναμη για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να διαπρέψει ξανά!

Γιατί αυτοί είμαστε… ένας πεισματάρης λαός που έχει περάσει -και ακόμα βιώνει- κακουχίες, αλλά μέσα στις φλέβες του κυλάει αίμα ένδοξο και έχει ψυχή με τεράστια δύναμη και αντοχές…!

Μπράβο παλικάρι μου…

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ(μέρος 5ον) Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ



ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ .ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ" 
Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του*. Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα - μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.
Ενα από τα κόμματα - δημιουργήματα των τοποτηρητών της ξενοκρατίας στον τόπο μας, αποτελεί και το ΚΚΕ. Δεν θα υιοθετηθεί ο ισχυρισμός των επίσης ξενόδουλων και κατ' επάγγελμα «κομμουνιστοφάγων», των τροφίμων της ακροδεξιάς, ότι όλοι όσοι απλοϊκοί άνθρωποι υποστήριξαν από άγνοια το κόμμα αυτό κατά καιρούς, από δίψα για κοινωνική δικαιοσύνη, είτε από αγανάκτιση, είναι συνειδητοί προδότες. Θα υποστηριχθεί κατηγορηματικά ωστόσο ότι το κόμμα αυτό δημιουργήθηκε από εβραίους και εξομώτες, διαδραματίζοντας έναν άθλιο και προδοτικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της Ελληνικής Ιστορίας.
Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεώς του,

ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ "ΣΤΟΛΙΣΕ" ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΩ  ΕΙΔΙΚΗ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΕΙΧΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ".




ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΑΛΛΑ Η ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;



«Το περιστατικό με τη δολοφονία που έγινε σήμερα το πρωί είναι θλιβερό, αλλά δεν αντικατροπτίζει το σύνολο της εκλογικής διαδικασίας που - προς το παρόν - εξελίσσεται ομαλά» λέει στο protothema.gr η βουλευτής της ΝΔ και πολιτική παρατηρήτρια του Συμβουλίου της Ευρώπης Φωτεινή Πιπιλή και προσθέτει πως θέλει να ελπίζει ότι δεν θα εκτραπεί περεταίρω η κατάσταση.
 
Όπως τόνισε η Ελληνίδα βουλευτής «σε όσα εκλογικά κέντρα έχουμε πάει απο το πρωί, διαπιστώσαμε ότι ισχύει το δόγμα τάξη και ασφάλεια και ο κόσμος προσέρχεται ήρεμος να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ελπίζουμε ότι η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά όχι μόνο μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, αλλά για την επόμενη εβδομάδα όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων». 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ: ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.