Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΒΟΜΒΕΣ!



Δύο νέους τρομοκράτες, λοιπόν, της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς (και του ΣΥΡΙΖΑ), συνέλαβε η Αστυνομία την επομένη της σκανδαλώδους αποφυλάκισης του Σακκά. Αφήνουμε στην άκρη τα… κακεντρεχή σχόλια που κάνουν πολλοί, ότι, εντάξει, 19 μήνες θα κρατήσει η «ταλαιπωρία» τους, το 18μηνο της προφυλάκισης και έναν ακόμα μήνα… απεργίας πείνας. Μετά, έξω αλλά Μαζιώτης, Ρούπα και Σακκάς και μην τους είδατε…

ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ SPIEGEL ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ: "ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


"Κάθε αλβανός σε κάθε χωριό στην Ελλάδα θα μπορεί να έτοιμος μέσα σε λίγα λεπτά να είναι έτοιμος για μάχη."
Άποκαλυπτικό και προφητικό ήταν ένα άρθρο του Spiegel του 2003, για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7.
Από τότε λοιπόν 10 χρόνια πριν, το γερμανικό περιοδικό περιέγραφε με ντοκουμέντα την Ελλάδα ως μία χώρα όπου Αλβανοί αντάρτες κυκλοφορούν ελεύθερα προετοιμάζοντας ένοπλη εξέγερση στη βόρεια Ελλάδα. Και όλα αυτά σε ένα δημοσίευμα στις 10 Νοεμβρίου του 2003.
Τότε που κανείς δεν έδινε σημασία στις προειδοποιήσεις κάποιων…
Το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί μία τέτοια κατάσταση το καταδεικνύει ο αγώνας ολόκληρης της κρατικής μηχανής να συλλάβει τους Αλβανούς συμμορίτες που έχουν αιματοκυλίσει από την ημέρα που δραπέτευσαν από τις φυλακές των Τρικάλων την Ελλάδα.
Δυστυχώς για εμάς, παραδίδουν μαθήματα ανταρτοπολέμου κιαι επιβίωσης σε εχθρικό περιβάλλον..

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο από το γερμανικό περιοδικό:

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ: ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΒΟΛΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ.




ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

Μετά τις καταγγελίες Λούλη στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου - Εν αναμονή της αντίδρασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας

"Κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας" λέει ο θυμόσοφος λαός μας, παροιμία που ταιριάζει γάντι πλέον στην περίπτωση του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνατίου, αφού με αφορμή τις καταγγελίες σε βάρος του, του αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη, παρενέβη η Εισαγγελία Βόλου, με την Προϊσταμένη Αγορίτσα Καράτζιου να παραγγέλει προκαταρκτική για την διερεύνηση της υπόθεσης. 

Η προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε σε συνέχεια της δημόσιας καταγγελίας του Κωνσταντίνου Λούλη στο"Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και ακολούθως της δημοσιοποίησης από το e-Volos.gr ολόκληρου του επίμαχου εξωδίκου κατά του Μητροπολίτη και της Μητροπόλεως.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που αντιστάθηκαν στην πολυπολιτισμικότητα!

 
 
Η παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμός δεν είναι φαινόμενα, ιδέες, θεωρίες ή συστήματα που γεννήθηκαν κι αναπτύχθηκαν κατ’ αποκλειστικότητα στις σύγχρονες κοινωνίες. Δεν αποτελούν συστήματα υπέρ ή κατά των οποίων έχουν το προνόμιο να στρέφονται οι άνθρωποι του εικοστού πρώτου αιώνα.

Αυτό που χαρακτηρίζει όμως τη σύγχρονη εποχή, και πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, είναι ότι ενώ κάποιοι εναντιώνονται στην παγκοσμιοποίηση, από την άλλη πλευρά είναι υπέρμαχοι των πολυ- πολιτισμικών κοινωνιών.Υποστηρίζουν δηλαδή ότι μπορούν πολλοί λαοί ή έθνη να συνυπάρξουν και να συμβιώνουν αρμονικά, υπερπηδώντας τις φυλετικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές ή όποιες άλλες διαφορές τους.

Γιάννης και συνεργάτες: Τρελά αριστερά αγόρια σου αναλύουν την καυτή διεθνή κατάσταση. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ!


ΕΔΕ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΚΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ".
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΑΚΚΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".
ΜΑΤΑΝΤΟΦΟΡΟΣ :Eνταση επικράτησε το μεσημέρι στο Θησείο μεταξύ αστυνομικών και ομάδας διαδηλωτών που μοίραζαν φυλλάδια και φώναζαν συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ του Κώστα Σακκά. Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε ΕΔΕ με αφορμή βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και δείχνει άνδρα της ομάδας ΔΕΛΤΑ να επιτίθεται με γκλομπ εναντίον διαδηλωτών.

Οπως σημειώνει ο ιστότοπος Ιn, ομάδα 100 διαδηλωτών επιχείρησε να ανέβει στην Πνύκα προκειμένου να κρεμάσει πανό συμπαράστασης στον απεργό πείνας Κώστα Σακκά που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στην περιοχή για να τους εμποδίσουν, όπως σημειώνει ο Skai και όπως φαίνεται και από το βίντεο, έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ(ΕΔΤ).

ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ...ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ...ΔΕΝ "ΗΤΑΝ" ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ...

ΤΕΘΡΙΠΠΟΝ - ΠΥΡΦΟΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (μερος 8ον)ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ .ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΚΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ" Ετος 2000 κατεστημενο 
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ
Το πολιτικό κατεστημένο το οποίο διοικεί τον τόπο, συνδέεται, με άρρηκτους δεσμούς με τον διεθνή σιωνισμό. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται από τη διαπίστωση ότι η καταγωγή πολλών πολιτικών είναι εβραϊκή, είτε εξαρτώνται οικονομικά από τους ιουδαίους. Για να μην θεωρηθεί ο ισχυρισμός αυτός ως νεφελώδης και δημαγωγικός, θα επικαλεσθούμε, ενδεικτικά, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της εξαρτήσεως.
Ο Α. Παπανδρέου, γιος της Πολωνοεβραίας Σοφίας Μινέικο, συνέδεσε την άνοδό του στην εξουσία με την απόλυτη πρόσδεσή του στον διεθνή σιωνισμό. Αντλώντας την οικονομική υποστήριξη για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από την τράπεζα «Τσαίηζ Μαχνάτταν» (όπως έχει καταγγελθεί χωρίς να διαψευσθεί στο βιβλίο του Αθ. Στριγά «Παγκόσμιοι Εντολοδότες») η οποία ανήκει ως γνωστόν στην πανίσχυρη εβραϊκή οικογένεια των Ροκφέλλερ, ο Παπανδρέου ανήλθε στην εξουσία το 1981, αναιρώντας όσα βαρύγδουπα είχε εξαγγείλει προεκλογικώς.
Ηδη από τα φοιτητικά του χρόνια είχε συνδεθεί ιδεολογικά με τον εβραϊσμό,

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ-ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...


ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ.
ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ...
NEWSIT O διαγωνισμός για το τζαμί θα γίνει μέσα σε 10 με 15 ημέρες, το έργο είναι προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ.
 Διαδικασίες για νέο διαγωνισμό για την κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό ξεκινά το υπουργείο Υποδομών.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ
Γιατί χθες δεν κατέθεσαν προσφορές όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή λόγω και των αντιδράσεων κατοίκων της περιοχής και πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ.
Ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Στράτος Σιμόπουλος, διευκρίνισε ότι ο διαγωνισμός μπορεί να επαναληφθεί μέσα σε 10 με 15 ημέρες. Το έργο είναι προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ "ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΠΙΑΣΤΗΝ".


ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ 46 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΧΝΕΣ...ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
www.iefimerida.gr Διαλύουν τα τεχνικά λύκεια: Οι 2.500 θέσεις 46 ειδικοτήτων που καταργούνται

Στο non paper σημειώνεται ότι το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην κατάργηση 46 ειδικοτήτων από τις 110 ειδικότητες που υπήρχαν συνολικά έως σήμερα, με συνέπεια την κατάργηση 2.500 οργανικών θέσεων της τεχνικής εκπαίδευσης εκ των οποίων οι 2.000 θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι υπόλοιποι θα μεταταχθούν σε διοικητικές θέσεις.
«Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι τα Επαγγελματικά & Τεχνικά Λύκεια και Σχολές δεν επιτελούν σήμερα το ρόλο τους αντιμετωπίζοντας σειρά στρεβλώσεων και πελατειακών σχέσεων»,

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΡΕΣΛΕΡ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ


ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΣΙΑ) ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ
CAPITAL.GR Του Δημήτρη Κατσαγάνη
Την ανάθεση ολόκληρου του πρότζεκτ των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το μνημόνιο για την Ελλάδα σε ξένους εμπειρογνώμονες από την Κομισιόν, τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. και εταιρείες συμβούλων προτείνουν στην πιο εκτεταμένη γερμανική έκθεση που έχει δημοσιευτεί ως τώρα τρεις ερευνητές του γερμανικού «Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία» (Ιnstitut fuer Weltwirtschaft - ΙfW Kiel).
Το «Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Οικονομία» θεωρείται από το γερμανικό οικονομικό επιτελείο το πιο έγκυρο, ανεξάρτητο think tank στη χώρα, καθώς καταρτίζει κάθε εξάμηνο μαζί με άλλα έξι γερμανικά οικονομικά ινστιτούτα και υπό την αιγίδα του γερμανικού υπουργείο Οικονομίας (ή υπουργείου «ανάπτυξης» κατά τα ελληνικά πρότυπα...) του Philip Roesler τις περίφημες «κοινές προβλέψεις» για την παγκόσμια, ευρωπαϊκή και γερμανική οικονομία.

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ  ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
www.iefimerida.gr Ψηλά τακούνια που «πλήγωσαν» τα μάρμαρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου φόρεσε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στην παράσταση της Μήδειας, γράφει στο πρωτοσελιδό της η Espresso, κάνοντας λόγο για ιεροσυλία.
Αν και δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της Περιστέρας στην Επίδαυρο (παρά μόνο μια περσινή όπου φοράει εντελώς κατάλληλα φλατ σανδάλια) η εφημερίδα γράφει σήμερα «Η Περιστέρα (Μπέττυ) παρακολούθησε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, χωρίς να της γίνει όμως καμία παρατήρηση, αφού τα ξύλινα τακούνια σε πόδια... άλλης κυρίας θα μετατρέπονταν σε κόκκινο πανί για τους ταξιθέτες του χώρου».
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι ταξιθέτες έκαναν παρατήρηση σε άλλη κυρία αλλά όχι στη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα. Και συμπληρώνει η Εspresso «Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα τόσο καλοντυμένη και μάλιστα με ψηλά παπούτσια, αφού συνήθως προτιμά τα σανδάλια και τις μπαλαρίνες».

ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ...


ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ...ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ" ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
www.iefimerida.gr Φόρο τιμής στα θύματα της θηριωδίας του ναζισμού απέτισε ο Κάρολος Παπούλιας τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στην Πολωνία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Αουσβιτς και το Μπιρκενάου, έξω από την Κρακοβία, από όπου έστειλε και «μήνυμα» σε όσους δεν αναγνωρίζουν το Ολοκαύτωμα.
«Οποιοι αρνούνται τη μεγάλη αυτή θυσία των χιλιάδων Ευρωπαίων πολιτών, δεν μπορεί να συγκαταλέγονται μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια», είπε ο κ. Παπούλιας, τον οποίο ξενάγησε ο διευθυντής του Μουσείου στα κτίρια 4 και 5 του στρατοπέδου στο Αουσβιτς, όπου ο Πρόεδρος είδε συγκινημένος τα σημάδια της φρίκης του Ολοκαυτώματος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 ΚΑΙ 2 ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
www.iefimerida.gr. Διεθνής Αμνηστία: Επικίνδυνες οι τακτικές των ελληνικών αρχών για την απώθηση των μεταναστών
Πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των μεταναστών και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτές τις αναφορές έκανε εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα και τους τρόπους με τους οποίους οι αρχές προσπαθούν να εμποδίσουν τους ανθρώπους που επιχειρούν να μπουν στη χώρα από τα σύνορα με την Τουρκία.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΑΧΙΡ ΜΙΤΣΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


AΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΧΙΡ ΜΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

http://aftonomi.gr Απίστευτη πρόκληση: Ο πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. που κυνηγάει τους Αλβανούς φονιάδες! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια απίστευτα προκλητική και απαράδεκτη δήλωση κατά της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι μιλώντας στο zougla.gr για το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο από τις φυλακές Τρικάλων.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ)

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.  ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ".
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ :

ΕΚΤΑΚΤΟ :ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΙΝΗ


Επίθεση από διαδηλωτές έξω από την ΚΕΔΕ δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Σύμφωνα με τις περιγραφές των συνεργατών του, άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με γροθιές.
Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι ο κ. Καμίνης υπέστη σοκ από την επίθεση αλλά δεν τραυματίστηκε.
Σε λίγη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Αθηναίων.

enikos.gr

ΜΙΖΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
«Εμείς προχωράμε και αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους» τόνισε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας Νεοναζί το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου κλείνοντας έτσι με αυστηρό τρόπο κάθε άνοιγμα προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι: «κάποιοι αναρωτιούνται αν μπορεί η ΝΔ να δώσει την μάχη των ιδεών μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν και μας χωρίζουν πολλά με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε την μάχη να τη δώσουμε από κοινού. Συνεργαζόμαστε μαζί με εκείνους που θέλουν την αλλαγή. Προτεραιότητα είναι να βγει η χώρα από την κρίση. Πρώτα θα σώσουμε την πατρίδα γιατί αλλιώς θα είμαστε ανάξιοι».

Χρυσή Αυγή: Απάντηση σε δηλώσεις Σαμαρά για Αντετοκούμπο.

 

Απάντηση σε δηλώσεις Σαμαρά για Αντετοκούμπο
 
Ο Σαμαράς θα έπρεπε να ντρέπεται, καθώς δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τα παιδιά των Ελλήνων που αντιμετωπίζουν 60% ανεργία και αναγκάζονται να ξενιτευτούν από την πατρίδα μας. Ο μόνος λόγος που ο Σαμαράς υβρίζει συνεχώς την Χρυσή Αυγή είναι γιατί είμαστε ο μόνος αληθινός εχθρός των αφεντικών του, των διεθνών τοκογλύφων που έχουν υποδουλώσει την χωρά.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δυστυχώς φίλτατε Νιγηριανέ ο Ηρόδοτος και ο Ισοκράτης διαφωνούν.



Αντετοκούμπο: "Είμαι Ελληνας και αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό". Δυστυχώς φίλτατε Νιγηριανέ ο Ηρόδοτος και ο Ισοκράτης διαφωνούν. Μπορεί βεβαίως να συμφωνούν οι τιτάνες του πνεύματος Αντωνάκης Κομανέτσκι Σαμαράς και  Mr Alexis Τσίπρας.

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ.




Κακό που μας βρήκε. Μετά τις δηλώσεις Βορίδη για τον αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου- είπε και μια φορά αλήθειες στην ζωή του ο Μαυρουδής- όλοι οι πράσινοι βρικόλακες βγήκαν από τους πολιτικούς τους τάφους για να υπερασπισθούν τον μέγα Ανδρέα. Έτσι σήμερα στην εκπομπή του ουφολογου-πασοκολόγου Χαρδαβέλα ο Τσοβόλας τα έδωσε όλα. Όχι τα χρήματα, αυτά τα έχει μοιράσει από την δεκαετία του 80 στα κομματόσκυλα των κλαδικών, αλλά τα έδωσε όλα προς υπεράσπιση του "χαρισματικού" Ανδρεά, του ανθρώπου που συνέβαλε καθοριστικά στην ηθική πρωτίστως και μετέπειτα οικονομική χρεοκοπία των Ελλήνων.

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης