Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου.



Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου . Παρά τα επίσημα και πιεστικά αιτήματα μας, η Βουλή κρατά κρυμμένα όλα τα στοιχεία για αυτή τη μείζονα εθνική υπόθεση. Η προδοσία της Κύπρου παραμένει το πιο σκοτεινό μυστικό της μεταπολίτευσης και βαραίνει το καθεστώς που και σήμερα συνεχίζει να προδίδει τη χώρα. Τιμή και Δόξα στους Ήρωες της ΕΛΔΥΚ, της Εθνικής Φρουράς, της Α’ Μοίρας Καταδρομών και σε όλους τους μαχητές που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία και την Ένωση.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ...

 Μια γελοιογραφία που καταγγέλει τον απύθμενο ανθελληνισμό των αποβρασμάτων της αριστεράς.

Δόξα και Τιμή στον Ήρωα Ελευθέριο Χανδρινό!



Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ηρωική δράση του Πλωτάρχη Χανδρινού πατήστε ΕΔΩ

ΑΙΣΧΟΣ! Αυξήσεις 120% για τους οικιακούς καταναλωτές της ΔΕΗ μέσω ειδικού τέλους!




Τις νέες τιμές για το ειδικό τέλος ΑΠΕ ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, το οποίο επιφέρει αύξηση της τάξης του 120% στους οικιακούς καταναλωτές. 

Συγκεκριμένα, για τους καταναλωτές υψηλής τάσης δηλαδή τις βιομηχανίες, το ειδικό τέλος (ΕΤΜΕΑΡ) αυξάνεται μεσοσταθμικά στα 14,96 ευρώ / MWh, από 9,3 ευρώ / MWh προηγουμένως, Στους οικιακούς καταναλωτές, το τέλος ανεβαίνει από τα 9,53 στα 20,80 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Για έναν τυπικό οικιακό καταναλωτή (τετραμηνιαία κατανάλωση 1600 kWh), όπως επισημαίνει το ΥΠΕΚΑ, η αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ αντιστοιχεί σε περίπου 18 € (προ ΦΠΑ) επιπλέον, ανά τετράμηνο. 

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!



Τη σύγκληση, του τρίτου "Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας", στις αρχές της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισαν η Αθήνα και η Άγκυρα κατά την διάρκεια της συνάντηση διάρκειας περίπου μιάς ώρας στην τουρκική πρωτεύουσα, των υπουργών Εξωτερικών, Ελλάδος και Τουρκίας, Ευ. Βενιζέλου και Αχμέτ Νταβούτογλου, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού, στις δηλώσεις του Ε.Βενιζέλου: Μίλησε για "αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων" και είναι η πρώτη φορά που η ελληνική πλευρά αναφέρεται σε αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Πανελλαδικό «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο του μίσους και του διχασμού, γίνεται στην πόλη μας το Σάββατο 20 Ιουλίου
«Στρώσε τους δρόμους με κορμιά γιατί ο Μοριάς δεν πρόκειται ποτέ να ’ρθει με το μέρος μας και πρέπει να εκλείψει».

(Διαταγή του Γ.Γ. του ΚΚΕ Γ. Σιάντου προς Άρη Βελουχιώτη, το 1944)

Στρατιά αναρχοκομμουνιστών κουκουλοφόρων (με την… ευγενική χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων και τις ευλογίες των μνημονιακών δυνάμεων του… συνταγματικού τόξου) ετοιμάζεται να εισβάλλει το Σάββατο στην πόλη της Καλαμάτας, για να πραγματοποιήσει πανελλαδικό (!!!) «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο και να καταστρέψει την πόλη.

Ιδού η πρώτη απάντηση (θα επακολουθήσουν κι άλλες…) των συναγωνιστών από την Καλαμάτα στο μεταφερόμενο «αντιφασιστικό» τσίρκο των έμμισθων παρακρατικών:

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Χρήστος Ιωαννίδης ονομάζεται ο ελληνόφωνος ανθέλληνας που διοργανώνει το μισελληνικό παιδομάζωμα του schoolwave.


Για το παραπάνω ΑΙΣΧΟΣ την κύρια ευθύνη έχει ένας ελληνόφωνος που ακούει στο όνομα Χρήστος Ιωαννίδης.Στην αρχή του βίντεο κάνει λόγο για τον "εθνικό ύμνο" του schoolwave.

Είναι ο τύπος που παρουσιάζεται στο 2: 18 του παρακάτω βίντεο


Και ΕΔΩ θα δείτε την εμετική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό 10% των εν Ελλάδι κιναίδων. Το πιο εξοργιστικό όλων; Αυτός ο "κύριος" είναι καθηγητής στο μουσικό Λύκειο Ιλίου. Ναί. Εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι τον πληρώνουμε για να καταστρέφει τις ψυχές των παιδιών μας.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την φίλη αναγνώστρια του ιστολογίου που μας πληροφόρησε σχετικώς. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Με ποίον τρόπο θα μπορούσε ένας πιλότος να κάνει ευτυχισμένους 10.000.000 Έλληνες;


“Σόιμπλε RAUS!”: Η πρώτη εικόνα που αντίκρισε ο αρχιτοκογλύφος στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ. ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Αλήθεια όλοι όσοι κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστικό μόρφωμα σε ποία τρύπα πρέπει να κρυφθούν μετά από αυτή την δράση;

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ισλάμ:"Μεταξύ αγάπης και μίσους"



Κάποιοι ανεγκέφαλοι στην χώρα μας αδυνατούν να καταλάβουν την θλιβερή πραγματικότητα και ερμηνεύουν την ισλαμική τυφλή βία και τρομοκρατία με πολιτικά κριτήρια, την στιγμή που οι φορείς και οι πρωταγωνιστές της δρουν με αμιγώς θρησκευτικά κίνητρα. Με τα τελευταία να υπακούουν στο μίσος και όχι για μία οποιαδήποτε μορφή κατάληψης της εξουσίας…

Εξάλλου, κάτι τέτοιο ποσώς ενδιαφέρει το Ισλάμ, αυτή την πανώλη του 21ου αιώνα– η οποία προκαλεί συνεχώς την Δύση στο επίπεδο της βίας, γιατί, όπως ομολογούν οι ηγέτες του, θέλουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες μιας ασύμμετρης σύγκρουσης με τον δυτικό κόσμο [1]. Το φανατικό Ισλάμ είναι αποφασισμένο να προκαλέσει σύγκρουση θρησκευτικού χαρακτήρα ανάμεσα στον μουσουλμανικό κόσμο και τους χριστιανούς. Εμείς οι Έλληνες συνεχίζουμε να «κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου» αναδεικνύοντας για κυβερνήσεις μας τα όσα ύποπτα πολιτικά «σχήματα» συνεχίζουν να καταστρέφουν την πατρίδα μας. Με αυτούς τους πολιτικούς η Ελλάδα έχει πλέον μετατραπεί παρά τη θέληση του λαού της σε χωματερή τριτοκοσμική όπου όποιος λαθραίος το επιθυμεί εισβάλει χωρίς να «δίνει πουθενά λογαριασμό».

ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ :"ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"


ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο "ΑΦΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" .Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ - ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
Χαμός έγινε με την αποκάλυψη του για την συνάντηση που είχε ο Κώστας Καραμανλής την Δευτέρα το βράδυ με την μισή σχεδόν Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, στο γραφείο του στη Βουλή. Όπως μάθαμε, μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να εξέφρασε τον προβληματισμό του για ορισμένες από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, αλλά και γενικότερα για το μέλλον της χώρας, ωστόσο ξεκαθάρισε, πως σε κάθε περίπτωση, πρέπει οι γαλάζιοι βουλευτές να δώσουν θετική ψήφο στα σχέδια της κυβέρνησης. «Αυτή την στιγμή υπάρχει μια σταθερότητα στη χώρα κι αυτό είναι σημαντική κατάκτηση. Η σταθερότητα αυτή πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία. Στηρίξτε την κυβέρνηση και ψηφίστε ΝΑΙ σε όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής στα τετ α τετ που είχε με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μέρες αντίχριστου ετοιμάζουν στο υπουργείο οικονομικών.



Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια, γιατί εκείνοι που ετοιμάζουν νομοσχέδια μπορεί να μην κατάλαβαν ότι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους με το λεγόμενο χάραγμα του αντιχρίστου, την ραγδαία στοχευμένη αύξηση της εγκληματικότητας και την αιώνια κόλαση, εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα.

1. Το περιουσιολόγιο που ετοιμάζουν για του χρόνου, απαιτεί να καταγραφούν τα μετρητά, αλλά και τα αντικείμενα αξίας που έχει κάθε οικογένεια.

Αυτό έχει δύο κινδύνους.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!(βίντεο)


Βασικά σημεία της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην ολομέλεια της Βουλής για το Πολυνομοσχέδιο:
 "Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το Μνημόνιο, την ταφόπλακα του Έθνους.
 Το να επενδύει πια κανείς στην πατρίδα του ή να κατέχει περιουσία έχει καταστεί μέγα αμάρτημα.
 Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να ελεγχθούν οι φοροφυγάδες.
 Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι κατ΄ ουσίαν μια τιμωρία από την τρόικα, αφού δεν θα ωφελήσουν.
 Δεν γίνεται να αναζητούμε οικονομική ανάκαμψη με την υπερφορολόγηση των πολιτών.
 Δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Τώρα είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων.
 Όλοι υβρίζουν την Χρυσή Αυγή. Το φρόνημα είναι ελεύθερο, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και υπερήφανοι γι΄ αυτό.
 Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!"

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Δεν τον… προλαβαίνουμε τον γραφικό βο(υ)λευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία-Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (και δε συμμαζεύεται…) Τσατσόπουλο. Χθες, λοιπόν, ο… περίεργος (από πολλές απόψεις…) βο(υ)λευτής ασχολήθηκε με την 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας, που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή στην Καλαμάτα, την 4η Αυγούστου και με την οποία έχουν λυσσάξει τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα και των λοιπών αιμοσταγών κομμουνιστών δικτατόρων που πέρασαν από τον πλανήτη, αλλά και ο (φον) Αντωνάκης, που θεωρεί την Καλαμάτα τσιφλίκι του.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (μερος 9ον) Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ .ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΚΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ TO ΟΓΔΟΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ" Ετος 2000 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 
Για άλλη μία φορά, οι εν Ελλάδι ευρισκόμενοι εβραίοι, προσέφυγαν στην προσφιλή τους μέθοδο, την παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητος.
Αυτή η διαπίστωση εξάγεται από τα όσα διαδραματίσθηκαν προ ολίγων μηνών, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 1999, στα Χανιά της Κρήτης, με αφορμή την επαναλειτουργία της εκεί συναγωγής. Δοθείσης της ευκαιρίας, λοιπόν, οι εγχώριοι εβραίοι, δε δίστασαν να κάνουν λόγο για 2.500 περίπου χρόνια ιουδαϊκής παρουσίας στην Κρήτη. Προτού προβούμε στην παράθεση σχετικής ανακοινώσεως διαμαρτυρίας την οποία εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κινήσεως Πολιτών Χανίων με αφορμή το γεγονός αυτό, εφιστούμε την προσοχή του αναγνωστικού μας κοινού στο γεγονός ότι προ ετών εβραίος ονόματι Ραέλ είχε συστήσει και προπαγάνδιζε την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα, αναπτύσοντας σχετική ανθελληνική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, εβραίος πράκτωρ,

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΘΙΧΤΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 
dexiextrem : Λιγο ρομπα τους εκανε ολους ο Κασιδιαρης ΄η ειναι ιδεα μου; Αν τα στοιχεια ευσταθουν (οτι για 100.000 εισοδημα πληρωνουν 4.000 ευρω φορο) προκειται για το απολυτο ξεβρακωμα... οχι οτι θα τους νοιαξει, αλλα λεμε τωρα...

Την αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, περί «καραγκιόζηδων και κατάπτυστων νόμων» που επιτρεπουν στους βουλευτες να "φοροδιαφευγουν". Προφανως ο ΔΗΜΑΡιτης βουλευτης θα ηθελε να μην ακουστουν καποια πραματα...

Στην ομιλία του επί του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα για την φορολόγηση των βουλευτών. Παρουσιάζοντας τρία εκκαθαριστικά πολιτών αλλά και το δικό του, ο κ. Κασιδιάρης τόνισε:

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΞΑΡΧΑΚΟΣ.


"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ" ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
Τους εφτυσε και τους αφησε με τους Λαζοπουλους: Οριστικά «τέλος» ο Ξαρχάκος από το Εθνικό Θέατρο
Ο Σταύρος Ξαρχάκος υπέβαλε και γραπτώς στον υπουργό Πολιτισμού την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Εθνικού Θεάτρου, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Όπως τονίζει στην αιχμηρή επιστολή παραίτησής του ο κ. Ξαρχάκος, η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το aixmi.gr, τονίζει ότι κατά την επιλογή του καλλιτεχνικού προγράμματος αγνοήθηκε πλήρως το πλαίσιο το οποίο είχε ο ίδιος χαράξει και «έγιναν επιλογές που δε συνάδουν με την κρίσιμη αποστολή του Εθνικού Θεάτρου -ιδιαίτερα στη σημερινή πολιτισμική, και όχι μόνο, κρίση».

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Κωστής Χατζηδάκης: Πιο εβραίος δεν γίνεται!

 

"Γιατί δεν είναι πρόβλημα να δουλεύει κάποιος Σάββατο απόγευμα και είναι να δουλεύει την Κυριακή"; Αυτό δήλωσε ο χαριτόβρυτος νεοδημοκράτης Κωστής Χατζηδάκης στον ΒΗΜΑ FM. Ας τον χαίρονται οι ψηφοφόροι της νουδούλας που παριστάνουν και τους καλούς χριστιανούς.

ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ


ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.  
Νέος δρόμος μέσω Αλβανίας, για τους Ασιάτες λαθρομετανάστες
Αλβανός μετέφερε προς Κακαβιά τέσσερις Σύριους!
Ένας νέος πονοκέφαλος προκύπτει για τους αστυνομικούς αλλά και τους κατοίκους των παραμεθόριων περιοχών, καθώς επιβεβαιώνονται κατά τον πλέον επίσημο τρόπο οι πληροφορίες που έφταναν από την γειτονική Αλβανία, ότι Ασιάτες λαθρομετανάστες μετά τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κινούνται μέσω Αλβανίας για να φτάσουν στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.
Στο «παιχνίδι» όπως φαίνεται έχουν μπει Αλβανοί δουλέμποροι που άλλαξαν πλέον«επαγγελματικό» προσανατολισμό. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, προχθές βράδυ αστυνομικοί σε μπλόκο που είχαν στήσει στο Καλπάκι, εντόπισαν 49χρονο Αλβανό να μεταφέρει προς την Κακαβιά πέντε λαθρομετανάστες, από τους οποίους τέσσερις ήταν νεαροί Σύριοι (20,19, 20 και 23 χρόνων) και ο πέμπτος Αλβανός (ηλικίας 25 χρόνων). Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οδηγός και λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
http://aienaristeyein.com

Ούτε τα παιδιά δεν γλίτωναν! Οι θηριωδίες των κομμουνιστών στον Φενεό το 1944



«Μην κλαίς..μην σκύβεις το κεφάλι! Η Φενεός πια δεν θρηνεί. Προστάζει! Τα παλληκάρια που χαθήκαν, για την Πατρίδα πέσανε και κείνο που τους πρέπει είναι Τιμή και Στέφανο από δάφνη. Σφίξε τα δόντια, την ψυχή και ευλαβικά προσκύνησε το αίμα των νεκρών αυτών. Δώσε ξανά τον Όρκο! Ζεστό να μείνει όσο οι δολοφόνοι ζουν.» Γιάννης Άγρης
260 νεκροί περισυλλέγησαν από το βάραθρο της Φενεού στις 4 Ιουνίου 1945. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη ήταν τα θύματα. Στήθηκε σε εκείνο το μέρος ένας απλός λευκός σταυρός και κάθε χρόνο τελείται επιμνημόσυνη δέηση για τους μαρτυρήσαντες. Μετά τη σφαγή του Ψαρρού, μετά τις δολοφονίες των 810 στη Στιμάγκα, παρουσιάζεται η εικόνα, η τραγική ανεπανάληπτη εικόνα των ηρώων της Φενεού.

Ποιοι ήταν και γιατί σφαγιάστηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι
Βάσει του ποινικού δικαίου και της ορθής δικαιοσύνης η τιμωρία επέρχεται για αδίκημα, για προδοσία, για συκοφαντία, για καταπίεση, για απολυταρχισμό, για αυθαιρεσία, για ανυπακοή στην πολιτεία. Και ο τρόπος της τιμωρίας είναι τέτοιος ώστε να υφίσταται ακόμη και τότε σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΨΑΛΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
newsit:Τα αίματα άναψαν σε εκδήλωση που οργανώθηκε στα "Φονικά" Καράτουλα του δήμου Πύργου, στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Ναζί, όταν ομάδα εθνικιστών θέλησε να καταθέσει στεφάνι...
Αφορμή στάθηκε η πρόθεση των μελών της ΕΔΗ να καταθέσουν στεφάνι παρά την αντίρρηση της Δημοτικής Αρχής που εκφράστηκε δημόσια και από τον ίδιο το δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, στο χώρο της εκδήλωσης.
Τελικά αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και αποχώρησε ο κύριος όγκος των μελών του ΚΚΕ, τα μέλη της ΕΔΗ κατέθεσαν το στεφάνι τους στο μνημείο.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια ΕΔΩ

Έπεσε το «αντιμνημονιακό» προσωπείο του Σύριζα!



Απερρίφθη από το συνέδριο τροπολογία για ακύρωση του Μνημονίου και μονομερή διαγραφή του χρέους!
Γράφει ο Αντίοχος
Ειδική τροπολογία για να προβλέπεται η ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και η μονομερής διαγραφή του χρέους (όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς τοκογλύφους) υπέβαλλε σήμερα στο συνέδριο του συνονθυλεύματος ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης, εκ μέρους της λεγόμενης «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από μια έντονη συζήτηση, στην οποία αντιπαρατέθηκαν οι Σ. Κουβελάκης από την «Αριστερή Πλατφόρμα» και Ε. Τσακαλώτος από τους «προεδρικούς» (οι περί τον mister Tsipra), που υποστήριξε πως «δε μας κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί», η τροπολογία ετέθη σε ψηφοφορία και απερρίφθη, αφού υπερίσχυσαν οι «προεδρικοί», με την αναμενόμενη πλειοψηφία του 65%.
Συμπέρασμα: Αυτά που λέει – κατά καιρούς και κατά περίσταση- ο mister Tsipras, ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο, ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, ότι θα κηρύξει παύση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους και ότι σκοπός του είναι η συνολική διαγραφή του χρέους, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ! Και μάλιστα, με την έγκριση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΟΚ: ΝΕΑΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!


Την Παρασκευή συνέβη στη Γαλλία μεγάλη σιδηροδρομική τραγωδία, όπου τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 30 τραυματίστηκαν όταν ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Λιμόζ εκτροχιάστηκε.
Κάτι που δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά, παρά μόνο παρεμπιπτόντως σε κάποια γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είναι η είδηση ότι νεαροί μουσουλμάνοι πέταξαν πέτρες στα μέλη των σωστικών συνεργείων που έτρεξαν στο σημείο μετά το φρικτό ατυχήματος.
 «Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε όταν έφτασαν αστυνομικοί στο Brétigny-sur-Orge. Ενώ προσπαθούσαν να παράσχουν βοήθεια στα θύματα του εκτροχιασμού του τρένου Παρίσι-Λιμόζ, στο οποίο τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έπρεπε να ασχοληθούν με τις πέτρες που τους έριχνε μια μικρή ομάδα «Jeunes» («νεαρών» = η μόνη λέξη που επιτρέπει η πολιτική ορθότητα να λέγεται για τους νεαρούς μετανάστες). Στην αρχή και πριν ξεσπάσει η επίθεση πλιατσικολόγοι είχαν έρθει για να κλέψουν από τα σώματα των νεκρών και των τραυματιών ό, τι μπορούσαν να μεταφέρουν μακριά.
 

Δε σκότωσες το παιδί σου γιατί δεν μπορούσες να το θρέψεις. Το έκανες γιατί είσαι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

 
 
Σκότωσα το παιδί μου γιατί δεν μπορούσα να το θρέψω” γράφει κάποιος “πατέρας” στον Κώστα Χαρδαβέλλα του οποίου το όνομα λέει ότι έχει στη διάθεσή του ο γνωστός δημοσιογράφος. 

του Στρατή Μαζίδη

Ήδη μάλιστα υφίσταται επιθέσεις ότι με το άρθρο του αυτό προωθεί τη βιομηχανία σφαγής νηπίων ως μια σκληρή μεν αλλά αναγκαία / δικαιολογημένη δε λύση στη σημερινή εποχή. 
Απλά από την πλευρά μου θα ήθελα να πω σε αυτό τον πατέρα δύο κουβέντες. Πρώτα όμως θα παραθέσω δύο σημεία:
 
Η γυναίκα μένει έγκυος. Το όνειρο παίρνει το δρόμο να γίνει πραγματικότητα. Αλλά δύο μήνες μετά μένουν χωρίς δουλειά και οι δύο υποψήφιοι γονείς γιατί το κατάστημα που δούλευαν κλείνει. Από τη μία μέρα στην άλλη και οι δύο μπαίνουν στην ανεργία.