Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ...ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ


ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ...ΤΑ ΨΑΡΙΑ.
"Κόλαση" το κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα - Φωτιά και πετροπόλεμος - Αστυνομικοί εισβάλλουν σε ταβέρνες και σπίτια αναζητώντας δραπέτες
 Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα
- Έκαψαν τα κοντέινερ που μένουν και τα στρώματά τους
- Επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής
- Ακούγονται συνεχώς χειροβομβίδες
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το κέντρο λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, όπου λίγο πριν από τις 10 μ.μ. ξέσπασε εξέγερση.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ...ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΑΛΗΤΗ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.


ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ BOUTAR EFENTI ΕΝ'ΟΨΕΙ Δ.Ε.Θ .ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΤΟΝ "ΑΛΗΤΗ" ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ...
Σε ρυθμούς ΔΕΘ μπαίνει σιγά σιγά η Θεσσαλονίκη και, όπως είναι αναμενόμενο, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό. Ο ίδιος φαίνεται πως περιμένει τους πάντες με «ανοιχτές αγκάλες» εκτός του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Και αλήθειες από τον Τατσόπουλο!!!:"Η τηλεόραση δείχνει μαλ@κίες και ηλίθιους και κατέστησε αγνώστους τους πνευματικούς ανθρώπους".(ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ)


Ο "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
«Ο περήφανος καταπληκτικός αυτός λαός δε διαβάζει κανένα βιβλίο. Τους έχουν χεσμένους τους πνευματικούς ανθρώπους....
Έχουμε μία τηλεόραση που δείχνει μαλακίες και ηλίθιους από το πρωί ως το βράδυ. Θα σου πουν τον Καζαντζάκη τον Ελύτη ,ότι άλλο θυμούνται από τα μαθητικά τους χρόνια και θα σου κολλήσουν μαζί τη Λένα Μαντά.
Με τους πνευματικούς ανθρώπους έχει παιχθεί ένα τεράστιο παιχνίδι υποκρισίας όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ βάζω την αρχή αυτού του παιχνιδιού με τη γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης. Σ' αυτά τα 23 χρόνια τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ιδίως η ιδιωτική τηλεόραση κατέστησε αγνώστους τους πνευματικούς ανθρώπους.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.


ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΡΕ "ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ"...
Το ζήτημα των μουφτήδων επανήλθε με την χθεσινή προσευχή του Μπαϊραμιού στη Θεσσαλονίκη. Ο δήμος έδωσε την...
άδεια προσευχής σε πρώην Οθωμανικό τζαμί της πόλης ( Γενί Τζαμί) όμως την προσευχή τέλεσε ο 30χρονος ιμάμης Ραϊ Φαχρί, που όρισε ο διορισμένος από το ελληνικό κράτος μουφτής της Ξάνθης με αποτέλεσμα ως αντίδραση να μην πάει κανείς Μουσουλμάνος στην προσευχή και να προσευχηθούν 3 άτομα μαζί με τον ιμάμη μέσα στο τζαμί.
Η ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ :

ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.


Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙΜΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΙΑ... ΓΡΑΝΙΤΑ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.


Τελικά όλοι οι γραφικοί καταφυγή στο άσυλο του Mr Alexis έχουν βρει.

ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΤΕΤΣΙΟΥ!


Σκηνές απαράμιλλου ηρωισμού διαδραματίσθηκαν προ ολίγων ημερών στην Πάτρα. Στην κορυφή του κοτετσιού, ε της κατάληψης ήθελα να γράψω, συγκεντρώθηκαν οι άπλυτοι για να αποφύγουν τις συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις. Φήμες ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της ανυπόφορης μπόχας ελέγχονται ως ανακριβείς.

Πολιτική “yes man”: Απόλυτη υποταγή Σαμαρά στις ΗΠΑ.

 
 Πολιτική “yes man”: Απόλυτη υποταγή Σαμαρά στις ΗΠΑ
 
Ο Σαμαράς συνεχίζει την πολιτική της απόλυτης υποταγής στις ΗΠΑ. Δεν είπε λέξη για την ελληνική ΑΟΖ, τον ορυκτό μας πλούτο, το Μακεδονικό και το Κυπριακό. Καμία λύση για το δημόσιο χρέος και την ανεργία που τσακίζει την ελληνική νεολαία. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου θέλει μία Ελλάδα προτεκτοράτο των ΗΠΑ, της Γερμανίας, των ξένων τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για μία Πατρίδα ελεύθερη και ισχυρή, που θα διεκδικήσει τα εθνικά της δίκαια και θα εκμεταλλευθεί τον πλούτο της προς όφελος των Ελλήνων.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΓΑΛΛΙΑ: Ο ηγέτης των Μασόνων κάνει έκκληση στον Ολάντ να κάνει κάτι για την ανησυχητική άνοδο του «αντι-μασονισμού» και της «δεξιάς βίας»!


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Όπως έλεγε και ο Μέγας Ίωνας Δραγούμης "κάτω οι εβραίοι, οι μασόνοι και οι σοσιαλιστές".

Ο José Gulino, ο «Μέγας Διδάσκαλος» της Στοάς της «Μεγάλης Ανατολής» της Γαλλίας, ανησυχεί για «την αναβίωση του χυδαίου θηρίου», όπως το χαρακτηρίζει, και θέλει να έρθει σε επαφή με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους για να του επιστήσει την προσοχή για την «άνοδο του αντι-τεκτονισμού και της δεξιάς βίας». 

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ; Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΟΥΝ!


ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…


ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
Βαρβιτσιώτης: Θα φτιαχτούν προσωρινοί καταυλισμοί για μετανάστες στα νησιά
Χώρους προσωρινής διαμονής των μεταναστών, με αντίσκηνα, στα νησιά προανήγγειλε ότι θα φτιάξει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Βαρβιτσιώτης, ανέφερε, επίσης, πως έως την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση για την αποδέσμευση χρημάτων που έχει το υπουργείο για τη σίτιση των μεταναστών, καθώς μέχρι σήμερα πολλοί λιμενικοί αγοράζουν με δικά τους χρήματα φαγητό για τους μετανάστες.
O εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης έκανε λόγο για κέντρα κράτησης που έχουν air condition και catering, ενώ τόνισε πως η πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η μεταφορά των μεταναστών σε νησιά χώρους εξορίας του παρελθόντος.

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΠΟΙΟΣ;;ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ



Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥ ΚΑΜΙΝΗ.
ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΜΙΝΗ
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ανιψιού του Ιωνα Δραγούμη, Φίλιππου με αφορμή την τελετή που πραγματοποίησε το ακροδεξιό κόμμα για να τιμήσει την μνήμη του μεγάλου πολιτικού και διανοούμενου στην ιδιαίτερη του πατρίδα στο Βογιάτσικο Καστοριάς.
Σε ανοικτή επιστολή του προς τις τοπικές αρχές, ο Φίλιππος Δραγούμης, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και ανιψιός του Ιωνα Δραγούμη, κάνει λόγο για προσβολή της μνήμης του αγωνιστή του Μακεδονικού Αγώνα και μεγάλου διανοούμενου, η οποία αμαυρώνει το όνομα της οικογένειας του, ενώ παράλληλα ζητά να υπάρξει ειδική μέριμνα ώστε να μην σπιλωθεί ξανά στο μέλλον η μνήμη του.

ΤΩΡΑ "ΞΥΠΝΗΣΕ" Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ :"Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".


ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ...
Λοβέρδος: Η Αθήνα είναι υπό κατάληψη- Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης χωρίς πρωτεύουσα
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα μίλησε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε πως «η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης χωρίς πρωτεύουσα».
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως χρειάζεται μια ισχυρή πολιτική βούληση για να αντιμετωπιστεί το «καυτό» ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ υποστήριξε πως «στο κέντρο της Αθήνας καταλύθηκε και η έννοια της Ευρώπης και η έννοια της πρωτεύουσας» και την χαρακτήρισε «κατειλημμένη πόλη»,

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ BACHELOR PARTY ΣΤΟ PAKISTAN...TΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΔΡΕΣ".(BINTEO)

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Παραδοχή newsbomb : «κοινό μυστικό ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν στην Χρυσή Αυγή ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που δημοσιοποιούνται»!!!


Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ NEWSBOMB ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Οι συστημικοί κλαυθμοί κατά της Χρυσής Αυγής!
Ποιοι είναι απλώς οι καλύτεροι στρατολόγοι της!
Του Μάρκου Μουζάκη
Ήταν άραγε ανάγκη να «σκάσει μύτη» η πληροφορία περί συγκεκριμένης δημοσκόπησης που φέρνει τη Χρυσή Αυγή να κινείται σε ποσοστά πέριξ ακόμα και του 20% και η οποία δημοσκόπηση, λέει, είναι… μυστική και πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Μαξίμου, για να αρχίσουν ξανά να κατακλύζουν τις τηλεοπτικές οθόνες, το διαδίκτυο, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τα κροκοδείλια δάκρυα των συστημικών κομμάτων, των συστημικών ΜΜΕ, των καθεστωτικών δημοσιογράφων και άλλων θεραπαινίδων του αναξιόπιστου συστήματος;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ(ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ...)


ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
(ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...)

"ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ... 
(ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ...)

Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!


ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν είναι ταμπού η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ".

 
 
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ αφήνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος. 
 
Ένα «δυσάρεστο» εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε σήμερα ο κ.  Τατσόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!



Το περιστατικό έγινε το βράδυ που πέρασε σε τοπική κοινότητα του δήμου Εορδαίας λίγα χιλιόμετρα απόσταση από την Πτολεμαΐδα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 μέρες όταν από μια αθώα συνάντηση μέσω των social media (facebook) o 20χρονος (αλβανός υπήκοος) γνωρίστηκε με την 13χρονη μαθήτρια. Η γνωριμία (για το νεαρό) έδειχνε επίμονη και βιαστική και μόλις χθες βράδυ κατάφερε να συναντήσει και από κοντά τη μικρή. Η συνάντηση έγινε στη αυλή του σχολείου του γυμνασίου και σε αυτή (όπως κανονίστηκε από πριν) πήραν μέρος ένας ομοεθνής φίλος του και μια φίλη της 13χρονης. Όπως καταγγέλθηκε (από τους γονείς) ο βιασμός πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου το ίδιο βράδυ και από εκείνη τη στιγμή για την αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός προκειμένου να βρεθεί ο 20χρονος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο άλλο «ζευγάρι» δεν έγινε το παραμικρό και ο φερόμενος ως βιαστής πήγε την 13χρονη μέχρι το σπίτι της πριν εξαφανιστεί.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 837 (Κυκλοφορεί με δώρο ιστορικό ένθετο για την 4η Αυγούστου).

 


Η ανανεωμένη "Χρυσή Αυγή" (Α.Φ. 837) κυκλοφορεί με δώρο ένα ιστορικό ένθετο 32 σελίδων για το ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ της 4ης Αυγούστου. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Πλατεία Βικτωρίας όπως λέμε ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 

 ή
 αλλιώς
 Βρείτε τις διαφορές!
 Και πάλι καλημέρα κ. Καμίνη, καλημέρα κ. Δένδια, καλημέρα κα Κεφαλογιάννη!!


ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ MADE IN USA ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: «ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ».



Οι απόψεις που εκφράζονται από τους υποστηρικτές και το λόμπι υπέρ των εκτρώσεων έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.. Στην Αμερική, οι συγκεκριμένες απόψεις είναι τόσο εξοργιστικές και η κοινή γνώμη τόσο απαθής και μπερδεμένη, που οποιαδήποτε οπτική στο ζήτημα των εκτρώσεων θεωρείται "εναλλακτική", "διαφορετική" και "ριζοσπαστική".

Η ελληνικότητα των συμβόλων. Του Ηλία Κασιδιάρη.

 

Η ελληνικότητα των συμβόλων

Του Ηλία Κασιδιάρη

Μείζον πολιτικό θέμα προέκυψε για ένα σύμβολο που έχω χαραγμένο εδώ και μία και πλέον δεκαετία στον αριστερό μου ώμο. Κάποιοι ανόητοι και ανθέλληνες αμφισβήτησαν την ελληνικότητα αυτού του συμβόλου. Επειδή τα λόγια συνθλίβονται από την Αλήθεια που εμπεριέχουν οι εικόνες, θα παραθέσω ως απάντηση μία σειρά έργων της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Έτσι απλά, για να καταρρεύσει η γελοία προπαγάνδα δεκαετιών, που μοναδικό σκοπό έχει να αμαυρώσει τη μοναδική Ιδέα που οδηγεί τα έργα, τις πράξεις και τις ζωές μας. Η Ιδέα αυτή είναι η Ελλάδα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΔΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ...




Μπορεί στο ΣΥΡΙΖΑ να αδυνατούν να προσεγγίσουν την Ελλαδική Εκκλησία παρά τις διακαείς προσπάθειες, αφού κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος...

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ : "Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ"


Η "ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ΜΑΡΩ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ.Τ.Λ
ΜΑΛΛΟΝ "ΞΕΧΑΣΕ" ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Όχι, η Άκρα Αριστερά δεν είναι το ίδιο με τους Νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής»: Η Μάρω Δούκα, από τις σημαντικότερες συγγραφείς της σύγχρονης πεζογραφίας μας, καταγγέλει την ένοχη σιωπηρή πλειοψηφία
«Η σιωπηρή πλειοψηφία και πολλοί άλλοι παράγοντες έχουν επιτρέψει στη ναζιστική Χρυσή Αυγή να κλωσάει ανενόχλητη το αυγό της και να ποδοπατά τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα...

Εφόσον πραγματικά πιστεύουμε ότι ακόμη και με τίμημα τη ζωή μας οφείλουμε να προστατεύουμε το δικαίωμά μας και το δικαίωμα του διπλανού μας στη διαφωνία και την άλλη άποψη, θα έπρεπε, όσο είναι καιρός, να στερήσουμε απ' αυτό το κόμμα το δικαίωμα να ποδοπατά τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα,

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο 902 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ! ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΠΟΛΥ ΜΠΥΡΑ ΕΠΙΝΑΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ


Ρόπαλα, μολότοφ και μάσκες αερίων στις παράνομες αναρχικές καταλήψεις της Πάτρας - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ
Μετά από μία δεκαετία ασυδοσίας, κατά την οποία διεπράχθησαν εκατοντάδες κακουργήματα χωρίς να αποδοθούν ευθύνες, οι Αρχές αποφάσισαν επιτέλους να ασχοληθούν με τις παράνομες καταλήψεις των Πατρών. Η "επιχείρηση καθαριότητας" της ΕΛ.ΑΣ. (ο χώρος είχε κυριολεκτικά παραδοθεί στην βρωμιά και τη δυσωδία) ήταν πανεύκολη και καμία αντίδραση δεν υπήρξε από τους... "σκληρούς αντιεξουσιαστές".
Τα ευρήματα στους συγκεκριμένους χώρους (παράνομος οπλισμός και αναρχικές προκηρύξεις) αποδεικνύουν αυτό που εδώ και χρόνια φωνάζουμε: πως οι συγκεκριμένοι χώροι είναι γιάφκες τρομοκρατών, που απολαμβάνουν την απόλυτη ασυλία του κράτους. Όπως φάνηκε σήμερα, η εν λόγω επιχείρηση θα μπορούσε με άνεση να είχε γίνει πριν από πολλά έτη, κάποιοι κρατικοί παράγοντες όμως επιλέγουν να συντηρούν το παρακράτος. Ιδού και ορισμένα ευρήματα που αποδεικνύουν τον πολιτικό πολιτισμό της αριστεράς:

"ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ" ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΕ GAY ΟΡΓΙΑ...Ο ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΓΥΝΑΙΚΟΣ.


ΑΧΟΥΡΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ..ΒΙΛΛΑ ΟΡΓΙΩΝ GAY ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.
Πήγε να βάλει τη ρεμούλκα του τρακτέρ, που τη φύλαγε σε αχούρι, σε απομακρυσμένο χωράφι, ο αγρότης από το Λάλουκα και βρήκε επάνω της και στο πάτωμα μεταχειρισμένα προφυλακτικά και ένα ταλαιπωρημένο περιοδικό με γυμνές φωτογραφίες!
Προβληματισμένος το συζήτησε με ξάδερφό του και αποφάσισαν να φυλάξουν… καρτέρι τις ώρες που σκοτείνιαζε. Μετά από δυο άκαρπες παρακολουθήσεις, στο τρίτο καρτέρι είδαν τρεις σκουρόχρωμους αλλοδαπούς, που ήσαν ντυμένοι ο ένας με κελεμπία και οι άλλοι δυο με παλιά ευρωπαϊκά ρούχα να πλησιάζουν με προφυλάξεις και να μπαίνουν στο αχούρι. Μετά από λίγο ακούστηκαν από μέσα… μουγκρητά. Τότε, τα ξαδέρφια αποφάσισαν να δώσουν ριζική λύση στο μυστήριο της συνεύρεσης του τρίο και άρχισαν να φωνάζουν άγρια: «Αστυνομία, βγείτε έξω αμέσως!» Σε δευτερόλεπτα.....
η πόρτα του αχουριού άνοιξε με πάταγο και οι δυο αλλοδαποί με τα παντελόνια άρχισαν να τρέχουν, προσπαθώντας να κουμπωθούν και από πίσω τους έτρεχε γυμνός και με την κελεμπία στο χέρι ο τρίτος…

ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ, ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ, Ο ΑΛΛΑΧ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΒΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ.


ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...
Τι συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέφθηκε το Άγιον Όρος;
Πρόκειται για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον "Ορθόδοξο Τύπο" στο άρθρο "Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ".
Γράφει λοιπόν, ο αρθογράφος:
Όταν ο παππούς Καραμανλής επισκέφτηκε το Άγιο Όρος ένας γέροντας τον ρώτησε: «κ. Καραμανλή ακούσαμε ότι είστε μασώνος είναι αλήθεια;»... και πήρε την απάντηση:
«Και ποιός δεν είναι μασώνος ρε!».
ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΤΩΡΑ ;; OTI TO ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ;;
Δείτε το σχετικό άρθρο στον "Ορθόδοξο Τύπο" :

4η Αυγούστου: Το Εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ)


 «Τέσσερα άστρα γύρω-γύρω
Κι είναι στη μέση ήλιος λαμπρός
Τέσσερα χρόνια όλο μύρο
Κι ο ήλιος ο Αρχηγός».
«Έχω πίστη στον Χριστούλη
Σεβασμό στον Βασιλιά
Σαν μεγάλο πατερούλη
Αγαπώ τον Μεταξά».
Τα παραπάνω ποιήματα, το 1ο αφιερωμένο στα 4 χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και το 2ο αφιερωμένο στον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, είναι γραμμένα από τον Μίκη Θεοδωράκη, μέλος τότε της νεολαίας Μεταξά.

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΙΙΤΕΙ Ο ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!



Πόσα περιστατικά βίας πρέπει να σημειωθούν, πόσες θλιβερές στιγμές στο κοινοβούλιο, πόσες παραστάσεις «μόνο για Έλληνες» είναι αρκετές για να μπει τέλος στην ιστορικά δοκιμασμένη και αποτυχημένη τακτική του κατευνασμού;

Όταν οι  χρυσαυγίτες μπήκαν στη Βουλή, αντιμετωπίστηκαν αρχικά σαν ένα μαύρο ανέκδοτο.

Ο αστείος λόγος τους, η δήθεν λαϊκή συμπεριφορά, τα ξεσπάσματα, τους μετέτρεπαν σε αξιοθέατο και υπήρξαν ΜΜΕ, που είτε για να πουλήσουν, είτε επειδή προαλείφονται για όργανα κυβερνητικής προπαγάνδας σε μια μελλοντική ναζιστική κυβέρνηση, τους παρουσίασαν σαν «τα παιδιά, τα ατίθασα, που λένε και μια κουβέντα παραπάνω».

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

τῆς Ἀδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ»

     .           Μέ ἕνα καθαρά ψυχρό ἐπαγγελματικό ὑπολογισμό οἱ 52 βουλευτές τοῦ θερινοῦ τμήματος τῆς βουλῆς, μέλη τῆς κυβερνήσεως, καί μέ σωρεία ἕωλων ἐπιχειρημάτων ψήφισαν τήν κατάργηση τῆς ἀργίας τῆς Κυριακῆς. Ἑνός θεσμοῦ πού τιμοῦν ἐπί 2.000 χρόνια οἱ Χριστιανοί ὡς ἐντολή τοῦ Θεοῦ, καί ὁ ὁποῖος ἔχει καθιερωθεῖ ἐπίσημα πρίν ἀπό 17 αἰῶνες ἀπό τόν Μέγα Κωνσταντῖνο.

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!



Όταν πρόσφατα βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν στη βουλή ότι στις τελευταίες συγκεντρώσεις των συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται συνεχώς το ανατριχιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς», ένας-δύο βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψέλλισαν κάτι καταγέλαστες δικαιολογίες του τύπου «αυτό δεν είναι σύνθημα της αριστεράς» κ.τ.λ. Θέλουν, όμως, οι συριζαίοι (και οι συριζαίες) να κρυφτούν, κι η χαρά (από την προοπτική της εξουσίας) δεν τους/τις αφήνει.

Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες!