Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ :H ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ! (ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ)



ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΔΩΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.
Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;
του Φαήλου Κρανιδιώτη*
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, άρχισαν τα αποκαλυπτήρια για όσα συμβαίνουν στην Συρία, όπου αλωνίζουν η Ταξιαρχία Τζαμπχάτ αλ Νούσρα και άλλοι σουνίτες τζιχαντιστές, σφαγιάζοντας χριστιανούς και αλεβίτες. Οι μαζικές δολοφονίες αμάχων κι αιχμαλώτων όμως δεν προσδίδουν στρατιωτική υπεροχή. Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις, στο πεδίο της μάχης κυριολεκτικά πάτησαν στο σβέρκο το συνοθύλευμα φανατικών σουνιτών κατσαπλιάδων, που εδώ και δυόμισι χρόνια αιματοκυλά την Συρία με συναυτουργό την ισλαμοφασιστική Τουρκία και πακτωλούς βοήθειας από το Ριάντ και τα Εμιράτα. Με τους αντάρτες του FSA στα όρια της κατάρρευσης και της τελικής ήττας, ήρθε ως από μηχανής Θεός η μαζική δολοφονία αμάχων στην συνοικία Γκούτα της Δαμασκού με χρήση χημικών όπλων.

Παγκόσμιοι απατεώνες ! Ο Τζον Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!


ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ 
Η Τέλεγκραφ αποκάλυψε την απάτη των Αμερικάνων
Συγκεκριμένα ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι στην “πύρινη” ομιλία του όπου προανήγγειλε επίθεση στην Δαμασκό, ξεκίνησε χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει το “μέγεθος της σφαγής” στην πρόσφατη επίθεση με χημικά από το καθεστώς”!
Για κακή τους τύχη όμως, ο φωτογράφος που είχε τραβήξει την φωτογραφία …ζούσε και οργισμένος εξέδωσε ανακοίνωση που τους κατακεραυνώνει για την απάτη.
Συγκεκριμένα ο Ιταλός Marco di Lauro εκτός εαυτού αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ιράκ το 2003!
Ποσά μέσα άραγε θα μεταδώσουν την απάτη;

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Το ένοχο και αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ.- Τα πρώιμα χρόνια της ελληνικής Αριστεράς και η Φεντερασιόν του Αβραάμ Μπεναρόγια


Με αφορμή την επέτειο της νίκης των εθνικών δυνάμεων κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών το 1949 θα αφιερώσουμε χώρο στην ιστοσελίδα μας για να προβάλουμε το ένοχο και αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ που από τις αρχές σχεδόν του 20ου αιώνα πολεμούσε με μίσος κάθε τι εθνικό μην διστάζοντας ακόμα να συνεργαστεί και με τους εχθρούς της Ελλάδος για να πετύχει τον αντεθνικό σκοπό του .
Τα πρώιμα χρόνια της ελληνικής Αριστεράς και η Φεντερασιόν του Αβραάμ Μπεναρόγια
Μέχρι τα πρώτα χρόνια του 20ού αιώνα η ελληνική Αριστερά διέπονταν από την ιδεολογία της κοινωνικής απελευθέρωσης, σε συνδυασμό με το αίτημα για την απελευθέρωση των λαών που ήταν υπόδουλοι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Με κεντρικές μορφές, όπως ο σημαντικότερος Έλληνας σοσιαλιστής της εποχής, ο Σταύρος Καλλέργης, ο Μαρίνος Αντύπας, ο Νίκος Γιαννιός, ο Γεώργιος Σκληρός κ.ά., το σοσιαλιστικό κίνημα που κινούνταν στα όρια του ελλαδικού χώρου, θα ερχόταν αντιμέτωπο με νέα δεδομένα, όταν θα πραγματοποιούνταν η ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας: Στην Βόρεια Ελλάδα, το εβραιοβουλγαρικό σοσιαλιστικό κίνημα είχε πολύ μεγαλύτερη επιρροή, σε μια βάση διαφόρων εθνοτήτων που αποτελούσαν την περίφημη «μακεδονική σαλάτα».

ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Η είδηση που σας μεταφέρουμε –και για την οποία μας ενημέρωσε σχετικά αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστούμε- είναι βεβαίως ολίγον… μπαγιάτικη. Ενός μηνός. Δε φταίμε εμείς που σας τη μεταφέρουμε τώρα, διότι οι πρωταγωνιστές της την απέκρυψαν επιμελώς! Είχαν τους λόγους τους φαίνεται…

Πριν από ένα μήνα, λοιπόν, στις 31 Ιουλίου 2013, έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή συνάντηση εκπροσώπων του ΚΙΣΕ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος) με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, «ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ», όπως υποστηρίζουν οι εβραίοι σε δημοσίευμά τους με τίτλο «Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΣΕ», στην ιστοσελίδα τους. Θέμα της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν φυσικά το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, στο οποίο υπήρξε –όπως άλλωστε αναμενόταν- πλήρης συμφωνία.

KAMΠINΓΚ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΓΝΚ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ . ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ
Ηλεία: Πρόταση για δημιουργία κάμπινγκ εποχιακών εργατών γης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Συνεχίζει τις επαφές και τις παρεμβάσεις ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να δοθούν λύσεις στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αλλά και οι εργάτες γης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και κυρίως στην περιοχή της Μανωλάδας Ηλείας.

Σήμερα ο κ. Κατσιφάρας επικοινώνησε εκ νέου τηλεφωνικά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη σχετικά με το θέμα και προγραμματίστηκε συνάντηση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση δημιουργίας και χρηματοδότησης κάμπινγκ εποχιακών εργατών γης στην περιοχή της Ηλείας.

"ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ MR ALEXIS."


KPYΠΤΕΙΑ: Οι Αόρατοι Φύλακες...



Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν, για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.

Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: Τρεις Πακιστανοί και ένας Ινδός βίασαν και λήστεψαν ανήλικο!









Το θύμα, ένας ανήλικος Πακιστανός, τους κατήγγειλε στην αστυνομία και ακολούθησαν συλλήψεις και ομολογίες - Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έγινε το έγκλημα

Απολυτίκιο του Αγ. Αλεξάνδρου - 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


 Ἀπολυτίκιον
Ἦχος γ´. Τὴν ὡραιότητα.
Μύσται οὐράνιοι ἀποδεικνύμενοι, θεῖοι ἐκφάντορες τῷ κόσμῳ ὤφθητε, τὴν Ἐκκλησίαν τοῦ Χριστοῦ, ποιμάναντες θεαρέστως, ἱερὲ Ἀλέξανδρε, τῆς Τριάδος ὁ πρόμαχος, Ἰωάννη ἔνδοξε, ὁ τῆς χάριτος τρόφιμος, καὶ Παῦλε Ἱερέων ἀκρότης, ὅθεν ὑμᾶς ἀνευφημοῦμεν.

 

Βίος Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.



Ο Άγιος Αλέξανδρος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως εορτάζει στις 30 Αυγούστου.

Τα πρώτα χρόνια του Αγίου

Ο Άγιος Αλέξανδρος γεννήθηκε το έτος 240 μ.Χ., άλλοι λένε το 239, στην αγιοτόκον Μ. Ασία, από ευσεβείς γονείς, οι οποίοι τον ανέθρεψαν με «νουθεσίαν και παιδείαν Κυρίου».
Τα μεγάλα χαρίσματα και η πίστη του και η ευλάβεια του Αγίου, τα οποία απέκτησε κατά την παιδική και νεανική του ηλικία, φάνηκαν και αναδείχθηκαν αργότερα, κατά την
δωδεκάχρονη πατριαρχία του και κατά την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο, πού έγινε στη Νίκαια της Μ. Ασίας το έτος 325 μ.Χ., κατά την οποίαν καθορίστηκε με σαφήνεια η Πίστη της
Εκκλησίας, πού την νόθευαν οι διάφορες αιρέσεις και κακοδοξίες.

Από τα παιδικά του χρόνια ένοιωσε ο ίδιος άμεσα τι θα πει διωγμός και κυνηγητό και πόνος και ταλαιπωρία, γιατί βρέθηκε μέσα στην θύελλα των μεγάλων διωγμών του δευτέρου
αιώνος. Αντί όμως να τον φοβίσουν και να τον αποθαρρύνουν, έκαναν πιο στέρεη την πίστη του και μεγαλύτερη την αγάπη του για τον Χριστό.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

64 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ


Η Νίκη των εθνικών δυνάμεων στον Γράμμο και στο Βίτσι τον Αύγουστο του 1949 έκλεισε τον κύκλο της αλληλοσφαγής των Έλλήνων ,που μας επέβαλε ο διεθνής εβραιοκομμουνισμός. Με την κατάληψη του υψώματος Κάμενικ, στις  05.40 της 30ης Αυγούστου, και την ύψωση της Ελληνική Σημαίας, έληξε επισήμως ο ανταρτοπόλεμος. Για να φτάσουμε στη Νίκη, επί των προδοτών του ΔΣΕ και της SNOF, που είχαν την αμέριστη βοήθεια της Σοβ. Ενωσης, της Κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας, της Αλβανίας, και της Βουλγαρίας, χρειάστηκαν, το «Δόγμα Τρούμαν», τον Μάρτιο του 1947, και το «Σχέδιο Μάρσαλ» , απόφαση να τεθούν εκτός νόμου το KKE και το EAM τον Ιανουάριο του 1948 και η ρήξη Τίτο -Στάλιν το καλοκαίρι του 1948, που προκάλεσε και την καθαίρεση του Βαφειάδη από όλα του τα αξιώματα και στη διαγραφή του από το ΚΚΕ. 
Η αποπομπή της Γιουγκοσλαβίας από το Ινφορμπιρό της Κ.Διεθνούς ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Ιουνίου του 1948.Δύο μέρες μετά,

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.


ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ(φώτο) ,ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ,ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΗΣΕ ,ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. 
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ" ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Απο Efenpress
Οταν η Efenpress καταφέρεται εναντίον των Αλβανών, ότι πρόκειται για λαό με χαρακτηριστική αχαριστία, ίσως παρεξηγείται από ορισμένους προοδευτικούς....
Να όμως που για άλλη μια φορά δικαιώνεται.
Το τσουλί από την Αλβανία , που λεγεται Τζουλια και υιοθέτησε σπούδασε και προίκισε ο Μιχάλης, μαζί με τη μάνα της,

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ : Αυτο ειναι το βιντεο που μοιραζει πονο: Πολιτες χαιρετανε τον Καραμανλη... Περαστικα σε ολους σας
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Υ/Γ  ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ

Χρυσή Αυγή : Να καταργηθούν τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις


Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να καταργηθούν άμεσα τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι αντισυνταγματικό και αναξιοκρατικό να εισάγονται σε ανώτατες σχολές μαθητές με κάκιστη βαθμολογία λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και καλλιεργεί τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία.
Ας σημειωθεί πως στις φετινές βάσεις η κυβέρνηση έκρυψε τον όρο "μουσουλμάνοι" μέσα στο εύηχο "κοινωνικά κριτήρια". Ειδικοί σύμβουλοι του υπουργείου παιδείας εισηγήθηκαν αυτό το φθηνό τέχνασμα με σκοπό να περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

"Και το σκ@το στην κάλτσα ...Πανικός στα προδοτικά κόμματα με την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας!



ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. 
Η δήλωση από το στόμα του Νίκου Μιχαλολιάκου για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας...προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα κόμματα του δημοκρατικού-συνταγματικού τόξου, καθώς οι δημοσκοπήσεις, επίσημες και παρασκηνιακές, δίνουν υψηλά ποσοστά στο κόμμα της Χ.Α. της τάξης του 15% και πλέον, στις γειτονιές της Αθήνας ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα 9 μήνες πριν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ανοίγει ο φάκελος των υποψηφιοτήτων σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Να σημειωθεί ότι οι δημοτικές-περιφερειακές εκλογές θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαϊου.
Η δεύτερη μάλιστα Κυριακή συμπίπτει με τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τις εκτιμήσεις στελεχών από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα Κασιδιάρη..

Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ''ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ.


ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ,ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
iefimerida.gr :Τον ξεσηκωμό των μεταναστών που βρίσκονται σε κέντρο κράτησης της Ορεστιάδας προκάλεσε η ανακοίνωση πως θα παραταθεί η παραμονή τους εκεί. Αντιδρώντας σε αυτή την απόφαση 400 από αυτούς ξεκίνησαν απεργία πείνας από το πρωί της Τετάρτης.
Τη σχετική καταγγελία έκανε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι κρατούμενοι εξέφρασαν «την έντονη δυσφορία τους καθώς πολλοί από αυτούς βρίσκονται στο στρατόπεδο πάνω από ένα χρόνο χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα και χωρίς μάλιστα να έχουν περάσει από καμία δίκη».(Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;)
Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας πρόσφυγας από τη Συρία, που κάνει απεργία πείνας την τελευταία εβδομάδα, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ άλλος κρατούμενος από το Ιράν έχει ράψει το στόμα του από το βράδυ της Τρίτης.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ: O ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ.
ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.  


27 Αυγούστου 479 π.Χ .Οι Ελληνες συντριβούν τους Πέρσες στην Μυκάλη - Η απελευθέρωση της Ιωνίας από τον Περσικό ζυγό είναι πλέον γεγονός.

Ταυτόχρονα (27 Αυγούστου 479 π.Χ) με την ήττα στις Πλαταιές οι Πέρσες υπέστησαν άλλη μια ήττα στη Μυκάλη της Ιωνίας. Ενώ ο ελληνικός στόλος υπό τις διαταγές του Σπαρτιάτη Λεωτυχίδη, βρισκόταν στη Δήλο, έφτασαν από τη Σάμο τρεις άνδρες με ένα μήνυμα· οι άνδρες αυτοί ήταν ο Λάμπωνας, υιός του Θρασυκλή, ο Αθηναγόρας, υιός του Αρχεστρατίδη, και ο Ηγησίστρατος, υιός του Αρισταγόρα, οι οποίοι είχαν σταλεί από τους Σαμίους κρυφά από τους Πέρσες και το Θεομήστορα υιό του Ανδροδάμαντα, τον οποίο είχαν ορίσει οι Πέρσες ως τύραννο. Αυτοί λοιπόν παρουσιάστηκαν στους διοικητές του στόλου κι ο Ηγησίστρατος έκανε έκκληση με κάθε είδους επιχειρήματα, δηλώνοντας ότι η θέα και μόνο του ελληνικού ναυτικού θα ήταν αρκετή ενθάρρυνση, για να εξεγερθούν οι Ίωνες και οι Πέρσες δε θα τολμούσαν να αντισταθούν, ή αν το έκαναν, θα έδιναν στους Έλληνες ένα έπαθλο πιο πολύτιμο απ’ οποιοδήποτε είχαν ελπίδα να κερδίσουν ποτέ. Κατόπιν στο όνομα όλων των κοινών θεών, τους παρότρυνε να σώσουν τους Ίωνες, που είχαν ίδιο αίμα μ’ αυτούς, από τη σκλαβιά και να διώξουν τον ξένο. Και πρόσθεσε: «Θα είναι αρκετά εύκολο,

27 Αυγούστου του 479 π.Χ. Οι Έλληνες τσακίζουν το Περσικό στράτευμα στις Πλαταιές και βάζουν τέρμα στο όνειρο του Ξερξη για κατάκτηση της Ελλάδος.


Η μάχη των Πλαταιών διεξήχθη πιθανότατα στις 27 Αυγούστου του 479 π.Χ, μεταξύ των Ελλήνων και των Περσών του Μαρδόνιου .
Μετά την Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 480 π.χ και την νίκη των Ελλήνων ,ο Ξέρξης υποχώρησε, στην Ασία, αφήνοντας 300.000 άνδρες με τον Μαρδόνιο ως αρχηγό να ξεχειμωνιάσει στην Θεσσαλία και να επιτεθεί το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Μαρδόνιος πριν εισβάλει νότια επιχείρησε να αποσπάσει τους Αθηναίους από την ελληνική συμμαχία στέλνοντας ως πρέσβη τον βασιλέα της Μακεδονίας Αλέξανδρο Α’ ο οποίος υποσχέθηκε να αποζημιώσει για τις ζημιές και να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια εφόσον συμμαχούσαν με τους Πέρσες. Όταν πληροφορήθηκαν οι Σπαρτιάτες για την πρεσβεία αυτή θορυβήθηκαν διότι ήξεραν ότι η Αττική είχε ερημωθεί και οι Αθηναίοι αντιμετώπιζαν το φάσμα της πείνας, όπως επίσης ότι ήταν δυσαρεστημένοι διότι οι Πελοποννήσιοι δεν είχαν στείλει στρατό έγκαιρα στη Βοιωτία όπως είχαν υποσχεθεί ώστε να προστατέψουν την πόλη τους.

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ: Ο γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης ζητά να μπει λουκέτο στην βουλή!


ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΤΗΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!

Αυτά τα αθώα πλάσματα κρεμάστηκαν ζωντανά γιατί ήταν Χριστιανόπουλα... Και επειδή οι φίλοι μας μουσουλμάνοι, που πολλοί εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα μας, είναι οπαδοί ειρηνικής θρησκείας, όπως θέλουν να μας παραμυθιάζουν οι εδώ αριστεροί υποστηρικτές τους, είπαν να τα σκοτώσουν για να καθαρίσει η Συρία από Χριστιανούς... Ανεξαρτήτως ηλικίας.
 
ΠΗΓΗ:  eggolpio.blogspot.gr

13 Σύριοι πιλότοι της Πολέμικης Αεροπορίας της Αραβικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Συρίας, προσφέρθηκαν εθελοντές καμικάζι για τα πλοία των ιμπεριαλιστών! - Η Συρία θα γίνει τάφος για τους ιμπεριαλιστές! (Kamikaze Syria)




Kamikaze Syria Some will say that the pilots will have to pass a air battle and the anti-aircraft weapons to reach the American ships, and yes we know this and this is all about the Brave Spirit of the Syrian warrior, our equipments are not up to the present generation, but our land, sky, and water will be for no one but our generations.
 
13 pilot of the Air Force Syrian brave, offering a request for the General Command of the Army and the armed forces and the Ministry of Defense, to form a squadron Eagles martyrdom to blow themselves up in barges and American ships in the event of a possible attack ..Like a swarm kamikaze Japanese in WWII
 
sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Απολυτίκιο του Αγίου Φανουρίου.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ'. Ταχὺ προκατάλαβε.
Ουράνιον εφύμνιον εν γή τελείται λαμπρώς, επίγειον πανήγυριν, νύν εορτάζει φαιδρώς, Αγγέλων πολίτευμα, άνωθεν υμνωδίαις ευφημούσιν τους άθλους, κάτωθεν Εκκλησία, την ουράνιον δόξαν, ην εύρες πόνοις και άθλοις, τοις σοίς Φανούριε ένδοξε.

Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς.

 
 
Ο Άγιος Φανούριος είναι αναμφίβολα μια άγια, σημαντική νεανική μορφή, που ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο ανάμεσα στους άλλους Αγίους της χριστιανοσύνης, γιατί δεν τιμάται απλώς σε μια μόνον ημε­ρομηνία, αλλά η πίστη των χριστιανών κά­νει συχνά τη γνωστή φανουρόπιτα.

Ο Άγιος Φανούριος, που έζησε στα Ρω­μαϊκά χρόνια, συγκρούσθηκε τότε θαρρετά με τον κόσμο της ειδωλολατρίας, γιατί το χριστιανικό πνεύμα του θεανθρώπου, δεν του επέτρεπε ν' αρνηθεί τις αναμφισβήτη­τα ενάρετες αρχές του. Έτσι τα 12 μαρτύ­ρια που υπόφερε ο Άγιος, αποτελούν για μας ένα δυνατό κίνητρο για αντοχή και προ­σκόλληση στις ηθικές αξίες του χριστιανι­σμού, για να βγούμε νικητές από ένα αδιά­κοπο αγώνα, ενάντια στην απιστία και αδικία της εποχής μας. Ο Άγιος μας δίδαξε με την πραγματική θυσία του, πως εμείς τώ­ρα δεν παλεύουμε βέβαια με στρατοκράτες Ρωμαίους και απαίσιους Αγαρηνούς, αλλά έχομε ν' αντιμετωπίσουμε τις πιο έντεχνα στημένες παγίδες του υλισμού και αθεϊσμού, που προσπαθούν μαζικά να σαρώσουν τις τάξεις των χριστιανών.

Ο Άγιος Φανούριος ακόμα μας δίδαξε, πως το στεφάνι της ενάρετης ζωής δεν κερδίζεται εύκολα, αλλά μόνον με συνεχείς δο­κιμασίες, με θάρρος, υπομονή και αντοχή. Επομένως σαν αληθινοί αγωνιστές της πί­στεως ας μιμηθούμε την υποδειγματική και άμεμπτη ζωή του Αγίου, για να καταξιωθούμε κάποτε κι εμείς να τιμήσουμε το χρι­στιανικό όνομα που φέρουμε, όπως κι αυ­τός επάξια το τίμησε.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ "ΝΑΙ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ


ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
Zougla.gr :Απο την βαση της Σουδας θελουν να βομβαρδισουν την Συρια
Κρίσιμο ρόλο θα κληθεί να διαδραματίσει η βάση της Σούδας καθώς, στην περίπτωση που ληφθεί απόφαση για επέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία, θα αποτελέσει το ορμητήριο για τα αμερικανικά στρατεύματα.
Πηγές από τον Ναύσταθμο Κρήτης, μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα», ανέφεραν ότι «μέχρι στιγμής στην αμερικανονατοϊκή Βάση δεν παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι στην όποια στρατιωτική επέμβαση ο ρόλος της Σούδας θα είναι κομβικός για τα αμερικανικά στρατεύματα».
Άλλωστε και κατά την πρόσφατη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Τσακ Χέιγκελ,

Η βρωμοφυλλάδα του αμερικανοπροσκυνημένου ανθέλληνα Ψυχάρη κάνει λόγο για επιχείρηση "τιμωρία" μετά το χημικό έγκλημα!


Ας αγωνισθούμε ώστε μια ημέρα να τιμωρηθούν παραδειγματικά σάπια στην ψυχή ανθρωπάκια όπως ο Ψυχάρης, ο οποίος μέσω της βρωμοφυλλάδας του συμπλέει με τους δολοφόνους των Εθνών αμερικάνους.

Τι Τ.Μπους, τι Μ.Ομπάμα: Πάλι φαντάζονται "χημικά όπλα" για να εισβάλλουν...




Τελικά μόνο το χρώμα του Προέδρου των ΗΠΑ άλλαξε. Χρησιμοποιώντας ακριβώς την ιδια φρασεολογία με κείνη που χρησιμοποίησε το 2003 ο προκάτοχος του Τζόρτζ Μπους περί δήθεν ύπαρξης χημικών όπλων στο οπλοστάσιο του Ιράκ για να δικαιολογήσει την παράνομη εισβολή, τώρα ανώτερος αξιωματούχος της Αμερικανικής κυβέρνησης δηλώνει ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις έριξαν τα χημικά ενώ όλες οι πληροφορίες δείχνουν το αντίθετο, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας. Συγκεκριμένα δήλωσε: 

Δεν τελειώνουν τα μπάνια για τον cool Alexis - Αστυνομικοί σε ρόλο αχθοφόρου.



Ο σκληρός πολέμιος της τρόικα, ο καταστροφέας του μνημονίου, το παιδί το λαού Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει απτόητο τις διακοπές του. Μάλιστα έχει πάντα μαζί του ομάδα αστυνομικών, όχι γιατί κινδυνεύει από τους μυστικούς πράκτορες της Μέρκελ, αλλά γιατί κάποιος πρέπει να κουβαλάει και τις βαλίτσες.

Λέον Τρότσκι για τους Illuminati: «Είναι οι πρόδρομοι της επανάστασης»!!! (Και ο Ανδρέας τροτσκιστής ήτανε...)



Απόσπασμα την Αυτοβιογραφία του “My Life: An Attempt at an Autobiography” (1930)- Πηγή



Κεφάλαιο 8 - Οι πρώτες μου φυλακές:


Αν και τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που διάβασα τα δοκίμιά του, η γενική τάση της επιχειρηματολογίας του εξακολουθεί να είναι σταθερά εδραιωμένη στη μνήμη μου, σε συνδυασμό με το συνεχές ρεφρέν του "οι ιδέες δεν πέφτουν από τον ουρανό." Μετά τον Labriola, όλοι οι Ρώσοι υποστηρικτές της πολλαπλότητας των παραγόντων, ο Lavrov, ο Mikhaylovsky, ο Kareyev, και άλλοι, φαινόταν εντελώς αναποτελεσματικοί για μένα. Πολλά χρόνια αργότερα, ήμουν εντελώς ανίκανος να καταλάβω μερικούς από τους μαρξιστές που είχαν υποκύψει στην επιρροή της στείρας πραγματείας περί Οικονομικών και ο Νόμους, που γράφτηκε από τον Γερμανό καθηγητή, Stammler. Ήταν απλά μια άλλη από τις αμέτρητες προσπάθειες να πιεστεί η μεγάλη ροή της φυσικής και ανθρώπινης ιστορίας, από την αμοιβάδα στον σημερινό άνθρωπο και πέρα, μέσα από τους κλειστούς κύκλους των αιώνιων κατηγοριών – κύκλους που έχουν πραγματικότητα μόνο ως σήματα στον εγκέφαλο ενός σχολαστικού.



Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που άρχισα να ενδιαφέρομαι για τον Τεκτονισμό. Για αρκετούς μήνες, μελέτησα αχόρταγα βιβλία για την ιστορία του, βιβλία που μου δόθηκαν από συγγενείς και φίλους στην πόλη. Γιατί έμποροι, καλλιτέχνες, τραπεζίτες, αξιωματούχοι και δικηγόροι, από το πρώτο τέταρτο του δέκατου έβδομου αιώνα, άρχισαν να αποκαλούν τους εαυτούς τους τέκτονες και προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν το τελετουργικό των μεσαιωνικών συντεχνιών; Τι σήμαιναν όλα αυτά τα περίεργα μασκαρέματα; Σταδιακά η εικόνα γινόταν καθαρότερη. Η παλιά ενοχή ήταν κάτι περισσότερο από μια παραγωγική οργάνωση. Ρύθμιζε επίσης την ηθική και τον τρόπο ζωής των μελών της. Αγκάλιασε πλήρως τη ζωή του αστικού πληθυσμού, ιδίως οι συντεχνίες των ημι-τεχνιτών και ημι-καλλιτεχνών του οικοδομικού επαγγέλματος.



Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Η αποτυχημένη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα που “έθαψαν” όλα τα ΜΜΕ – Φωτογραφίες.



Γέλασε ο κάθε πικραμένος με το χουνέρι που έπαθε ο κομματικός μηχανισμός του Mr. Alexis. Τι κι αν έσκασε μύτη μαυρισμένος ο”Big Leader” μαυρισμένος με μαγουλάκι τσίτα από τις χλιδάτες διακοπές, οι “χιλιάδες μαχόμενοι Νεολαίοι” την έπεσαν στις καρέκλες με ανυπομονησία πότε θα τελειώσει η φιέστα (ακολουθούν φώτο).

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

 
 
αί ἔχει ν᾿ ἀναστήσῃ ὁ Κύριος ὅλον τόν κόσμον καί οἱ καλοί θά εἶναι ὡς ἄγγελοι, καί οἱ κακοί ὡσάν δαίμονες, πρῶτον τά τέκνα τοῦ διαβόλου οἱ ῾Εβραῖοι, οἱ ὁποῖοι ὄχι μόνον δέν ἐπίστευσαν εἰς τόν Χριστόν μας ἀλλά καί τόν ἐσταύρωσαν. Τότε θά ἴδουν ἐκείνην τήν δόξαν τοῦ Χριστοῦ μας νά πιστεύσουν καί νά τόν προσκυνήσουν, ἀμή ἐκείνη ἡ πίστις δέν τούς ὡφελεῖ  τότε · τώρα χρειάζεται ἡ πίστις. Τόν παλαιόν καιρόν οἱ ῾Εβραῖοι ἐθανάτωσαν  ὅλους τούς προφήτας, ὅλους τούς δικαίους διδασκάλους, χιλιάδες φορές ἄφησαν τόν Χριστόν καί ἐπροσκύνησαν τόν διάβολον καί τόσον,  ὁποῦ ἔκαμαν ἕνα μοσχάρι καί τό ἐπροσκυνοῦσαν διά Θεόν, καθώς τό ἔχουν ἕως τήν σήμερον. Καί τώρα τό αὐτό εἶναι νά συναναστέφεσαι καί νά πραγματεύεσαι, νά τρώγης καί νά πίνης μέ τόν διάβολον. ᾿Ετόλμησαν καί ἐσταύρωσαν καί τόν Χριστόν μας. ῾Ο Πανάγαθος εἰς ὅλα αὐτά τούς ἐφύλαγε,τούς ἐσκέπαζεν.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.



Στον τάφο του πατροΚοσμά στο Κολικόντασι της Βορείου Ηπείρου, κοντά στο Φίερι Αλβανίας, συνέρρευσαν φέτος περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά πιστοί. Η κοσμοσυρροή οφείλεται και στα γεγονότα της Πρεμετής, όπου επιχειρείται προσβολή της ορθοδοξίας με την αρπαγή ναού. Συγκινητικές εκδη­λώσεις ευλάβειας και τιμής στον άγιο Κοσμά εκτυλίχθηκαν τον τάφο του, ο οποίος βρίσκεται κατά μήκος του κατεστραμμένου ναού των Είσοδίων της Θεοτόκου. Όλοι έπαιρναν για φυλακτό χώμα από τον τάφο του. Γυναίκες έβγαζαν τα κα­λύμματα των κεφαλών τους, τα το­ποθετούσαν στον τάφο του άγιου για ευλογία και στη συνέχεια τα ξα­ναφορούσαν. Σύμφωνα με το neavi.blogspot.gr οι μάνες σήκωναν τα μικρά παιδιά, για να προσκυνήσουν την εικόνα του αγίου. Άνδρες και γυναίκες άναβαν κεριά στον τάφο του Πατρο-Κοσμά και δεν απομακρύνονταν από εκεί, παρά μόνον όταν αυτά καίγονταν. Αλλόθρη­σκες μουσουλμάνες γυναίκες το­ποθετούσαν τα ρούχα των παιδιών τους κάτω από την αγία Τράπεζα για ευλογία.

Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΙΚΟΝΤΑΣΙ

Τα σχέδια της αμερικανοσιωνιστικής μαφίας για εισβολή στην Συρία.



Ο στρατηγός Martin Dempsey, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, επισκέφτηκε πρόσφατα την πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν για να εγκαινιάσει το CENTCOM, ένα κέντρο στρατιωτικής διοίκησης που κατασκευάστηκε στην χώρα αυτή και στο οποίο υπηρετούν 273 αμερικανοί αξιωματικοί. Το CENTCOM είναι απόλυτα ασφαλές έναντι βομβαρδισμών και πυραυλικών επιθέσεων. Το τμήμα διοίκησης αεροπορίας του κέντρου αυτού έχει απ’ ευθείας σύνδεση με τα κέντρα διοίκησης αεροπορίας των ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιορδανίας και Σαουδικής Αραβίας έτσι ώστε να υπάρχει άμεση αντίδραση στην περίπτωση που θα δοθεί εντολή από τον Ομπάμα για εφαρμογή απαγορευμένης ζώνης πτήσεων (no-fly zone) και νεκρής ζώνης (buffer zone) μεταξύ συνόρων Ιορδανίας και Δαμασκού. Η εφαρμογή no-fly zone ισοδυναμεί αυτόματα με κήρυξη πολέμου και έναρξη της εισβολής στην Συρία.