Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστάτωση στους ψευτοδημοκράτες :Προηγείται με διαφορά ο Κασιδιάρης για Δήμαρχος της Αθήνας!




Αναστάτωση στα κόμματα έχει προκαλέσει δημοσκόπηση που φέρνει πρώτο τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές για την Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ηλίας Κασιδιάρης προηγείται με 37%, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Δένδιας με 23%.

Η επιλογή του Δενδια στηρίχθηκε κατά πολύ στην επιχείρηση ”Ξένιος Ζευς”, και στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, κρίνοντας έτσι πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη με ριζοσπαστικές πολιτικές.

Αν συνεχιστούν όμως αυτά τα ποσοστά, η Νεα Δημοκρατία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Μάκη Βορίδη που και αυτός μπορεί να διεμβολίσει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο,

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ :Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1955 ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ



Του ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ*
«Τα γεγονότα της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου υπήρξαν μια μεγαλειώδης (muhtesem) επιχείρηση ανορθόδοξου πολέμου που είχε απόλυτη επιτυχία»
ΣΑΜΠΡΙ ΓΙΡΜΙΜΠΕΣΟΓΛΟΥ
(Τούρκος στρατηγός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Tempo», τεύχος 9, 15 Ιουνίου 1991, σελ. 24)
Οι πέντε μεγάλοι δρόμοι που οδηγούσαν στην πλατεία Ταξίμ γέμισαν ξαφνικά από ένα μαινόμενο όχλο, οπλισμένο με...
τσεκούρια, φτυάρια, ρόπαλα, σκεπάρνια, σφυριά και σιδερένιους λοστούς που φώναζε: «Kahrolsun giavoular!» (Ανάθεμα στους γκιαούρηδες!) και «Yikin, Kirin, giavourdur!» (Σπάστε, γκρεμίστε, είναι γκιαούρηδες!). Μετά, η… τάξη αποκαταστάθηκε από τα τεθωρακισμένα του στρατού (φωτ. Αρχείο «Ε»)

Τὸ παιδὶ ποὺ δὲν γεννήθηκε ποτέ.






Ἕνα ἐκπληκτικὸ γλυπτό ἀπὸ ἕναν νεαρὸ Σλοβένο γλύπτη τὸν Martin Hudacek.

Περιγράφει ὁ ἴδιος. «Κύριος σκοπός μου στὴ δημιουργία αὐτοῦ τοῦ γλυπτοῦ ἦταν, ὄχι νὰ γίνω διάσημος, ἀλλὰ γιὰ νὰ φανεῖ ἡ σημαντικὴ ἀξία τῆς ἀνθρώπινης ζωῆς καὶ τὴν ἀνάγκη γιὰ τὴν προστασία της, ἀκόμα ἀπὸ τὴ σύλληψη.

Ο δύσκολος δρόμος του εθνικιστή.

 
 
Η κοινωνία μας σήμερα προωθεί το πρότυπο του καταναλωτικού ανθρώπου. Ενός ανθρώπου, που αποκομμένος από τις ρίζες του, αναλίσκει τη ζωή του στο κυνήγι του χρήματος και του ευδαιμονισμού. Σε αυτόν τον εύκολο και εκφυλιστικό δρόμο του υλισμού, ο εθνικισμός αντιτάσσει μιαν άλλη πρόταση. Ένα δρόμο δύσκολο, ιδεαλιστικό. Ένα δρόμο για «λιγοστούς και διαλεχτούς» μέχρι χθες, για χιλιάδες όμως σήμερα και για ακόμη περισσότερους αύριο.
 
Η ζωή είναι ένας αγώνας και φάρος των προσπαθειών είναι οι ιδέες και το καθήκον. Ο εθνικιστής δεν εξαγοράζεται με υλικά αγαθά. Δεν επαναπαύεται στις ανέσεις και δεν αποχαυνώνεται από τον ευδαιμονισμό. Θεωρεί χρέος να αγωνίζεται για υψηλές ιδέες. Να προσπαθεί να αφυπνίσει τη μάζα και να την ενεργοποιήσει. Δεν μετρά τα πράγματα συμβατικά, δηλαδή κόστος- κέρδος. Για αυτόν κάθε κόστος είναι καλοδεχούμενο, προκειμένου να υπηρετήσει τις ιδέες του και να πετύχει το σκοπό του. Όπως γράφει ο Ι. Συκουτρής: «Είναι ο σπόρος που θα ταφεί και θα σαπίσει, δια να φανεί το άνθισμα και το κάρπισμα».
 

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΣΟΝΙΚΗ H ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. O ρόλος της σε ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης


Ποια είναι η προέλευση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Ποιοι υποκίνησαν τα νήματα για την δημιουργία της; Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει μία σύντομη έρευνα που εντοπίζει τις ρίζες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ίδια τη Μασονία:

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δρα ως μέρος μίας έξυπνης στρατηγικής για την στρατολόγηση εξτρεμιστικών προβοκατόρικων στοιχείων για την υπεράσπιση των σκοπών των Illuminati. Τα χαμηλότερα στελέχη της Οργάνωσης ενδέχεται να πιστεύουν με απόλυτη ειλικρίνεια ότι μάχονται για «την υπεράσπιση του Ισλάμ» και ότι συγκρούονται με το «Δυτικό Ιμπεριαλισμό». Παρόλα αυτά, οι διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις που την απαρτίζουν δημιουργούν ένα κοινό δίκτυο που εξυπηρετεί άμεσα τους σκοπούς και τα συμφέροντα της Μασονίας.
Αν εξετάσουμε με προσοχή τις πολιτικές και οικονομικές διασυνδέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών,

ΜΝΗΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 7μμ - Ζωντανή μετάδοση από το Xagr.net


Μνήμη Θερμοπυλών - Ομιλία Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει και φέτος τους ηρωικούς υπερασπιστές των Θερμοπυλών με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας τους. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου Εθνικιστές από ολόκληρη την Ελλάδα θα τελέσουμε το χρέος μας απέναντι στους Ήρωες και θα ανανεώσουμε τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των εθνικών αγώνων. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκοςενώ στην εκδήλωση θα παρευρεθεί σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος. Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Βασιλιά Λεωνίδα και στους υπερασπιστές των Θερμοπυλών θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Xagr.net.

ΜΝΗΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 2012 - Τιμή σε Εκείνους που έδωσαν Ελληνικό χρώμα στην Αιωνιότητα:

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 3 .Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αφορμή να ξεκινήσω να γράφω σειρά άρθρων μου με τον τίτλο «Ανθολόγιο», ήταν τα όσα είχε πει ο σημερινός Πρωθυπουργός της πατρίδος μας, Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, από του βήματος της 76ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, το 2011, καταγγέλλοντας την μνημονιακή πολιτική του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και υποσχόμενος στον Ελληνικό λαό, «λαγούς με πετραχήλια», τα οποία στην πορεία έγιναν «φρούδες» ελπίδες!   
Σε εκείνη λοιπόν, την 76η ΔΕΘ, ο πολιτικός ολετήρας της Ελλάδος μας Γ.Παπανδρέου, είχε αποφύγει επιμελώς να τοποθετηθεί στην μη αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης δημόσιας περιουσίας της χώρας μας και του ενεργειακού μας πλούτου. Αντίθετα ο κ. Σαμαράς δήλωνε πομπωδώς: «Η Ελλάδα σήμερα έχει τεράστιες δυνατότητες και πλούτο. Αλλά δυνατότητες ανεκμετάλλευτες. Και πλούτο αναξιοποίητο μέχρι σήμερα.

Ας υπογράψουμε ΟΛΟΙ για να διακοπεί η χρηματοδότηση ΜΚΟ που κάνουν πειράματα πάνω σε ανθρώπινα έμβρυα!

Απὸ τὴν Εὐρώπη τῶν πολιτῶν στὴν Εὐρώπη τῆς ἀπανθρωπιᾶς
Τὴν ὥρα ποὺ ἄνθρωποι πεθαίνουν ἀπὸ πείνα, τὴν ὥρα ποὺ ἀπελπισμένοι  ἄνεργοι ὁδηγοῦνται στὴν αὐτοκτονία, σὲ καιροὺς δεινῆς οἰκονομικῆς κρίσεως τὸ Εὐρωπαϊκὸ Κοινοβούλιο ἐνέκρινε τὴ χρηματοδότηση μὲ εὐρωπαϊκὰ κονδύλια 80 ἑκατομμυρίων εὐρὼ τῶν τεχνολογικῶν ἐρευνῶν σὲ ἀνθρώπινα ἔμβρυα.
Μὲ ἁπλὰ λόγια αὐτὸ σημαίνει ὅτι χρηματοδοτοῦνται φορεῖς καὶ ΜΚΟ (Μὴ Κυβερνητικὲς Ὀργανώσεις) ἀφενὸς μὲν γιὰ νὰ κάνουν πειράματα πάνω σὲ ἀνθρώπινα ἔμβρυα καταστρέφοντάς τα, ἀφετέρου δὲ γιὰ νὰ πραγματοποιοῦν ἐκτρώσεις σὲ ἀφρικανικὲς καὶ ἄλλες χῶρες, μὲ τὴν πρόφαση ἀνόδου τοῦ βιοτικοῦ τους ἐπιπέδου.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ...



ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ...

ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ....

Σεπτεμβριανά 1955: Οι τούρκοι ξεριζώνουν τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης.



Ως Σεπτεμβριανά ορίζονται οι τουρκικές θηριωδίες κατά του Ελληνικού πληθυσμού της Κωνσταντινούπολης και άλλων πόλεων, όπως η Σμύρνη, κατά την διάρκεια του διαστήματος μεταξύ 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου του 1955. Πρόφαση για αυτή την ενέργεια ήταν μία βομβιστική ενέργεια που έγινε σε σπίτι, στο οποίο υποτίθεται ότι γεννήθηκε ο Κεμάλ. Η ενέργεια αυτή ήταν αποτέλεσμα τουρκικής προβοκάτσιας, γεγονός που αποδεικνύεται από τα εξής γεγονότα. Πρώτον στις 3 Σεπτεμβρίου η γυναίκα του Τούρκου Προξένου στην Θεσσαλονίκη κάλεσε Έλληνα φωτογράφο και του ζήτησε να φωτογραφήσει τον περίβολο του Προξενείου, το οποίο στεγάζεται δίπλα στο προαναφερθέν σπίτι. Τις φωτογραφίες τις ζήτησε ως «ενθύμιο», διότι την επομένη επρόκειτο να αναχωρήσει για την Τουρκία. Τα μεσάνυκτα της 5ης προς 6η Σεπτεμβρίου εξερράγη βόμβα στον κήπο του τουρκικού Προξενείο, η οποία προκάλεσε μικρές μόνον ζημιές σε υαλοπίνακες στην παρακείμενη «οικία του Κεμάλ». Η βόμβα, όπως εξακριβώθηκε από τις έρευνες που διεξήγαγαν οι ελληνικές αρχές και όπως απεδείχθη αργότερα στην δίκη των πρωταιτίων των γεγονότων το 1961 στην νήσο Πλάτη, μεταφέρθηκε από την Τουρκία από Τούρκο πράκτορα (Έλληνα υπήκοο από την Κομοτηνή) και τοποθετήθηκε από τον Τούρκο κλητήρα του Προξενείου.

Το εν Χώναις Θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (6 Σεπτεμβρίου).

 
 
Το εν Χώναις Θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (6 Σεπτεμβρίου)
 
 
O μέγας Aρχιστράτηγος του Θεού Mιχαήλ, και προ της ενσάρκου οικονομίας, είχε ευσπλαγχνία στο ανθρώπινο γένος. Mετά δε την ενσάρκωση του Θεού Λόγου, ακόμη μεγαλύτερη ευσπλαγχνία και αγάπη έδειξε στους Xριστιανούς.
 
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο Eυαγγελιστής Iωάννης ο Θεολόγος, κηρύττωντας το Eυαγγέλιον στα μέρη της Μικράς Ασίας, προφητικά είπε, ότι μετά από λίγο καιρόν στην περιοχή θα γινόταν μια νέα επισκοπή εξαιτίας της ξεχωριστής πρόνοιας του Αρχαγγέλου Mιχαήλ. Λίγα έτη μετά η περιοχή για την οποία προφήτευσε ο Ιωάννης, ανέβλυσε νερόν αγιάσματος μέσου της δύναμης του Aρχαγγέλου, το οποίο μάλιστα γιάτρευε κάθε ασθένεια. Ένας Xριστιανός, ευεργετηθείς υπό του Aρχαγγέλου, με το να γιατρευτεί η κόρη του από το αγίασμα αυτό, έκτισε εκεί ένα Nαόν εις το όνομα του Aρχιστρατήγου. Ακόμη έκτισε και επάνω εις το αγίασμα μίαν σκέπη περικαλλή και πολυέξοδο.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΛΕΕΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ;;.(ΒΙΝΤΕΟ)






ΞΕΧΝΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕ "ΜΑΥΡΕ ΠΑΝΘΗΡΑ" ΟΤΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ"(ΜΑΥΡΟΙ ΠΙΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ) ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΟΠΑ!!!!....ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ-ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΤΟ "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ" ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΙΤΥ ΠΡΕΣ.
Το ΣΔΟΕ τσίμπησε και τον Καρατζαφέρη για πλαστά-εικονικά τιμολόγια!
Γράφει ο ειδικός συνεργάτης
Σε μια ακόμη υπόθεση ελέγχου από το ΣΔΟΕ «πρωταγωνιστεί» ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως προκύπτει από έγγραφο που βρίσκεται στη διάθεση του e-reportaz.
Η έφοδος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο ΛΑΟΣ με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει για το Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης», δεν αποτελεί τον μοναδικό πονοκέφαλο του κ. Καρατζαφέρη με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Ωστόσο, η εταιρία ΣΙΤΥ ΠΡΕΣ ΕΠΕ, την οποία σύστησε ο κ.Καρατζαφέρης το 2000, προκειμένου να εκδώσει περιοδικά και εφημερίδες και της οποίας εταίρος εμφανίζεται σήμερα ο γιος του Γιάννης, εμπλέκεται σε άλλη υπόθεση φορολογικής παράβασης καθώς το 2009 έλαβε εικονικά φορολογικά στοιχεία αξίας 109.640 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το έγγραφο του ΣΔΟΕ.
Η έφοδος των «Ράμπο» στη ΣΙΤΥ ΠΡΕΣ

Το ένοχο και αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ : ΚΚΕ και Μικρασιατική Εκστρατεία



ΚΚΕ και Μικρασιατική Εκστρατεία
Όπως ήταν φυσικό, τα μικρότερα και ανίσχυρα ελληνικά σοσιαλιστικά τμήματα του ΣΕΚΕ απορροφήθηκαν και επισκιάστηκαν από την σαφώς μεγαλύτερη και ισχυρότερη Φεντερασιόν και οι φωνές των Ελλήνων σοσιαλιστών που μιλούσαν για τους «αλύτρωτους αδερφούς» της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σκεπάστηκαν από την φωνή της κυρίαρχης Φεντερασιόν που μιλούσε για αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη, κλείνοντας πονηρά το μάτι προς την Βουλγαρία. Η πρώτη ανακοίνωση του ΣΕΚΕ, καλούσε, μεταξύ άλλων, την ελληνική κυβέρνηση, να απέχει από κάθε πόλεμο και κάθε συμμαχία. Ήταν η στιγμή, που ο ελληνικός στρατός απελευθέρωνε, μετά την Ανατολική Μακεδονία, την Ιωνία, στην συνέχεια δε τη Δυτική και την Ανατολική Θράκη. Για το ΣΕΚΕ, δεν υπάρχουν υπόδουλοι πληθυσμοί, ενώ απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στους υπόδουλους πληθυσμούς της Θράκης και της Μικράς Ασίας. Καλούσε μάλιστα τους κομμουνιστές στρατιώτες της Βαλκανικής Κομμουνιστικής Ομοσπονδίας, η οποία βρισκόταν υπό βουλγαρικό έλεγχο, να αντισταθούν στην ελληνική προέλαση. Στις 10 Σεπτεμβρίου 1920, κι ενώ η Ελλάδα με την Συνθήκη των Σεβρών τριπλασίαζε τα εδάφη της,

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΕΣΤΗΣΑΝ "ΜΝΗΜΕΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ".


ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
newsit.gr Προκαλούν οι Σκοπιανοί με μνημείο που απεικονίζει έναν εξωπραγματικό χάρτη - Έδωσαν και σε σχολείο το όνομα του Μ. Αλεξάνδρου
Ο Δήμος της Γευγελής τοποθέτησε μνημείο στο κέντρο της πόλης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ την περίοδο από το 1945 έως το 1990 (περίοδος ενιαίας Γιουγκοσλαβίας).
Το μνημείο, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή και σε αυτό απεικονίζεται ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίας σε ελαφρά παραλλαγή και χάρτης της λεγόμενης "Μεγάλης Μακεδονίας".
Στην επιγραφή του μνημείου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Γευγελής, αναγράφεται: "Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση.

Ορατές είναι ήδη οι παρενέργειες από την διάθεση ληγμένων τροφίμων σε χαμηλές τιμές.


«ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ» ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ!



Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σάντουιτς

- Τα σάντουιτς / τοστ µπορούν να παρασκευάζονται µε συνδυασµούς των
τροφίµων των επόµενων παραγράφων. Μπορούν να είναι τυποποιηµένα ή να
παρασκευάζονται στο χώρο του κυλικείου-καντίνας αυθηµερόν.

- Επιτρέπεται η χρήση όλων των ειδών ψωµιού, ολικής άλεσης πλούσιο σε
φυτικές ίνες ή λευκό όπως ψωµάκι ατοµικό, ψωµί για τοστ, µπαγκέτα, ελληνική
πίτα, αραβική πίτα, σησαµένιο κουλούρι. Συστήνεται το ψωµί ολικής άλεσης. ∆εν
επιτρέπεται το µπριος, το κρουασάν ή το πιροσκί. Η ελληνική πίτα δεν πρέπει να
περιέχει γλυκουρονικό νάτριο.

*∆εν επιτρέπεται η χρήση άλλων αλλαντικών, εκτός από βραστή γαλοπούλα µε
τις παρακάτω προδιαγραφές:

α) Κορεσµένα λιπαρά έως 1%
β) Νάτριο έως 1%

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΓΚ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.

 

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το εν λόγω μέτρο έχει στόχο να βοηθήσει τους εμπόρους λιανικής που έχουν πληγεί από την χαμηλή ζήτηση αλλά κυρίως τους φτωχούς καταναλωτές και υπογραμμίζει πως είναι αποτελέσματα της λιτότητας και όχι της ανισότητας

Στα «ληγμένα» προϊόντα τα οποία βρίσκονται πλέον στα ράφια των σουπερμάρκετ στην Ελλάδα αναφέρεται σε νέο δημοσίευμά του για την χώρα μας το πρακτορείο Bloomberg.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Αλβανοί έφερναν ναρκωτικά από την Τουρκία.




Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση Αλβανών που εισήγαγε ναρκωτικά από την Τουρκία και τα διακινούσε στην ελληνική επικράτεια.

Σε αστυνομική επιχείρηση  που πραγματοποιήθηκε χθες πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Ν.Περάμου Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά (6) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας,  μεταξύ των οποίων δύο εκ των τριών ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ;; ΠΑΡΤΕ...Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ UCK


ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΟΒΑΡΟ ΜΠΑΙΡΑΜΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ UCK
Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην πατρίδα του την Αλβανία, ο Έργκους Κάτσε έσπευσε να ζητήσει συγνώμη για τη φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην οποία είχε απαθανατιστεί ο ίδιος φορώντας μπλούζα με το έμβλημα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου).
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου...
που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι», ήταν το μήνυμα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο facebook.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ :

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ :ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ 10 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ!!


ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ
Πραγματικό “κατόρθωμα”, αφού οι μετοχές της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», έχουν υπαχθεί από 8/1/2011 στην κατηγορία επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών χρήσης 2010 προς ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της 31/12/2010!!!.. Προφανώς η Alpha Bank θεωρεί πως η εταιρεία θα ανακάμψει αφού η κυβέρνηση ορκίζεται πως το success story θα απογειώσει την οικονομία και μαζί την Πήγασος. Το περίεργο είναι πως ο κυρ Μήτσος με μία καθυστερημένη συναλλαγματική έχει μπει στον Τειρεσία, του κλείνουν το πλαφόν, του βγάζουν στο σφυρί όλα τα εχέγγυα για δέκα χιλιαρικάκια κλπ. Αλλά η Πήγασος παρότι σε επιτήρηση, παίρνει τα εκατομμύρια σαν στραγάλια. Θα μου πείτε, μπορεί ο κυρ Μήτσος να επηρεάσει ένα πολιτικό σύστημα ώστε να εκλέξει κυβερνήσεις που θα δώσουν τα λεφτά του κυρ Μήτσου και τον δισέγγονων του για να σωθεί η Alpha Bank;

ΝΕΓΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.


Α. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ.

1152921504606869975 



Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ κ. Αλέξης Ηρακλείδης μιλά για εθνοκάθαρση των Τούρκων από τους Έλληνες το 1919 και δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας.
 ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ…
SMIRNI7


«Υπάρχουν γεγονότα τα οποία εάν τα διάβαζε ένα παιδί ή και ένας μεγαλύτερος θα αισθανόταν ντροπή που είναι Έλληνας.

ΣΑΛΟΣ: Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ"!




Αμαρτωλή, δολοφονική, σχέση "συνεργασίας" του Μπάρακ Ομπάμα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου.

Τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ με τον ετεροθαλή αδελφό του, Μαλίκ; Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου διεξάγει εξονυχιστική έρευνα για το ρόλο του Μαλίκ στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, τα παράνομα κέρδη του από "φιλανθρωπίες" και την κάλυψη που έχει από τον Ομπάμα για τη δράση του, μέσω φοροαπαλλαγής. 

Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αιγύπτου, Tehani al-Gebali: "Θα ήθελα να ενημερώσω τον αμερικανικό λαό, ότι ο αδερφός του προέδρου τους, Ομπάμα, είναι ένας από τους... αρχιτέκτονες των βασικότερων επενδύσεων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟ...

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!


ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ...ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ... 
iefimerida: Μπαλασόπουλος: Τους Χρυσαυγίτες όπου τους βρίσκουμε θα τους πετάμε έξω
Επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, συνδικαλιστής Θέμης Μπαλασόπουλος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Εμείς θα τους πετάμε έξω όπου τους βρίσκουμε» είπε.
Οι εμπρηστικές δηλώσεις του κυρίου Μπαλασόπουλου έγιναν με αφορμή την αναβολή της δίκης της ΠΟΕ ΟΤΑ για την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση των Οκτώβριο του 2011.
Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ «η δίκη, ευτυχώς ή δυστυχώς, αναβλήθηκε γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρύτανης Μιχάλης Μουντζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Φανταστείτε που έχει φτάσει το θράσος αυτών των φασιστών.
Γι΄αυτό εμείς έχουμε υποχρέωση να τους πετάμε έξω όπου τους βρίσκουμε. Και εμείς ειδικά στην ΠΟΕ ΟΤΑ, αυτό πρέπει να κάνουμε.
Ανέκαθεν ήταν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ "ΛΑΔΙΑ" Ο ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ κατήγγειλε στη Βουλή ότι πόροι του 2012 για το Ίδρυμα που ανήκει στο κόμμα του Καρατζαφέρη κατέληξαν ... στα ταμεία του κόμματος
Έρευνα στα ταμεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του Γιώργου Καρατζαφέρη διενεργεί ήδη το ΣΔΟΕ κατόπιν μάλιστα εισαγγελικής παραγγελίας όπως αποκαλύπτει έγγραφο του Υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη.
Το θέμα έφτασε στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία επικαλείτο καταγγελίες του πρώην Προέδρου του Ιδρύματος «Ίων Δραγούμης» που υπάγεται στο ΛΑΟΣ, κ.Σαρατσιώτη σύμφωνα με τις οποίες τα οι εκταμιευθέντες πόροι του 2012 για το Ίδρυμα δεν πήγαν τελικά στο Ίδρυμα αλλά τους εισέπραξε ο ΛΑΟΣ.
«Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας διενεργεί σχετική έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη»,

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ


Η «χρήσιμη ηλίθια» του Ισλάμ!
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Η Δύση ετοιμάζεται και πάλι να βγάλει τα μάτια της. Το έκαναν στα τέλη της δεκαετίας του ’70, πρώτοι οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν. Εκπαίδευσαν τον Οσάμπα μπιν Λάντεν και τους συντρόφους του για να πλήξουν τη Σοβιετική Ενωση, που μόλις είχε εισβάλει στη χώρα όπου ο Αλέξανδρος ξόδεψε σχεδόν 10 χρόνια πολεμώντας για να υποτάξει μέρος της. Ο γάμος του με τη Ρωξάνη τού χάρισε για σύζυγο την ωραιότερη γυναίκα της Ασίας, λίγη ειρήνη και μια επίφαση εξουσίας στα ανυπότακτα βράχια των πεθερικών του.

Εικοσιέναν αιώνες μετά, το 1842, οι Αγγλοι είδαν όλο τους το εκστρατευτικό σώμα, υπό τον πλέον άχρηστο αξιωματικό που έγινε ποτέ στρατηγός, τον Ελφινστόουν, να φεύγει κυνηγημένο από την Καμπούλ, ύστερα από εξέγερση υπό τον Ακμπάρ Χαν, και να σφαγιάζεται καθ’ οδόν. Μόνο ένας επιζών Ευρωπαίος, ένας γιατρός, γύρισε έφιππος για να πει τα μαντάτα στην Τζαλαλαμπάντ.

Πριν από λίγα χρόνια, με πρόθυμους κολαούζους για τη βρομοδουλειά πάντα τους κίναιδους της Αυτής Μεγαλειότητος, οι Αμερικανοί ισοπέδωσαν μια χριστιανική χώρα,

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...ΤΟΥ Κ@Λ@Υ


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!




Το FBI ενίσχυσε την παρακολούθηση των Σύρων που ζουν στις ΗΠΑ, προκειμένου να αποτρέψει έγκαιρα κάθε πιθανή πράξη αντιποίνων σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αμερικανικές επιδρομές κατά της Δαμασκού, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times.

H εφημερίδα αναφέρει πως η Υπηρεσία Εσωτερικών Πληροφοριών (ΝΙΑ) και το υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας προειδοποίησαν τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τις ιδιωτικές εταιρείες πως σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης είναι πιθανόν να υπάρξει μία αντεπίθεση στον κυβερνοχώρο.

ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Εφημερίδα “Ελλάδα Αύριο”: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές!



Σε δημοσκόπηση που κόπηκε προτού δημοσιευθεί και στο ερώτημα "Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές" η Χρυσή Αυγή έρχεται πανηγυρικά πρώτη με δεύτερο τον Σύριζα και τρίτη την διαλυμένη ΝΔ. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα "Ελλάδα Αύριο" σε δημοσίευμά της, που παρουσιάζει επίσης τις αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που αναγκάζονται πλέον να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον επερχόμενο... "κίνδυνο" ενός πανίσχυρου Εθνικιστικού Κινήματος, που θα διαλύσει την διαφθορά της εξουσίας τους.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ: ΕΣΦΑΞΑΝ 44 ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ!



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!

Είναι ενδεικτικό ότι την περασμένη εβδομάδα, όταν ο στρατός της Νιγηρίας εξόντωσε τον υπαρχηγό της οργάνωσης, οι γελοίοι της Δύσης έκαναν έκκληση για “σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”… απέναντι σε ποιούς; Αυτούς που σφάζουν ολόκληρα σχολεία με μικρούς μαθητές; Θεωρούνται “άνθρωποι” επειδή έχουν δύο πόδια;

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ LEFT ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Απόκομμα από το left.gr


Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΙΑ
ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
(ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΠΙΣΩ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ;;)