Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΟΥΓΚΑ!!!
Επεισόδια έλαβαν χώρα το πρωί του Σαββάτου στο μνημείο ομάδικού τάφου στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης των 120 Γιαννιτσιωτών που εκτελέσθηκαν στις 14 Σεπτέμβρη 1944 από τους ναζί.
Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ομάδα ατόμων από μπλοκ της αριστεράς διαμαρτυρήθηκε με συνθήματα και επιχείρησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο.
Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο απέτρεψε την κλιμάκωση των επεισοδίων ενώ οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή δύο διαδηλωτών οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία καταφέρεται με έντονο ύφος κατά του Δημάρχου Πέλλας τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τη "βεβήλωση" του μνημείου από την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ


Η Ελληνική Γλώσσα και σκέψη: Το μεγαλειωδέστερο έργο του ανθρώπου
Από τις 225 Γλώσσες της Ευρώπης, μοναδική και αρχαιότερη θεωρείται και είναι
βεβαίως, η Ελληνική.
Κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες έχουν διατυπώσει την θέση ότι Μητέρα των
Ευρωπαϊκών, τουλάχιστον, Γλωσσών είναι η Γλώσσα μας.
Πολυετείς έρευνες Γάλλων, Καναδών και Ολλανδών επιστημόνων που
ανακοινώθηκαν σε διεθνή επιστημονικά Συνέδρια στο Παρίσι και Τορόντο,
επιβεβαίωσαν ότι :
Το Ελληνικόν Αλφάβητον (κρατώ επίτηδες το γράμμα « ν » και θα εξηγήσω
παρακάτω για ποιον λόγο) έχει ασκήσει παγκόσμια επιρροή στον εγκέφαλο των
ανθρώπων, με την εφεύρεση και καθιέρωση των φωνηέντων και την κυριαρχία
των 5 βασικών φωνημάτων, ήτοι των α, ε, ι, ο, ου.

"ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" :OΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ TWITTER O ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΤΣΙΜΕΑΣ. 
Φυσικά οι αναρχοάπλυτοι που έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ γελάνε με το ξύλο που έφαγαν οι κομμουνιστές στο Πέραμα Δείτε τι λένε και δείτε και το βίντεο για να καταλάβετε γιατί χαίρονται τώρα που τις έφαγαν οι κνίτες:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Απίστευτο σκάνδαλο: Μίκρυναν την Ελληνική ΑΟΖ από Καστελόριζο προς Κύπρο!
Πρόκειται για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με θύμα την Εθνική μας κυριαρχία!
Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης η Στρογγύλη, ένα μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε απο τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη.
Υπο τις προυποθέσεις αυτές και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική ΑΟΖ μειώνεται κατά το ποσοστό που αναλογεί στη συνεισφορά στην Ελληνική ΑΟΖ από αυτό το νησί από τη περιοχή του Καστελλόριζου πρός τη Κύπρο.

ΕΛΕΟΣ...ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ" ΤΩΝ ΚΝΙΤΩΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
"Στις σύγχρονες Θερμοπύλες πολεμούμε όλοι μαζί αυτούς που είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία μας.
Δυστυχώς στους 300 βουλευτές που έχουν χρέος να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία δεν υπάρχει μόνο ένας Εφιάλτης.
Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πρέπει να απαντήσουν με μια φωνή χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.
Η πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ για κοινή θεσμική-πολιτική δράση απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής παραμένει ακόμη χωρίς απάντηση."
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ,ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ;;
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΟΝ ΣΑΣ ΗΜΙΣΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ...ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ MEGA ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΠΟ "ΜΕΛΗ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ -ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ- Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΤΑ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ" ΤΩΝ "ΝΕΟΝΑΖΙ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA OTI TO MONO ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν... “θύμα της Χρυσής Αυγής”

Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Σ. Πουλικόγιαννης, που όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σήμερα ως... "θύμα της Χρυσής Αυγής και ως φτωχό πλην τίμιο αγωνιστή για τα δίκαια του λαού"; Είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχιτραμπούκος με συμμετοχή σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, όπου κατευθύνει ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων. Είχε πρωτοστατήσει μάλιστα και στην περιφρούρηση της βουλής από τα ΚΝΑΤ, όταν χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που αντιστέκονταν στο μνημόνιο αντιμετώπισαν τις ένοπλες ορδές του ΚΚΕ.
Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε δεν αφήνει καμία αμφιβολία για όλα τα παραπάνω. Σήμερα ο συγκεκριμένος τύπος παρουσιάζεται ως... "παιδί του λαού, που παραλίγο να εκτελεστεί από τους κακούς φασίστες"! Ποιοι τα λένε όλα αυτά; Το Mega, o ANT1 και όλα τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα που πολεμούν τους Έλληνες Εθνικιστές. Και εις ανώτερα ΚΚΕδες... πουλήσατε τον 902 σε offshore βρήκατε όμως στέγη στα κανάλια της πλουτοκρατίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΠΩ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ,ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


"Με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πηγαίνουν στρατό εγώ δεν έχω επαφή. Τους θεωρώ αλβανικές κουρ@δες... Βεντέτες ανοίγω με εκείνους που φορούν παντελόνια." 
Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ,ΦΑΣΙΣΤΑ ,ΝΕΟΝΑΖΙ ,ΑΚΡΑΙΟ Κ.Τ.Λ....ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ.
"Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ” Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε", έλεγε ο Τίγρης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα αρκετές φορές ανέφερε: "Αυτοί τελειώσανε"!
"Ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες"

Το ένοχο και αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ : Οι Ανθελληνικές θέσεις του ΚΚΕ για την Μακεδονία και την Θράκη


Την στιγμή που ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το προσφυγικό πρόβλημα με την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού προσφύγων στην βόρεια Ελλάδα, το ΚΚΕ εργάζεται προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση: Καταγγέλλει την κυβέρνηση Μιχαλακοπούλου ότι «με τον βίαιο εποικισμό της Μακεδονίας εξοντώνουν τον μακεδονικό λαό». Κι ενώ μέχρι τότε περιορίζονταν να προπαγανδίζει την ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, μόνο μέσα απ’ τα έντυπά του, τον Δεκέμβριο του 1923 υιοθετεί και υπερψηφίζει εισήγηση του Βουλγαρικού Κομμουνιστικού Κόμματος, στο συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς (Κομιντέρν) που πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα, η οποία έκανε λόγο για αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης. Η εισήγηση των Βούλγαρων κομμουνιστών, δεν ήταν καινούργια. Τον Ιούλιο του 1922, το θέμα αυτονομήσεως της Μακεδονίας και της Θράκης, είχε τεθεί και πάλι απ’ αυτούς στα πλαίσια της Βαλκανικής Κομμουνιστικής Ομοσπονδίας, στην οποία η Βουλγαρία είχε τον ηγετικό ρόλο ως το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα,

Η «ασόβαρη» Χρυσή Αυγή απαντά: «Καμία συνεργασία με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα»



Του Ηλία Κασιδιάρη

Κάποιος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ονόματι Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφερόμενος στο Κίνημά μας είπε τα εξής: «Αφού κε. Μηλιέ (σημ. ΧΑ: στέλεχος Σύριζα, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής) θέλετε το ΚΚΕ, πάρτε το… αλλά τότε, γιατί μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην την δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στην Νορβηγία – μία συντηρητική συμμαχία;». Με αφορμή αυτή τη δήλωση, άρχισαν τα παπαγαλάκια του διεφθαρμένου καθεστώτος (δεν διαχωρίζουμε τα δεξιά από τα αριστερά, κοινό αφεντικό έχουν) να διακινούν και πάλι την αθλιότητα περί… συγκυβέρνησης ΝΔ – Χρυσής Αυγής! Αν και είναι προφανές πως η δήλωση του δημοσιογράφου αποτελούσε μομφή προς τον Σύριζα και τις αναφορές του σε συμμαχία με το ΚΚΕ, οφείλουμε δύο συγκεκριμένες απαντήσεις:

Η αυτοκτονία και η θέση της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

 
 
Η αυτοκτονία και η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας 
Σπυρίδωνος Κοντογιάννη, Αθήνα 2001, σελ. 9-15

1. Ορισμός της αυτοκτονίας.

Αυτοκτονία ονομάζεται η ανθρώπινη εκείνη πράξη, κατά την οποία ο ίδιος ο άνθρωπος τερματίζει την ζωή του. Κατά κυριολεξία αυτοκτονία είναι η ολοκληρωμένη εκείνη ανθρώπινη πράξη, η οποία έχει ως επισφράγισμα τον θάνατο του αυτόχειρα. Και αυτό σε σχέση πάντοτε με την λεγόμενη απόπειρα αυτοκτονίας, που είναι πράξη ανολοκλήρωτη, δεν έχει δηλαδή ως αποτέλεσμα τον θάνατο αυτού ο όποιος αποπειράται να αυτοκτονήσει. Διάκριση επίσης γίνεται μεταξύ αυτοκτονίας και της τάσης προς αυτοκτονία, μιας ενέργειας δηλαδή που μόλις έχει εκδηλωθεί ή και της ιδέας της αυτοκτονίας που είναι μια απλή νοητική αφετηρία, μια επιθυμία για να πεθάνει κανείς, άλλοτε έντονη και άλλοτε όχι.

ΓΥΦΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑ!



Ακόμα ένα δείγμα της εγκληματικής τους φύσης και δράσης έδωσαν χθες 2 ρομά, οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά στον Βόλο τον διεθνούς φήμης πρωταθλητή του body building, Μανώλη Καραμανλάκη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από το κατάστημα με είδη γυμναστικής που διατηρεί ο 37χρονος πρωταθλητής.

Μεγιστίας ο Ακαρνάν: Ενας λησμονημένος ήρωας.



Ήταν μία ανοιξιάτικη ημέρα του 2006, ηλιόλουστη και θερμή, όταν ο επισκέπτης – προσκυνητής βρέθηκε για μίαν ακόμη φορά στον Ιερόν χώρο των Θερμοπυλών, οδηγούμενος από μία εσωτερική παρόρμηση. Βυθισμένος σε ένα ποταμό σκέψεων και συντονισμένος με την ζωντανή ιστορία, η οποία αναδύονταν μέσα από το επιβλητικό τοπίο, περιφέρονταν στον τόπο της μεγάλης θυσίας, ιχνηλατώντας τα ιστορικά δρώμενα της μεγάλης των Θερμοπυλών μάχης επάνω στο έντονο ανάγλυφο της περιοχής.


Τίμησε την πατρίδα της, είπε όχι στους Τούρκους και... την τιμωρούν!



Ο πατριωτισμός στη χώρα μας πληρώνεται πολύ ακριβά
 
Το περασμένο καλοκαίρι δεν δελεάστηκε από την πρόταση των Τούρκων, που έριχναν στα πόδια της εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να την πείσουν να αλλάξει εθνικότητα. Τώρα η Βάσω Βουγιούκα δηλώνει αποφασισμένη να φύγει από την Ελλάδα και πιθανότατα από την Εθνική ομάδα. Αιτία το γεγονός ότι οι αθλητές δεν εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ, ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ!


ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΜΠΙΤΣΙΜΕΑ. ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΘ!


Μαύρη προπαγάνδα κατά Χρυσής Αυγής: ο δήθεν “ναζιστικός χαιρετισμός” του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.


Άφιξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου  - Θερμοπύλες 2013 

ΒΙΝΤΕΟ -  http://www.youtube.com/watch?v=LmnDe2OdO4w

Κατά την άφιξή του στις Θερμοπύλες, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους γνέφοντας με το δεξί χέρι. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χαιρετάμε στην καθημερινότητά μας. Τα γελοία παπαγαλάκια του κατεστημένου απομόνωσαν ένα δευτερόλεπτο από την κίνηση αυτή και άρχισαν πάλι τα γνωστά τους παραμύθια για... "νεοναζιστικούς χαιρετισμούς" και άλλα φαιδρά. Γράφει επί λέξει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα: "Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και ναζιστικό χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από το Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος σε λόγο που έβγαλε καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του".  Για να κατανοήσει ο κόσμος για πόσο κραυγαλέους ψεύτες μιλάμε, αρκεί να δει το επίμαχο βίντεο με την είσοδο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον χώρο της εκδήλωσης, απ' όπου είναι παρμένο το επίμαχο στιγμιότυπο.
 

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΕΚ, ΤΟΝ ΛΟΛΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΓΑΡΑΚΗ.

 
 
Στα άκρα η αντιπαράθεση που άνοιξε μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημόσια Τηλεόραση. 
 
Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τη Δημόσια Τηλεόραση και αντίστοιχες φορές έχουν ανέβει οι τόνοι, όμως η αντιπαράθεση που άνοιξε μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και ξεπερνά κάθε φαντασία. 

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, σε μία αποστροφή της οποίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «…Εκπέμψατε παρανόμως και από ιδιωτικό στούντιο ένα πειρατικό σήμα, που εκθέτει τη χώρα διεθνώς, με αισθητική που παραπέμπει στα κανάλια της Σοβιετικής Ένωσης της δεκαετίας του 1970 και στα κινούμενα σχέδια του Μπόλεκ και Λόλεκ».

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ...ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΚΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. 
Περπατούσε χωρίς αστυνομική προστασία στη Βασ. Σοφίας όταν τον εντόπισαν διαδηλωτές
Στόχος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια με νερό εναντίον του κ. Παυλόπουλου στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Μέρλιν.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή. Την ώρα εκείνη ο πρώην υπουργός περπατούσε στη Βασ. Σοφίας  χωρίς αστυνομική προστασία. Όταν τον εντόπισαν οι διαδηλωτές επιτέθηκαν εναντίον του βρίζοντάς τον.
Ορισμένοι από αυτούς φώναζαν «κλέφτες κλέφτες» ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του πρώην υπουργού πετώντας μπουκάλια με νερό.
Ο κ. Παυλόπουλος με γρήγορο βήμα μπήκε στο αυτοκίνητο με τον οδηγό του να αναπτύσσει ταχύτητα για να ξεφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές. 
Δείτε τα βίντεο :

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESS STORY ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Συνεχίζει να κομπάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο κόντε-Δένδιας για το (πολυδιαφημισμένο από τα ΜΜΕ) «έργο» του στο θέμα των λαθρομεταναστών. Χθες, λοιπόν, από την Καλαμάτα που βρέθηκε, καυχήθηκε ως εξής: «Η ύπαρξη των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών κρίνεται επιτυχημένο μέτρο. Ήταν ο τρόπος με τον οποίο φέραμε σε μια τάξη το μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας. Το χρόνο που πέρασε έφυγαν από την Ελλάδα 25.000 παράνομοι μετανάστες και απετράπη η είσοδος 50.000. Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα εάν κάθε χρόνο βάζαμε – όπως τα παλιά χρόνια – 75.000 παράνομους παραπάνω μέσα στην ελληνική κοινωνία. Πόσο καιρό θα μπορούσαμε να αντέξουμε;».

Ποια είναι η αλήθεια για την… τάξη που δήθεν επέβαλε ο κόντες στο θέμα των λαθρομεταναστών; Πράγματι, το έτος που πέρασε «έφυγαν» -καθώς λέει κι ο Δένδιας, όχι τυχαία- από την Ελλάδα περί τους 20.000 λαθρομετανάστες – κι όχι 25.000. Γιατί «έφυγαν» κι όχι «απελάθηκαν»; Διότι, οι μισοί και πλέον αποχώρησαν οικειοθελώς με το πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού»!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ


Απαχθέντες δυτικοί Συρίας: "Οι ισλαμιστές έριξαν τα χημικά και πανηγύριζαν"



Oι δύο απαχθέντες από τους ισλαμιστές πρώην υποστηρικτές τους ένας Βέλγος καθηγητής κι ένας Ιταλός δημοσιογράφος δήλωσαν πριν από λίγο στο ιταλικό πρακτορείο ΑΝSA ότι "Τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες. Είμαστε συντετριμμένοι που το λέμε γιατί στην αρχή τους υποστηρίζαμε, αλλά έτσι είναι".

Ο Βέλγος P.Piccinin δήλωσε συγκεκριμέναι: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία»!

«Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οτιδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού».

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ KERRY Η ΡΩΣΙΑ...ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ


ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ OMΠAMA ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο KERRY ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. 
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, John Kerry δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Συρίας, Bashas al-Assad, θα μπορούσε να επιλύσει την κρίση εάν παρέδιδε όλα του τα χημικά όπλα στη διεθνή κοινότητα, μέσα σε μια εβδομάδα.
 Αλλά πρόσθεσε αμέσως μετά, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Βρετανό ομόλογό του, William Hague, ότι δεν νομίζει πως ο Assad «πρόκειται να το κάνει αυτό».
Δέχθηκε η Συρία να τεθούν υπό διεθνή έλεγχο τα χημικά της όπλα!
Η Συρία, διά του υπουργού Εξωτερικών της, χαρακτήρισε ως "καταρχάς θετική" την πρόταση της Μόσχας να θέσει υπό διεθνή έλεγχο το χημικό της οπλοστάσιο για να αποφύγει μια στρατιωτική επιδρομή από τη Δύση.
«Καλούμε τους Σύρους αξιωματούχους όχι μόνο να δεχθούν να θέσουν υπό διεθνή έλεγχο τα αποθέματα των χημικών τους όπλων και στη συνέχεια να τα καταστρέψουν,

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Νέες Θερμοπύλες απέναντι στους εχθρούς του Ελληνισμού


ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ : ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ


Στο ραντεβού με τους αθάνατους υπερασπιστές των Θερμοπυλών η Χρυσή Αυγή για ακόμα μια χρονιά έδωσε βροντερό παρόν.
Χιλιάδες εθνικιστές κατέκλυσαν το ιερό μνημείο των θερμοπυλομάχων και απότισαν φόρο τιμής στον σπαρτιάτη Βασιλιά Λεωνίδα και τους υπόλοιπους υπερασπιστές των στενών.
Στην πολυπληθέστερη τελετή μνήμης των τελευταίων ετών ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ έδωσε το παρόν και βροντοφωνάξαμε μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές ...
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

Ακολουθούν φωτογραφίες :

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: DO OR DIE!




- Ίσως βρισκόμαστε τώρα στη μεγάλη κρίση της σύγχρονης γεωπολιτικής ιστορίας .
- Αν η Συρία πέσει, θα αρχίσει αμέσως ο πόλεμος στη Ρωσία.
- Ο Ομπάμα δεν είναι τίποτα, ο Πούτιν είναι το παν.
- Ο Πούτιν έχει τον λαό μαζί του, αλλά δέχεται πιέσεις από την φιλοδυτική, φιλο-ισραηλινή πολιτική ελίτ.


Alternative Right / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Μια συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Ντούγκιν (Alexander Dugin)* στη συριακή κρίση.

Απολυτίκιον Γενέσεως της Θεοτόκου.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ'.
Ἡ γέννησίς σου Θεοτόκε, χαρὰν ἐμήνυσε πάσῃ τῇ οικουμένῃ, ἐκ σοῦ γὰρ ἀνέτειλεν ὁ Ἥλιος τῆς δικαιοσύνης, Χριστὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν, καὶ λύσας τὴν κατάραν, ἔδωκε τὴν εὐλογίαν, καὶ καταργήσας τὸν θάνατον, ἐδωρήσατο ἡμῖν ζωὴν τὴν αἰώνιον.

ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.




Του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου του 32ου Δ. Σχ.

ΓΕΝΙΚΑ: Η Παναγία έχει κεντρική θέση στην θεία Λατρεία. Το εκκλησιαστικό έτος πλαισιώνεται με θεομητορικές εορτές. Αρχίζει με το «Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου», ενώ τελειώνει με την «Κατάθεσιν της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου».

Σήμερα εορτάζουμε την γέννηση της αειπαρθένου και Θεοτόκου Μαρίας, του άνθους «εκ της ρίζης Ιεσσαί».

Εορτάζουμε «παγκοσμίου ευφροσύνης γενέθλιον και την είσοδο όλων των εορτών και το προοίμιο του μυστηρίου του Χριστού» (Άγιος Ανδρέας Κρήτης).  Είναι η κορύφωση, η ολοκλήρωση της παλαιοδιαθηκικής παιδαγωγικής προετοιμασίας της ανθρωπότητος για την υποδοχή του σαρκωθέντος Σωτήρος Υιού και Λόγου του Θεού. Η Θεοτόκος είναι το μεταίχμιο Παλαιάς και Καινής Διαθήκης.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

 
 
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Γ´ 13 - 17
13 καὶ οὐδεὶς ἀναβέβηκεν εἰς τὸν οὐρανὸν εἰ μὴ ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς, ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ὁ ὤν ἐν τῷ οὐρανῷ. 14 καὶ καθὼς Μωϋσῆς ὕψωσε τὸν ὄφιν ἐν τῇ ἐρήμῳ, οὕτως ὑψωθῆναι δεῖ τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου, 15 ἵνα πᾶς ὁ πιστεύων εἰς αὐτὸν μὴ ἀπόληται ἀλλ’ ἔχῃ ζωὴν αἰώνιον. 16 Οὕτω γὰρ ἠγάπησεν ὁ Θεὸς τὸν κόσμον, ὥστε τὸν υἱὸν αὐτοῦ τὸν μονογενῆ ἔδωκεν, ἵνα πᾶς ὁ πιστεύων εἰς αὐτὸν μὴ ἀπόληται ἀλλ’ ἔχῃ ζωὴν αἰώνιον. 17 οὐ γὰρ ἀπέστειλεν ὁ Θεὸς τὸν υἱὸν αὐτοῦ εἰς τὸν κόσμον ἵνα κρίνῃ τὸν κόσμον, ἀλλ’ ἵνα σωθῇ ὁ κόσμος δι’ αὐτοῦ. 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ