Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΣ.


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
 
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Έθνος» Γ. Μπόμπολα για σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων, καθώς και κατά δημοσιογράφων που αναπαράγουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση κάθε νομίμου μέσου για να σταματήσει την παράνομη προπαγάνδα του Συστήματος.
 
Αμέσως μετά την κατάθεση της μηνύσεως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τα περί Τύπου αδικήματα. Η σύλληψη των μηνυομένων προσώπων είναι υποχρεωτική βάσει του Νόμου. Εάν δεν συλληφθούν αποδεικνύεται πως το ίδιο το κράτος συντονίζει και υποθάλπει την παράνομη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Την μήνυση κατέθεσε αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου σήμερα στο Α.Τ. Συντάγματος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της μηνύσεως:
 

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ : "ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ"(ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;)


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ
Aπο sklantzithres.blogspot.gr :ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
Αυτά είναι τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ για να πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση» που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν («εγκληματική οργάνωση») για τον πολιτικοποιημένο δολοφόνο του Π. Φύσσα. Δηλώνουμε, ότι δεν έχουμε σχέση με κανένα κόμμα ούτε πρόκειται να έχουμε. Δεν μπορούμε όμως την υποκρισία και να το παίζουν δημοκράτες οι κατ' εξοχήν βιαστές της δημοκρατίας.
Τι έγινε το 1991; Δεν δολοφονήθηκε ο καθηγητής Τεμπονέρας; Από ποιον δολοφονήθηκε; Από τον Γιάννη Καλαμπόκα, τότε Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ο οποίος σύμφωνα και με την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης ΚΡΙΘΗΚΕ και καταδικάστηκε ως ένοχος.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ. Έλληνες Ορθόδοξοι, ας μην λησμονούμε τους κεκοιμημένους μας.




Ερώτηση: Πάτερ, τι μπορείτε να μας πείτε για τις ψυχές των κεκοιμημένων;

Απάντηση: Δεν πρέπει να θρηνούμε για τους νεκρούς, αλλά να προσευχόμαστε φλογερά ώστε ο Θεός να αξιώσει τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που έχουν «αναχωρήσει», να συγκατοικήσουν με τους αγγέλους. Αυτό είναι ότι θέλει Εκείνος από μας. Οι θρηνωδίες δεν μας βγάζουν πουθενά. Ο θρήνος ενδέχεται να αποβεί όχι μόνο βλαβερός για τη δική μας υγεία, αλλά και ενοχλητικός για την ειρήνη που έχει χαρίσει ο Κύριος στην ψυχή του αγαπημένου μας προσώπου.

Πρέπει να προσευχόμαστε για τους αγαπημένους μας. Δεν πρέπει να είμαστε θλιμμένοι και απελπισμένοι. Η εξεζητημένη θλίψη για τους αγαπημένους που έφυγαν από αυτό εδώ τον κόσμο, δεν είναι χριστιανική πράξη, αλλά πράξη που φανερώνει έλλειψη Θεού. Σ' αυτή τη ζωή προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για την αιώνια ζωή. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για καθετί και να ευχαριστούμε τον Θεό που πήρε την ψυχή των αγαπημένων μας νεκρών κοντά Του.

Αν έφυγαν από τούτο τον κόσμο, χωρίς να έχουν μετανοήσει, πρέπει να προσευχόμαστε να τους συγχωρήσει ο Θεός τις αμαρτίες. Πρέπει να κάνουμε πράξεις ελέους στο όνομα τους και στη μνήμη τους, για την ειρήνη της ψυχής τους, και ο Θεός θα αποδεχθεί τέτοιες ενέργειες αγάπης.

Νέο αποκρουστικό φασιστικό έγκλημα αποκαλύπτει ο φάκελος Δένδια!


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 30 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΤΑ 2 ΝΕΑΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΣΥΛΟ" ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΚΟΜΑ.
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα σήμερα στην πλατεία Όλγας της Πάτρας, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, με πρωταγωνιστές ομάδα αντιεξουσιαστών και δύο νεαρά άτομα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί επιχείρησαν να περάσουν από το κάτω μέρος της πλατείας όλγας και μέλη μιας αντιεξουσιαστικής ομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αναγνώρισαν τον έναν μέσω φωτογραφίας που όπως υποστήριξαν έχει αναρτήσει στο facebook ως μέλος της Χρυσής Αυγής. Τότε αντιεξουσιαστές εγκλώβισαν τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και τον τραυματισμό τους.
Οι δύο νεαροί αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή επικρατεί στο σημείο του επεισοδίου ένταση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ REAL NEWS...ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ


"ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ.


ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΜΕ "ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Αποκάλυψη από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Το Έθνος”
Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει  και παρεμπόριο από μέλη της οργάνωσης με τη συμμετοχή μεταναστών.
Λέει χαρακτηριστικά ότι μέλη της οργάνωσης δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται.
Ακόμη και χρήματα που δίνουν οι πολίτες εξαφανίζονται όπως λέει.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Προσοχή στην παγίδα : Στήνουν νέο σκηνικό βίας για να διχαστούν οι Έλληνες ώστε να περάσουν τα ανθελληνικά τους μέτρα.


Έλληνες ,προσοχή στην παγίδα!
Γράφει ο Λύκιος

Μην "τσιμπάτε" το δόλωμα της παγίδας! Ο σκοπός είναι να εντείνουν το δίπολο των άκρων και να φέρουν τους Έλληνες σε αντιπαλότητα.
Μετά από την παρατεταμένη περίοδο κρίσης και με πολλούς Έλληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της απόγνωσης, ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να ξεσπάσουν για αυτό που τους συμβαίνει. Μιας και δεν μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τους πραγματικούς υπαιτίους της κατάστασης (εξάλλου δεν έχουν τις γνώσεις και την παιδεία για κάτι τέτοιο) τους είναι «βολικότερο» να ξεσπάσουν τον διπλανό τους.
Χωρίς να θέλω να προχωρήσω σε κατάδειξη συγκεκριμένων προσώπων, σας μεταφέρω την πληροφορία της δράσης του ιδίου μηχανισμού που λειτούργησε τον χειμώνα του 2008.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ....!!! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ... ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...!
Νεκρός βρέθηκε σήμερα ένας 91χρονος στο διαμέρισμά του στην περιοχή Καμίνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα με μονωτική ταινία και το σπίτι ήταν αναστατωμένο. Προανάκριση διενεργεί η διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. 
Στη 1.15 μ.μ., οι γείτονές του βρήκαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ο οποίος ήταν δεμένος στα χέρια και στα πόδια και τον είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο.
Το παράξενο είναι ότι ο 91χρονος δεν βρισκόταν στο ισόγειο που έμενε, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά στο διαμέρισμα που διέθετε προς ενοικίαση, στον πρώτο όροφο.
 newsit.gr
ΣΤΟΧΟΣ

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Ο πρώην Τούρκογλου άδειασε από κατοίκους και φαντάρους τελείως τη Στρογγύλη! Αποχώρηση φαντάρων και πολιτών.


 
Απο ότι φαίνεται η παράδοση εδάφους στις μέρες μας δεν είναι κάτι που ευαισθητοποιεί κανένα. Τις προηγούμενες ημέρες γράψαμε τρία άρθρα σχετικά με την αλλαγή της χρήσης της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο (βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ).

Στο πρώτο απο αυτά είχαμε αναφέρει ότι κάποια στιγμή οι φαντάροι θα αποχωρούσαν αναγκαστικά απο τη νησίδα σαν αποτέλεσμα του ότι άλλαξε η χρήση της σε αρχαιολογικό χώρο.

Την ευθύνη για τη μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ απο αυτή την απόφαση, δεν την έχει μόνο ο υπ. Εξωτερικών πρώην Τούρκογλου αλλά και ο υπ. Άμυνας Αβραμόπουλος όπως και ο σημερινός υπ. Πολιτισμού Παναγιωτόπουλος, που εκτός του ότι άφησε τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού χωρίς μπαταρίες και βασικά αφοπλισμένα όταν ήταν υπ. Άμυνας μετέτρεψε τη χρήση της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο, κάνοντας τη απο νησίδα βραχονησίδα και γκριζάροντας τη σαν τα Ίμια.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Βίντεο - Αποκάλυψη: Δείτε πόσο "αθώο" ήταν το "αθώο θύμα"!!! (Ενός λεπτού σιγή στην Βουλή επειδή προέτρεπε σε σφαγές;;; Λογικό)



Αυτά έλεγε ο "καλλιτέχνης-μουσικός": 
"...Σήκωσε την αντένα γαμώ τον φασισμό σου πουτάνας γέννα
ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα
Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα
γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι' άλλα
Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους..."

Άκρως φιλειρηνικός και δημοκράτης ο μακαρίτης, το βλέπουμε και από το άκρως φιλειρηνικό ψευδώνυμό του....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το σκοτεινό, μεταφορικά και κυριολεκτικά, μέλλον των Ελληνίδων εάν δεν αντιδράσουμε άμεσα στην ισλαμική εισβολή.


Οι λόγοι για τους οποίους είμαστε Χρυσαυγίτες και οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορούμε ποτέ να γίνουμε συριζαίοι.


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ...ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ


ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.


ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.
Στα τέλη του 1990 τη χώρα κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Υπουργό Παιδείας τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο ,(Ο Σαμαρας τοτε ηταν υπουργος εξωτερικων ). Ο χώρος της Παιδείας βρισκόταν σε αναβρασμό, εξαιτίας της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που προωθούσε η κυβέρνηση. Με το πολυνομοσχέδιο που θα έφερνε στη Βουλή ρυθμίζονταν θέματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης . Το 70% των σχολείων βρισκόταν υπό κατάληψη, ενώ καθημερινό φαινόμενο ήταν οι διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και πολιτικά οξυμένη, με την κυβέρνηση να δέχεται τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Αγανακτισμένοι γονείς και κάποια δυναμικά στελέχη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας ζητούσαν τον τερματισμό των καταλήψεων, έστω και δια της βίας. Γύρω στις 10:30 μ.μ. της 8ης Ιανουαρίου 1991, μέλη της ΟΝΝΕΔ προσπάθησαν να ανακαταλάβουν το 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο Πάτρας.

Κανέλλη : «Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι, φασίστας δεν πρόκειται να μείνει» . Όταν έφαγε τα χαστούκια από τον Κασιδιάρη όμως έβαζε τα κλάματα στα παράθυρα.

Ο ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΞΥΦΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Σχέδιο ποινικοποίησης της δράσης της Χρυσής Αυγής ετοιμάζει ο Μάκης Βορίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ πιστεύει πως με βάση την κείμενη νομοθεσία η Χ.Α. Μπορεί να χαρακτηριστεί συμμορία ή εγκληματική οργάνωση. Τα βήματα που προτείνει στον πρωθυπουργό είναι τα εξής: α) Να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, β) να συνταχθεί δικογραφία που θα μεταβιβαστεί στην βουλή, γ) να ψηφίσει η βουλή την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χ.Α. Και δ) να… προφυλακιστούν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ MR SUSHI. ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!




Δείτε δήλωση που έκανε μετά το ξύλο που άρπαξε από τους αριστερούς: 

"Σήμερα είναι μια μέρα που θρηνούμε όλοι οι Έλληνες το θύμα του νεοναζισμού, το θύμα εκείνων που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές".

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.


Ό,τι έμεινε μετά την επιδρομή των αποβρασμάτων της αριστεράς στο Κερατσίνι.


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;;


Σίγουρα η δολοφονία του Φύσσα είναι ένα τραγικό γεγονός αλλά το να κατηγορούν όλοι ενα πολιτικό κόμμα λέγοντας ότι είναι υπεύθυνο για την δολοφονία επειδή κάποιος φέρθηκε ανόητα και έφτασε στο σημείο να κάνει δολοφονία με πολιτικά κίνητρα όπως ωρύονται οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής.
Ας δεχθούμε ότι ο δολοφόνος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και ότι η δολοφονία έγινε με πολιτικά κίνητρα . Αυτό και μονό το στοιχειό είναι ικανό να κατηγορήσει ολόκληρο τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή;; H Χρυσή Αυγή έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Φύσσας ; ΟΧΙ !! Πως τότε κατηγορούν όλοι την Χρυσή Αυγή;; Μήπως γιατί αυτό θέλουν οι πουλημένοι πολιτικάντηδες για να τελειώσουν τον "παρείσακτο" που λέγεται Χρυσή Αυγή που εμφανίστηκε από το πουθενά και απειλεί να τους καταστρέψει;;
Aς γυρίσουμε μερικά χρονιά πίσω ,29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία ο νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Φιλόπουλος πέφτει δολοφονημένος μετά από συμπλοκή με οπαδούς του Ολυμπιακού.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ : ΣΕ ΑΜΥΝΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.


ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ .ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ . Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ KAI ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΜΥΝΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;



I, pet goat II: Το προπαγανδιστικό, νεοταξικό βίντεο που μας ενημερώνει για τα μελλοντικά σχέδια των δυνάμεων του σκότους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!


Προσευχή επί τη απειλή σεισμού.



Ο Θεός ο μέγας, και φοβερός, και θαυμαστός, ο μόνος αληθινός, ο ποιών πάντα και μετασκευάζων. Ο επιβλέπων επί την γην και ποιών αυτήν τρέμειν. Ο απτόμενος των ορέων και καπνίζονται. Ο σείων την υπ' ουρανών εκ θεμελίων, οι δε στύλοι αυτής ου σαλεύονται. Ο τα θεμέλια της γης σαλεύων, ήδρασται δε τω σω νεύματι. Ον πάντα φρίσσει και τρέμει από προσώπου της δυνάμεώς σου. Ότι ανυπόστατος η οργή της επί ημάς τους αμαρτωλούς απειλής σου, αμέτρητόν τε και ανεξιχνίαστον το έλεος της επαγγελίας σου. Αυτός μνήσθητι των οικτιρμών σου, Κύριε, και τα ελέη σου παράσχου ημίν, ότι από του αιώνος εισί. Στήριξον την κτίσιν, στερέωσον την γην, παύσον τον κλόνον αυτής, έδρασον την δονηθείσαν οικουμένην, και μη συναπολέσης ημάς ταις ανομίαις ημών, μηδέ καταδικάσης ημάς ταις αμαρτίαις ημών, εν τοις κατωτάτοις της γης.

Άρχισε τα σκληρά ο Mr Alexis.



«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την απολυτη πλειοψηφία στη νεα Βουλή», τόνισε ο κ. Τσίπρας διαβεβαιώνοντας πάντως ότι επιδίωξη είναι να στηριχθεί η κυβέρνηση αυτή από ευρύτερες δυνάμεις.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το έγκλημα στο Κερατσίνι.

 

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το έγκλημα στο Κερατσίνι
 
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Προειδοποίηση από έναν πρώην Μουσουλμάνο


Μεταφράσαμε ένα κείμενο από το ακροδεξιό και φανατικά αντι-Ισλαμικό site Stop Islamisationof the world, το οποίο φέρεται να είναι επιστολή ενός πρώην Μουσουλμάνου προειδοποιώντας τον Δυτικό κόσμο για το πραγματικό είναι του Ισλάμ και τις προθέσεις του εναντίον του Δυτικού πολιτισμού και ειδικά εναντίον των Λευκών.
Ο λόγος για τον οποίο αμφισβητώ την εγκυρότητα της επιστολής είναι το τραβηγμένο καλό και ευγενές πρόσωπο των ΗΠΑ που θέλει να περάσει. Παρόλα αυτά, το κείμενο αποτελεί πράγματι μια πολύ καλή προειδοποίηση για τη φύση του Ισλάμ και τις εχθρικές του προθέσεις ενάντια στον Δυτικό Πολιτισμό, τον Λευκό άνθρωπο και την κατάρρευση κάθε ανθρώπινης αξίας μπροστά στη βαρβαρότητα και τη χυδαιότητα μιας θρησκείας που προκαλεί τους πιστούς της να διαπράξουν αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά της ίδιας της ζωής.
Μερικά παραδείγματα είναι οι μαζικοί βιασμοί νεαρών κοριτσιών και αγοριών,

Το ένοχο και αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ : ΚΚΕ και Βόρεια Ήπειρος


Οι θέσεις του ΚΚΕ για το βορειοηπειρωτικό ζήτημα, θα μπορούσαν να συνοψισθούν σε μια φράση: «Βορειοηπειρωτικό ζήτημα δεν υπάρχει» (Ζήσης Ζωγράφος, «Νέος Κόσμος», Σεπτέμβριος 1950). Ήδη από τον Νοέμβριο του 1934, η Δεύτερη Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ έχει καταγγείλει το ζήτημα ως «ιμπεριαλιστικό αλυτρωτισμό» και οποιαδήποτε αξίωση της Ελλάδος για την Βόρεια Ήπειρο χαρακτηρίζεται ως «καταχτητικές βλέψεις» (Νίκος Ζαχαριάδης, «Κομμουνιστική Επιθεώρηση», 1 Ιουλίου 1936), που «θ’ απετέλει παράγοντα κινδύνου, διά την ειρήνη και τη σύμπραξι των βαλκανικών χωρών» (Νίκος Ζαχαριάδης, «Εμπρός», 26 Μαΐου 1945).

Απαντώντας στον Ζαχαριάδη και στις θέσεις αυτές, μέσα από την ίδια εφημερίδα («Εμπρός», 27 Μαΐου 1945), ο Γεώργιος Παπανδρέου, θα πει:

ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ : ΘΑ...ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!!! (Που εννοεί ο παίκτης;;)


Διαβάζουμε από Νεοδημοκρατικό σαιτ :Η υπόσχεση βόμβα του πρώην Πρωθυπουργού!
Στην Άνδρο βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Επέλεξε το συγκεκριμένο νησί προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του, καθώς έκλεισε τα 56 του χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα από φίλους και συναδέλφους του στη Βουλή στους οποίους δήλωνε ότι τους περιμένει από βδομάδα στο γραφείο του για το καθιερωμένο κέρασμα.
«Γιατί όχι τώρα Πρόεδρε; Δεν είσαι Αθήνα;» τον ρώτησε ένας πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και καλός του φίλος...κι όταν ο πρώην πρωθυπουργός του είπε ότι θα λείπει, ο πρώην βουλευτής τον ρώτησε «Θα επιστρέψεις; ... και εννοώ από εκεί που θα πάς όχι αυτό που ρωτάνε όλοι...»! Γελώντας ο Καραμανλής του απάντησε «Θα επιστρέψω» ... δεν διευκρίνισε όμως σε ποια ερώτηση απάντησε. Σ’ αυτή του πρώην βουλευτή ή σ’ αυτή που ρωτάνε όλοι...!
Μετά από έρευνα όμως μάθαμε που εννοεί ότι θα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής. ΔΕΙΤΕ :

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Σε όλη τη σημερινή Ευρώπη γεννιούνται εθνικιστικά κινήματα. Στην Ελλάδα, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία γεννιούνται κινήματα που έχουν ως πολιτικό τους πρόταγμα την αξία του Έθνους. Το κυρίαρχο ερώτημα είναι το γιατί; Για ποιο λόγο δημιουργούνται αυτά τα κινήματα που ονομάζονται μάλιστα και εθνικιστικά; Αλλά και γιατί τώρα; Γιατί σήμερα και όχι πριν από 30 ή 40 χρόνια όταν η κυριαρχία των αριστερών επαναστατικών μύθων ήταν αδιαμφισβήτητη στον ευρωπαϊκό χώρο. Η απάντηση πρέπει να αναζητηθεί στην κατάρρευση του ευρωπαικού συντηρητισμού από την απώλεια του ηρωικού  στοιχείου και την έλευση μιας νέας αντιανθρώπινης ουτοπίας που λέγεται παγκοσμιοποίηση.
Μήπως όμως δε συνδέεται αποφασιστικά η κατάρρευση του συντηρητισμού και με τη σημερινή κρίση των δημοσιονομικών μεγεθών, της αέναης προσαρμογής και της ακούραστης λιτότητος; Ο σημερινός Ευρωπαίος έχει βυθιστεί στη δίνη μίας κυκλικής αδιέξοδης πορείας προς το θάνατο η οποία έχει συν τοις άλλοις και τα χαρακτηριστικά της οικονομικής κατάρρευσης.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, Ο MR ALEXIS ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΤΟΥ ΒΙΩΤΗ.



«Ο Ελληνικός λαός έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από το τι χρώμα και μάρκα πουκάμισο φοράμε. Μερίδα του Τύπου δείχνει μια ανησυχία για τέτοια δευτερεύοντα θέματα και νομίζω ότι δεν πρέπει να συζητώνται σε μια σοβαρή συνέντευξη Τύπου»

, τόνισε χαρακτηριστικά ο  Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ερωτηθείς για το επώνυμο πουκάμισο που φορούσε κατά την πορεία Του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και για το οποίο έγινε τόσος ντόρος.

Απολυτίκιον Αγίας Σοφίας, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος πλ. α'. Τὸν συνάναρχον Λόγον.
Ὡς ἐλαία κατάκαρπος ἀνεβλάστησας ἐν ταῖς αὐλαῖς τοῦ Κυρίου, Σοφία μάρτυς σεμνὴ, καὶ προσήγαγες Χριστῷ καρπὸν ἡδύτατον τοὺς τῆς νηδύος σου βλαστούς, δι' ἀγώνων εὐαγῶν, Ἀγάπην τε καὶ Ἐλπίδα σὺν τῇ θεόφρονι Πίστει, μεθ' ὧν δυσώπει ὑπὲρ πάντων ἡμῶν.

Η Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη.



Η Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη, εορτάζουν στις 17 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, μαρτύρησαν στα χρόνια του αυτοκράτορα Αδριανού (117 – 138 μ.Χ.). Οι τρεις θυγατέρες της Αγίας Σοφίας, πήραν τα ονόματα τους από το χωρίο της Καινής Διαθήκης: "νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα· μείζων δε τούτων η αγάπη" ( Α’ Κορινθίους. 13:13). Η Αγία Σοφία, τίμια και θεοσεβής γυναίκα, γρήγορα χήρεψε και με τις τρεις κόρες της ήλθε στη Ρώμη. Εκεί καταγγέλθηκαν ως φημισμένες χριστιανές. Τότε ο αυτοκράτορας πληροφορήθηκε ότι οι τέσσερις γυναίκες ήταν χριστιανές και διέταξε να τις συλλάβουν. Αφού απομόνωσαν τη μητέρα, άρχισαν να ανακρίνουν τις κόρες. Πρώτη παρουσιάστηκε στο βασιλιά η δωδεκάχρονη Πίστη. Με δελεαστικούς λόγους ο Ανδριανός προσπάθησε να πείσει την Πίστη να αρνηθεί το Χριστό και θα της χορηγούσε τα πάντα, για να ζήσει ευτυχισμένη ζωή, αλλά αντιμετώπισε το άκαμπτο φρόνημα της νεαρής. 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ: ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

 

Το ποσό του φόρου θα μπορεί να πενταπλασιάζεται αν έχει κτιστεί και κατοικία στο αγροτεμάχιο ενώ προβλέπεται και 20% επιβάρυνση αν το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη σε εθνική, επαρχιακή ή αγροτική οδό

Με σχέδια με προβλέψεις για εισπράξεις από τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων 30%-50% μεσοσταθμικά μεγαλύτερες από όσο αρχικά σχεδιαζόταν, υποδέχτηκε τους ελεγκτές της Τρόικα η κυβέρνηση.

Γνωρίζοντας πως θα συναντήσει μεγάλες πιέσεις από τους ελεγκτές για τις δυσκολίες στην εισπραξιμότητα του νέου φόρου, το επιτελείο του Γιάννη Στουρνάρα προνόησε να αυξήσει τα προς βεβαίωση έσοδα σε 4-4,5 δισ. ευρώ –ανάλογα με το σενάριο που τελικώς θα επιλεγεί- αντί για 2,9 δισ. που επιδιώκεται πρακτικά να εισπραχθεί.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΕΥΡΕΘΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, κάτοικος της Κρήνης ενώ έκοβε ξύλα για το σπίτι του βρέθηκε προ εκπλήξεως... Στην προσπάθεια του να κόψει έναν κορμό από πεύκο, το μηχάνημα με το οποίο τεμάχιζε τα ξύλα του "γύριζε".
Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα! Στην συνέχεια δοκίμασε να κόψει άλλους κορμούς και το μηχάνημα δούλευε κανονικά... Προσπάθησε και πάλι αρκετές φορές όμως το αποτέλεσμα το ίδιο!
Το συγκεκριμένο ξύλο, όπως ο ίδιος είπε στο Patrasevents.gr δεν μπορούσε να το "σχίσει". 'Όταν κοίταξε πιο προσεκτικά είδε αυτή την εικόνα:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ : ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 12% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ !!! ΣΙΓΟΥΡΑ Η "ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
iefimerida.gr : Μεγάλη απώλεια για την Ελλάδα -Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ έφυγε στο Βέλγιο
Ενα ακόμα πλήγμα για την οικονομία της Ελλάδας έρχεται με την απόφαση της εταιρείας ΒΙΟΧΑΛΚΟ να μεταφέρει την έδρας της στο Βέλγιο. Μετά τις Coca Cola και τη ΦΑΓΕ ένας ακόμη μεγάλος βιομηχανικός όμιλος με επίσημη ανακοίνωσή του στο Χρηματιστήριο της Αθήνας ανέφερε ότι «αποφασίστηκε η έναρξη διαδικασίας για τη διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση από την Viohalco S.A., εταιρεία συμμετοχών θυγατρική του ομίλου με έδρα το Βέλγιο».
Από τις αρχές του έτους η διοίκηση της Βιοχάλκο είχε ενημερώσει ότι «διερευνά προτάσεις συμβούλων,

Κάποιος Βασίλης Μπόνιος μέσω του ιστολογίου του καλεί τους "Έλληνες" εβραίους "να κλείσουν τις στρόφιγγες του χρήματος στα ΜΜΕ της μαύρης προπαγάνδας", δηλαδή των ΜΜΕ που δήθεν προβάλλουν την Χρυσή Αυγή.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Τα έχουν χαμένα οι αριστεράντζες. Εάν βλέπουν και θετική προβολή της Χρυσής Αυγής από τα συστημικά ΜΜΕ, τότε η επίσκεψη στο πλησιέστερο ψυχιατρείο είναι επιβεβλημένη. Πάντως Βασιλάκη, μποικοτάζ μπορεί να κάνει και η Χρυσή Αυγή και παραδείγματος χάρη να πει στους ψηφοφόρους της να αποσύρουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις από την τράπεζα Πειραιώς που διαφημίζεται μέσω του ιστολογίου σου...

Θα μπορούσε ένας Μπάμπης να καταστρέψει ένα κανάλι, στην προκειμένη περίπτωση τον ΣΚΑΙ;

Nαι, στην περίπτωση που οι Έλληνες Εβραίοι αποφάσιζαν να αντιμετωπίσουν με την αρμόζουσα σοβαρότητα το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και κυρίως τους νεογκέμπελς που καραδοκούν στα εγχώρια ΜΜΕ, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους νεοναζί.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!


Δεν είναι και οι 300 ίδιοι. Υπάρχουν Έλληνες βουλευτές που μάχονται για τα εθνικά μας δίκαια. Ερώτηση Χρήστου Παππά για την ΑΟΖ της νήσου Στρογγύλης.

 

 ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΟΖ ΚΑΙ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ;

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΘΕΜΑ: «Η κήρυξη της Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου»

Η είδηση ότι η νήσος Στρογγύλη πλησίον του Καστελόριζου κηρύχθηκε αρχαιολογικός χώρος ήγειρε σοβαρές ανησυχίες σε μεγάλο αριθμό πολιτών. Τούτο, κυρίως με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι εκ τη νομικής αυτής μεταβολής η νήσος θα στερηθεί πρακτικά της δυνατότητας για διατήρηση ανθρώπινης διαβίωσης ή δική της οικονομική ζωή και συνεπώς κατ’ άρθρο 121 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας, δεν θα έχει αποκλειστική οικονομική ζώνη ή υφαλοκρηπίδα. Κάτι τέτοιο θα άλλαζε δραματικά τη χάραξη και θα μείωνε κατά πολύ την έκταση της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και Υφαλοκρηπίδας.

Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:

1) Ποιο ακριβώς καθεστώς διέπει σήμερα την εν λόγω νήσο; Έχει κηρυχθεί και για ποιους λόγους αρχαιολογικός χώρος; Ενημερώθηκαν και ζητήθηκε πριν από αυτή την απόφαση η γνώμη και συναίνεση των Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας;
2) Ποια ανθρώπινη διαβίωση συντηρεί σήμερα και ποια οικονομική δραστηριότητα ασκείται επ’ αυτής;
3) Θα τοποθετηθεί φύλακας ή άλλος υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο; Θα υπάρχει οικονομική δραστηριότητα με τη μορφή των εισιτηρίων που θα καταβάλλουν οι επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου;
4) Ποια άλλη οικονομική δραστηριότητα θα υπάρξει στο νησί;


Αθήνα, 11/09/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής

 Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας

Αφήνουν νηστικούς τους στρατιώτες, για να σιτίζουν λαθρομετανάστες!



Είναι πολλές οι περιπτώσεις που αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η Χώρα μας από τους ντόπιους υποτακτικούς του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων. Ο Ελληνικός Στρατός δεν αποτελεί, δυστυχώς, ούτε αυτός εξαίρεση. Τα νέα που έρχονται από τον τομέα αυτόν είναι πραγματικά τραγικά. Σε πολλά Στρατόπεδα βγάζουν εξοδούχους τους νεοσύλλεκτους πριν από την ορκωμοσία για να περιορίσουν τις δαπάνες του συσσιτίου, ενώ οι ελλείψεις σε είδη ένδυσης και υπόδησης για τους Στρατιώτες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Χιλιάδες εθνικιστές τίμησαν την μνήμη αυτών που γνώρισαν την κομμουνιστική θηριωδία στην πράξη της.
Μαζικότατη ήταν η προσέλευση των μελών της Χρυσής Αυγής από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και από άλλα σημεία της Ελλάδος.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΕΤΣΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 1944 – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!



Σεπτέμβριος 1944 οι Γερμανοί φεύγουν κι ο αέρας της Ελευθερίας πνέει στην Πελοπόννησο, αλλά τα βάσανα δεν τελειώνουν! 9 Σεπτεμβρίου 1944, οι κομμουνιστοσυμμορίτες επιτίθενται στη πόλη της Καλαμάτας με δύο Συντάγματα και χιλιάδες χωρικούς που επιστράτευσαν βιαίως. 

Μετά από μάχη συντρίβουν την άμυνα της πόλεως και καταλαμβάνουν την Καλαμάτα, σφάζοντας και ρημάζοντας! Μία μεγάλη φάλαγγα από πολεμιστές της Καλαμάτας και πολύς άμαχος πληθυσμός κατευθύνονται προς το Μελιγαλά, για να γλυτώσουν! 

Το πρωϊ της 13ης Σεπτεμβρίου 1944 αρχίζει η επίθεση των κομμουνιστοσυμμοριτών κατά του Μελιγαλά. Ο Μελιγαλάς αντιστέκεται! Οι Έλληνες πατριώτες, πολεμούν σαν λιοντάρια. Την επόμενη μέρα οι κομμουνιστές με προδοσία, κατορθώνουν και εισχωρούν στις γραμμές των αμυνομένων. Ο Μελιγαλάς πέφτει στα χέρια των εξαγριωμένων Ελασιτών κι ακολουθούν σκηνές φρίκης και ντροπής για το ανθρώπινο γένος.