Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ;;(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;;
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΑΜΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΣΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...!!!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ... ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ...

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ : "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΗ".


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΧΑΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ. 
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ....
«Το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή καθιστά την ένταξη των μεταναστών ιδιαίτερα δύσκολη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας απόψε στα Ηνωμένα Έθνη, μέσα στα πλαίσια Συνάντησης Υψηλού Επιπέδου για την «Παγκόσμια Μετανάστευση και Ανάπτυξη».
Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφερόμενος στις πόλεις ως «βασικούς πρωταγωνιστές» στην απόπειρα εξασφάλισης των δικαιωμάτων και μείωσης των διακρίσεων, τόνισε ότι, εδώ και μερικά χρόνια, η πόλη της Αθήνας ήρθε αντιμέτωπη με ακανθώδη προβλήματα και τεράστιες προκλήσεις. Όπως επισήμανε, υπολογίζεται ότι περίπου το 20% του πληθυσμού της πόλης είναι μετανάστες νόμιμοι κάτοικοι.

Ρουπακιώτης:Οι Εβραίοι επέβαλαν τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών.(Τον επιβεβαιώνουν οι ανακριτές με τις ερωτήσεις περί Ναζισμού στους Βουλευτες της Χ.Α).


ΕΑΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ;; 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ AKOMH ΕΧΕΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, που υπαγορεύθηκαν από «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις».
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε, ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.
«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !!!


H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ "ΜΕGΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Β.Θάνου: "Απειλούν την δημοκρατία κάποια ΜΜΕ
Νέα πυρά κατά όσων επικρίνουν τους δικαστικούς για τις αποφάσεις που έλαβαν στην υπόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου και πιο συγκεκριμένα στις περιπτώσεις των αποφυλακίσεων των τριών βουλευτών Η.Κασιδιάρη, Η.Παναγιώταρο και Ν.Μίχο, εκτόξευσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου με ομιλία της με εξαιρετικά σκληρό και θαρραλέο περιεχόμενο κατά των "τηλεοπτικών ανακριτών και εισαγγελών".

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή για τον εορτασμό του προστάτη του δικαστικού σώματος, Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, η πρόεδρος της ΕΔΕ καυτηρίασε τη στάση πολιτικών και ΜΜΕ που ασκούν κριτική στις αποφάσεις των ανακριτών για τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής,

Επιστολή-βόμβα του Χ.Παππά από την φυλακή: "Θα μας σκότωναν αν μπορούσαν"


Με μια επιστολή που θα μπορούσε να αποτελεί και την πολιτική διαθήκη του ο έγκλειστος -πλέον- θεωρητικός του λαϊκού ριζοσπαστισμού, ο βουλευτής Χρήστος Παππάς θέτει ενδεχομένου ζήτημα φυσικής εξόντωσης των βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου από την κυβέρνηση!

"Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση".

Η επιστολή είναι μια έκκληση υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου που έχουν κλειστεί στην απομόνωση των φυλακών και κάλεσαμ στους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην τρόικα και την κυβέρνησή της.
Ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Παππά:

ΔΕΝΔΙΑΣ : ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΘΑ ΤΑ "ΒΡΙΣΚΑΜΕ" (ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ).


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ,ΜΙΧΟΥ ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ .ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΩΣΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Αιχμές Δένδια για την Δικαιοσύνη: «Αν ζητούσαν περισσότερα στοιχεία θα τα βρίσκαμε και θα δίναμε»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη του «άδειασε» τους δικαστικούς και έμμεσα τον Χαράλαμπο Αθανασίου. Μιλώντας στην Ελευθεροτυπία αναφέρει «αν ζητούσαν περισσότερα στοιχεία από την αστυνομία θα τα έδινε», αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το χειρισμό της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη μετά και την χθεσινή απόφαση των ανακριτών να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης,

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!



Με τρόμο ο Μάκης γνωστοποίησε χθες στην εκπομπή του πως στη δημοσκόπηση της Ζούγκλας που ακόμα δεν έχει τελειώσει, μέρα με τη μέρα η ΧΑ αυξάνει τα ποσοστά της και μέχρι χθες είχε 15% ενώ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν από 19% με πτωτική τάση... Και μάλιστα αυτή η δημοσκόπηση είναι η "μικρή" όπως είπε ο Μάκης στην οποία παίρνουν μέρος μόνο όσοι είχαν κάνει εγγραφή στη βάση δεδομένων της Ζούγκλας. Παρουσιάζει δηλαδή 4 μονάδες περισσότερες από την προηγούμενη ανάλογη δημοσκόπηση της Ζούγκλας τον προηγούμενο μήνα!!!! Στην "μεγάλη" δημοσκόπηση της ζούγκλας τώρα όπου έχουν πάρει μέρος πάνω από 48.000 πολίτες μέχρι στιγμής, καλύτερα να μη σας πω τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και σε ποια θέση βρίσκεται πρόσθεσε ο Μάκης..... 

Έρχεται τρελό σεξ στο διεφθαρμένο, ανήθικο και συκοφαντικό πολιτικό σύστημα.

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Μετά την Χρυσή Αυγή το καθεστώς Μπόμπολα-Σαμαρά διώκει τους κατοίκους των Σκουριών Χαλκιδικής.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Και εδώ χρησιμοποιούν το παραμύθι περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. 

Με υπομνήματα, στα οποία αρνούνται κάθε εμπλοκή τους σε αξιόποινες πράξεις, κατέθεσαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 27 ύποπτους, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται σε δικογραφία που αφορά καταγγελίες και περιστατικά των τελευταίων μηνών, στη Χαλκιδική, συνδεόμενα με τις αντιδράσεις για την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Οι τέσσερις ύποπτοι, άπαντες κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής και μεταξύ αυτών μία εγκυμονούσα γυναίκα, δεν παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους.

Μέχρι και ο...Ρουπακιώτης το παραδέχθηκε: ""Με υπόδειξη απο ΗΠΑ και Κομισιόν οι διώξεις κατά Χρυσής Αυγής."



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Τα "αδέρφια" μας οι ελληνοαμερικανοί για άλλη μια φορά έδειξαν πόσο αγαπούν την Ελλάδα μας. Όταν με το καλό καταρρεύσει η αμερικανική οικονομία μην τολμήσετε ούτε να διανοηθείτε να πατήσετε το πόδι σας στην πατρίδα μας. Βεβαίως, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. 

Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΡΑΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ!   ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ!

Υπογράφηκε την Παρασκευή στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας η συμφωνία μεταξύ της Ι. Μητροπόλεως Ηλείας και του επιχειρηματία κ. Μιχάλη Ροδόπουλου, Πατρών για την μετατροπή του Ιδρύματος – Γηροκομείου Βάρδας ως Ξενώνος φιλοξενίας αλλοδαπών εργατών, νομίμως διαμενόντων στην Ελλάδα.

Με τον τρόπον αυτό λύνεται ένα χρόνιο κοινωνικό πρόβλημα, η απαράδεκτη παραμονή σε νάϋλον των αλλοδαπών εργατών της φράουλας και συγχρόνως λύεται και το επείγον και επίκαιρο πρόβλημα των καλλιεργητών φράουλας στην περιοχή, που αυτές τις ημέρες απασχολεί έντονα την Ηλεία και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ...ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ!



Σε ποινή φυλάκισης 8μηνών, με τριετή αναστολή, για κατοχή κουζινομάχαιρου, καταδικάστηκε, την Τετάρτη, από το Αυτόφωρο ο 34χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Ηράκλειο, την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της αστυνομίας σε ολόκληρη την Κρήτη, σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σπίτια μελών του κόμματος.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.



Δείτε ΕΔΩ το μέλλον των σπιτιών σας γραικύλοι!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ!



Ο πρόεδρος και ένα μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων που λειτουργεί στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα στο Αγρίνιο, μετά από έρευνες που έγιναν τόσο στις οικίες τους, όσο και στα γραφεία του Συνδέσμου.

Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 39χρονο που έχουν συλληφθέν για παράβαση του νόμου περί όπλων αφού κατά τις έρευνες βρεθήκαν φυσίγγια και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του σχετικού νόμου.

Οι συλληφθέντες αναμένεται αύριο να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου.

Πηγή:agriniopress.gr 

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Άθλια, παράνομη και αντισυνταγματική μεθόδευση εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Άθλια, παράνομη και αντισυνταγματική μεθόδευση εις βάρος της Χρυσής Αυγής



Η πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εξελίσσεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.
 

newsbomb : Πανικος στο Μαξίμου ,Σοκ σε Βρυξέλλες και Βερολίνο από την αποφυλάκιση των Χρυσαυγιτών.


ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Αναστάτωση στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την απόφαση των ανακριτών και εισαγγελέων να αφήσουν ελεύθερους, με περιοριστικούς όρους, τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αλλά δεν κρύβουν την έντονη ενόχλησή τους καθώς υπήρχαν διαβεβαιώσεις από την πολιτική ηγεσία των αρμοδίων υπουργείων ότι οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα προφυλακιστούν, καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό και υπάρχουν «δεμένα» στοιχεία.
Η απόφαση της Δικαιοσύνης να διατάξει την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους για τους Κασιδιάρη, Μίχου και Παναγιώταρου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία όχι μόνο για το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού.
 Η είδηση μεταδόθηκε πολύ γρήγορα στα γραφεία της Κομισιόν στις Βρυξέλλες αλλά και της Γερμανικής Καγκελαρίας στο Βερολίνο.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΟΥΡΑΝ

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ : ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΟΥΝΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Φαλακρός πράκτωρ Νου Δου 000! Πιο πολλά μαλλιά παρά μυαλά!


Τα κατάφερε ο φίλος των μασόνων! Διέλυσε την Νέα Δημοκρατία και έφερε την Χρυσή Αυγή ένα βήμα από την εξουσία! Εύγε φαλακρό αγόρι!

Να πείτε με τρόπο τα νέα στους ραβίνους!



Οι του κλεπτοκρατικού τόξου ελπίζουμε να πουν με τρόπο τα νέα στους ραβίνους. Μην βρίσκονται εν μέσω καμιάς περιτομής και έχουμε ατυχήματα...

Κλαίνε με μαύρο δάκρυ τα άπλυτα στο indymedia! Ξυδάκι και θα σας περάσει.

συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
1495473
Eλεύθεροι οι νεοναζί εκτός Λαγού
από @ 10:53, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013
.
οι Κασίδας, Παναγιώταρος και Μίχος αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους... ξέρεται όλοι τώρα τι γίνεται φαντάζομαι... το παιγνίδι της ΝΔ είναι να ανεβάσει κι άλλο την ΧΑ για να συγκηβερνήσουν

Παρακαλούνται οι αγαπητοί δημοσιογράφοι να έχουν έτοιμα τα τραπεζικά τους βιβλιάρια. Έρχονται αγωγές αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ...


Απόφαση κόλαφος για τους μασόνους της Νέας Δημοκρατίας! Ελεύθεροι οι Συναγωνιστές! Μόνο ο Συναγωνιστής Λαγός κρίθηκε προφυλακιστέος!


Μάλλον θα κόπηκαν τα γέλια στον φαλακρό...

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση συμπαράστασης από Ευρωβουλευτή για τον Λαϊκό Σύνδεσμο.



Ο ευρωβουλευτής του βρετανικού κόμματος ΒΝΡ σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο διεθνών σχέσεων του πολωνικού κόμματος ΝΟΡ εξέδωσαν από κοινού την παρακάτω ανακοίνωση συμπαράστασης προς την Χρυσή Αυγή:

"Εκ μέρους του ΒΝΡ και του ΝΟΡ, κομμάτων που αντιπροσωπεύουν τα Εθνικιστικά Κινήματα των χωρών μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις διώξεις και συλλήψεις του Αρχηγού, των βουλευτών και των μελών του Ελληνικού κόμματος, Χρυσή Αυγή.

Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος!

 


Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε πριν από την μπουρδελοφυλλάδα του Μπόμπολα τον διάλογο που "καίει" βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ..!! Οι συνομιλιες που κατεγραψε ο "σουπερμαν κοριος"!!! - ΕΛΑ ΛΙΑΚΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ -ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΓΕ ΕΣΥ -ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ? -ΝΑΙ ΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ? - ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ( ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1 - ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ)

-ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΜΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ( ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2 - ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ )

Θα φάνε καλά οι ψηφοφόροι του συνταγματικού τόξου! Καλά να πάθουν!

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;Πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας από λαθρομετανάστες.

 
 
Πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας από λαθρομετανάστες αμέσως μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα, όταν θεώρησαν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή που αποτελούσε την βασική πολιτική δύναμη που έθετε μετ'επιτάσεως το ζήτημα της κατάληψης του κέντρου των μεγάλων πόλεων από λαθρομετανάστες.
 
Δύο εβδομάδες τώρα οι περιοχές Ομόνοιας, Αγίου Παντελεήμονα και κλπ στην Αθήνα ανακαταλήφθηκαν από του λάθρο με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των περιοχών αυτών.
 

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΤΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΚΗΣ : ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.



Παύλος Σαράκης : "πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχός" 
Αβάσιμο χαρακτήρισε το κατηγορητήριο για τον πελάτη του ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Σαράκης, «πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχός», για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη». 
«Τα όπλα που βρέθηκαν στην οικία του πελάτη μου είναι όλα νόμιμα. Αυτά δεν αποτελούν για το ποινικό δίκαιο, τεκμήρια ενοχής. Δεν υπάρχει καμία συνομιλία που να τον ενοχοποιεί για το ελάχιστο, αντίθετα υπάρχει ένα βαρύ κατηγορητήριο που δεν διασταυρώνεται από την πραγματικότητα» υποστήριξε ο κ.Σαράκης.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ : ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.


ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ 
Η ΝΔ διέγραψε τον συνήγορο του Κασιδιάρη
Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παύλος Σαράκης διαγράφεται από τα μητρώα μελών του κόμματος. 
«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.
enikos.gr
Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι σταθμός για τα πολιτικά και τα ποινικά χρονικά, όχι μόνον της χώρας μας αλλά και πανευρωπαϊκά. Για πρώτη φορά η ηγεσία ενός κοινοβουλευτικού κόμματος συλλαμβάνεται και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Οι Ιδέες δεν διώκονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης στους διωκόμενους Έλληνες της Χρυσής Αυγής!

 


Συγκέντρωση συμπαράστασης στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, αύριο Τρίτη 14:00
 
Καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες για να συμπαρασταθούν στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής που απολογούνται αύριο στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και έχουν πέσει θύματα σκευωρίας και μίας ξεκάθαρα πολιτικής διώξεως.

Λαϊκός Συνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Κεντρική Διοίκηση

Βασίλης Ταουξής – Δικηγόρος: "Σε νομικό επίπεδο αυτό που διέπραξαν είναι ένα τεράστιο δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα."



«Ως πολιτικοί, εάν ήθελαν να εξοντώσουν τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να παλέψουν μαζί της στην κονίστρα της πολιτικής. Σε νομικό επίπεδο αυτό που διέπραξαν είναι ένα τεράστιο δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα και το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να τους καταστήσουν περισσότερο συμπαγείς, ώστε η Χρυσή Αυγή να αποκομίσει περισσότερα πολιτικά οφέλη. Η σύλληψη βουλευτών και η παραπομπή τους σε δίκη χωρίς προηγουμένως να αρθεί η βουλευτική τους ασυλία οδηγεί σε μέρες που εμείς οι μεγαλύτεροι θέλουμε να ξεχάσουμε και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "HELLAS VERONA" ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΜΒΡΙΑΚΟΥ ΙΔΙΩΜΑΤΟΣ.


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Τὸ Διοικητικὸ Συμβούλιο τοῦ Ὀργανισμοῦ γιὰ τὴν Διάδοση τῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσας ἔχει τὴν τιμὴ νὰ σᾶς προσκαλέσει στὴν ἐκδήλωση μὲ θέμα :
«Παρουσίαση τοῦ Λεξικοῦ τοῦ Ἰμβριακοῦ Ἰδιώματος»
ἡ ὁποία θὰ πραγματοποιηθεῖ στὴν αἴθουσα «Δαίδαλος» τοῦ Ἑλληνοβρετανικοῦ Κολλεγίου, στὸ κτήριο τῆς ὁδοῦ Ρεθύμνου 1Α (πλησίον Ἀρχαιολογικοῦ Μουσείου),
τὴν Τετάρτη, 23 Ὀκτωβρίου 2013 καὶ ὥρα  19.00.

Τὸ Λεξικὸ θὰ παρουσιάσουν :

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!



Επεσε και το κάστρο του ορίου των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για χιλιάδες ομαδικές απολύσεις! 

Εως το τέλος του χρόνου, ο Υπουργός Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις ώστε να αρθεί κάθε «τυπικό» εμπόδιο που θέτει ο νόμος, όπως είναι η υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Εργασίας για την έγκριση των απομακρύνσεων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Ένας λαθρομετανάστης σκοτώθηκε στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ ξένων στην Κυψέλη το πρωί της Κυριακής. 

Το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των τεσσάρων "λάθρο" σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Χανίων.

Ένας από τους αλλοδαπούς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στο χέρι από αιχμηρό αντικείμενο.

Τελικά ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: H Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει!

Γ. Μιχαλολιάκος: H Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει!


Ο Mr Sushi επικροτεί την σύλληψη των εθνικιστών. Το ίδιο και η Μέρκελ, το ίδιο και ο Σαμαράς.



Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αναφορικά με τις συλλήψεις των πολιτικών του εθνικιστικού χώρου δήλωσε ότι : "Η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει το έργο της".

Δηλαδή εγκρίνει τις συλλήψεις των συναδέλφων του και δεν θεωρεί ότι το ζήτημα είναι πολιτικό, αλλά ποινικό... 

ΠΗΓΗ: defencenet