Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΝουΔουλας ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α



ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΚΑΤΑ ΜΙΣΗ ΜΟΝΑΔΑ)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΑΙΤ
Δημοσκόπηση Rass: Ενισχυμένος ο Σαμαράς αλλά περαστικά μας... Πρώτη με μεγάλη πτώση η ΝΔ και φυσικά αύξηση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ
Το πανηγύρι με τη ΧΑ πρέπει αν τελειώνει όπου να 'ναι γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ.
Αν και η ΝΔ συνεχίζει να προηγείται με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ παρόλα αυτά εμφανίζει μεγάλη πτώση 1,3% σε σχέση με το ποσοστό που είχε στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, στις 23 Σεπτεμβρίου, δηλ. μετά τη δολοφονία του ράπερ από τον ΧΑυγίτη. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει οριακά το ποσοστό του ενώ η ΧΑ κερδίζει 0,5%!
Το έχω ξαναπεί και μακάρι να διαψευσθώ:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ


Άρθρα μέσα από τα κελιά τους γράφουν τα τρία ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού. Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Εξαπολύουν επίθεση στο πολιτικό σύστημα...και παράλληλα τονίζουν ότι αισθάνονται περήφανοι για όσα έχουν κάνει και κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Τα άρθρα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Εμπρός".
Το άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ
"Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής…) τριών άλλων, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η «δημοκρατία» τους,

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ;;...ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


ΙΣΠΑΝΙΑ : Φυλάκισαν Εθνικιστές επειδή στο Ίντερνετ ήταν κατά της πολυπολιτισμικότητας και της μετανάστευσης.



ΙΣΠΑΝΙΑ: Δυόμιση χρόνια φυλακή γιατί μέσα από το ίντερνετ «υποκινούσαν το μίσος» και διέδιδαν απόψεις κατά της πολυπολιτισμικότητας και της μετανάστευσης
Ένας δικαστής στη Vilanova i la Geltrú (Βαρκελώνη) καταδίκασε καθέναν από τους τρία μέλη ενός σωματείου που συνδέεται με το κόμμα ‘Alianza Nacional’ [‘Εθνική Συμμαχία’] σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για «υποκίνηση σε μίσος και διακρίσεις» με την εξάπλωση της ναζιστικής τους ιδεολογίας στο διαδίκτυο.

Τις ποινές επέβαλε ο δικαστής του Ποινικού Δικαστηρίου της Vilanova στα τρία μέλη του διαχειριστικού συμβουλίου της ‘Asociación Frente Joven Obrero’ (FJO), για τα εγκλήματα της πρόκλησης σε διακρίσεις και παράνομη σύνδεση.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥΣ. Γέροντας Άνθιμος Αγιορείτης: Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή είναι ένα "καθαρό φιάσκο" σιωνιστών!



Σχολιάζει την επικαιρότητα και τη δίωξη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, την οποία δεν διστάζει να χαρακτηρίσει "φιάσκο" και παροτρύνει τον κόσμο διά της ψήφου του να διώξει τους τοκογλύφους και τους εχθρούς της πατρίδας του.

Για τη σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

Ο Αντωνάκης τήρησε τις δεσμεύσεις του προς τον ελληνικό λαό! Η ανάπτυξη είναι εδώ!



(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ)....[Η πορνοποίηση μιας γενιάς] => http://hamomilaki.blogspot.gr/2010/07/pornopoiisi-of-generation.html
[Πάτρα: Σεξ σε δημόσια θέα – Αλλοδαπές ιερόδουλες] ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ => http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/219023
[Εκδίδονταν αλλοδαπές πόρνες με μολυσματικές ασθένειες].. ΑΡΘΡΟ => http://www.palo.gr/eidhseis-ellada/ekdidontan-allodapes-pornes-me-molysmatikes-astheneies/8862812/
[Χιλιάδες πόρνες στους δρόμους της Αθήνας. Αλλοδαπές ]=> http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/blog-post_4920.html
[Έριχναν ανήλικες αλλοδαπές στην πορνεία]=> http://www.pinnokio.gr/arthro/erixnan-anhlikes-allodapes-sthn-porneia

Το νέο αγαπημένο άσμα του Μπόμπολα: Πάρε ό,τι θέλεις νταβατζή! Τραγουδά ο ανεπανάληπτος Αντωνάκης!


Ξεκίνησαν οι διώξεις των Εθνικιστών και στο διαδίκτυο: Μήνυση -με την βούλα του κράτους- κατά του "ΕΘΕΛ Συνάδελφος" για ιδεολογικούς λόγους! (Αδίκημα γνώμης στην δημοκρατία;)



Η ΟΣΥ ΑΕ, η εταιρία που έχει προκύψει από την συγχώνευση της ΕΘΕΛ και του ΗΛΠΑΠ (Λεωφορεία και Τρόλεϊ) έλαβε μία καταγγελία από την επιτροπή « Η Ελλάδα μπορεί», μέσω του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων... 

Κατόπιν αυτού συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και αποφάσισε ομόφωνα να μας κάνει μήνυση επειδή το μπλογκ "προβαίνει σε αναρτήσεις και σχόλια προσβλητικού χαρακτήρα, που προάγουν και υπερασπίζονται μία ιδεολογία, η οποία βασίζεται στη διάκριση των κοινωνικών ομάδων με κριτήρια τη διαφορετικότητα της φυλής, της θρησκείας, εθνικότητας κλπ"!!!

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ! ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ!



Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ . Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος του. Για την μασονική χειραψία του δήθεν καλού Χριστιανού Σαμαρά έχει να μας πει αλήθεια κάτι;

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ...ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Η "ΑΥΓΗ" ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Δημήτρης Κουκούτσης : «Οταν νομίσουν ότι θα τελειώσουν με εμάς θα αρχίσουν με εσάς» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Δημήτρης Κουκούτσης  στην Βουλή απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ
Η εφημερίδα Αυγή με σημερινό δημοσίευμα της κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο έχει και την κάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου που σκοπό έχει να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βίας. Μάλιστα αναφέρει πως γίνεται συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα στο άρθρο που υπογράφει «ειδικός συνεργάτης» αναφέρεται  πως το σχέδιο «ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ».

"ΤΡΟΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :Οι Anonymous απειλούν «Η Χρυσή Αυγή θα πάψει από το Διαδίκτυο»


ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ANONYMOUS ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
Απειλητικό μήνυμα εναντίον της Χρυσής Αυγής έστειλαν οι Αnonymous μέσω βίντεο. «Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων και κατάφερε να μπει στη Βουλή, μετασχηματίζοντας την εγκληματική οργάνωση σε πολιτικό κόμμα» αναφέρουν :

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΟΝALERT ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ) Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣIΧAIΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ "ΤΙ ΧΙΤΛΕΡ ΤΙ ΣΤΑΛΙΝ" (ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ! ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή μας η Ελισάβετ κάθε νύκτα κατεβαίνει στην κρύπτη και κάνει ένα πέρασμα με λαδάκι τον οπλισμό για να μην σκουριάσει.

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ Ο ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ!



«Επιτέλους. Ο κόσμος θέλει δράση», δηλώνει ο Γάλλος ηθοποιός για την πρωτιά του Εθνικού Μετώπου

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, η οποία κατά τη γνώμη του «πάει κόντρα στη φύση», μία ακόμα τοποθέτησή του αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον άλλοτε γόη του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, ο οποίος δεν προσπάθησε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό για το ακροδεξιό κόμμα Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν που παίρνει την ανιούσα στις δημοσκοπήσεις.

ΚΑΙ Ο MR SUSHI ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.



Δεν ξέρουμε αν το μάθατε το νέο, αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση να σας το μεταφέρουμε. Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Καμμένου έγινε χθες το μεσημέρι, με αντικείμενο «την αντιμετώπιση της ναζιστικής βίας». Σύμφωνα δε με τα όσα είπε ο Καμμένος στους βουλευτές, «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμμετέχουν σε όλες τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου και της βίας».

Αμερικάνος αριστερός δημοσιογράφος : η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα απο τα τέσσερα μεγαλύτερα της Ελλάδας



Ο γνωστος Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, Greg Palast  αφιερώνει σήμερα την πρώτη σελίδα (gregpalast.com) του υψηλής επισκεψιμότητας και με μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ ιστότοπού του στις διώξεις του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και πραγματικά εκπλήσσει με τα πολιτικά του συμπεράσματα!

Με εκτεταμένο άρθρο του στο οποίο αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά γιατί είναι "το μόνο κόμμα που έχει απομείνει ενάντια στο Μνημόνιο", ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "πούλησαν τις θέσεις τους" και πρόκειται περί "ψευτο-αριστεράς".

Τα λεγόμενα του Greg Palast έχουν ιδιάιτερη σημασία γιατί, πρόκειται για έναν δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με "κεντροαριστερά" - για τα αμερικανικά δεδομένα, βέβαια, ΜΜΕ όπως οι NY Times,

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΑΡΤ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

214 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ  ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΑΕ ΕΧΟΥΝ ΘΑΦΤΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ (ΜΗ) ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΗΜΙΤΗ


Οι μαφιόζοι δεν είναι άνθρωποι που τρομάζουν εύκολα. Ακόμα κι εκείνοι, ωστόσο, θα σήκωναν τα χέρια ψηλά όταν θα διαπίστωναν τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι βουλευτές προκειμένου να καταχωνιάζουν στο αρχείο τον όγκο των δικογραφιών σε βάρος υπουργών και υφυπουργών, πρώην και νυν, που έχουν φτάσει στη Βουλή και οι οποίες στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν συζητήθηκαν καν. Από τις 6 Απριλίου 2004 έως τις 29 Ιανουαρίου 2013 έχουν διαβιβαστεί συνολικώς 214 δικογραφίες, για ελάχιστες από τις οποίες όμως σχηματίστηκαν εξεταστικές ή προανακριτικές επιτροπές, ενώ οι περισσότερες έχουν παραγραφεί.

Μιχαλολιάκος απο την φυλακή : Μας φοβούνται, γιατί ξέρουν πως η Πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά


ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ
"Στην ανάγκη να στέκεσαι γενναίος
Στην καθημερινή σου ζωή πρόσχαρος
Όταν σε χειροκροτούν
να στέκεσαι απαθής
και όταν σε αποδοκιμάζουν
ασάλευτος σαν βράχος"

ΣΑΜΟΥΡΑΪ ΚΑΤΣΟΥ ΚΑΪΣΟΥ

Έμελλε μετά από 33 χρόνια να διαβώ και πάλι το κατώφλι των φυλακών και πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές και να γράφω λόγια σε ένα κομμάτι χαρτί. Τότε ήμουν ένας νέος αγωνιστής και σήμερα ο επικεφαλής μιας ομάδος 18 βουλευτών του κοινοβουλίου. Μικρή η διαφορά... Όταν το καθεστώς νοιώσει ότι κινδυνεύει από ΙΔΕΕΣ, τότε όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής. Τα κανάλια της διαπλοκής όμως δεν λένε λέξη και αφήνουν να αιωρείται η αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης. Ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή.
Ο Ελληνικός Λαός σύσσωμος γελάει μαζί τους και κατανοεί πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων εξουσίας. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος της ηγεσίας του Κινήματος και όταν αυτή η μεγάλη φούσκα σκάσει, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους παρέβησαν τον όρκο και το καθήκον τους. Κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτεται η αθλιότητα της ξενόδουλης κυβέρνησης του Μνημονίου και των υπαλλήλων των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ. "ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!"




ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΟΠOΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ...ΝΟΜΙΜΑ!  
  Πλησιάζει η μέρα που θα δημευτούν οι καταθέσεις των Ελλήνων σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας αλλά και οικονομολόγου Λούκα Κατσέλη. 

Ο "ΛΑΓΟΣ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ. ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...


Ο προδότης των Ιμίων ζητά την φυλάκιση χιλιάδων μελών της Χρυσής Αυγής!



Ομαδικές δίκες "χιλιάδων πολιτών" - όπως είπε χαρακτηριστικά, που απλά υποστηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή προτείνει το κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (και υπουργός Εξωτερικών στα Ίμια) Θ.Πάγκαλος.
"Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα" είναι η ακριβής τοποθέτηση του Θ.Πάγκαλου.

ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ.



Επεισόδια ανάμεσα σε Πακιστανούς μετανάστες και αστυνομικούς σημειώθηκαν απόψε στην περιοχή του Μαραθώνα, λίγο μετά από μια ληστεία την οποία φέρονται ότι διέπραξαν κάποιοι από τους αλλοδαπούς σε βάρος ομοεθνή τους.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σήμερα το απόγευμα σε περιοχή του Μαραθώνα, τέσσερις ως πέντε Πακιστανοί, με την απειλή μαχαιριών και ασκώντας σωματική βία, ακινητοποίησαν ομοεθνή τους και του απέσπασαν χρηματικό ποσό 180 ευρώ.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Γελοιοποιείται το σύστημα με τους ψευδομάρτυρες

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής: "Το σύστημα έχει γελοιοποιηθεί με τους ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιεί. Ο ένας κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του και ο άλλος μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Τα πλήρη στοιχεία θα κατατεθούν στον ανακριτή. Αυτήν την στιγμή ο ελληνικός λαός γελάει με τις γραφικότητες για εκδοροσφαγεία, για ρουκέτες, για χιλιάδες όπλα και για τανκς που μπαίνουν μέσα στη Βουλή. Αυτό είναι ένα σχέδιο, όπως αποκάλυψε και ο κ. Ρουπακιώτης, έχει δοθεί εντολή στον κ. Σαμαρά από την κομισιόν και τους αμερικανούς. Θέλουν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε η μόνη ελπίδα να ξαναγίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη. Θα ήταν αντισυνταγματικό και κατάργηση του ίδιου του πολιτεύματος, αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή".

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.


ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΕΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ "ΒΡΩΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ... ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Εντολή στο ΣΔΟΕ να ελέγξουν τα οικονομικά τόσο της Χρυσής Αυγής όσων και των βουλευτών του κόμματος ζήτησαν οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση για την εγκληματική δράση της Χ.Α.
 Οι κ.κ Γεωργουλέας και Παπακώστας ζήτησαν από το ΣΔΟΕ να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί προκειμένου να διερευνηθολυν οι οικονομικές δραστηριότητες από βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΙΠΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΑΝ...ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ!!!
Αρνήθηκε, ευγενικά μεν, αλλά η άρνηση είναι άρνηση να φορέσει  το κιπά, το παραδοσιακό εβραϊκό καπέλο που θεωρείται σύμβολο πίστης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σήμερα στο μουσείο των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ.
Δεν ακολούθησε δηλαδή του παράδειγμα του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια αλλά και άλλων Ελλήνων πολιτικών οι όποιοι έχουν  φωτογραφηθεί  φορώντας το σύμβολο πίστης του εβραϊσμού
Η κίνηση βέβαια αυτή δεν είναι καθόλου άσχετη με τις εξελίξεις σε ότι αφορά στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ήδη δημοσκοπικά καταγράφεται σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση από την κατεύθυνση του σκληρού πατριωτικού-εθνικιστικού πυρήνα για το ρόλο εβραϊκών οργανώσεων στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, ρόλο όπως άλλωστε τον αποτύπωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

defencenet.gr

20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...


ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΣΙΑ) ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Πώς ο Τσοχατζόπουλος θα βγει έξω σε λιγότερο από 4 χρόνια 
Την ποινή των 20 ετών φυλάκισης για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπως σας γράψαμε και χθες.

Ο πρώην υπουργός όμως θα βγει από τη φυλακή νωρίτερα και συγκεκριμένα σε λιγότερο από 4 χρόνια , αφού ο νόμος προβλέπει ευνοϊκές διατάξεις για υπερήλικους.

Πιο αναλυτικά, οι ευνοϊκές διατάξεις για υπερήλικους της ποινικής νομοθεσίας δίνουν στους κατηγορούμενους τη δυνατότητα να βρεθούν εκτός φυλακής πολύ νωρίτερα από συγκατηγορούμενούς τους που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν τις ίδιες ποινές.

Ετοιμάζουν την χαριστική βολή. Οι καταθέτες ας μην λένε μετά ότι δεν προειδοποιήθηκαν.



Τελικά έχουν βαλθεί να τινάξουν στο αέρα την ελληνική κοινωνία. Οι ανίκανοι διαχειριστές της κρίσης στην Καραγιώργη Σερβίας επιχειρούν τώρα να πατήσουν το «κόκκινο κουμπί», βάζοντας στο χέρι στους καταθετικούς λογαριασμούς (σε μισθούς, συντάξεις) των πολιτών αλλά και των επιχειρηματιών. Θα είναι η χαριστική βολή, που θα σημάνει το... τέλος για όσους προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια οικονομία που δεν παίρνει ανάσα, την ώρα που τα λουκέτα πέφτουν βροχή, μεγαλώνοντας την ανεργία και την απελπισία.

Οι εισαγγελείς στην υπηρεσία της κυβερνήσεως; Ισχύει η διάκριση των εξουσιών ή το καθεστώς Σαμαρά έχει άλλη άποψη;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πληροφορηθήκαμε πριν λίγο ότι με εντολή του Υπουργού Παιδείας ζητήθηκε από την εισαγγελία διερεύνηση για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων στο κλείσιμο των Πανεπιστημίων.

Η απάντηση σύσσωμης της Πολυτεχνειακής Κοινότητας που εδώ και τέσσερις σχεδόν βδομάδες αγωνίζεται για λειτουργικό, ζωντανό, δημοκρατικό και αυτοδιοικούμενο Δημόσιο Πανεπιστήμιο για το λαό. σε πείσμα των προσπαθειών των κυβερνήσεων των προηγούμενων τριάμισι χρόνων και των εντολέων τους μπορεί να είναι μόνο μία:  Καλώς να ορίσουν!!


Απεργιακό Συντονιστικό Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ

Λαϊκό ξέσπασμα υπέρ Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι!



Λαϊκό ξέσπασμα υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο Μεσολόγγι στην δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούση (έλεγχος πολιτών για λαθρομετανάστες και παράνομους πωλητές στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου).

Η δική μπορεί να αναβλήθηκε για τις 12 Νοεμβρίου εξαιτίας του κωλύματος που είχε ο δικηγόρος του, αλλά δεκάδες πολίτες είχαν συγκεντωθεί εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου και αποθέωσαν τον βουλευτή και τα στελέχη του κόμματους που του συμπαραστεκόντουσαν.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...


ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Είσαι ρεμάλι, είσαι κατακάθι της κοινωνίας; Γίνε ανώνυμος μάρτυρας! Η χούντα του Σαμαρά σου προσφέρει την ευκαιρία που πάντα αναζητούσες!


Προκλητικότατο το υπαλληλάκι του Μπόμπολα. Πρετεντέρης: «Να τακτοποιήσουμε τους 425.990 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»



Πατώντας πάνω στην ένταση της ανήθικης επίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο κοινός χουλιγκάνος Πρετεντέρης ξεσαλώνει καθημερινά, τόσο από το δελτίο παραπληροφόρησης του παράνομου τηλεοπτικού καναλιού Mega όσο και από τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα», οι οποίες την περίοδο της κατοχής, με κάποιες προσθήκες στην ονομασία τους, βρισκόντουσαν στην υπηρεσία των κατακτητών. Με ένα ακόμη κείμενο, το οποίο δείχνει την ποιότητά του, ο Πρετεντέρης «δεν χαρίζεται» ούτε στους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στο φύλλο της Δευτέρας των «Νέων» ο υπάλληλος του ΔΟΛ ξεκινάει το άρθρο του ως εξής: «Κουράγιο. Με επτά χρυσαυγίτες στη φυλακή δεν μας μένουν παρά άλλοι 425.983 να τακτοποιήσουμε - 425.990 ψήφους πήρε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Θα μου πείτε προφανώς ότι αυτοί οι 425.990 δεν είναι όλοι νεοναζί, ούτε όλοι εγκληματίες. Σωστό. Αλλά αυτό δεν κάνει τη δουλειά της δημοκρατίας ευκολότερη. Διότι, όπως κι αν το δει κανείς, 425.990 έλληνες πολίτες, χωρίς να είναι όλοι νεοναζί ή εγκληματίες, ψήφισαν μια συμμορία που την αποτελούσαν νεοναζί και εγκληματίες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι στη δημοκρατία ο λαός έχει ελαφρυντικά. Ακριβώς επειδή είναι κυρίαρχος. Ανεύθυνοι είναι οι βασιλιάδες, όχι οι λαοί. Ένας κυρίαρχος λαός φέρει την πλήρη ευθύνη και υφίσταται απολύτως τις συνέπειες όσων ο ίδιος πράττει, επιλέγει ή αποφασίζει. Αυτή είναι η ουσία της λαϊκής κυριαρχίας.»

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ...1ο ΚΟΜΜΑ ΜΕ 30% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ



ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α

Τα επόμενα βήματα του Συστήματος ενάντια στην εθνικιστική παράταξη


Το 1ο βήμα της Νέας Τάξης των Διεθνών Επικυρίαρχων ήταν η προβοκάτσια.
Το 2ο βήμα ήταν οι συλλήψεις και οι διώξεις.
Αφού όμως η Χρυσή Αυγή επιμένει να μην πέφτει στις δημοσκοπήσεις κι ο ελληνικός λαός επιμένει να την στηρίζει, θα ακολουθήσουν άλλα δυο βήματα.
Το 3ο βήμα θα είναι η ολική απαγόρευση της οργάνωσης και του κόμματος της Χρυσής Αυγής και η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των μεγαλύτερων στελεχών της. Μην ρωτάτε πως θα γίνει αυτό, θα βρεθούν αστείες δικαιολογίες ή θα στηθεί μια ακόμη προβοκάτσια.
Αν η εθνικιστική παράταξη επιμείνει να κατέβει στις εκλογές έστω και με άλλο όνομα, το 4ο βήμα θα είναι η ωμή και απροκάλυπτη νοθεία στις εκλογές.
Το σύστημα των «περιούσιων» και των υπηκόων τους

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.



Ομαδικά κατασχετήρια από εφορίες, τελωνεία, δήμους, ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και ΔΕΚΟ, για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών παραλαμβάνουν κάθε μέρα οι τράπεζες!

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, οι τράπεζες δέχονται πάνω από 500 αιτήματα σε καθημερινή βάση για δέσμευση καταθέσεων και μάλιστα ακόμη και για μικρά ποσά της τάξεως των 120 με 150 ευρώ. Πρόκειται για οφειλές από λογαριασμούς νερού, ρεύματος, ακόμα και από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας!

Ο νόμος προβλέπει την κατάσχεση οφειλής από τραπεζικό λογαριασμό μην αφήνοντας στους καταθέτες κανέναν τρόπο αντίδρασης.

ΤΕΛΟΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ Τ' ΑΚΟΥΣ;;


ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;
Βρετανία: Τέλος η περίθαλψη για τους λαθρομετανάστες
Ένα βήμα πριν το γκρεμό για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το περίφημο NHS (National Health System), οι Βρετανοί κάνουν αυτό που ένα μίγμα «πολιτικής ορθότητας» και ανθρωπισμού, δεν τους είχε επιτρέψει να υιοθετήσουν.

Οι λαθρομετανάστες δεν θα δικαιούνται πλέον δωρεάν περίθαλψης και ο μεταναστευτικός πληθυσμός θα πρέπει να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στη χώρα νόμιμα για να έχει δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία της χώρας…

Οι Βρετανοί δεν κρύβουν, ότι στόχος της νέας σκληρής νομοθεσίας, είναι να ασκήσουν πίεση στους μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, να αποχωρήσουν, αυτούς «που δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εδώ»,

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ.


ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο «μάρτυρας Γ’», που κατέθεσε ότι ανήκε στο «σκληρό πυρήνα της οργάνωσης καθώς είχε υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος.
Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε: «Ξέρω ότι ο Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Υπήρχε κεντρική εντολή από τον Λαγό να τον ``φάνε``. Αυτό ήταν εν γνώσει του Κασσιδιάρη και είχε την έγκριση του Μιχαλολιάκου».
Όπως φέρεται να υποστήριξε ο εν λόγω μάρτυρας μπήκε στο «πρόγραμμα Κένταυρος» της Χρυσής Αυγής από το 2006 και εκπαιδεύτηκε υπό τις εντολές του κατονομαζόμενου μη κατηγορούμενου βουλευτή που ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης , ενώ μετά την απόλυσή του από τις ένοπλες δυνάμεις το 2010, «μπήκα στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, τον οποίο αποτελούσαν 300-400 άτομα».

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε ΣΕ ΔΡΑΣΗ...


ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ;;;
ΣΟΚ-90+1 «εγκληματικές ενέργειες» ΠΑΣΟΚ 50 εγκληματικές ενέργειες της ΝΔ - Απαγορεύεται για ανηλίκους και για Έλληνες- Διαδώστε το !!!!
Αν νομίζουν ότι με έναν Τσοχατζόπουλο και έναν Παπαγεωργόπουλο "καθάρισαν", είναι γελασμένοι.
Ιδού τα πραγματικά αίτια κατάρρευσης της χώρας  τα οποίο σκοπίμως έθαψαν και θάβουν πράσινοι και μπλε πολιτικοί, τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογράφοι της διαπλοκής για να σας πουν έπειτα με θράσος πως Μαζί τα φάγαμε".

Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε και κυρίως ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ! Την ίδια ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατάθλιψης, που ΧΡΟΝΙΑ άρρωστοι μένουν χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη και εκατοντάδες χιλιάδες τρέφονται από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αυτοί απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που απολάμβαναν και αυτοπαρουσιάζονται ως "εθνοσωτήρες"

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ : ξεκινάμε: