Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ



Λέει η Όλγα η Τρέμη στον Γιάννη: «Γιάννη ξέρεις η επίθεση έγινε και 7 παρά κάτι…Είναι νωρίς, είναι απόγευμα ακόμα…»
Και απαντά ο Γιάννης: «Ναι Όλγα έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κανας άνθρωπος!»
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Όσοι πάμε στην Εκκλησία αύριο ας ανάψουμε από ένα κερί για τις ψυχές του Μανώλη και του Γιώργου.


Τις επόμενες 40 ημέρες όσοι είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Εθνικιστές ας προσευχηθούμε στον Τριαδικό Θεό για την ανάπαυση των ψυχών των δύο παλληκαριών μας. Είναι Ιερό μας Καθήκον έναντι τους.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΛΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


ΜΑΛΛΟΝ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ KAI ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.
ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

Φωτογραφίες από το τρισάγιο των δύο Μαρτύρων του Ελληνισμού. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ!




Τρισάγιο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου σήμερα στις 7μμ. Να είμαστε όλοι μας παρόντες!

  


Τρισάγιο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου σήμερα στις 7μμ

Απόψε στις 7μμ θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου στο σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου 420 και Μεγάλου Κωνσταντίνου.
 
Όσοι Έλληνες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν κρατώντας ένα λουλούδι ή ένα αναμμένο κερί στην μνήμη τους.

Οι άνανδροι κοπρίτες της σέχτας "επαναστατών" βρίσκονται πίσω από την δολοφονία των δύο παλληκαριών;



Η "περίεργη" τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" - όπως μόνο πρώτο έγραψε χθες το defencenet.gr - βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα πίσω από την χθεσινή σφαγή των μελών του Λαϊκού Συδνέσμου - Χρυσή Αυγή έξω από τα γραφεία τους στην λεωφόρο Ηρακλείου.

Και λέμε "περίεργη" για πολλούς λόγους. Λόγους που κάνουν τις αρχές από την αρχή της ενφάνισής της τον Φεβρουάριο του 2009 μέχρι σήμερα να πιστεύει ότι "Είτε πρόκειται για οργάνωση-προβιά ξένων μυστικών υπηρεσιών, είτε λειτουργούν για λογαριασμό ξένων μυστικών υπηρεσιών που έχουν αναλάβει τον έλεγχό τους".

Πρόκειται για την πλέον δολοφονική οργάνωση που εμφανίστηκε στο χώρο της λεγόμενης "ακροαριστερής τρομοκρατίας" (έτσι ή αλλιώς δεν υπήρξε άλλου είδους τρομοκρατία στην Ελλάδα μέχρι σήμερα) μετά την εξάρθρωση της "17 Νοέμβρη". 

Εμετική ανάρτηση από "πατριωτικό" ιστολόγιο. Λίγη τσίπα ρε δεν έχετε;



Δείτε ΕΔΩ. Σαπίλα σκέτη!

Στέλιος Κούλογλου: Μακράν η πιο άθλια τοποθέτηση για την χθεσινή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των δύο Ελλήνων!

 

Το παρακράτος φτιάχνει μάρτυρες για την ΧΑ. Του Σ. Κούλογλου

Η προβοκάτσια είναι χοντροκομμένη. Θυμίζει “τα χρόνια του μολυβιού” στην Ιταλία την δεκαετία του 70 και τις δολοφονικές επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών που φορτώνονταν στην αριστερά. Εδώ και 6 εβδομάδες οι νεοναζί είχαν περάσει στην άμυνα, η Βουλή είχε ψηφίσει την άρση της ασυλίας βουλευτών της και οι έρευνες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της συνεχίζονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να γίνουν και νέες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της.
Ήδη τις προηγούμενες μέρες, έγκυροι παρατηρητές από τον “Πατριωτικό Χώρο” που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, προέβλεπαν ένα “μεγάλο χτύπημα” που θα ανέτρεπε το σκηνικό. Οι δολοφόνοι των μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν ακριβώς αυτό: πρόσφεραν στους νεοναζί τους μάρτυρες που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ Χ.Α Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΥΣ...ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ


ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ
«Περιμέναμε το χτύπημα» λένε υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, συνδέουν την αιματηρή επίθεση με τον Νίκο Μαζιώτη και τρομοκρατικές ομάδες, ενώ εξετάζουν ομοιότητες με το «χτύπημα» που είχε γίνει στα γραφεία της ΝΔ τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Εγινε αυτό που φοβόμασταν τον τελευταίο καιρό, όταν και αναμέναμε ένοπλη αιματηρή επίθεση μεγάλου βεληνεκούς από οργάνωση αντάρτικου πόλης», ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στο «Βήμα»,

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΘΑΝΑΤΟΙ! ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!




ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΠΑΡΩΝ !
ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΩΝ !

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ! ΟΠΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο MR SUSHI!



«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

"ΝΕΚΡΟ" ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ;



Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης

Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε athens.indymedia.org.

    Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο.
    Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο.
    Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!


ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

 

Δύο Έλληνες 22 και 26 χρονών νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος από πυροβολισμούς

Δύο Έλληνες 22 και 26 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".

Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε


ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΑΡΑΠΗΣ" ΚΑΙ "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ;;
Βαριές ποινές σε όσους διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα προβλέπει το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα πάρει το δρόμο προς τη Βουλή αφού πρώτα περάσει από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.
Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου επιχειρεί να βάλει φρένο στα ανεξέλεγκτα φαινόμενα ρατσιστικής βίας. Το νομοσχέδιο -προϊόν συγκερασμού των προτάσεων όλων των κομμάτων- θέτει φραγμούς στη ρατσιστική δράση οργανώσεων, προβλέπει αυστηρές ποινές και μπλοκάρει τη χρηματοδότηση κομμάτων και ενώσεων προσώπων, εφόσον παραβούν τις διατάξεις του νόμου.
Πιο συγκεκριμένα το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προβλέπει:

Κρούομεν το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος


Οι φωτογραφίες και τα video που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ΜΜΕ, κάνουν τους Έλληνες να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσει ο Έλληνας στο μέλλον . Οι πολιτικοί, και η Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή που θα ζήσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους στο λίαν προσεχές μέλλον. Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις. Βλέπε τα γεγονότα λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, περιοχή Σικελίας, νήσου Λαμπεδούσας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να ορίζει ποσόστωση λαθρομεταναστών-μεταναστών σε αναλογία με τους γηγενείς. Η Ν.Τ.Π. βασιζόμενη στη μη ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, επέβαλλαν τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους δικούς τους στόχους & σκοπούς. Ισχύει ο εκάστοτε κατά τόπους και κράτη, μεταναστευτικός νόμος. Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν κάνει νόμους «με το τσουβάλι» λέει ο λαός, ένα νόμο για ποσόστωση των παράνομων μεταναστών δεν ξέρουν να κάνουν, για να προστατέψουν τον Ελληνισμό!!!

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ




  • Δημοσκόπηση zougla.gr: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή -Ο Έλληνας αφυπνίστηκε και τιμωρεί το σάπιο καθεστώς
  • Στα ύψη η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου μετά την παράνομη προφυλάκιση
  • Πρώτο αίτημα της κοινωνίας η τιμωρία των κλεφτών και των απατεώνων πολιτικών
  • Φυλλορροούν ΝΔ και Σύριζα μετά την άθλια σύμπραξή τους ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή
Ως πρόλογο για την παρουσίαση των δεδομένων από την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία δεν θα δημοσιευτεί, διότι παρουσιάζει με σαφήνεια και πέραν πάσης αμφιβολίας την ανατροπή που έχει σημειωθεί στο πολιτικό σκηνικό,

ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ : ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκληση λαθροέποικου: "Μας έμαθαν ότι η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα .. Απαιτούμε δωρέαν φαγητό και σπίτι"
Απίστευτες δηλώσεις ενός κογκολέζου σε μια "αντιρατσιστική" ημερίδα του Κωνσταντίνου για τις απαιτήσεις-αιτιάσεις των λαθροεποίκων..
Δείτε το βίντεο από ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γ. Κουβαρά για το ΑΠΕ...
Ο Ταρσίς ήρθε στην Αθήνα από το Μπραζανβίλ, το γαλλικό Κονγκό. Εκεί ήταν φοιτητής και έκανε την ειδίκευση του στις επικοινωνίες. 
Η δικτατορία στη χώρα του και η μεγάλη έκρηξη τον Μάρτιο του 2012 τον ανάγκασαν να φύγει καθώς οι συλλήψεις του καθεστώτος δεν έκανε διακρίσεις. Την Ελλάδα την γνώριζε στο σχολείο ώς την πιο φιλόξενη ευρωπαϊκή χώρα ως "γή ασύλου".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Η σύντομη πραγματική ιστορία ενός Ιερολοχίτη


Ήταν καλοκαίρι του 1941 όταν έφυγε 18 χρονών από τον τόπο του, επειδή οι Γερμανοί σκότωσαν αναίτια τον αδελφό του. Μπήκε στην Τουρκία και περπάτησε μέχρις ότου βρήκε κι άλλους Έλληνες που είχαν σκοπό να φτάσουν στην Αίγυπτο, στο Κάιρο, για να ενωθούν με τον εκεί Ελληνικό Στρατό. Τους βρήκαν οι Άγγλοι, που ήταν οργανωμένοι στην Τουρκία και τους μετέφεραν στον προορισμό τους, στην Αίγυπτο.
Όταν έφτασε, κατατάχτηκε αμέσως στον Ιερό Λόχο και ορκισμένος να πολεμήσει μέχρι θανάτου, συμμετείχε σε πλήθος αποστολών αυτοκτονίας.
Με αποστολές στη Βόρειο Αφρική αλλά και στα ελληνικά νησιά, πολέμησε κατά των κατακτητών, κατά των φασιστών, που σκότωσαν τον αδερφό του και σκλάβωσαν την πατρίδα του.
Ο ίδιος δεν ήξερε πόσους Γερμανούς σκότωσε, άλλους με το όπλο του, άλλους με ξιφολόγχη, άλλους με το μαχαίρι, είτε σε τακτικές μάχες είτε σε καταδρομικές επιχειρήσεις στα νησιά του Αιγαίου.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ : Δείτε τι άλλο παρακολουθούσε η Ε.Υ.Π για λογαριασμό του Πάγκαλου.


ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ :Ο αρχηγός της Γκεστάπο είναι θαμμένος σε εβραϊκό νεκροταφείο


ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ "ΧΕΡΙ" ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΕΚΕΙ...
Απίστευτο: Ο αρχηγός της Γκεστάπο είναι θαμμένος σε εβραϊκό νεκροταφείο στο Βερολίνο 
Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild, αφού έδωσε τέλος σε ένα από τα μυστήρια του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Επρεπε να περάσουν 68 ολόκληρα χρόνια ώστε να έρθει στο φως η κατάληξη του αρχηγού της Γκεστάπο, Χάινριχ Μίλερ.

Μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου πολέμου τα ίχνη του Χάινριχ Μίλερ, του αρχηγού της Γκεστάπο και βασικού συντελεστή του Ολοκαυτώματος, χάθηκαν. Τελικά, σχεδόν εφτά δεκαετίες μετά, ο ιστορικός Γιοχάνες Τούχελ έρχεται να αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα που άφησε πίσω του το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ : ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΝΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  ο Α. Σαμαράς ξεκαθάρισε..
το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτεμαχίων σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, βάζοντας τέλος στα σχετικά σενάρια και στην αγωνία του αγροτικού κόσμου της χώρας.
Η εντολή του Αντώνη Σαμαρά στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, είναι να μην φορολογηθούν καθόλου, στάνες, μαντριά, θερμοκήπια, αποθήκες γεωργικών μηχανημάτων και γενικά αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται σε αγροτεμάχια.
Σε διευκρινιστική ανακοίνωσή του το υπουργείο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ακίνητα (ΕΝΦΑ) η αγροτική γη στην οποία βρίσκονται αποθηκευτικοί χώροι γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και χώροι άλλης χρήσης όπως στάνες, θερμοκήπια κλπ, δεν πρόκειται να φορολογηθεί».

zoomblog.org

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ(ΒΙΝΤΕΟ)


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα στην διαδικτυακή τηλεόραση του zougla.gr. Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Ο άγνωστος Μ" ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας και κυρίως για την βρώμικη σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής που οδήγησε στις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Παράλληλα, έγινε και μια μεγάλη αποκάλυψη: Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη στην δημοσκόπηση του zougla.gr και στην μεγάλη ανοιχτή δημοσκόπηση, αλλά και στο σταθμισμένο δείγμα. Να τονίσουμε πως η εν λόγω δημοσκόπηση είναι μια από τις πιο έγκυρες, καθώς ήταν η μόνη που προσέγγισε το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές, δίνοντας ποσοστό 6,2%
http://www.xryshaygh.com/

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΜΑΚΗΣ...

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βΡΩΜΑ

Το ειδαμε στο http://ygro-pyr.blogspot.gr/

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ



Ουκρανή πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένου στον Αγιο Παντελεήμονα - Στη δημοσιότητα από τις αρχές η φωτογραφία της.
Aνθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία για τη σύλληψη 46χρονης Ουκρανής η οποία καταζητείται για τη δολοφονία ηλικιωμένου μέσα στο διαμέρισμά του στον Αγιο Παντελεήμονα. Με εντολή εισαγγελέα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία της 45χρονης σε βάρος της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 18 Ιουλίου 2012 μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα.  Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίστηκε στις 13 Ιουλίου.
 Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.,

COAT OF ARMS : ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ SABATON ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ… ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ.




Γράφει ο Αντίοχος.

Η συμφωνία-πολιτικός γάμος που επετεύχθη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για κοινή πορεία μέχρι το… θάνατο (της χώρας), με πρώτο δείγμα την κοινή υπερψήφιση της (ν)τροπολογίας για τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής (και δεύτερο που αναμένεται την κοινή υπερψήφιση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου και στο βάθος… συγκυβέρνηση), έχει και… κουμπάρους. Πρώτος-πρώτος εμφανίστηκε ο Ψυχάρης, ο οποίος στο «Βήμα» χαιρετίζει το «Κοινό μέτωπο απέναντι στους νεοναζί», με πολύ θερμά λόγια, τα οποία δεν τα συνηθίζει:

Οι μπάτσοι του Δένδια και του Παπαγιαννόπουλου δίνουν το ελεύθερο σε λαθροεισβολείς να παρελαύνουν, ενώ συλλαμβάνουν Έλληνες Εθνικιστές!



Το ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή, μπήκε με το έτσι θέλω στην παρέλαση στο Γαλάτσι και παρέλασαν αφρικανοί λαθρομετανάστες στην εθνική μας επέτειο.

Ο κόσμος μπορεί να αγανάκτησε..αλλά η αστυνομία τους άφησε και έκαναν παρέλαση..την ώρα που στην Πιερία συνέλαβε 3 μέλη της Χ.Α επειδή κατέθεσαν στεφάνια!

Η ξεφτίλα η ίδια..
 

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ... Η ΔΕΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ!



Παραλίγο να είχαμε τραγωδία σε πολυκατοικία στην Γρ. Ρώττα, στον πεζόδρομο των Αγίων Πάντων.... Ξαφνικά άρχισαν να σημειώνονται εκρήξεις στα ρολόγια της ΔΕΗ, που βρίσκονταν στο υπόγειο ακριβώς δίπλα από τον λέβητα με το πετρέλαιο. Κατέφθασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπήρχαν φόβοι να έχουμε και έκρηξη του λέβητα!!! Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ενοίκων, πριν 3-4 μήνες η ΔΕΗ είχε στείλει συνεργείο για να αλλάξει τα ρολόγια, λόγω παρέλευσης 40ετίας. Οι ένοικοι μάταια προσπάθησαν να συνεννοηθούν με τους εργάτες, οι οποίοι ήταν αλλοδαποί και χωρίς κανέναν επιβλέποντα μαζί τους!!! Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, αλλά ένας θεός ξέρει σε ποιους εργολάβους δίνει η ΔΕΗ τα έργα, χωρίς καν να τους ελέγχει, παίζοντας ουσιαστικά τα δικά μας κεφάλια κορώνα γράμματα!!!

http://www.notiosxtypos.gr/2013/10/blog-post_5950.html

Πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ δεν γίνεται. Βαρθολομαίος: Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Ατατούρκ.



Επίσκεψη στην πατρική οικία - μουσείο του ιστορικού ηγέτη της Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, που βρίσκεται στο χώρο του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Το πρώτο μεγάλο "ΟΧΙ" το είπε ο Ι.Μεταξάς στους δανειστές για να σωθεί ο λαός!




Τον Ιωάννη Μεταξά συνηθίζουμε να τον θυμόμαστε την 28η Οκτωβρίου με αφορμή το "ΟΧΙ" που είπε στο ιταλικό αίτημα για διέλευση των στρατευμάτων της και την παραχώρηση στρατηγικών σημείων στην χώρα, πρακτικά να τεθεί οικειοθελώς υπό εχθρική κατοχή. 
 
Όμως ο μεγάλος Έλληνας πριν πει το "ΟΧΙ" στους επίδοξους κατακτητές, είχε πει το "ΟΧΙ" που αρνούνται να πουν οι νυν πολιτικοί: Στους δανειστές-τοκογλύφους που είχαν φέρει σε κατάσταση λιμοκτονίας τον ελληνικό λαό.

Μόνο γραικύλοι επιτρέπεται να ψηφίζουν αυτό το ανθελληνικό μόρφωμα. Κουράκης: "O ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις όταν γίνει κυβέρνηση."



Ο «υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία» Τάσος Κουράκης, σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις ως έχουν αυτή τη στιγμή.

Τα παραπάνω δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha 9.89".

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν άλλωστε και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ η οποία χαρακτήρισε "απολίθωμα του παρελθόντος" τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.
Θα καταργηθούν :

Αντώνης Γρέγος: "Δεν έχουμε κάτι κοινό με αυτούς που βρίσκονται στην εξέδρα."

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΛΑΙΕΙ. ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ .

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ