Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή αναγγέλλει κινητοποιήσεις ενάντια στο τζαμί!



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σελίδα στήριξης της μικρής Μυρτούς στο facebook.




Σελίδα στήριξης της μικρής Μυρτούς στο facebook.
 

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.



Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!

Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν ston Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Περιμένουν εθνικιστική Αλβανική δράση στην Πάτρα! Οι μέτοχοι της ημετέρας παιδείας ετοιμάζονται να μας δώσουν τα δίδακτρα.



Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ και του κλιμακίου της αντιτρομοκρατικής στην περιοχή , βρίσκονται με έγγραφο που εστάλη από την Αθήνα, το πανεπιστήμιο της Πάτρας– Δυτικής Ελλάδας, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας... (Πάτρα -Μεσολόγγι- Αίγιο - Ναύπακτος), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που εδρεύουν στην Πάτρα και στα οποία είναι εγγεγραμμένοι φοιτητές και σπουδαστές που κατάγονται από την Αλβανία.

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα Ελληνόπαιδα!



Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ' τάξης του δημοτικού, σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά...;

Τόσο σάπιοι είναι εκεί στον σύριζα. Ο Τατσόπουλος επιτίθεται με μειωτικούς χαρακτηρισμούς στο ιστορικό τους στέλεχος, τον Γλέζο, αλλά ουδείς τους ενοχλείται.

 
 

«Ο Γλέζος είναι σαν τον γεράκο του Αστερίξ με την θεογκόμενα, αλλά σέβομαι τις απόψεις του» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.


ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ".


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!



Γράφει ο Αντίοχος.

Πολλές ημέρες κρατήθηκαν οι κομμουνιστές, για να μην εκφράσουν τη χαρά τους KΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΌΜΩΣ, για το μακελειό του Σαββάτου και να μην περιυβρίσουν τους δύο ΗΡΩΕΣ, Γιώργο και Μανώλη, θύματα της δολοφονικής μανίας των ομοϊδεατών τους, αλλά δεν κρατιούνται πλέον κι έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εκδηλώνουν αυτά που μέχρι τώρα καταπίεζαν μέσα τους. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, σήμερα ένα πανάθλιο, κατάπτυστο και εμπαθέστατο «άρθρο» (σκέτο οχετό) σταλινικού τύπου, κάποιας κομμουνίστριας δημοσιογράφου ονόματι Μαρίας Τριαντοπούλου, που δημοσιεύθηκε στη διαδικτυακή χαβούζα του κρατικοδίαιτου κομμουνιστή Κούλογλου, υπό τον τίτλο «Ήρωες, θύματα και θύτες». Ιδού το αίσχος των αμετανόητων κομμουνιστών, χωρίς περαιτέρω δικά μας σχόλια, γιατί μπορεί να ξεφύγουμε πολύ πέραν του δέοντος:

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Στη φυλακή και βαριά πρόστιμα όποιος καλλιεργεί «παράνομους» σπόρους !



Απίστευτο και όμως Αληθινό.

Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.

Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ιερό Σαρανταλείτουργο: Το Χρέος μας προς τους κεκοιμημένους μας.



Σαρανταλείτουργο λέγεται η τέλεση της Θείας Λειτουργίας επί σαράντα συνεχείς ημέρες. Οι σαράντα αυτές λειτουργίες γίνονται υπέρ υγείας των ζώντων και ιδιαιτέρως υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων χριστιανών.

Το Σαρανταλείτουργο υπέρ ζώντων και κεκοιμημένων γίνεται συνήθως τις ημέρες της νηστείας των Χριστουγέννων από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι την 25 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την παράδοσή μας, στο Σαρανταλείτουργο μνημονεύονται από την πρώτη μέχρι την τεσσαρακοστή ημέρα, όσοι έχουν “φύγει” από μας προς τον Κύριον.

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.


Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί κατοικιών: Επίθεση στον Λαό από την συγκυβέρνηση του Μνημονίου.




Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα τίθενται οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών, των οποίων τα δάνεια έχουν «κοκκινίσει» από την συνεχιζόμενη επίθεση που δέχονται από τις πολιτικές του μνημονίου. Είχαμε γράψει πολλές φορές για την επερχόμενη άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από 1/1/2014, που σχεδίαζε η κυβέρνηση. Από ότι φαίνεται αυτό το σενάριο όχι μόνο επαληθεύεται, αλλά ήδη μεθοδεύεται η αλλαγή των όρων για τους πλειστηριασμούς προς τέρψιν των τραπεζών.

Πακιστανός λήστεψε θύμα τροχαίου την ώρα που ψυχορραγούσε!




Δε δίστασε να ληστέψει θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό αυτοκινήτου στην Ηλεία ένας 33χρονος «οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν. Ο Πακιστανός περνώντας με ποδήλατο από δρόμο στην Ηλεία, βρήκε θανάσιμα τραυματισμένο 30χρονο, θύμα τροχαίου, και δεν δίστασε να ληστέψει το άτυχο θύμα του τροχαίου και αντί να επιχειρήσει να του προσφέρει βοήθεια, ακόμη  και στο ενδεχόμενο που μπορεί να αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός,  δεν δίστασε να το ληστέψει.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Για τον Γιώργο Φουντούλη. Ένα τραγούδι που ραγίζει καρδιές, αφιερωμένο στον Εθνομάρτυρα.



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Οι imitations χριστιανούληδες και οι Τσομπαναραίοι.

 
 
Ακούστηκε από την τηλεόραση  πως θα φορολογηθούν τα μαντριά.
Έβγαλαν απ το ταγάρι το κινητό οι τσοπάνηδες και πήραν τηλέφωνο στο βουλευτή τους στο κινητό και με δύο λόγια του είπαν ορθά κοφτά αυτό να μη γίνει γιατί αν ξαναπεράσει απ το χωριό θα τον κλείσει στη στάνη με τα ζώα.
Και τι βλέπουμε, πανικόβλητοι για πότε τρέξανε στον υπουργό και πήραν την διαβεβαίωση ότι οι στάνες θα εξαιρεθούν του φόρου είναι εντυπωσιακό!

Toύρκοι ακινητοποίησαν τρένο και έψαλλαν το εθνικό τους ύμνο εντός της Ελλάδας! Έχουν πάρει είδηση οι τούρκοι ότι μας κυβερνούν ευνούχοι.




Ομάδα Τούρκων βουλευτών και δημοσιογράφων με επικεφαλής τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να "προσκυνήσουν" το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ )που η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε ... "μουσείο") για να τιμήσουν την ημέρα μνήμης για τον θάνατο του, σαν σήμερα το 1938, ακινητοποίησαν το τρένο του ΟΣΕ επί ελληνικού εδάφους στις 09:05 το πρωί σήμερα και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας  επί ελληνικού εδάφους! 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΝΗ! Εισαγγελέας στο τμήμα αλλοδαπών του δήμου, έρευνα για “πλυντήριο” παράνομων βεβαιώσεων!



ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! - Νέος “πονοκέφαλος” για τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, μετά το θέμα των “ύποπτων” δηλώσεων γεννήσεων στο Ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων. Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης απέστειλε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Γιάννης Μιχελάκης, ανώνυμη επιστολή-καταγγελία, η οποία περιήλθε στο Γραφείο του, με αποστολέα «Εργαζόμενοι στο Τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων».