Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ!



Όταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους φτωχούς, για τα μικρά παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν λεφτά για να τους πάρουν ένα μπουκάλι γάλα, καλό θα είναι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα συγγενικά τους πρόσωπα να μην κάνουν επίδειξη νεοπλουτισμού και καλοπέρασης.

Ελληνόφωνη δημοσιογραφία.


O Πήγασος του Μπόμπολα παίρνει δάνεια, χωρίς να πληρώνει τα παλιά. Οι ελληνόφωνοι εισαγγελείς που είναι;




Την ώρα που ο καθαρός δανεισμός του ομίλου Πήγασος Εκδοτική εκτοξεύεται στα 178 εκατ. ευρώ και τα έσοδά του σημειώνουν νέα πτώση 17%, ο ορκωτός ελεγκτής επισημαίνει το ενδεχόμενο ο όμιλος να μην μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του, καθώς τα μέτρα που λαμβάνει παραμένουν ανεπαρκή.

Στα 178 εκατ. ευρώ εκτοξεύτηκε ο καθαρός δανεισμός του ομίλου Πήγασος Εκδοτική (οικογένεια Γεωργίου Μπόμπολα) στο τέλος Σεπτεμβρίου 2013 από 160 εκατ. ευρώ στις αρχές του ίδιου έτους. Δηλαδή, αυξήθηκε σε εννέα μήνες 18 εκατ. ευρώ όταν την ίδια περίοδο τα έσοδα της εταιρείας υποχώρησαν στα 57 εκατ. ευρώ (υπέστησαν νέα πτώση 17% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα). Ομως ο όμιλος συνεχίζει να «καίει» το χρήμα που του δίνουν αφειδώς οι τράπεζες, εμφανίζοντας ζημιές 21,3 εκατ. ευρώ ή περίπου το 1/3 του τζίρου του.

Πολυπολιτισμική κοινωνία σε σήψη: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε παιδιά έξι ετών!



Έχουμε γίνει πλέον όλοι κοινωνοί της καθεστωτικής προπαγάνδας περί «μαθημάτων μίσους» της Χρυσής Αυγής, όπως και των αρλουμπολογιών που αναμασιούνται από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο περί «προσηλυτισμού». Και όλα αυτά με βάση απλά μαθήματα Ιστορίας και μυθολογίας, στα οποία δεν γινόταν κανενός είδους πολιτική νύξη. Είχαμε καταδείξει την υποκρισία τους από την πρώτη ημέρα κάνοντας λόγο για τα μαθήματα «προλεταριακού διεθνισμού» που παρείχε το ΚΚΕ σε ανήλικα παιδιά.

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται πλέον να καταδείξει την καθεστωτική υποκρισία και να αποδείξει τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά από την αναλγησία των κυβερνώντων στο δρόμο προς την παγκοσμιοποίηση και την δημιουργία της περιβόητης «ανοιχτής κοινωνίας» του Πόππερ και του Σόρος.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".


ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η Χ.Α ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή «τελειώστε με την ΧΑ»
Σήμερα το newsbomb.gr φέρνει στο φως τον άνθρωπο που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση την σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών εξ αυτών. 
Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. 
Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις-

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! Θα πληρώνουμε εκατομμύρια και για παρανομα δάνεια λαθρομεταναστών!


Το θέμα τον είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας με καταγγελία τους οι Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και το είχαμε δημοσιεύσει εδώ
Ένα μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο δεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας, διότι προφανώς κάποιοι από τους πρωτεργάτες του έχουν υψηλές γνωριμίες στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις...
καταγγελίες, πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα τραπεζιτών που έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε αλλοδαπούς με προσωρινή άδεια παραμονής, ακόμα και για… 40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε... εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει γηγενής ούτε στον ύπνο του.
Το κύκλωμα των τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλεμπόρους (κυρίως Πακιστανούς αλλά και αριστεριστές),

Δολοφονική επιδρομή Τσάμηδων μασκοφόρων κατά Βορειοηπειρωτών


- Εντείνεται το κλίμα ανασφάλειας στην Βόρειο Ηπειρο!
Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο χωριό Λιβαδειά της Βορείου Ηπείρου.
Περίπου 10 άγνωστοι μασκοφόροι, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Τσάμηδες από την Κονίσπολη, μπήκαν αργά το βράδυ στο μαγαζί του Βορειοηπειρώτη Σ. Τζ. με δολοφονική διάθεση.

Αποτέλεσμα της επιδρομής τους ήταν να τραυματιστούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο η σύζυγος και ο γιος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού,

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!


ΜΕΧΡΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ETHNIKISMOS.NET – XRYSHAYGH.BLOGSPOT.GR
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως δεν πρόκειται για απλούς hackers αλλά μάλλον για συνεργάτες ξένης υπηρεσίας ασφαλείας
Από χθες το βράδυ γύρω στις 21.30 ώρα Ελλάδος ξεκίνησε οργανωμένη διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής από κέντρο του εξωτερικού. Αρχικά το ζήτημα λύθηκε από τους τεχνικούς της εταιρίας που μας φιλοξενεί, όμως τελικά δεν επρόκειτο για την κυρίως επίθεση. Γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυκτα το πρόβλημα οξύνθηκε, καθώς εκδηλώθηκε η κυρίως επίθεση με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ !!! ΝΑΖΙΣΤΗΣ KAI O ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ... ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ


Ο Mandela είχε εκπαιδευτεί από την Mossad



Σύμφωνα με αποκλειστική δημοσίευση της διαδικτυακής συνδρομητικής έκδοσης της έγκριτης ισραηλινής ε/φ Haaretz, ο άρτι αποβιώσας πρώην ηγέτης της Νοτίου Αφρικής και εξέχουσα παγκόσμια φυσιογνωμία, Nelson Mandela, είχε τύχει εκπαίδευσης στα οπλικά συστήματα από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, την Mossad, στην Αιθιοπία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, ο Mandela είχε δείξει ενδιαφέρον για τις τακτικές της Haganah, εβραϊκής παραστρατιωτικής οργάνωσης, η οποία υπήρξε ενεργή από το 1920-1948 στην τότε βρετανική Παλαιστίνη.
Άξιο αναφοράς είναι ότι λόγω του ενδιαφέροντος που είχε δείξει ο Mandela για την Haganah (σημειωτέον ότι μετά την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ, αποτέλεσαν τον πυρήνα των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, IDF), θεωρήθηκε από την Mossad ως έχων τάση προς τον κομμουνισμό (leaning toward communism).

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : "ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ"


O Νίκος Αλέφαντος δεν είναι μόνο ο καλύτερος Έλληνας προπονητής (μακράν από τον δεύτερο), αλλά έχει και άποψη για τα γενικότερα προβλήματα του λαού και της κοινωνίας, την οποία δε διστάζει να λέει, χύμα και τσουβαλάτα. Γινόμενος έτσι αντιπαθής στα διάφορα λαμόγια. Σας παραθέτουμε την άποψη του αγνού λαϊκού αυτού ανθρώπου, για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου:

«Χρόνια πολλά σας εύχομαι, αλλά δεν θα μείνω στα συνηθισμένα. Μιλάω με πολύ κόσμο στη γειτονιά μου, και παντού, με σταματούν στο δρόμο, άνθρωποι που τους ξέρω χρόνια και βλέπω τις διαφορές που ήρθαν στη ζωή τους. Πιστεύω ότι στις επόμενες εκλογές, στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές θα δείτε τρελά πράγματα…

Viva la revolucion!


Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Συσσίτια μίσους από το ΚΚΕ : Αρνήθηκαν να δώσουν τρόφιμα σε διαβητικούς επειδή παλαιότερα είχαν δεχθεί τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ.... ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ;; 
Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου για την διανομή τροφίμων που γίνεται από κάποια επιτροπή από πολλούς φορείς μεταξύ των οποίων και του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρεται ότι γίνεται επιλεκτική διανομή με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Αναλυτικά η καταγγελία του συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διανομή τροφίμων, της οποίας προΐσταται ο κ. Γεώργιος Αμπαζής, ως επιλεκτική και με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον χώρο διανομής η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου μας για να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης τροφίμων για μέλη του Συλλόγου μας...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή καραβάκι



Tα Χριστούγεννα έφτασαν και όπως κάθε χρόνο περιμένουμε πως και πώς να στολίσουμε το σπίτι μας, αναδεικνύοντας τα ήθη και τα έθιμά μας. Ο πιο διαδεδομένος στολισμός είναι αυτός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, όμως δεν είναι λίγοι και εκείνοι που προτιμούν το Χριστουγεννιάτικο καραβάκι. Για να δούμε όμως πως ξεκίνησαν αυτές οι παραδόσεις.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα το 1933. Το έφεραν ο Όθωνας και η Βαυαρική δυναστεία σαν γερμανικό έθιμο. Σιγά σιγά όμως από το 1950 και μετά, το δέντρο άρχισε να καθιερώνεται σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Ο χαρακτηρισμός του όμως ως γερμανικό έθιμο είναι αρκετά αυθαίρετος καθώς οι μαρτυρίες που έχουμε σύμφωνα με χειρόγραφα κείμενα, δείχνουν ότι η ύπαρξη του δέντρου ως εορταστικό σύμβολο χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ...


ΞΕΧΑΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΧΑΝ "ΦΑΕΙ" ΜΑΖΙ.
Ο Άδωνις για τον Τομπούλογλου
 "Συγχαίρουμε την Ελληνική Αστυνομία για τη σημερινή, επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του Διοικητή του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου. Καλούμε το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και τον έχει διορίσει, να τον παύσει άμεσα
από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του" δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη σύλληψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.
"Το Υπουργείο Υγείας πρωτοστατεί της προσπάθειας για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς", πρόσθεσε.
Ο διοικητής του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου συνελήφθη την Τρίτη για εκβιασμό,

ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ "ΚΑΛΑΝΤΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ KAI ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Στο έκρυψαν στο σχολείο: Έτσι "βάπτιζαν" και "πάντρευαν" οι Δημοκράτες της Γαλλικής Επαναστάσεως!


Ο Καριέ και οι Πνιγμοί της Νάντης. Ο φριχτός Ρεπουμπλικανικός Γάμος
Ο βουλευτής και κομισάριος Ζαν-Μπατίστ Καριέ, ήταν ο άνθρωπος που είχε διατάξει τις περισσότερες σφαγές και εκτελέσεις στην πόλη της Νάντης και τη γύρω περιοχή. Δική του υπήρξε η περιβόητη φράση, «θα προτιμήσουμε να κάνουμε τη Γαλλία ένα νεκροταφείο από το να μην την αναγεννήσουμε με τον δικό μας τρόπο».
Μία από τις προσφιλείς πρακτικές του βουλευτή Καριέ ήταν να διασκεδάζει κατα κρεουργώντας παιδάκια των βασιλικών, τα οποία αποκαλούσε «κουταβάκια» και«μικρές οχιές».
Ενθουσιαζόταν τόσο πολύ στο θέαμα, λένε οι μαρτυρίες, που έφτανε να κυλιέται κάτω,ουρλιάζοντας από χαρά.
Στην Νάντη, η μαζικότερη θανάτωση του «ασυμμόρφωτου» λαού οργανώθηκε μέσω της μεθόδου των τρομακτικών ομαδικών πνιγμών στον Λίγηρα.

Απίστευτο! Αριστεροί απειλούν να δηλητηριάσουν εκατοντάδες Έλληνες εντός της εορταστικής περιόδου!




Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - Φίλιππος Καραμέτος

Έπειτα από χημικές αναλύσεις σε ειδικό πιστοποιημένο εργαστήριο, ανιχνεύτηκε ποσότητα υδροχλωρικού οξέος στο αναψυκτικό των 500 ml που εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του zougla.gr σε λευκό φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης ένα usb stick (με προκήρυξη/video).

Καθώς το θέμα άπτονταν της δημόσιας υγείας, το δείγμα δόθηκε σε ειδικό εργαστήριο για ανάλυση, όπως άλλωστε προέτρεπε ο συντάκτης του κειμένου. Μετά το πέρας των χημικών εξετάσεων, δημοσιεύουμε αυτούσια την προκήρυξη.

Τα νέα κάλαντα της πολυπολιτισμικής Ελλάδος. (βίντεο)



Μια ευγενική προσφορά του ιστολογίου ygro-pyr στην πολυπολιτισμική Ελλάδα της ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε

Κατεβάστε τα σε MP3 από ΕΔΩ
και καλό Ραμαζάνι. 

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



Υπάρχουν κάποια παιδάκια που αντί να παίζουν ξέγνοιαστα, αναγκάζονται να γνωρίσουν από πολύ μικρά το σκληρό πρόσωπο της ζωής, μπανοβγαίνοντας σε ψυχρά δωμάτια...
νοσοκομείων και χειρουργείων.

Ένα από αυτά τα παιδάκια είναι και η Παρασκευή-Ευφραιμία Θεοδώρου. Η πεντάχρονη μικρούλα δεν μπορεί ούτε να δει, ούτε να μιλήσει, ούτε να περπατήσει.

Πολυπολιτισμική Ελλάδα: Άρχισαν και απαγωγές Ελλήνων οι πακιστανοί λαθροεισβολείς.



- Είχαν απαγάγει γιο ιδιοκτήτη εταιρίας εμπορίας και επεξεργασίας κρεάτων από τα Καλύβια
- Τον κράτησαν 48 μέρες και τον ελευθέρωσαν στις 17 Αυγούστου
- Ζήτησαν λύτρα 3 εκατ. ευρώ αλλά τελικά πήραν 20.050 - Άφαντα τα χρήματα
- Τον κρατούσαν σε αποθήκη στη Βοιωτία και του έδιναν μαγειρεμένο φαγητό 1-2 φορές την ημέρα
- Δέκα τα μέλη της σπείρας, οι τέσσερις συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στους Αγίους Αναργύρους

Αυτός άναψε το τζάκι!


ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΦ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.


ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ "ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ Χ.Α...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ "ΤΑΜΑ" ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΚAΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" 
Σεραφείμ καταδικάζει τα συσσίτια της ΧΑ: «Οχι» στον εκφασισμό της ζωής και τη μίμηση του Γ' Ράιχ
Tα συσσίτια «μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής καταδίκασε ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων σε άπορους, άστεγους και ανέργους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Τους γονείς δολοφονημένων Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς πότε θα τους συναντήσεις ανθρωπάκι; Μαυρίστε τον νεοταξίτη στις εκλογές που έρχονται!


Με τους γονείς του 27χρονου Πακιστανού Λουκμάν Σαχζάτ, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στα Πετράλωνα, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΡΑΠ ΚΑΛΑΝΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΠ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς...η Πιπιλή...και ο Πολύδωρας!


Κασιδιάρης: "Εθνικός Καραγκιόζης" ο Σαμαράς. (βίντεο)


Μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στον φυλακισμένο γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό, πραγματοποίησαν μέλη της οργάνωσης, έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Στη συγκέντρωση μίλησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Εκαναν λόγο για "πολιτική σκευωρία" σε βάρος της οργάνωσης και ακούστηκαν αποδοκιμασίες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε "Εθνικό Καραγκιόζη" τον Αντώνη Σαμαρά.(βίντεο)
Ομοφοβικό παραλήρημα από τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο που μίλησε για το "γνήσιο" ανδρισμό του ενώ καταφέρθηκε εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης tτον οποίο χαρακτήρισε "κρασοφτιάχτης μέθυσος" λέγοντας πως δεν έδωσε αδεια για τη συγκέντρωση γιατί την οργάνωναν "Έλληνες στην ψυχή και το αίμα"
Η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, μίλησε για χούντα και διάβασε μήνυμα του έγκλειστου στον Κορυδαλλό πατέρα της.
Δείτε το βίντεο :

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΟΥΓΟΣ : OI ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...1ος ΣΥΡΙΖΑ..2η Χ.Α...3η η Ν.Δ


ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος παρουσιάζει δύο δημοσκοπήσεις- της αμερικανικής και βρετανικής πρεσβείας- που αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό... 
Αμερικανική πρεσβεία: ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, Χ.Α. 17,5%, ΝΔ 13,5%, ΠΑΣΟΚ 2,9%
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου),

Οι μισέληνες συριζαίοι στοχοποιούν ελληνική επιχείρηση. Οι Έλληνες ας την στηρίξουμε πραγματοποιώντας τις αγορές μας από εκεί!




Το ρατσιστικό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων:
Το φερέφωνο των Διεθνών Τοκογλύφων, το ανθελληνικό και ρατσιστικό κόμμα της Νέας Τάξης, ο ΣΥΡΙΖΑ, χτυπάει τις ελληνικές επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε άνεργους και εξαθλιωμένους Έλληνες.

Αυτό είναι το κορυφαίο σύνθημα γραμμένο σε τοίχο.


ΗΠΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ – ΡΩΣΣΙΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;




Μετά τις ανακοινώσεις του Γερμανού προέδρου, του Γάλλου προέδρου και του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών (μέχρι στιγμής…), ότι δε θα παραστούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσσίας, εξαιτίας των νόμων κατά της ανωμαλίας και της διαφθοράς που λαμβάνει ο πρόεδρος Πούτιν, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δύο «γκέι» αθλήτριες θα ηγηθούν της αμερικανικής ολυμπιακής αποστολής για τους Αγώνες του Σότσι. Πρόκειται για την πρώην πρωταθλήτρια του τένις Μπίλι Τζιν Κινγκ, η οποία δήλωσε ότι αποτελεί για την ίδια μεγάλη τιμή να είναι επικεφαλής της αποστολής της χώρας της στην τελετή έναρξης.

Νέα τάξη πραγμάτων: Τον σκότωσαν μαζι με τα δυο του παιδιά, επειδη αποκάλυψε την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας στην 9/11.




Ο Philip Marshall δολοφονηθηκε μαζι με τα δυο του παιδιά (φωτο) και τον σκύλο της οικογένειας.

Ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου 9/11 “The Big Bamboozle, όπου αποκάλυπτε με στοιχεία πως η Σαουδική Αραβία σε συνεργασία με τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες οργάνωσαν το χτυπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους.