Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ : 2η ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η Ν.Δ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Άσχημα τα νέα στο κυβερνητικό επιτελείο από την νέα δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, του ανθρώπου που έχει αποδειχτεί ο πιο αξιόπιστος, αφού πλησίασε όσο κανείς άλλος τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012.
Σχολιάζοντας και αναλύοντας, λοιπόν, τα στοιχεία του ευρωβαρόμετρου, ο καθηγητής απεκάλυψε τον λόγο που έχει η κυβέρνηση για να σκευωρεί και να συνωμοτεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να βρει τρόπο ακόμα και να θέσει εκτός εκλογών το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκαλύψεις του καθηγητή, στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα καταρρεύσει ερχόμενη τρίτη με 12-13%,
δεύτερη θα είναι η Χρυσή Αυγή με 14%, ενώ πρώτος θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20%.
Αυτά τα δεδομένα από μόνα τους θα σηματοδοτούσαν μία ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, ίσως όχι ικανή για να προκαλέσει στην κυβέρνηση όλη αυτή την διάθεση για ανατροπή του πολιτεύματος και εγκαθίδρυση πλουτοκρατικής, κορπορατικής δικτατορίας, με απαγόρευση – φυλάκιση όποιου έχει διαφορετική γνώμη.
Αυτό που πραγματικά ανατρέπει ολόκληρο το σύμπαν για την ΝΔ είναι η επόμενη μέρα αυτών των εκλογών. Η ΝΔ αποτελεί ένα μόρφωμα δεμένο από την θεσιθηρία και τον ωφελιμισμό. Αν ξαφνικά βρεθεί τρίτη δύναμη θα χάσει την δυνατότητα της να ελκύει ψηφοφόρους και θα βρεθεί στην θέση που βρέθηκε το ΠΑΣΟΚ, στις τελευταίες εκλογές. Θυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ αρχικώς έπεσε στο 12-13% και ακολούθως βρέθηκε αυτομάτως στο 3%. Αυτό θα συμβεί και στην ΝΔ.
Το δεύτερο που θα φοβούνται όχι μόνο στη ΝΔ, αλλά και σε ολάκερο το σύστημα, είναι ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα φέρουν αναγκαστικά μία συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πέρα από θνησιγενής και βραχύβια, θα είναι και το οριστικό ξεμπρόστιασμα του συστήματος. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το μόρφωμα στην εξουσία, θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ο κύριος κορμός της κυβέρνησης να καλύπτει τα σκάνδαλα της ΝΔ και να την δικαιολογεί. Αυτό θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα και του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας τον δρόμο για την Εθνική Διακυβέρνηση που θα ανακτήσει την Εθνική Ανεξαρτησία της Ελλάδος.
Το δεύτερο αυτό σημείο είναι που αναγκάζει τα ξένα κέντρα εξουσία να απαιτούν την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής με κάθε τρόπο. Φοβούνται την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή θα σημάνει το τέλος της ξενοκρατίας και της εκμετάλλευσης των Ελλήνων, έτσι απεργάζονται σκοτεινά σχέδια για την αντιμετώπιση αυτής της προοπτικής.  Όμως οι μεθοδεύσεις τους είναι προορισμένες να καταρρεύσουν, όπως και τα κόμματα που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα τους. Μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει.