Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ (BINTEO)


“ΈΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!”
Πρωτοχρονιά 2014 ώρα 1.38 μετά τα μεσάνυχτα. Η Αθήνα γιορτάζει την έλευση του νέου έτους εν μέσω φοροκαταιγίδας και μνημονίου. 
Κάποιοι βέβαια, δεν καταφέρνουν να γιορτάσουν! Είναι οι χιλιάδες Έλληνες άστεγοι της Αθήνας…
Με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, κλιμάκιο βουλευτών και συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθήνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επισκέφθηκαν τους αστέγους της πλατείας Ελευθερίας (Κουμουνδούρου), ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, προσφέροντάς τους μερίδες φαγητού, γλυκά και κουβέρτες.
Λίγα μέτρα από την κίνηση της Λ. Πειραιώς,
επάνω στην πλατεία, αυτοί οι άνθρωποι έχουν στήσει τα καταλύματα τους με ότι υλικό φανταστεί ανθρώπου νους! Χαρτόκουτα, παλέτες, οτιδήποτε μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους από βροχή, χιόνι, αέρα, ήλιο έχει επιστρατευτεί, αφού μέριμνα στέγης έχει προβλεφθεί από την συγκυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων ΜΟΝΟ για τους λαθρομετανάστες!

Είναι γνωστό, όμως, πως όπου χτυπάει καρδιά Ελληνική που χρειάζεται την στήριξή μας, εκεί θα βρίσκεται πάντα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε εδώ, αλλά τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης θα συνεχίσουν.

Ο Σύριζα, και τα άλλα κόμματα απ΄ότι φαίνεται δεν νοιάζονται ή δεν τους φτάνουν τα εκατομμύρια ευρώ της κρατικής επιχορήγησης, που μοιράστηκαν πρόσφατα, για να σταθούν δίπλα στους Έλληνες! Και ας λένε, ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, υποκριτικά, πως: “παρακρατούν χρήματα από τους Βουλευτές τους “για τους φτωχούς”. Ποιους φτωχούς; 

Δεν νοιάζονται μήπως, γιατί οι συγκεκριμένοι είναι Έλληνες;
ethnikismos.net