Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αλβανός εκτελεστής: Μέλος πολιτικού κόμματος μου έδωσε εντολές για βομβιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη!

Με επιφύλαξη ακούνε στην ΕΛ.ΑΣ τις απίστευτες αποκαλύψεις, στις οποίες προχώρησε ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός Τζούλιαν Σινάνι, που συνελήφθη στα Τίρανα από τις αλβανικές αρχές ασφαλείας.


«Εχω κάνει 27 φόνους στην Αλβανία και σειρά δολοφονιών στην Ελλάδα όπου έμενα από 14 ετών και στην Ιταλία. Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος» ανέφερε ο κακοποιός.



Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει «ΤΟ ΒΗΜΑ», τα νέα αυτά στοιχεία δημιουργούν αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ αφού φαίνεται η σύλληψη των δύο Αλβανών ποινικών να δημιουργεί νέα δεδομένα στις έρευνές της για το οργανωμένο έγκλημα στην χώρα μας, για αναθέσεις δολοφονιών αλλά και για άλλες πιθανές σχέσεις αντιεξουσιαστών με ποινικούς. Και όλα αυτά με το δεδομένο ότι από την πρώτη έρευνα που έγινε στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, το μόνο που υπήρχε για τον 30χρονο Τζούλιαν Σινάνι ήταν μία... τροχαία παράβαση και μόνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, ο Σινάνι ζούσε μαζί με μέλη της οικογένειάς του στην Ελλάδα από το 1997 και είχε αρχίσει την εγκληματική δράση του και τα συμβόλαια θανάτου όταν ακόμη ήταν ανήλικος.

 http://www.iefimerida.gr/node/140946#ixzz2rrwqKWVe