Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΑΠΟΨΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΦΙΚ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Από ότι γνωρίζουμε οι πλέον αρμώδιοι των σωμάτων ασφαλείας στα Δωδεκάνησα δηλώνουν αναρμόδιοι στην εισβολή που δεχόμαστε ως Εθνος από συγκεκριμένες ασιατικές ορδές μεταναστών που προελαύνουν στην χώρα μας ανενόχλητοι στην κυριολεξία!. 

Μπορούμε μόνο να σκεφτούμε χωρίς παρωπίδες πως: αν οι λαθρομετανάστες που εισβάλουν θα μπορούσαν να είναι Τούρκοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και να ετοιμάζουν προγεφύρωμα οι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, από την στιγμή που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους ελέγξει.,και εννοούμε τα σώματα ασφαλείας.


Τι στην ευχή τρέχει κύριοι εκεί μέσα στο λιμεναρχείο Ρόδου; Θα συνεχίσουμε να συναντάμε λαθρομετανάστες στους δρόμους του νησιού μας; πρόσφατα είδαμε μέρα μεσημέρι στο Μαντράκι 40 μετανάστες, την άλλη μέρα άλλους 5 και δεν ξεχνάμε της αποβάσεις στο Φαλιράκι Κολύμπια Χαράκι Λαδικό Ζέφυρος Κάλαθος κτλ κτλ ;

Πληροφορία που λάβαμε από πηγή, μας γνωστοποιεί πως η πολιτιστική εισβολή που συμβαίνει στα μέρη μας εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον, είναι  προσχεδιασμένη και με συνεργούς εντός των πυλών! που κουμαντάρουν την μεταγωγή των μεταναστών.

Πρόκειται για τουρκογερμανούς με Γερμανικά διαβατήρια  και Ολλανδούς που ζούν στα μέρη μας που μερικοί έχουν παντρέψει της κόρες τους με ντόπιους ,και έτσι γίνονται πολίτες  πέρας πάσις υποψίας , υποδυόμενη τους φυσιολάτρες δίνουν κατεύθυνση στους τουρκους διακηνιτές από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια της Καρίας ,και  δυστυχώς συνεργάζονται με κατα τόπους εφιάλτες !!!


Πρόσφατα στην Σύμη συνελήφθη Τουρκο Ρομάνος δήθεν φυσιολάτρης που ήταν ο σύνδεσμος των διακινητών στα βόρεια Δωδεκάνησα, αυτός στην ανάκριση κελάηδησε κάποια πράγματα,,,,,,ανάφερε μερικούς  συνδέσμους της διακίνησις  στην Ρόδο!!!ποιους "έδωσε"; οι κρατικές υπηρεσίες γνωρίζουν πολύ καλά τα ονόματα τους,γιατί δεν προβαίνουν  σε συλλήψεις;.
  Αναζητήστε αν τυχον υπάρχει κάποιος σύνδεσμος τους εντός του Λιμεναρχείου Ρόδου!!!

Να μην ξεχνάμε και τους συνεργάτες των τούρκων τους Ουτσεκάδες Αλβανούς που παίζουν σε αυτό το παιχνίδι,,,πρόσφατα συνελήφθει Αλβανός για διευκολυνσει λεθρομεταναστών ,,,! 
Δεν μπορεί εμείς να ξέρουμε περισσότερα από υπηρεσίες,,, Εμείς οφείλουμε πάντως να ενημερώσουμε τους αρμόδιους αλλά και τον Δωδεκανησιακό λαό για το τι ακριβώς συμβαίνει,,,,

Μετά από αυτό το δημοσίευμα δεν θα υπάρχει δικαιολογία από κανέναν υπεύθυνο η αρμόδιο πως δεν ήξερε!!! εμείς σας ενημερώσαμε -είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και πρέπει να δειξετε την δέουσα προσοχή.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/