Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Απειλεί ο Γιακουμάτος: "Εμένα ήθελαν να χτυπήσουν, θα δείτε τι θα πάθουν".

ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...ΗΘΕΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 
Η αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ όταν έμαθε για τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη στο Δημόσιο

Έξω φρενών με τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη στο Δημόσιο είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος: 

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες»
ήταν η αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ στη Β' Αθηνών, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο «Βηματοδότης».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «απειλεί θεούς και δαίμονες», σύμφωνα με το «Βηματοδότη», γιατί όπως υποστηρίζει ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.

Όμως, ο κ. Γιακουμάτος είναι οργισμένος και για έναν άλλον λόγο: επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, λέει, δεν φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος που είναι ο αδελφός του έχει εκ του νόμου ευθύνη. «Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας» έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.
protothema