Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΗΡΟΥ - ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε στελέχη της ΝΔ, πρώην και νυν βουλευτές να οδηγούνται στην δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα πλαστογραφίες, εκβιασμούς, δωροδοκίες, διασπάθιση εκατομμυρίων , οικονομικά σκάνδαλα, μίζες κτλ. όμως κανένας από τους δράστες δεν προφυλακίστηκε. Εν συνεχεία ήρθαν οι μίζες των εκατομμυρίων για τα εξοπλιστικά με τους περισσότερους εμπλεκομένους να παραμένουν ελεύθεροι και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την απελευθέρωση του αρχιδολοφόνου και καταδικασμένου σε 6 φορές ισόβια Χ. Ξηρού.
Με λίγα λόγια οι κλέφτες, οι δολοφόνοι, οι εγκληματίες, οι τρομοκράτες είναι εκτός φυλακής και μέσα παραμένουν οι «κακοί Χρυσαυγίτες».
Το κράτος του Βενιζέλου-Σαμαρά δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο καθημερινά και όλοι πλέον καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Παραθέτουμε δύο αποσπάσματα από τις δημοσιεύσεις του δημοσιογράφου Γ. Λοβέρδου, μη φιλικά προσκείμενου προς την Χρυσή Αυγή που ξεμπροστιάζουν το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας.



Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση προσπαθεί εναγωνίως να αποφύγει το επικείμενο βατερλώ στις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οι ίδιοι που κρατάνε φυλακισμένους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι που δίνουν εξιτήριο στον μεγαλύτερο κατά συρροή δολοφόνο της Ελλάδας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα σταματήσουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Και αυτά δεν τα λέει μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία που βράζει από οργή.  
xryshaygh.com