Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ
Ποιοι θέλουν την Φωτεινή Πιπιλή υποψήφια δήμαρχο Αθήνας- Τις προσεχείς μέρες αποφασίζει ο Σαμαράς
Η βουλευτής της Α' Αθήνας, πρώην αντιδήμαρχος και επίμονα ασχολούμενη με τα θέματα της πόλης, Φωτεινή Πιπιλή είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο τραπέζι των διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία, για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Σε κάθε περίπτωση, πιθανή υποψηφιότητα της κα Πιπιλή θα δημιουργήσει σίγουρα εκρηκτικές αντιπαραθέσεις με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεδομένης της σχέσης τους.
Η σχετική εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, έγινε τις τελευταίες ημέρες από κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ, καθώς κρίθηκε ότι η κ. Πιπιλή μπορεί με τη μαχητική προσωπικότητά της, να διευρύνει το κομματικό κοινό της Ν.Δ,
αλλά και επειδή ως πρώην αντιδήμαρχος διαθέτει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα και γνώση των προβλημάτων της Αθήνας.

Κρίθηκε επομένως ότι μπορεί να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικότερα, τόσο έναντι του κ. Γ. Καμίνη, όσο και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ότι θα υποχρέωνε τον Νικήτα Κακλαμάνη να υπαναχωρήσει από τη βούλησή του να επαναδιεκδικήσει τον δήμο, σύμφωνα πάντα με την Καθημερινή.

Πάντως, τα νέα ονόματα που «μετριούνται» από το επιτελείο της ΝΔ είναι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ Μίχαλος, αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης. Η Ολγα Κεφαλογιάννη έκλεισε μόνη της τις σχετικές συζητήσεις παραπέποντας σε πρόσωπα που έχουν εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση – προφίλ που υπηρετούν τόσο η κυρία Πιπιλή όσο και ο κύριος Κακλαμάνης. Σε κάθε περίπτωση, τις προσεχείς ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει και επισήμως τις επιλογές του.

 iefimerida.gr