Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΝΤΡΑ "ΞΕΝΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ" :Οι λαθρομετανάστες στην ζέστη και οι αστυνομικοί... παγοκολώνες!

ΦΟΥΛ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ME KONTOMANIKA OI ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΟΣΚΙΑ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Αν αυτή την αστυνομία εκπροσωπεί ο κ. Δένδιας, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί προ πολλού. Ως πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας, οφείλει -αν μη τι άλλο- να σέβεται εκείνους τους οποίους διατάζει. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε ενδεχομένως θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την παροιμία που λέει πως "άμα παραφορτώσεις τον γάιδαρο, αυτός σκάει"...

Έτσι λοιπόν, η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, με ανακοίνωσή της έρχεται να θυμίσει στον κ. Δένδια πως η συμπεριφορά του έχει ξεπεράσει το απαράδεκτο και το ανάρμοστο απέναντι προς τους Αστυνομικούς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση
οι αστυνομικοί που εκτελούν χρέη φύλακα στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών Ξάνθης, επισημαίνουν στον κ. Δένδια:
Τι και αν είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χειμώνας που έχει έρθει στη Ξάνθη. Στην Αθήνα είναι αλλιώς…Θα έπρεπε όσοι αποφασίζουν για τους συναδέλφους μας που είναι στο δρόμο, πριν βγάλουν τις αποφάσεις τους, να κλείνουν τις πόρτες των γραφείων τους,να έρχονται να βλέπουν τις συνθήκες που εργάζονται οι συνάδελφοι για ένα οχτάωρο, πριν υπογράψουν τις διαταγές. 
Στο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών για δεύτερο χειμώνα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν το κρύο με υπαίθριες φωτιές και μέσα σε κιόσκια που τα έχουν κλείσει με νάυλον… Κι όμως αυτή είναι η αστυνομία του 2014… Και ακριβώς απέναντί τους, στα 20 μέτρα στους θαλάμους καλώς οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται με κοντομάνικα λόγω… αφόρητης ζέστης από τα καλοριφέρ!
Κύριε Υπουργέ δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει πια αυτή η αδιαφορία από την ηγεσία μας, ούτε από την πολιτική ούτε από τη φυσική, ζητάμε ΑΜΕΣΑ την προμήθεια 3 κοντέινερ κατάλληλα διαμορφωμένων για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη φύλαξη του κέντρου, για την αντιμετώπιση του ψύχους το χειμώνα και αντίστοιχα της ζέστης το καλοκαίρι.
Εμείς από την πλευρά μας σκεφτόμαστε μήπως θα έπρεπε να διωχθεί ο κ. Δένδιας σύμφωνα με το νέο ρατσιστικό νόμο, αφού διαχωρίζει σαφέστατα τους Έλληνες αστυνομικούς (με βάση την εθνική καταγωγή ρατσιστικά;), φροντίζοντας ταυτόχρονα τους λαθρομετανάστες και παραμελώντας (κυριολεκτικά) τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του απέναντι στους Αστυνομικούς...

Οι Αστυνομικοί στην ανακοίνωσή τους αναρωτιούνται "ως πότε;"
Την ίδια απορία έχουμε κι εμείς. Ως πότε ο κ. Δένδιας θα συνεχίσει να είναι υπουργός στο υπουργείο που σήμερα βρίσκεται; 
Αν τον θέλει ο Σαμαράς υπουργό, ας του κάνει ένα υπουργείο λαθρομεταναστών... Είναι σίγουρο πως εκεί θα διαπρέψει...

Πηγή Ας Μιλήσουμε Επιτέλους