Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Στο (σαλεμένο) μυαλό του συριζαίου Χάρρυ Κλυν. ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πρέπει να δει γιατρό ο Χαρούλης, ψυχίατρο κατά προτίμηση, πριν είναι αργά.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΟΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Η «ακροδεξιά ναζιστική ταυτότητα» της καταληφθείσας «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» από την φασίζουσα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» της κλίκας Σαμαρά αποκαλύπτεται...

Επιφανή στελέχη της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»  επιχειρούν ενόρκως να προσφέρουν άλλοθι στους κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, βουλευτές της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» χαρακτηρίζοντας τα εγκλήματά τους ως «πολιτικές πράξεις» απαλλάσσοντάς  τους  ουσιαστικά από το εξαιρετικά βαρύ  κατηγορητήριο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς οφείλει εμπράκτως να ξεκαθαρίσει τη θέση του χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές και οφείλει άμεσα να διαγράψει από τις τάξεις της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» τα στελέχη της που χαρακτηρίζουν ως «πολιτικές πράξεις» τα κακουργήματα των βουλευτών της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», εκτός και αν συμφωνεί μαζί τους.


Η εξέλιξη των γεγονότων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»  θέλει να καταλύσει την αστική Δημοκρατία και να επιβάλει ναζιστική δικτατορία τύπου Αδόλφου Χίτλερ στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο υπόμνημα που κατέθεσε στους ανακριτές ο βουλευτής της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Στάθης Μπούκουρας,  που κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κατέθεσαν ενόρκως, ως μάρτυρες υπεράσπισής του, οι Αννίβας Παπακυριάκος-Δήμαρχος Βέλου-Βόχας υποστηριζόμενος απο την ΝΔ, Βασίλης Νανόπουλος-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου υποστηριζόμενος από την ΝΔ, Γιάννης Γκεζερλής-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου, Γιώργος Γεωργούσης-Πρόεδρος Ένωσης γεωργικών Συνεταιρισμών Νεμέας, Γιάννης Βαφειάδης-Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και Εκπροσώπος Τύπου της ΝΔ στο νομό Κορινθίας και Σωκράτης Τόγιας-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου.

Ερωτάται ο αρχηγός της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»  Α. Σαμαράς αν υιοθετεί τις απόψεις του προφυλακισθέντος ναζί βουλευτή και τις απόψεις των στελεχών της ΝΔ που κατέθεσαν ενόρκως υπέρ του προφυλακισθέντος χρυσαυγήτη και αν σκοπεύει να καταθέσει υπέρ του εν λόγω βουλευτή όταν αρχίσει η δίκη των χρυσαυγητών.


Η ίδια ερώτηση απευθύνεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου, στην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στον  κ. Γιώργο Μουρούτη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και στον κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη, λογογράφο και «δεξί χέρι» του Έλληνα πρωθυπουργού.

Είναι αλήθεια ότι η Νέα Δημοκρατία, προς της προδιαγραφόμενης ολικής εκλογικής κατάρρευσης, στρέφεται προς τα άκρα και συγκεκριμένα προς την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της  «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» προκειμένου να εξασφαλίσεις εκλογικά οφέλη; 
 
Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον κ. Σαμαρα να ξεκαθαρίσει άμεσα αν το κόμμα του αποτελεί συνιστώσα ενός ευρύτερου ναζιστικού τόξου που απώτερο σκοπό έχει την πλήρη χειραγώγηση της αστικής Δημοκρατίας. Διαφορετικά θα σημαίνει ότι η ταύτιση μαζί του είναι προσωπική του επιλογή!


Από το χώρο αυτό που τον ακολουθούν καθημερινώς εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας, κάθε μέρα θα τον ρωτάμε αποκαλύπτοντας τους συνεργάτες του... Μέχρι να τοποθετηθεί επισήμως και εμπράκτως.