Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΕΔΩ ΞΗΡΟΣ - ΕΚΕΙ ΞΗΡΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ;;


Μετά τον αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη που τον άφησαν ελεύθερο επειδή δεν δικάστηκε επίτηδες μέσα στο 18μηνο από τη σύλληψή του, το μπουρδέλο αυτό κράτος άφησε και τον αρχιεκτελεστή Χριστόδουλο Ξηρό ελεύθερο μετά από άκουσον άκουσον 10ήμερη εορταστική άδεια που του είχαν δώσει ο Διευθυντής και ο Εισαγγελέας των Φυλακών Κορυδαλλού, ξέρετε, αυτά τα λαμόγια που δεν έδιναν άδεια στους προφυλακισμένους και χωρίς καταδίκη βουλευτές της ΧΑ να παραστούν στη Βουλή για να εκτελέσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα σε ψηφοφορίες!!!!! 


Και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο δολοφόνος Ξηρός επέλεξε αυτή τη στιγμή να το σκάσει. Παρέα με τον Μαζιώτη, προφανώς ετοιμάζουν θεαματικό κτύπημα τώρα που η Ελλάδα θα έχει και την Προεδρία της Ε.Ε.. 

Αυτά όμως δεν τα σκέφτηκαν ο Διευθυντής και ο Εισαγγελέας του Κορυδαλλού, ή μήπως για αυτό το λόγο ακριβώς και τον άφησαν να τον σκάσει; 

Θα τα δούμε αυτά εν καιρώ αλλά θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο Υπουργός Προ-πο και βέβαια να έχει διαταχθεί με ένταλμα από την Ευτέρπη να συλληφθούν ο Διευθυντής και ο Εισαγγελέας του Κορυδαλλού ως συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί στην δραπέτευση του φονιά Ξηρού γιατί δεν είναι δυνατόν να δίδονται εορταστικές άδειες σε αρχιφονιάδες τρομοκράτες καταδικασμένους σε πολλές φορές ισόβια όπως ο Ξηρός. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. 

Τι άλλο να πεις; Τα λόγια είναι περιττά. Δύο λέξεις αρκούν. Μπουρδέλο και λαμόγια.


http://ygro-pyr.blogspot.gr