Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟ MEGA...ANNA ΒΑΓΕΝΑ : ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (BINTEO)


Πλήρης "ανατροπή" στο Μέγκα - Ο Πρετεντέρης δεν άφησε τον Καμίνη να απαντήσει στην Βαγενά!
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η Άννα Βαγενά στον Γιάννη Πρετεντέρη. Η πρώην βουλευτής του Πασόκ για 12 ώρες, προς το τέλος της εκπομπής ρώτησε τον λαθροδήμαρχο Καμίνη με ποιο τρόπο θα μπορέσει να ανακόψει τον Κασιδιάρη, ενώ εξέφρασε τον φόβο της ότι θα τον έχουμε σίγουρα Δήμαρχο.
Στο άκουσμα της ερώτησης όλοι μέσα στο πάνελ έπαθαν σοκ με την πρώην βουλευτίνα της ΝΔ Νατάσα Ράγιου να επικαλείται τον Χριστό και την Παναγία! Η κα Βαγενά συνέχισε την σκέψη της παροτρύνοντας τους παριστάμενους να αφήσουν τα Θεία στην άκρη και αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος ικανός να ανακόψει την προέλαση της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων.
Βέβαια, ο... μεγάλος δημοκράτης Γιάννης Πρετεντέρης αφού ένιωσε την αμηχανία στο πρόσωπο του Καμίνη,
δεν ζήτησε απάντηση γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε απάντηση και απλά έκλεισε την εκπομπή!
Απομένουν μόνο τέσσερις μήνες για τις δημοτικές εκλογές και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει τους υποψηφίους, τις θέσεις και το πρόγραμμά τους για τον Δήμο Αθηναίων. Οι πολιτικάντηδες τρέμουν την αναμέτρηση με τον υποψηφίους της Χρυσής Αυγής και όπως φαίνεται θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο μέχρι να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πολιτικό κόστος της αποτυχίας τους!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :




http://www.xryshaygh.com/