Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...
''Θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια'' δηλώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που προσθέτει ότι παρόμοια επιχειρήματα έχουν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.
Σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκτιμάει πως δικαίως ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της κοινωνίας.
''Γιατί να μη το πει; Οταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ''.
Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει πως μέχρι το 2010 και τα γεγονότα της Marfin ανήκε στον Συνασπισμό και πως τότε αποφάσισε να ''μετακομίσει'' στο ΠΑΣΟΚ.(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;)

Η πρωην ηθοποιός, και γνωστή και από τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της, πιστεύει πως οι χειρότεροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Έλληνας είναι έξυπνος και βλέποντας πως επειδή δεν έχουμε ξεπεράσει την κρίση δεν θα ρισκάρει να ψηφίσει τον Τσίπρα.
''Θα πεινάσουμε αν πάμε στη δραχμή, η Ελλάδα θα γυρίσει στη φτώχεια και θα γίνει Αφρική'' δηλώνει προσθέτοντας πως ο πατέρας της ήταν Άραβας οδοντίατρος και αριστερός.
Η ίδια όπως λέει τα βγάζει πολύ δύσκολα αφού δεν πληρώνεται από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ξημεροβραδιάζεται γιατί στην πολυκατοικία της δεν βάζουν πετρέλαιο και παγώνει στο διαμέρισμα της.
newsit