Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο: Οταν ο Μαγκριώτης υποσχόταν μείωση των διοδίων για…τα επόμενα 30 χρονια !



Μετά την αύξηση των διοδίων...δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε ένα βίντεο με τον Μαγκριώτη.Θα μειωθούν τα διόδια για 30 χρόνια. Ναί ε;
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ..."ΜΕΙΩΣΕΙΣ" ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ :
Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τέθηκαν σε ισχύ αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος κοινοπραξία Νέα Οδός.

Οι οδηγοί ΙΧ πληρώνουν κατά 60% ακριβότερα διόδια στις Αφίδνες, καθώς το αντίτιμο από 2,10 ευρώ αυξήθηκε στα 3,35 ευρώ. 


Σχεδόν ένα ευρώ ακριβότερα πληρώνουν οι οδηγοί και τα πλευρικά διόδια στο Καπανδρίτι,
καθώς το αντίτιμο διαμορφώθηκε στα 2,05 ευρώ από 1,20 ευρώ που ήταν.


Κατά 55 λεπτά αυξήθηκε η τιμή στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας, στα οποία πλέον οι οδηγοί ΙΧ θα πρέπει να καταβάλλουν 1,45 ευρώ από 90 λεπτά που πλήρωναν μέχρι τώρα, ενώ κατά 25 λεπτά αυξάνεται το αντίτιμο στα πλευρικά διόδια Οινοφύτων.

Περίπου 50% αυξήθηκε το αντίτιμο στα μετωπικά διόδια της Θήβας, καθώς οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν 3,95 ευρώ από 2,55 ευρώ που πλήρωναν έως τώρα, ενώ αύξηση 55 λεπτών ισχύει και στα πλευρικά διόδια της Θήβας στα οποία το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 1,55 ευρώ από 1 ευρώ.

Σχεδόν 60% είναι το ποσοστό αύξησης τόσο στα μετωπικά όσο και στα πλευρικά διόδια της Τραγάνας, με το αντίτιμο για τα πρώτα να ανεβαίνει στα 3,9 ευρώ από 2,45 ευρώ, ενώ για τα πλευρικά διόδια φθάνει τα 3,15 ευρώ από 2 ευρώ.

Mε βάση τις νέες τιμές, στις Αφίδνες, τα φορτηγά θα πληρώνουν 8,45 ευρώ και οι νταλίκες 11,85 ευρώ.

Στη Θήβα 9,85 ευρώ τα φορτηγά, 13,85 ευρώ οι νταλίκες και στην Τραγάνα 9,85 ευρώ τα φορτηγά 13,75 ευρώ οι νταλίκες. 

Ανάλογες είναι και οι αυξήσεις στα πλευρικά διόδια για τα φορτηγά και τις νταλίκες.

Ταυτόχρονα με την αύξηση του αντιτίμου των διοδίων, η Νέα Οδός ενεργοποιεί και νέα εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες στους σταθμούς Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων. 

Το ποσοστό έκπτωσης ξεκινά από 5% από την πρώτη έως και τη δέκατη διέλευση και θα φθάνει έως και το 50% για περισσότερες από 50 διελεύσεις το μήνα από τους σταθμούς αυτούς.


hellas-now.com