Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΟ ΟΧΕΤΟ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…) ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Μπορεί οι εταίρες δημοσκοπήσεων να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή… πεσμένη στις τελευταίες τους «δημοσκοπήσεις» (για λόγους προφανείς), αλλά στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή «πουλάει» (κατά τη σύγχρονη τηλεοπτική αργκό…) και όλοι μ’ αυτήν ασχολούνται. Μάλιστα, όταν ασχολούνται, φροντίζουν να το διαφημίζουν εγκαίρως, ώστε να εξασφαλίσουν υψηλή τηλεθέαση. Έτσι και ο Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης, ο οποίος ανακοίνωσε από τις φυλλάδες του ΔΟΛ ότι η Χρυσή Αυγή (και η επιρροή της στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, αν καταλαβαίνουμε καλά από τον τίτλο…) θα αποτελέσει το αντικείμενο της εκπομπής του τη Δευτέρα το βράδυ. Ιδού η προαναγγελία:


«Χρυσή Αυγή», Νόμος και Κάλπη. Μέσα ή έξω; Το θέμα της συζήτησης στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 23.30 στο MEGA. Στο στούντιο ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Χαράλαμπος Ανθόπουλος και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης».

(ΥΓ): Εκπομπή για την Χρυσή Αυγή, αλλά χωρίς την Χρυσή Αυγή! Όπως πάντα, άλλωστε. Αυτή είναι η «δημοκρατία» των Πρετεντέρηδων!

http://ethnikismos.net/