Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014). Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες,
η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεώρησης, κάθε χρόνο περίπου 150.000 λαθρομετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, συγκεντρώνονται στην Τουρκία και εκεί αφού τους αναλαμβάνει η Jitem προωθούνται βάσει συγκεκριμένων και ελεγχόμενων οδικών διαδρόμων προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα φυσικά με το αζημίωτο για τους Τούρκους. Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα άρχισε να λειτουργεί ήδη από το 1993, όταν τα πρώτα κύματα των λαθρομεταναστών άρχισαν να φτάνουν κατά κύματα στην Τουρκία. Μετά το 2001 τα κύματα αυτά έγιναν κυριολεκτικά «χείμαρρος», που αφού διοχετεύονταν στο «κανάλι» της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας οδηγούνται με οργανωμένα γκρουπ στα δυτικά για να περάσουν στα ελληνικά νησιά και στην Θράκη με κάθε μέσο.

Ένα σημαντικό στρατηγείο της Jitem που έχει την ευθύνη όσων φτάνουν στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί στη πόλη του Αιδινίου, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης. Εκεί καταστρώνονται τα τελικά σχέδια για τους λαθρομετανάστες και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν στην χώρα μας σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Aksyon. Την ύπαρξη αυτού του στρατηγείου διακομιδής λαθρομεταναστών, καθώς και του άλλου μεγάλου στρατηγείου προώθησης λαθρομεταναστών που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, την έκανε στην τουρκική επιθεώρηση ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Jitem, ο οποίος φυσικά δεν αποκαλύπτει το πλήρες όνομα του αλλά εμφανίζετε με τα αρχικά, Ε.Α. Ο αξιωματικός αυτός διατέλεσε υπεύθυνος του αρχηγείου του Αιδινίου και σήμερα δεν ζει στην Τουρκία. Στα στρατηγεία αυτά υπάρχει και μια μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών με τα οποία συχνά προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες, φυσικά με αντίτιμο, για να τα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια όταν περάσουν τα εμπόδια και έρθουν στην χώρα μας που χαρακτηρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ, σαν… ξέφραγο αμπέλι.

Όπως αναφέρει στις αποκαλύψεις του ο εν λόγω πρώην αξιωματικός της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, από το 2002 έχει οργανωθεί ένας από τους πιο κερδοφόρους κλάδους της τουρκικής οικονομίας και αυτός ήταν η προώθηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη όχι μόνο για την Jitem, αλλά γενικότερα για την τουρκική οικονομία. Από το 2005 δε και μετά, η επιχείρηση οργανώθηκε ακόμα καλύτερα και όπως ομολόγησε, (και εδώ είναι το καταπληκτικό), ήταν εν γνώση και του ίδιου του Ερντογάν. Από τότε έχουν χαραχτεί συγκεκριμένοι μυστικοί οδικοί διάδρομοι από τους οποίους περνούν τα κομβόι των λαθρομεταναστών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες προωθούνται προς τα δυτικά με τελικό προορισμό τον «παράδεισο» Ελλάδα. Στο ίδιο αποκαλυπτικό άρθρο διατυπώνονται και οι συνηθισμένες κατηγορίες κατά της Ελλάδας ότι διατηρεί στρατόπεδα τρομοκρατών που εκπαιδεύονται για να περάσουν στην Τουρκία, (αντίστροφη κατεύθυνση από αυτή την λαθρομεταναστών), για να πραγματοποιήσουν σαμποτάζ σε τουρκικό έδαφος. Πονηρή εξίσωση της οργανωμένης εδώ και χρόνια τουρκικής επιχείρησης μεταφοράς των λαθρομεταναστών, αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας και δια της βίας εξισλαμισμού της ορθόδοξης Ελλάδας.

Αλήθεια μετά και από όλες αυτές τις αποκαλύψεις κόλαφος υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το ποιοι οργανωμένα και βάσει σχεδίων μεταφέρουν τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους στην χώρα μας ; Ξέραμε όπως η τουρκική μαφία βρίσκεται πίσω από την προώθηση των λαθρομεταναστών, τώρα αποκαλύπτεται, (για όσους δεν το είχαν ακόμα μυριστεί), πως ακόμα και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από όλα αυτά. Και εμείς ακόμα θα ψηφίζουμε όλους εκείνους τους τουρκολάγνους δημάρχους και τους ραγιάδες πολιτικούς που ονειρεύονται μια Ελλάδα γεμάτη μυτερούς μιναρέδες και μπότες γερμανικές ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

pentapostagma.gr