Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τρώγονται στον ΣΥΡΙΖΑ για μια "φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση" από τον υποψήφιο Δυτικής Μακεδονίας

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
Δεν έχουν τέλος οι γκρίνιες και οι κόντρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές των υποψηφίων στις στις περιφέρειες. Μετά τη διαφωνία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Αριστερής Πλατφόρμας για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρημ, έρχεται μία ακόμα διαφωνία από δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, δηλαδή του Θεόδωρου Καρυπίδη, γιατί όπως ισχυρίζονται όταν προφυλακίστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκανε μία φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση στο facebook.

Τι είχε γράψει ο Θεόδωρος Καρυπίδης στο προφίλ του στο facebook :


«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε... 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»

iefimerida.gr