Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ;; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ;;

ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ -ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ;; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ 17 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
Τις οικογένειες των πεσόντων ηρώων στα Ίμια δέχθηκε στο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός 18 χρόνια μετά τη νύχτα των Ιμίων. Ευχαριστώντας τον κ. Σαμαρά ο αδερφός του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου τη νύχτα των Ιμίων, Παναγιώτη Βλαχακου, Νίκος, έστειλε το μήνυμα πως η θυσία του αδεφρού του και των δύο άλλων αξιωματικών είναι η αντίσταση σε κάθε επίβουλο για την Ελλάδα.
«Τιμουμε τη μνήμη των τριών παλικαριων που πριν 18 χρόνια έπεσαν για την πατρίδα,
για την ακεραιότητα και για την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Αυτό είναι χρεος τιμής για την πολιτεία και χρέος ψυχής για όλους μας», τόνισε από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός.
Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μαξίμου ο Γιάννης Καραθανάσης -γιος του κυβερνήτη Χριστόδουλου Καραθανάση- σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που ο Πρωθυπουργός της χώρας ασχολήθηκε με το θέμα και η κίνηση αυτή του κ. Σαμαρά σημαίνει πολλά για τις οικογένειες, ως ηθική δικαίωση.
Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη, αναγνωρισε με τη σειρά του ο Νίκος Βλαχάκος, γιατί όπως είπε,  ένας λαός που δεν έχει μνήμη, δεν μπορεί να έχει και συνέχεια.
iefimerida