Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ :Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Π. Ηλιόπουλος: Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω μέσα από τα κελιά της Τιμής (πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα, εν ενεργεία βουλευτές βρίσκονται στη φυλακή για τα πολιτικά τους πιστεύω) την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία".

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής θα δώσει το "παρών" σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον ΟΛΩΝ. Όλων αυτών που έφτασαν την Πατρίδα μας σήμερα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση.

Είμαστε οι φορείς της Ελπίδας, της Ανάπτυξης, της Δημιουργίας, της Εντιμότητας, είμαστε το Αύριο της Ελλάδας και αυτοί είναι το εφιαλτικό χθες.


Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, κρυστάλλινες και γνωρίζετε πολύ καλά ότι είμαστε οι μόνοι που όσα λέμε τα μετουσιώνουμε σε πράξη. Γιατί θέλουμε. Γιατί μπορούμε.

Το αποδεικνύει περίτρανα και ο βρώμικος πόλεμος που δεχόμαστε από ολόκληρο το σάπιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα της κλεπτοκρατίας που κυβερνά τη Χώρα επί 40 χρόνια. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια Ελλάδα παραγωγική, ασφαλή, με Εθνική Παιδεία, αξιοπρεπή Υγεία, χωρίς ανεργία και, κυρίως, με Εθνική Ανεξαρτησία. Να αναδιοργανώσουμε τα ΠΑΝΤΑ προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες.

Όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία!

 Αγρότες, εργάτες, άνεργοι, έμποροι, υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, συνταξιούχοι έχουμε ένα Κοινό Όραμα: ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

Ονειρευόμαστε και διεκδικούμε ένα τόπο φιλόξενο, στον οποίο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε εμείς, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σωστά και να απολαύσουν τους κόπους μιας ζωής οι γονείς μας. Σε 5 χρόνια από σήμερα, η Θεσσαλία θα αποτελεί μια Περιφέρεια- πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα. Ξεκινάμε δυνατά τον Αγώνα μας, για να ανατείλει επιτέλους μια "Ελληνική Αυγή" για τη Θεσσαλία.

 Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία
Πολιτικός κρατούμενος

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου